|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
Lain a w jakiej to zakadce sprawdzac?
|
|
|
|
#4262 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
Cytat:
![]() dziękuję |
|
|
|
|
#4263 |
|
Zakorzenienie
|
najpierw z boku wybieram kontynent, kraj i miasto, a potem jak wyskakuje pogoda to tam po prawej mozna wybrac zakladke "History" ustawiam, zeby mi sie 4 tygodnie wyswietlaly, wybieram miesiac i rok i voila
![]() edit: o widze, ze jak to robilam z wersji angielskiej w wersji poslkiej trzeba kliknac "Pogoda ubiegla"a teraz sprawdzilam sobie opady i w ciagu kilku ostatnich lat tylko raz padalo 31 lipca i to jeszcze dosc slabiutko
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-03-30 o 17:26 |
|
|
|
#4264 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chudną mi najpierw nogi, a od góry to jest masakra.. gdyby tak chcialo z brzucha zejść..no to jest na już trójka za tym tytułem ![]() no a dzisiaj TŻ dzownił do fotografa, którego miała moja starsza siostra, umówiliśmy się na spotkanie i chyba go weźmiemy, bo nie bierze dużo a jego fach jest już sprawdzony.. w sumie to przeanalizowlismy koszty i gdybys,my chceili wziąśc tego fotografa i kamerzyste jaki nam się podobał to byśmy zapłacili 3000 zł, a tak mamy troche ponad połowę tej sumy, bo ja stwierdziłam że chcę mieć ładne obrączki bo są one na całe życie no i TŻ się zgodził
|
|
|
|
|
#4265 |
|
Wtajemniczenie
|
No to sprawdzilam sobie i ja.. Wychodzi na to ze jest taka tendecja ze w jednym roku jest brzydko a przez 2 kolejne ladnie... W zeszlym roku bylo brzydko wiec w tym i nastepnym ladnie musi byc haha
Can't masz racje, obraczki ladne maja byc... A ja poki co zadnych slubnych rzeczy nie zalatwiam.. conajmniej do wrzesnia... Niech sie pouklada najpierw.. |
|
|
|
#4266 |
|
Zakorzenienie
|
podobają mi się te obrączki, jak oceniacie biżu schuberta?
|
#4267 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki sorki że wam nie poodpisuję na wszystkie tematy ale podczytywałam was codziennie wieczorem jak tą się kąpał i teraz już nie będę do wszystkiego wracać, ale już się stęskniłam za pisaniem z wami więc będę wam dokuczać
![]() z testu księgowości dostałam 4,5 i tylko jedno pytanko miałam źle więc jest super a teraz wlasnie wróciłam z kolokwium i jest mniej super bo nie za bardzo odnajduje się w tym temacie no ale mam nadzieję że pozaliczam. w ogóle to wczoraj zapomniałam że zmiana czasu była i jak pajac poszłam na ten kurs nie dość że spóźniona to spóźniona ponad godzinę ale pani księgowa szefowa jest spoko więc luzik...ale co najgorsze test zakańczający cały kurs mam zaplanowany w dzień wesela szwagra ![]() ![]() no i co tu zrobić... mam nadzieję że taki egzamin nie będzie trwał wieczność i zdążę jeszcze jakoś wrócić do domu z lublina, naszykować się i dotrzeć na wesele.. no nie może mnie ominąć ślub mojego ukochanego szwagra![]() zaraz poczytam gmaila i resztę i będę tu siedzieć do nocy bo jestem wykonczona- cały dzien na uczelni i zakonczony kolokwium- masakra. a w ogóle to mi bateria w telefonie spuchła i zamawiam nową na allegro bo się boję że wybuchnie
|
#4268 | |
|
Zakorzenienie
|
hello
![]() Ja dziś znowu byłam w pracy i jak zwykle o tej porze spanie mnie lapie, że nie wiem ![]() I z dobrych wiadomości, to zaniosłam dziś już ostatnie ankiety do świetlicy i za tydzien odbieram, także przez święta będę mogla sobie opracowywac Cytat:
A ja dziś zupełnie nieplanowanie kupilam kilka fantastycznych rzeczy do moich papierków |
|
|
|
|
#4269 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
|
#4270 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
Tak was sobie czytam już od czwartej cześci i sie zastanawiałam czy do was dołączyć, strasznie lubie was czytać... Ja tak jak i wy jestem PM 2010. Mój ślub odbędzie się 4 września..
|
|
|
|
#4271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witaj
|
|
#4272 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj ashe witaj
mila nam Cie przyjac w nasze wspolne progi
|
|
|
|
#4273 |
|
Zakorzenienie
|
to witam nowa PM w naszym skromnym gronie
![]() Kasia nie slyszalam o takim jubilerze wlasnie mi mignelo z konta 142 zl do apteki internetowej.... ehh ![]() ale egipskie slonce juz nam nie straszne mam nadzieje, ze te mazidla odniosa skutek, bo jak wroce na uczelnie to nie chce wygladac jakby mnie ktos nad rusztem przypiekal... ![]() moze jeszcze sobie zaszaleje i kupie dwa pareo na allegro a co
|
|
|
|
#4274 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć sexi kotki
Ja właśnie uruchomiłam lapka i będę nadrabiać to co naskrobałyście
|
#4275 |
|
Zakorzenienie
|
witamy więc nową pannę młodą!!
Kasiu śliczne te obrączki co wkleiłaś!! takie zamawiacie?? wiesz to jedyne obrączki z mieszanego złota któe mi się spodobały bo żadne łączone mi sie nie podobają ale te są śliczne!!! poczytałam na gmailu wszystko i naprawdę cieszę się że u Gosi wszystko dobrze ale Elitce to mogę podać rękę bo wiem doskonale co czuje pogadaj z mamą jak ona to widzi... i na jaką pomoc możesz liczyc.. może jakoś się to poukłada.. dziewczyny przez tą pogodę nie mam siły nawet ruszać ręką tak mnie dobija i tęsknię za moim kochaniem.. jeszcze dziś jedliśmy razem śniadanko a teraz siedzę sama przy kompie i mam tylko was do pogadania.. wczoraj tżcik się po sniadanku spakował i miał jechać do domku a ja mialam sie uczyc na dzisiejsze kolokwium ale ja tak siadłam i łezki mi same do oczu napłynęły że znów muszę zostać na tydzien sama i tż nie mógł patrzeć na moją czarną rozpacz i został do dzisiaj co najlepsze z nim nauka szła mi 300% wydajniej niż mi samej bo nie traciłąm czasu tylko się intensywnie pouczyłam i do wieczora mialam wszystko przeczytane i jeszcze na pizzę mnie misiak wyciągnął.. ale w weekend moja dieta jest odwoływana więc jest ok i tak czuję się lżejsza dzięki niej!!!
|
#4276 |
|
Zakorzenienie
|
toż to sieciówka jest
ale TZ nie chce z tej firmyTZ już do mnie idzie więc póki co znikam
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-03-30 o 18:31 |
|
|
|
#4277 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny a jak zmienic czas na wizazu?? bo normalnie jest już 18:30 a u mnie na wizazu 17:30...
|
#4278 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie też, ale co tam
|
#4279 |
|
Zakorzenienie
|
A wy to macie zegar systemowy komputera rpzestawiony czy tylko tak sie głupio pytacie?????
U mnei jest wszystko ok
|
|
|
|
#4280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-03-30 o 18:38 |
|
|
|
|
#4281 |
|
Zakorzenienie
|
to sie gdzies zmienialo bo juz kiedys tak mialam.. ale w sumie masz rację w niczym to nie przeszkadza
![]() dziewczyny nie mam co robic... normalnie chyba zaraz spac pójdę ale pogadałabym sobie z wami na jakieś ślubne tematy więc zarzućcie coś!!!Kasia to są te obrączki co już kiedys nam wklejalas czy jakies inne???
|
#4282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te są z schuberta
|
|
#4283 |
|
Raczkowanie
|
U nie też ok... Może macie przestawiona strefę czasową w profilu..ja tak ostatnio na zajeciach miałam i każdy miał inny czas i termin przesyłania plików na zaliczenie
|
|
|
|
#4284 |
|
Adwokat diabła
|
Wybaczcie że zniknęłam ale robiłam obiad :p
No mój tż ma stałą pracę tak samo jak i ja. Utrzymujemy się sami i takie te.. wybaczę mu to co mówił, następnym razem dostanie po zadku..
|
|
#4285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Black ale starcza Wam żeby odłożyć kupić sobie jakiś kosmetyk, ciuch czy żyjecie po studencku
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-03-30 o 18:42 |
|
|
|
|
#4286 | |
|
Zakorzenienie
|
to jakos w Krk jest malo widoczna sieciowka, bo ja jeszcze nie widzialam
z reszta z tego co widze na stronie to chyba nawet nie maja swojego salonu tylko w ramach jakiegos Świata bursztynu i Galerii bursztynu sprzedaja swoje wybory (przynajmniej w Krk) a czemu Twoj TZ nie chce z tej firmy? jakies kiepskie doswiadczenia? Cytat:
moze sam sie zmienil
|
|
|
|
|
#4287 |
|
Zakorzenienie
|
a możesz wkleić obie pary??? bo są naprawdę sliczne i chciałam sobie popatrzec czym się różnią
suuuper są!!! ale nam z tżtem to lepiej w płąskich obrączkach więc dupka.. raczej takich nie kupimy.. ale po raz dziesiąty powtarzam e są śliczne
|
#4288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak od nich nie kupię![]() Tancerka płaskie też mają-tez takie chciałam, ale na palcu brzydko wyglądają te są bardziej płaskie
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-03-30 o 18:47 |
|
|
|
|
#4289 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Widze ze juz dwie na 4 września nowe PM 2010 przyszły od piątku ale fajnie Jednak 4 września też jest chłonny![]() ![]() Ale wczoraj mialam dzień nic ze jak wjeżdzałam do garazu to samochod przetarlam nadkole i myslama ze tatko mnie zabije za to a dzis to mi kaze wiec zrem po mame do pracy jechac zebym sie nauczyla jezdzic wieczorem bo od kuzyna z wesela ja bede wracac z Inowrocławia do Zduni wieczorem ponad 230 km masakra.... My obraczki kupimy w czewrcu przyszlego roku. A jeśli chodzi o puchniecie palcy to u mnie to samo. Wczoraj juz byla zmiana ciśnienia i pogody a mi palce spóchły i zareczynowego pierścionka ściągnąć nie mogłam.... A takto to mi lata:/ Tz dzies w nocy ostatni dzien idzie do pracy i przygotowuje sie do matury.... A ja do pracy i jeszcze matura buu... Dziś nawet dyrektorke poznałam bo byłam tam gdzie mam pracowac ehh... Gośka super niech sie układa powolutku. Lepiej tak )
16.11.2007 Poznaliśmy się ![]() 25.12.2008 Zaręczyliśmy się ![]() 04.09.2010 Powiedzieliśmy"Tak" przed Bogiem ![]() Edytowane przez jozia Czas edycji: 2009-03-30 o 18:49 |
|
|
|
#4290 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli CIę to pocieszy i jeśli czytałaś gmail to powiem IC ze moj mi powiedzial to samo, troszeczke inaczej.. ale sens ten sam....wiem, że to marna pociecha ale coż.. przynajmniej mnie ulżyło, że nie jestem jakimś odstępstwem od reguły jeśli chodiz o moje mniemanie o naturze kobiecej Cytat:
jem włąśnie kaszę gryczaną ze skwareczkami.. przysmak mojej mamusi tytuł mnie również się podoba choc ciężko będzie mi się rozstać z koteczkami sexownymi Cytat:
![]() Cytat:
![]() super, że jest nas coraz więcej ![]() A ta to chyba nic całymi dniami nie robi tylko spisuje kto nas podgląda Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-03-30 o 18:46 |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:55.

chudną mi najpierw nogi, a od góry to jest masakra.. gdyby tak chcialo z brzucha zejść..
ale pani księgowa szefowa jest spoko więc luzik...
i zamawiam nową na allegro bo się boję że wybuchnie

z pracy dostałam 5

pogadaj z mamą jak ona to widzi... i na jaką pomoc możesz liczyc.. może jakoś się to poukłada.. 

i tak od nich nie kupię