|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#2401 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 901
|
Dot.: Br±zowow³ose farbowane :)
to tak, pokazuje ale to jest fotka z tego koloru Palette XXL Jakie Brown,
ciemny... co do tego Loreala .. to nie mam pojecia kiedy nim zafarbowac.. jestem juz jakis miesiac po farbowaniu ostatnim, tamtym kolorem.. i mysle,ze juz moge ... ale nie wiem na co czekam sie boje ;P ![]()
#2402 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez jenny87 Czas edycji: 2009-03-16 o 09:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2403 | |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 3
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2404 |
Rozeznanie
|
szampon przeciwlupiezowy,balejaz badz pasemka , albo najdrastyczniej dekoloryzacja lub rozjasniacz poprostu
|
![]() ![]() |
![]() |
#2405 | ||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 060
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja mówiê tylko z w³asnego do¶wiadczenia, ze nigdy nie uda³o mi siê po domowemu z czerni doj¶æ do jasnego br±zu. Rozja¶niacz lub dekoloryzacja by³y jedynymi metodami. Z czerni do ciemno rudego br±zu zesz³am raz w Hiszpanii, S³oñce, s³ona woda i kolor sp³owia³ na brzydki sprany czarno br±zowo rudy. Jak chcesz i masz cierpliwo¶æ to fajna jest ta maseczka z miodu, cytryny i ¿ó³tka ewentualnie, szczególnie po szamponie ³upie¿owym ![]() Ja mam teraz zagwozdkê widzia³am dziewczynê z piêknymi be¿owo blond w³osami wdaj±cymi jakby w brudny ró¿ nie wiem jak to opisaæ. mam ochotê na eksperyment ale chcia³abym mieæ w³osy ![]()
![]() Króliczki ![]() Edytowane przez MonkaIska Czas edycji: 2009-03-16 o 10:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2406 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 3
|
A jakie rozja¶niacze polecacie???
|
![]() ![]() |
![]() |
#2407 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 40
|
Dziewczyny, a ja mam takie pytanie.
Czy która¶ w Was mo¿e mi doradziæ, jaki kolor farby uzyæ, ¿eby wyszed³ taki kolor jak na tym mniejszym zdjêciu http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1237151127 (to moje zdjêcie tylko, ¿e z innego w±tku i nie chcê dublowaæ ![]() Zastanawiam siê nad g³êbokim szatynem garniera (100% kolor 401) tylko bojê siê, ¿e bêdê mia³a po nim czarne w³osy (moje naturalne to ciemny blond + teraz te farbowane na czekoladowy [akurat] kasztan). Z góry dziêkujê za pomoc. Edytowane przez AbeilleMaja Czas edycji: 2009-03-16 o 22:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#2408 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Br±z mo¿e wyj¶c zbyt ciemni,podobnie g³êboki szatyn wyjdzie czarny-sugerujê co¶ ze z³otych jasnych br±zów a nawet jeszcze ciemnych blondów. Pozdrawiam ![]()
![]() |
#2409 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
po rozja¶nianiu tak jest
Ja zrobi³am wella safira kaszmirowy br±¿ i jest ok |
![]() ![]() |
![]() |
#2410 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 396
|
A czy która¶ z was u¿ywa³a mo¿e Safiry Z³ocisty cynamon? Jak ten odcieñ wychodzi na w³osach?
Mam ciemne w³osy (farbowane wcze¶niej ciemnymi br±zami) planuje rozja¶niæ i po³o¿yæ co¶ ja¶niejszego. Jako,¿e wst±pi³am ostatnio do sklepu i trafi³am na promocjê farb Safiry kupi³am odcieæ 773 - tj. w³a¶nie z³ocisty cynamon z tego wzglêdu,¿e Safira jako jedyna do¶æ dobrze pokry³a u mnie odrosty. I teraz po g³êbszym przemy¶leniu zastanawiam siê czy by³ to dobry pomys³,czy kolor nie jest za jasny (chocia¿ wszystkie br±zy u mnie wychodz± bardzo ciemne). Zale¿a³oby mi aby uzyskaæ ¶redni br±z. |
![]() ![]() |
![]() |
#2411 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 102
|
Ja u¿ywa³am kiedy¶ z³ocistego cynamonu, ale by³o to na trochê ciemniejsze w³osy wiêc nie by³o widaæ nic a nic poza odrostami które by³y rudawe :/
![]() |
#2412 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 40
|
Cytat:
![]() ![]() Natomiast jasny br±z, mia³am przed tu¿ po farbowaniu by³ super, a potem momentalnie siê zmy³ do brzydkiego ¿ó³tego br±zu ![]() St±d ta moja my¶l o br±zie po prostu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2413 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 176
|
dziwczyny farbowlaam ostatni wlosy castingiem br±zem i szczrze nie widze u siebie prawie zadnej roznicy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2414 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 716
|
Cytat:
Ania Przybylska ma na tym zjdêciu albo czarne, albo ciemny br±z. Ciemny br±z wydawa³by sie bardziej czekoladowy, wiec stawiam na czerñ
![]() |
#2415 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 17 871
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2416 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 391
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, ja rozpaczliwie pragne takiego koloru jak ma Beyonce na fotce.Jest sliczny ![]() I zastanawia mnie jeszcze Pralina z Loreal Casting, jak to moze wygladac na glowie? Cos jak ciemny braz? Edytowane przez LadyAnne Czas edycji: 2009-03-18 o 21:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2417 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 76
|
LadyAnne ja mialam cos podobnego kolorek
![]() ![]() ![]() A jakie Ty masz teraz wloski? Prlina wychodzi ciemna chociaz sama nie probowalam jeszcze ![]()
#2418 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A pamietasz moze z jakiej firmy farbe kupilas? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2419 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 110
|
Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2420 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 76
|
LadyAnna dokldnie tak jak kociekotka2 pisze Lorealem excel10
![]()
#2421 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziiewczynki czy ja dobrze Was rozumiem : Nakladacie ten ciemny blond na normalne naturalne wlosy w kolorze mniej wiecej brazu? I wychodzi taki kolor jak u Bey ? Troche sie boje takich eksperymentow bo nie chce stracic wlosow ![]() Edytowane przez LadyAnne Czas edycji: 2009-03-21 o 18:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2422 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 110
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2423 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 901
|
pofarbowalam z tym lorealem 4.3. .. zalamka niedojrze w sumie czarne to jeszcze sa jakies przeswity wisniowe/kasztanowe poprzedniej farby
![]() myslalam,ze pokryje i bedzie w koncu braz.. faktycznie trzeba byloby jasniejsza o ton zeby wyszedl kolor jaki chcemy tylko ja nie moglam bo w ogole by mi nie pokrylo.. zalaczam ![]()
![]() |
#2424 |
Rozeznanie
|
dziewczynki, a powiedzcie mi jak± farb± uzyskam br±z który w ¶wietle nie bêdzie wygl±da³ jak rudy?? chcia³abym raczej mieæ na g³owie raczej taki zimny br±z (czekoladê), a nie ciep³y. Czy s± w ogóle takie farby??
z góry dziêki za pomoc
![]() |
#2425 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 060
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2426 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny dorad¼cie jaki to kolorek...bo zakocha³am siê w nim
![]()
#2427 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 81
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2428 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 267
|
Mam ogromn± pro¶bê
![]() Niestety ju¿ nied³ugo bêdê musia³a ufarbowaæ w³oski i szukam odpowiedniego kolorku. Na za³±czonym zdjêciu widaæ mój obecny (sprany) kolor po Excellu 10 (4.0). Nie chcê ju¿ wiêcej farbowaæ Excellem, bo wychodz± za ciemne. Dlatego proszê o poradê, jakiego odcienia u¿yæ ¿eby mieæ kolorek zbli¿ony do tego jaki teraz mam ![]() Zamerzam kupiæ Casting Loreala, dobry wybór? I czy kolorki wychodz± takie jak na opakowaniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2429 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 121
|
Witam Wiza¿anki!
Mam pytanie. Czy która¶ z Pañ, rozja¶nia³a sobie swój br±zowy kolor na trochê ja¶niejszy? Mam teraz w³osy farbowane kolorem Tabacco Cuba z firmy Artego. Kolor zaraz po farbowaniu jest taki br±zowo-kasztanowy. Po jakim¶ czasie stajê siê du¿o ja¶niejszy, niemniej jednak chcia³abym ¿eby moje w³osy by³y bardziej naturalne, my¶lê o kolorze bez tego rudawego odcienia. Treaz czekam a¿ kolor siê bardziej zmyje i chcia³abym zafarbowaæ je jakim¶ jasniejszym odcieniem. Czy jest szansa, ¿e w³osy rzeczywi¶cie stan± siê ciut ja¶niejsze, a odcieñ z³apie, pokonuj±c t± kasztanow± po¶wiatê? Z góry dziêkujê za odpowiedzi. Pozdrawiam, M. ![]()
#2430 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 485
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:19.