|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)
buty z ryłka są stabilne , kupię sobie jeszcze takie wkładki od nich właśnie pod palce na pol stopy, zobaczymy jak się sprawdzą przy tańcach, ale jak je załozyłam to nawet nie czułam że taki obcas wysoki jest , są stabilne i wygodne , no i też takie pierwszy raz widziałam są inne od wszystkich które widziałam
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#1832 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Butki śliczne...fajny fason i na pewno nie spadną podczas tańców ))
|
|
|
#1833 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() a ja kupilam wczoraj sukienke dla mojej malej druhny ![]()
Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2009-03-29 o 17:18 |
|
|
|
#1834 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziewczyny dziękuję za współczucie,jutro jestem umówiona na rozmowę o pracę A TO DLA MOJEJ BYŁEJ SZEFOWEJ
|
|
#1835 |
|
Zakorzenienie
|
pochwal sie cackiem
masz jakies fotki ?A wiecie co, dorwalam wczoraj stara plisowana spódnice mojej mamy, ma fajny kolorek, taki morski i leciutki material, taka ala zorżeta. A że krój spódnicy tak nie bardzo mi pasi to zaczelam ja przerabiac na sukienke ![]() Powiedzcie ze tez tak kiedys mialyscie ze zakladalyscie dlugie spódnice swoich mam i robilyscie z nich sukienki ![]() A ja serio zaczelam ja przeszywac i nawet to wyhcodzi fajnie bedzie taka odcinana pod biustem i moze ramiaczka dorobie, ale nie wiem bo jest na gumce i sie trzyma dosc mocno. Bedzie w sam raz sukienka na lato
|
|
|
|
#1836 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
U nas zawsze tak mniej więcej 16 - 17, ale co kraj to obyczaj ![]() Cytat:
Cytat:
Takie właśnie mi chodziły po głowie A powiedz mi Ty jesteś przyzwyczajona do chodzenia w wysokich butach? Ja też muszę mieć wysokie a nie bardzo chodzę w takich na co dzień i boję się, że padnę po kilku godzinach
|
||||
|
|
|
#1837 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie nie mam ale jak zrobie to Wam pokaze
![]() a ja sie wlasnie poklocilam z TZetem
|
|
#1838 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki dziewczyny
mam nadzieje że sprawdzą się na całonocnych tańcach monarika ja na codzień chodzę w szpilkach dość wysokich, bardzo lubie a po za tym do pracy raczej nie wypadałoby mi iść w adidasach czy klapkach . Bawiłam się na wielu weselach i nie zdażyło mi się że by mnie nogi bolały, chociaz raz mnie obtarły ale były nowiusieńkie i dość ciasne
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#1839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1840 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Na wiosnę kupię sobie wściekle wysokie czółenka i będę w nich chodziła wszędzie gdzie się da Może do września nauczę się chodzić w takich szpilach |
||
|
|
|
#1841 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
#1842 |
|
Zadomowienie
|
a to nasze menu.My płacimy 140zł od talerzyka i w ty jest tort
|
#1843 | |
|
Zakorzenienie
|
a oto nasze
Bez owoców, tortu, ciast, napojów Według mnie troszke za duzo tego jedzeonia ale cóz.. nie wygra sie z mamami Obiad 1 18:30 Rosół z makaronem Ziemniaki/Frytki Rolada wolowa + sos (60 sztuk) Filet z serami i oliwka zielona (70sztuk) Schab po cygansku 90 sztuk Surówki - kapusta na goraco do rolady/ buraczki na zimno / seler z rodzynka Napoje /gazowane/niegazowane/soki - pomarancz/grepfrut/cola/sprite + mineralna niegazowana w dzbanku + cytryna i lod. Obiad 2 20:30 - przekąska Kaczka nadziewana + jablko 60 / poledwica na ostro po meksykansku 80 21:30 przekaska Strogonow 120 22:30 Tort Weselny - z owocami 23:30 Kolacja Dufinki Karkowka oczko 70 Wolowina w sosie wiśniowym 70 Lekka surowka na bazie kapusty pekinskiej z vinegret Napoje /gazowane/niegazowane/soki - pomarancz/grepfrut/cola/sprite + mineralna niegazowana w dzbanku + cytryna i lod. 12:00 oczepiny 1:00 Zurek z wkladka - boczek + kielbasa + jajko 140 03:00 Golabki 150 / papryka faszerowana 50 z sosem pomidorowym Dodatki (szwedzki stol) Rybny stol Zimna plyta sledz w oleju szynka z masa chrzanowa, Szparag na polchrupko , grecka slatka, poledwica po wlosku z dippem, schab ze sliwka, sery/szynka/ogorek/pomidor,boczek rolowany bialy, przystawki - pikle, zimne nozki, filet z indyka w maladze ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- a jeszcze z innej beczki... Robicie juz dziewczyny jakies zabiegi kosmetyczne, co by buzia byla piekna i nieskazitelna w tym dniu ??? Jesli tak, to pochwalcie sie co Mnie do wrzesnia zostało tylko albo aż niecałe 6msc---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Cytat:
Chyba ciut za niski dla mnie obcasz ale fason boooooski Gratuluje
Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2009-03-29 o 18:17 |
|
|
|
|
#1844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wcześniej robiłam mikrodermabrazję i kwasy. Teraz muszę się troszkę podbrązowić na solarce (dlatego zabiegi odpadają). A w domu będę robiła sobie 1 w tyg. algi (w tygodniu kiedy będzie wesele to zrobię ze 3 razy ), glinkę i okładam twarz nasionami z kozieradki
|
|
#1845 |
|
Zakorzenienie
|
Suuper !
Kurcze na kwasy to chyba juz nie pora... bo wiosna idzie A algi sobie sama w domku mieszasz rozumiem?? Nigdy w zyciu nie stosowałam :P Mowisz, ze warte polecenia ? Gratuluje szerokiego spectrum
|
|
|
|
#1846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, algi sobie kupiłam i mieszam Też wcześniej sama ich nie używałam. Warte polecenia? Powiem za jakiś czas (dopiero jestem po 1 użyciu ).
|
|
#1847 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam w placie robic oczyszczanie i jestem umowiona z kosmetyczna na kwasy. W sumie nigdy nie robilam zadnych zabiegow u kosmetyczki a mam isc do kuzynki TZta na te zabiegi.
Ja sie nie znam wiec powiedzcie czemu jak piszecie "jest za pozno na kwasy" ?
|
|
|
|
#1848 |
|
Zakorzenienie
|
Nie powinno się robić kwasów wiosną i latem (czyli wtdy kiedy jest już mocne słońce), najlepiej jesienią/zimą. Na Twoim miejscu zrezygnowałabym z nich w tym okresie, bo nawet mimo używania filtrów, możesz nabawić się przebarwień.
|
#1849 |
|
Zakorzenienie
|
Katuniu ja tez za bardzo sie nie znam, ale rozmawiałam z kosmetyczką nawet dwoma i każda potwierdzała, że kwasy robi sie jesienią, zima- gdy nie ma tak dużej ekspozycji na słoneczko..
Wiąże się to na pewno z tym, że skóra poddana kwasom staje sie cieńsza, bardziej delikatna i przez to bardziej wrażliwa i podatna na niekorzystny wpływ promieni słonecznych A nie sztuka nabawić sie przebarwień i jakichś plam przed slubem ![]() Ja jedynie wybieram się na peeling kawitacyjny.. oczywiście coś wymyślic jeszcze muszę tylko jeszcze nie wiem co Buzka
|
|
|
|
#1850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musze wtakim razie pogadac z moja kosmetyczka na ten tamat. Tak w sumie na co dzialaja te kwasy...? bo ja taki laiki troche ![]() Ale jakby chciala zrobic oczyszczanie twarzy to bedzie ok ? daaiissyy - dzieki za informacje
Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2009-03-29 o 19:34 |
|
|
|
|
#1851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sama własnie je teraz zrobiłam - musze poczekać ok 3 tyg jak buzia dojdzie do siebie i mykam na peeling kawitacyjny (polecam) A kwasy to nic innego jak złuszczanie starego naskórka - spłycają go, na pewno zwężają pory, powodują że buzia jest bardziej promienna ... ale jak mowię, to nie ta pora roku Ja też zaspałam..
|
|
|
|
|
#1852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz juz wszystko wiem ![]() W takim razie musze to przemyslec, pogadac z kosmetycznka i chyba z tego zrezygnowac, bo nie chce sie nabawic jakis plemek na twarzy tym bardziej ze mam cere dosc wrazliwa i skłonną do rumieńców
|
|
|
|
|
#1853 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pochwal się Cytat:
![]() Cytat:
Na szczęście teściowa jest krawcową, więc w razie czego mogę na nią liczyć![]() slub w sierpniu, a ja nic ze sobą nie robię. Musze się zabrać za swoją cerę, na szczescie nie jest tak źle, ale jakieś odzywcze maseczki z pewnością by się przydały. Może przejdę się do koleżanki kosmetyczki żeby zrobiła mi maskę z alg, no zobaczymy, jak narazie mam w planach zabrać się od kwietnia za regularne peelingi i maseczki, bo teraz to róznie bywa. Jakiś specjalnych zabiegów oczyszczajacych u kosmetyczki nie przewiduję |
|||
|
|
|
#1854 |
|
Zakorzenienie
|
i jak Wam sie podoba?
![]()
|
|
#1855 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1856 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1857 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
ciesze sie ze Ci sie podoba
|
|
#1858 |
|
Rozeznanie
|
My właśnie tez wczoraj kupilismy sukienke dla naszej druhny ktora bedzie niosla obraczki
![]() Co do zabiegow to ja napewno sie wybiore na peeling kawitacyjny i jakas maske nawilzajacą, no i oczywiscie solarium Z TŻ nie mozemy dojsc do porozumienia, bo on nie chce jechac za tydzien z zaproszeniami, bo twierdzi ze to za wczesnie Dla mnie to nie jest za wczesnie tym bardziej ze date potwierdzenia mamy do 1 czerwca... Ahh te chłopy....
|
|
|
|
#1859 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo sie ciesze ze sukienka Ci sie podoba Cytat:
|
|
|
#1860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:09.

))

A TO DLA MOJEJ BYŁEJ SZEFOWEJ
U nas zawsze tak mniej więcej 16 - 17, ale co kraj to obyczaj 
i boję się, że padnę po kilku godzinach

Na wiosnę kupię sobie wściekle wysokie czółenka i będę w nich chodziła wszędzie gdzie się da