|
|
#1801 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
Po prostu śnię w zmęczonej wyobraźni, w ogrodzie wewnątrz mnie... Myślisz, że wspomnienie rozbite na tysiąc kawałków przestaje być wspomnieniem? A może ma się wtedy zamiast jednego tysiąc wspomnień? Jeśli tak, to myślisz, że teraz każde z tego tysiąca będzie bolało z osobna? Czuję się, jakbym spadała z dachu budynku i liczyła ciągle, ile jeszcze pięter mi zostało. To normalne?
|
#1802 |
|
Realistka
|
tak blisko a tak daleko.
a poduszka wciaz pachnie Toba... -zabierz mnie gdzies -gdzie? -na koniec swiata -a moze tu wlasnie jest koniec swiata... ty koncem ja poczatkiem, wyrzuce z pamieci Twoje imie, zapomne po co i dla kogo zyje. w popielniczkach papierosy, nie spalone do konca, przerwane tak jak nasza milosc. kiedys byles. dzis Cie nie ma. a jutro? w zyciu jak w bajce, tyle ze bez szczesliwego zakonczenia. było pieknie, było cudnie. pamietasz ten wschodz slonca ktory mi pokazales? a moze to nie byl wschod, lecz zachod...? nawet wtedy klamales. w zylach nie plynie krew, plynie namietnosc. szeroko otwarte oczy, moment oczekiwania, wrocisz... chyba nie. ale moment trwa.
|
#1803 |
|
Przyczajenie
|
Co ja w Tobie widziałam?
po co mi taki ktoś?? Naprawdę jaka jestem nie wie nikt. There were kisses before I met you There were touches before I met you I was blind before I met you (były pocałunki zanim Cię spotkałam były dotyki zanim Cię spotkałam byłam ślepa zanim Cię spotkałam?) bezruch zmieniamy w euforię. Ułamek sekundy niech nie decyduje o moim patrzeniu na świat. Potrzeba czasu, by trochę zrozumieć, potrzeba wielu lat. |
|
|
|
#1804 |
|
Rozeznanie
|
Udowadniasz jak nikt, że słowa mogą puste być..
nudzę się cudownie. fotografując swoim rozpustnym wielokrotnym zoomem wybujałą przyrodę. szliśmy ulicą. ja milczałam, bo było mi smutno. ty milczałeś , bo nie chciałeś psuć tej ciszy. chyba najtrudniej spełnić marzenia, te najbardziej proste. miłośc. miłością.. -kocham Cię ! -coś jeszcze? -tak , jesteś kretynem . Chowanego ? Ciuciubabka ? Niee .. wysiadam ,mam już dość ! I wystarczy podejść, spojrzeć mi w oczy .. i powiedzieć swoje imię. A w oczach ten błysk. wyobraźnia jakiej nie miał nikt.
|
|
#1805 |
|
Raczkowanie
|
a kasztany mi dasz?
Z twoich wielkich słów kręcimy dziś komedię. Wariatka w sukience ze słońca ...;] życie więcej chce dziś od nas... tak wiem, jestem wredna. w jej głosie brzmi tęsknota za bliskością. zagubiona pośród myśli o Nim. Mówi się, że nie można żyć bez miłości, uważam, że tlen jest ważniejszy... Nie potrafiła zasnąć, gdy nie napisał: dobranoc. bo to on jest najlepszy do przytulania.! pachniesz jak moje marzenia .!x33 jeszcze wczoraj przysięgałeś miłość po grób.. Jestem lewitującym kubeczkiem po jogurcie...xD jest coś miedzy nami czego nie podejmę się wysławiać....
|
#1806 |
|
Zakorzenienie
|
Wieczna aktywność bez działania.
Jedni przez grzech się wznoszą, inni przez cnotę upadają. Życie nie jest lepsze ani gorsze od naszych marzeń, jest tylko zupełnie inne. Nikogo nie obchodzą sińce upadłych aniołów. Oko za oko uczyni tylko cały świat ślepym. Łzy są kroplami krwi duszy. Mężczyźni traktują seks jak zabawę, kobiety jak mszę.
|
|
#1807 |
|
Zadomowienie
|
Paulinej - porywam ten dłuższy <3 !
cudowna ![]() truskawkowa1993 - za każdym razem coraz lepsza <3 ! moje guru ![]() ________________ klucze donikąd. nie próbuj mi wmówić, że mnie rozumiesz. to żenujące. każdy ma swoje piekło. swoje okruchy minionej przeszłości. tęsknię tu. tęsknię teraz. przeszłość się nie liczy. przeszłość jest śmiercią. uratuj mnie przed nią. obracam w palcach Jego zdjęcie. wolno wkładam je daleko do szuflady, jak najgłębiej skrywaną tajemnicę. to ja zakończyłam tę znajomość. i co z tego, że wszyscy mi gratulują ? "postawiłaś się mu, nie dałaś się nabrać na te puste słowa..." a może ja tego chciałam ? może chciałam, aby mówił, że mnie kocha. nawet jeśli było to wyssane z palca. może ja tego właśnie chciałam... ile jeszcze ? ile mam czekać na odpowiedni moment ?
prawdziwe historie miłosne nie mają szczęśliwego zakończenia, one nigdy się nie kończą. ♥ Edytowane przez nydee Czas edycji: 2009-03-29 o 16:51 |
|
|
|
#1808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ponawiam. _______________ ..bo s****ysynem być tu zbyt wielu potrafi.
Serio nie chcesz ze mną zadrzeć tej nocy ;] bo jak kogoś nie lubie, to lubie go w****ić. Jedyne do czego sie nadajesz, to obrócić raz dwa i zostawić.
|
|
|
#1809 |
|
Zakorzenienie
|
'w zniewolonym Tobą sercu miłość posiadam w nadmiarze.'
'zasypiając w dłoniach tulę perły łez.' 'zabiłam nadzieję. w filiżance wrzątkiem zalałam.' ![]() |
|
|
|
#1810 |
|
Rozeznanie
|
xMalenKaaa:
Za malutki jesteś dla mnie. Po prostu WOW xD Żegnaj du*pku .. nie będę tęsknić O nieee...tak sie nie bawię. Jesteś zerem.. Facet? Frajer! Spadaj, nie jesteś mnie wart! .Mam sie starać o taką łajzę jak ty ? nie rozśmieszaj. Kolejny przykład dlaczego facet to dupek .. nie wiem czy o to chodziło. _________________ ' Naiwnie wierzyła, że tym razem się uda . Bezskutecznie . ' ' - nie rozumiesz, że nie wolno robić sobie nadziei ? - już rozumiem . ' Mała cząstka mnie... Tuż pod serduszkiem...
|
|
#1811 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
<3*wcale nie zmieniaj się, kocham Cię takim, jakim jesteś *zmieniasz plany z minuty na minutę. Jesteśmy dziś w Polsce, a jutro możemy być we Francji. Ale za to Cię kocham *te Twoje szalone oczy *najbardziej spontaniczny szaleniec jakiego znam, a i to jest mój szaleniec *uwielbiam każdą cząstkę Ciebie *nawet, gdy są we mnie hektolitry złego humoru, to właśnie Ty zamienisz je w śmiech ~~~~ Spodziewam się najgorszego Znów nie panuję nad zmysłami Tylko ja już sama nie wiem czy Ty naprawdę istniejesz Cholera ! już niczego nie da się naprawić Przepraszam, gdzie jest jakieś najszybsze wyjście z tego serca? Nie! Na takie uczucie to ja się nie piszę! Przecinam w poprzek Twoje małe serce Obracam słowa na języku i w dłoniach plotę noc A może tylko dlatego, że tak mi podpowiada serce Dłonie, które zbudowały moją miłość Czy ze wszystkich moich marzeń, to właśnie TY jesteś tym nieosiągalnym? Niezmienne myślenie o niczym Zobaczyć znów wschód słońca na Twej skórze __________________ Walczę. Nie dam mu satysfakcji. Już prawię się wyleczyłam. Choć 1/3 serca wciąż należy do niego. Spróbuję ją wyciąć albo uśmiercić. A wtedy będę już zdrowa. Niech inna naiwna ma taką chorobę w sercu i w głowie.
Edytowane przez Little Ballerina Czas edycji: 2009-03-29 o 14:41 |
|
|
|
|
#1812 |
|
Przyczajenie
|
nowa
![]() some glad morning when this life is over. ..ot tak, tylko dlatego, że nie mogłam znieść bólu, odeszłam, odeszłam, odeszłam do jeszcze większego cierpienia.
czas nadgryza nasze ciało, sprawdza naszą wytrzymałość. proszę kup dla mnie pistolet. strzel nim prosto w plecy. mam cynamon na powiekach, pod paznokciem i na plecach. dusza błąka się w zazdrości. nie mam do stracenia nic oprócz niepewności. kolejny raz naucz mnie kochać do końca. Edytowane przez ewsienka Czas edycji: 2009-03-29 o 19:54 |
|
|
|
#1813 |
|
Żona Idealna :)
|
Idę dołem, a Ty górą
Jestem słońcem - Ty wichurą Ogniem - ja, wodą - Ty Śmiechem - ja, Ty - ronisz łzy.. Mówią, że góra się z górą nie zejdzie, nawet, gdy zima zasypie przełęcze, A my byśmy w górach zeszli się wszędzie.. Tak nas MIŁOŚĆ przyciąga szaleńczo.
|
|
#1814 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuję Ci bardzo ten pogrubiony jest prze-świety po prostu idealny..i kradnę te dwa oczywiście ![]() i proszę o więcej ![]() ![]() ___ Unchain my Heart teardrop .
|
|
|
|
|
#1815 |
|
Raczkowanie
|
A ma ktoś coś delikatnego że kogoś się kocha , ten ktoś o tym nie wie i chce się tą osobę dobrze poznać ?
- dla koleżanki
|
|
|
|
#1816 |
|
BAN stały
|
Nie zostawiaj mnie zawieszonej w mieście tak wymarłym.
Byłeś wszystkim, co uważałam, że znam i myślałam, że moglibyśmy być. Byłeś wszystkim, wszystkim czego chciałam. Wszystkie nasze wspomnienia, tak mi bliskie, po prostu wygasły. Przez ten czas, kiedy udawałeś tak bardzo dla mojego szczęśliwego zakończenia. Te wszystkie rzeczy, które chowasz przede mną, wszystkie podłości, które robisz? Dzięki za zachowywanie się, jakby ci zależało i sprawianie, że czułam się jak ta jedyna. Fajnie wiedzieć, że mieliśmy to wszystko, dzięki za oglądanie się, kiedy upadałam i powiadomienie, że z nami koniec. |
|
|
|
#1817 |
|
Raczkowanie
|
Z mojej listy:
* "Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to?" * "Po prostu... Pasowałbyś do moich sznurówek..." * "Dzikość w moim sercu - nawet nie wiesz jak trudno zdusić ją..." * Gdzieś tam z kimś tam * "A ty z tej próżni czemu drwisz, gdy ta próżnia nie drwi z Ciebie?" * "Gdzie indziej, gdzie indziej...jak te słowa dźwięczą..." * "Uczyń bym był z kamienia, bym z kamienia był." * "Anioły są wiecznie ulotne, zwłaszcza te w Bieszczadach..." |
|
|
|
#1818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
'mgnieniem oka gasisz głód- męskiej pychy pełen brzuch.'
"Teraz mnie znasz? Ja teraz Ciebie nie pamiętam.." 'By poczuć, że coś na lepsze się zmienia.'
|
|
|
#1819 |
|
Raczkowanie
|
Instynktownie poruszamy się w przestrzeni
Przepraszam Cię za moje słowa Wymierzone w Pana Boga You and me//Ty i ja Always between the lines//Zawsze między wierszami spojrzenia przy stole i myśli zazdrosne Cause my friend said I look better without you. (Bo przyjaciel powiedział, że lepiej wyglądam bez Ciebie)Później już wszystko wydaje się proste Long as we let this lead i'm barely breathing (tak długo jak to ciągniemy, z trudem łapię oddech) He bends his breath around my head On oplata oddechem moją głowę It'd be a shame to stop now that I've started to make really good mistakes (Szkoda byłoby przestać akurat teraz, kiedy zaczęłam robić naprawdę świetne błędy)
|
#1820 |
|
Rozeznanie
|
But I can't and I won't live a lie...No not this time/ Ale nie moge i nie bedę żyć kłamstwem... Nie, nie tym razem
Let it rock... / rozkołysz to I don’t know how I’m meant to feel anymore / juz nie wiem jak mam się czuć Cuz I’m being taken over by The Fear / bo zostałam zjedzona przez strach Mam prośbę dziewczyny... jakis niedosłowny dyskretny opis mówiący o tym ze minął juz rok jak Go nie ma z nami... pusty rok zupełnie inny. Bede bardzo wdzięczna
|
#1821 |
|
Zakorzenienie
|
Gra z ogniem
każda łza wysuszyła Nakarm płomień Jeżeli Chcesz mnie Pali się na niebie Nie mam czasu dla tego mam precz pobawić się w Houston oo kochanie, czy nie wiesz, że cierpię oo kochanie, czy nie słyszysz mojego jęku zapaliłeś moją duszę jesteś królem powierzchowności jesteś super masywną czarną dziurą
|
|
#1822 |
|
Raczkowanie
|
Dawno mnie nie było tu ;D
a tu IX część . Pędzicie dziewczyny ![]() ____
niosę kwiaty na grób, miłości minionej . tęsknota i samotność zimne są jak lód . zamiast nieba, twarda ziemia . skóra chłonie pocałunki . płonie i gaśnie namiętność, nasz ogień to wieczna ofiara. ciepły deszcz, zagasił żar moich łez . kocham cię z oddali z otchłani mego snu . nie puścisz mnie, nigdzie sama stąd nie pójdę . wydrylujesz śliną mnie, otoczysz sprężystą łydką . upadniemy razem tak jak jeszcze nigdy nisko . powtórzymy wszystko . cześć mam nóż w plecach, pomożesz mi go wyjąć ? nie wymagajcie ode mnie bycia miłą, ten limit został wyczerpany . nie tędy droga . megalomania wielkości . póki mam gdzie wracać, nie boje się wspomnień . nie jeden z trzystu a jeden na milion . bo ty musisz jechać, ale ja muszę zostać. zalana szczęściem, że nareszcie już jesteś. po co kłamiesz ? przestałam w to wierzyć . ____ i dziewczynki kochane.ja wiem, że nie często się udzielamale mam prośbę.jest jeden pan i niby mu się podobam,ale nie za bardzo nam to idzie w dobrą stronę.może takie opis , w których w dyskretny sposób pokaże mu, że zależy mi na bliższym poznaniu go.
|
#1823 |
|
Raczkowanie
|
ja ? ja guru ? o bo. żę. O_O ; * _________________________ ____________________ na brzegu myśli
całujemy się tylko w przerwach na reklamy między jednym oddechem, a drugim spojrzeniem nie dopijamy zimnych herbat nawet jeśli są z posmakiem jaśminu nawet w chaosie jest jakaś narracja. a w pustce? cisza sika mi na buty
|
#1824 |
|
Zakorzenienie
|
Podkradam dosyć często więc, przydałoby się coś od siebie wrzucić ; )
Otwórz drzwi- purpurowy zapach ścian, do mnie drogę wskaże Ci. Plotki głoszą, że idealną zbrodnią jest zadźgać kogoś soplem lodu. Dowód sam się rozpłynie Każdemu zdarza się być głupcem przynajmniej przez pięć minut dziennie. Siła kobiet nie tkwi w tym, co mówią, ale ile razy to powtarzają Inhalacja dożylna eukaliptusem. Jest grzeszna, pocieszna, niegrzeczna, zepsuta Ciągle pada... A ja kocham ten dotyk ciepłego letniego deszczu na mojej skórze Podrzyj mnie, rozkazuje. Przynajmniej raz posłuchaj. Edytowane przez Shinn Czas edycji: 2009-03-29 o 16:52 |
|
|
|
#1825 |
|
Rozeznanie
|
Nie ma nic gorszego od wspomnienia szczęśliwych chwil w czasach największej niedoli
Aby pozyskać sobie ludzi należy ich uważać za takich,za jakich sami siebie uważają Kto nie dąży do rzeczy niemożliwych-nigdy ich nie osiągnie... Cokolwiek powie się ludziom o sobie,powie się zawsze za dużo... Nie trzeba kłamać by Ci nie wierzono-wystarczy mówić prawdę.. Jeśli myślisz,że możesz coś zrobić(cokolwiek by to nie było) lub że nie możesz tego zrobić - Masz rację Choćby i świat i życie były jak najgorsze-jedno w nich zostanie wiecznie dobre - Młodość Decyzja oswojenia niesie ze sobą ryzyko łez... Wziął poważne słowa bez znaczenia i stał się bardzo nieszczęśliwy... Nigdy nie idź w stronę, w którą nie chcesz iść ! Ja jestem przegrana,Kochanie.Dlacze go mnie nie zabijesz? Nigdy nie mów osobie,która przeżywa głęboki ból-wiem co czujesz.Nie wiesz.. Każdy napotkany człowiek czegoś się boi, coś kocha i coś stracił. Never deprive someone of hope.It might be all they have. - nigdy nie pozbawiaj nikogo nadziei.To może wszystko co mu pozostało O każdej godzinie mojego życia - cierpię, kocham, czekam Ty i niebo to to samo.Oboje jesteście nieosiągalni. Kto uderza w oko wywołuje łzy, a kto uderza w serce - rani uczucie Co dzień po tysiąc razy posyłam Ci westchnienia, które szukają Cię wszędzie a w zamian przynoszą tyle niepokoju. Po drugiej stronie słońca czekam cierpliwie.Pragnę byś mnie odnalazł.Wiem, że kiedyś nadejdziesz drogą moich łez. Nikt nie może Cię poniżyć bez Twojej zgody! Kochaj tylko śmierć, bo ona jedyna o Tobie nie zapomni. Znów ktoś mnie opuścił. A ja zwiedłam obłokami miłości.Ktoś oddał mi zawinięte w jesienne liście moje słowa.... Po co mówiłam, że Kocham? Wszystko czego chciałam, Wszystko czego pragnęłam Znajduje sie w moich ramionach.Słowa nie są potrzebne.One tylko ranią. Kim jestem i po co jestem? Już mnie nie witasz, kiedy powracam do domu. Noc poezji, drżenia, lęku i nadziei. Noc rozkoszy. Serce, poczekaj na życie!!! Znowu jestem małym zwierzątkiem zamkniętym w pułapce, rozgrzanym wiosennym slońcem miasta.Liczę dane mi dni. Kiedy mówie "Kocham" słowo wydaje mi się zbyt małe w porównaniu z tesknotą, która mnie spala na co dzień. Wzdychając, patrzysz wciąż w dal Jakbyś szukała swego odbicia w kropli deszczu. Chciałabyś uciec, spłynąć Tak jak ta mała istotka bawiąca się na szybie. Chciałabyś być milczącą choć raz i móc zatrzymać coś w sobie. Chciałabyś..... Strząsając łzy z twarzy - nadal szukać swego imienia Naucz mnie Kochać tak jak kocha się drugą osobę za to, że jest Naucz mnie wierzyć tak jak wierzy się w to, że po ciemnej nocy przyjdzie mglisty poranek. Naucz mnie żyć tak jak żyje się tylko raz Naucz mnie wolności takiej jaką czuje ptak wznoszący się po raz pierwszy w powietrze Naucz mnie.... Albo nie - po prostu bądż A przy Tobie sama się tego nauczę. Trwaliśmy - złączeni w mocnym uścisku. Ja niema i Ty niemy. Bałam się spojrzeć Ci w oczy. Bałam się, że mogą powiedzieć ODCHODZĘ Bałam się, że mogą powiedzieć ZDRADZAM Bałam się, że mogą powiedzieć ŻEGNAJ Przemogłam lęk, spojrzałam, powiedziały KOCHAM Zbyt dumny aby ze mną rozmawiać Wiec co rano pokazuję mu.. Lecz on jest jeszcze zbyt ślepy by patrzeć. Jeżeli kiedyś na ulicy Cię spotkam Nie spojrzę na Ciebie Jeżeli kiedyś usłyszę Twój głos Nie spojrzę w twą stronę Jeżeli kiedyś spotkam Twoj wzrok Zakocham się znowu... Ja nie żyję A tylko przemijam z dnia na dzień Nikt o mnie nie wie nikt mnie nie zna Nikt nie zapamięta Tęsknota Cieżar samotnych dni i nocy spędzonych w oczekiwaniu na dzień W którym wszystko jest proste i łatwe. Potem pustka granicząca z obłędem Świat obok mnie A ja licząc godziny tęsknię. Sposób na przetrwanie - milczenie Sposób na Życie - przetrwanie Sposób na milczenie - śmierć Przyjaciel to zdumiewający dar, drogocenny klejnot. Ty i ja możemy pomóc słońcu aby wschodziło każdego poranka. |
|
|
|
#1826 |
|
Raczkowanie
|
Nikomu nie jest potrzebna twoja spontaniczność, twoje uczucia, twoje osobiste zainteresowania
'mogę być radosna' ( : There´s no love for tomorrow. anty-filmowy scenariusz nie sądzisz ? znajdź i weź sobie ile czasu będziesz tracił zastanawiał się rozsądnie we could live for a thousand years but if i hurt you i'd make wine from your tears (Mogliśmy żyć tysiące lat Ale jeśli bym cię zranił Zrobiłbym wino z twoich łez) you're everything i hoped for you're everything i need the biggest lie you ever told - your deepest fear 'bout growin' old the longest night you ever spent - the angriest letter you never sent (Największe kłamstwo jakie powiedziałaś Największy strach związany z dorastaniem Najdłuższa noc jaką spędziłaś Najstraszniejszy list, którego nie wysłałaś) |
|
|
|
#1827 |
|
Raczkowanie
|
pokornie siadam w ostatniej ławce obdzieram czerwony lakier z paznokci. podłączę się do Ciebie przez wszystkie kabelki świata ![]() odejdź i przyjmij moją zniewagę [: choćby nawet z procy wystrzelę cię na koniec antarktydy. wtedy wszyscy będą szczęśliwi - ja, że ciebie nie ma, a ty, że kicasz z reniferami .. jak słodko ![]() ![]() shat up [: nie pozwoliłam mówić ![]() ogarnęłam wszystko i wszystkich. teraz mów do mnie królowo ! ![]() zerknęłam przez szybę na jego czekoladowe oczy <3 ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- mogłabym prosić takie pozytywne, ale nie, że jestem szczęsliwa etc. , ale takie normalne .
?___ przeterminowane sny, śnią się już od niedzieli .. .. a wtedy bez patrzenia na zegarek niezwłocznie wybiegasz. to co, że w jednym bucie, to co, że z niedopiętą kurtką bez dwóch guzików. ważne, że do Niego <3 |
|
|
|
#1828 |
|
Raczkowanie
|
Mała jedna zmiana rzeźbi przeznaczenie
A ja już wiem, jak chcę żyć Dotykiem drżącym dłonie spleść. Pozwól tylko czuć. W dotyku prawdy Nie pamięta nikt znaczenia prostych słów Powiem to po cichu - Zostań ze mną chwilę _____________________ Znajdzie dla mnie ktoś coś w ten deseń ?? : Kiedy z serca płyną słowa... ;* szczęście wchłaniam z powietrzem! ![]() wieczory bezkarne i czekoladowe ![]() kieszenie pełne uśmiechów. Szczęście na co dzień przenika przez głowę, życie mi płynie przy Tobie cytrynowe. podejrzanie wesoła. podejrzanie szczęśliwa. szczęściem zapachniało ![]() 'Uśmiech się, to jest dobra czas. Zły duch mieszka tak daleko stąd. Miej chęć na miłosne gry. Słońce jest zawsze tam gdzie pada deszcz. Więc nie bój się deszczu bo ja jestem deszczem, co pada na Twoje włosy i na Twoje ręce" Małe szczęścia i ich smak. przestrzeń pełna zachwytu. _____________________ Proszę Was Bardzo !!
|
#1829 |
|
Raczkowanie
|
Po długim i dogłębnym procesie tentegowania w głowie... stwierdzam, że jeszcze się zastanowię
![]() Mam moc, mam moc... i nie zawaham się jej użyć ![]() Ach te człowieki... Niezbyt ruchawe, ale zawsze, nie? [ Król Julian - Madagaskar ]
|
#1830 |
|
Wtajemniczenie
|
Saved me from the pain of bein lonely for the rest of my life./ Uratuj mnie przed bólem bycia samej do końca mojego życia.
To specjalnie dla nas słońce wstawało, to dla nas się kładło, by księżyc mógł wzejść. Nie ma już bohaterów. teraz królem jest błazen. Zbrodnia to niesłychana, Pani zabija Pana..
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.

?