Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz. V - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-30, 19:13   #4321
lain
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

Cytat:
Napisane przez jozia Pokaż wiadomość
Robiłam wszytsklie badania i nic wszystko jest w normie . Tarczyca bawet zdrowa JUz nie wiem co robić Ja mam 162.... I tragedia z tym jest. Zawsze byłam szczupła ale teraz wyglądam jak patyczek, Jak wiart mocniej zawieje to mnie przewróci
to moze powinnas przejsc na diete na przytycie?
widzialam, ze dziewczyny na Dietetyce rowniez sa na takich dietach. zawsze mozna sobie zobaczyc jak komponowac posilki i co jesc zeby byly efekty

ja mam takiego wykladowce strasznie chudego. ma chyba ze dwa metry a jest tak przerazliwie chudy, ze wyglada jakby sie mial zlamac w pol

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-03-30 o 19:14
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 19:15   #4322
jozia
Zadomowienie

GG do jozia
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
to moze powinnas przejsc na diete na przytycie?
widzialam, ze dziewczyny na Dietetyce rowniez sa na takich dietach. zawsze mozna sobie zobaczyc jak komponowac posilki i co jesc zeby byly efekty
Musze chyba też zawitać do dietetyka ehh
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 19:21   #4323
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ja przytyłam po tych, które mają najmniejszą dawkę, chyba nie ma dla mnie ratunku
Popatrz jak wyglądają: Twoja mama, ew. siostry mamy i babcia od strony mamy
Wtedy będziesz wiedziała, czy masz predyspozycje
Ja wiem, że mam dlateog mam w serdecznym poważaniu komplexy na punkcie mojego brzuchola i fald pod nim
Na pudelku czy na czyms takim widzialam ostatnio pink (chyba) siedziala z odkrytym brzuchem i fałdziory takie
ja mam tak samo .. w zaleznosic od tego w sumie jak sobie siadę zawsze zawija mi sie cos pod biustonoszem takze ja sobie odpuszczam
Kiedys odchudzila sie do tego stopnia, ze ksztalt miednicy moglam sobie poskojnie odczuć stojąc a oponki i tak wisialy przede mna takze nie ma co sie stresowac
Moze zapisze sie na jakis fitnes czy inny taki i zobacze
Bo w sumie basen cos mi pomaga ale tylko z samopozuciem a nie z oponkami pod biustonoszem
Stary 2009-03-30, 19:33   #4324
tancerka212
Zakorzenienie

ja się w sumie nie znam na tabsach więc nic nie doradze za to chętnie zasięgnę opinii specjalistek otóż stwierdziłam że na następnej wizycie kontrolnej u gina poproszę już o tabletki. ale teraz jak czytam Kasi osty to znów się zastanawiam czy dobrze zrobię noooo... nie chcę nic przytyc przed ślubem... jeszcze tego by brakowało...
a ty Kasia przed przypisaniem tabletek mialas jakies badania??? czy tak ci tylko przypisali??? jakie badania mam zrobić sobie przed przypisaniem tabletek??
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 19:35   #4325
ashe
Raczkowanie

A ja sie w sumie nie odchudzamtylko okazyjnie ..choć nawet kupiłam sobie tabletki na to ale pól opakowania jeszcze zostało..moze na jakis kryzys.
A mufinki to ja też dziś piekłam..mam w akademiku taką fajna foremke silikonowa wiec z niej często kożystam.
Szkoda ze nie moge z wami tu chwile dłużej posiedziec, ale moj tż prace mgr pisze wiec mnie wygania
ashe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 19:36   #4326
kaska87
Zakorzenienie

miałam badania

moja mam jest chudsza ode mnie dużo, babcia tez była ehhh

nie ma się co użalać tylko wziąć się w garść w końcu ślub ma się raz w życiu i nie chce być sumo!
już mam 0,5kg z głowy oby tak dalej i myślę, że do czerwca dam radę

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-03-30 o 19:37
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 19:37   #4327
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
chyba muszę iśc do lekarza i zmienić jeszcze raz te tabsy ja brałam novynette a teraz yasmin
ja brałam Novynette i po nich akurat nic nie przytyłam... ale i tak mam wszędzie za dużo, ale to z braku ruchu.. nie jem może dużo, ale jak w pracy usiąde na te 8 godzin to praktycznie nie wstaję potem wracam do domu i ostatnio non stop przed komputerem więc nie dziwne że sie odkłada wszystko... bo jak ma się to niby spalić... samo z siebie

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 19:37   #4328
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ashe Pokaż wiadomość
A ja sie w sumie nie odchudzamtylko okazyjnie ..choć nawet kupiłam sobie tabletki na to ale pól opakowania jeszcze zostało..moze na jakis kryzys.
A mufinki to ja też dziś piekłam..mam w akademiku taką fajna foremke silikonowa wiec z niej często kożystam.
Szkoda ze nie moge z wami tu chwile dłużej posiedziec, ale moj tż prace mgr pisze wiec mnie wygania
Ooo też jesteś z Leszna Ja w sumie to z okolic, ale miło, że ktoś z okolicy udziela się na wątku
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 19:40   #4329
kaska87
Zakorzenienie

ja ruchu mam trochę-w pracy, w domu codziennie sprzątam i na prawdę jestem po tym zmęczona bo mieszkanie duże

Biegać nie mogę ze względu na kostkę ale uwielbiam gry zespołowe, grałam w siatkówkę i ręczną tęsknię za tym, ale jak sie zrobi ciepło czyli na dniach to idę z TZ-em grać w kosza i na rowerku będziemy jeździć

Stary 2009-03-30, 19:42   #4330
ashe
Raczkowanie

ja jestem z samego Leszna..ale praktycznie wiecej mnie tam nie ma niż jestem..bo studiuje i mieszkam narazie w Poznaniu... ale to fajnie że ma sie kogos ze swoich okolic
ashe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 19:47   #4331
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
ja ruchu mam trochę-w pracy, w domu codziennie sprzątam i na prawdę jestem po tym zmęczona bo mieszkanie duże

Biegać nie mogę ze względu na kostkę ale uwielbiam gry zespołowe, grałam w siatkówkę i ręczną tęsknię za tym, ale jak sie zrobi ciepło czyli na dniach to idę z TZ-em grać w kosza i na rowerku będziemy jeździć
rowerek matko jakbym sobie pojezdzila
ale w sumei ostatnio takich ciepluch sie zrobilam, ze nie wyjde na rower poki nie bedzie stale powyzej +15 stopni
Stary 2009-03-30, 19:48   #4332
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
rowerek matko jakbym sobie pojezdzila
ale w sumei ostatnio takich ciepluch sie zrobilam, ze nie wyjde na rower poki nie bedzie stale powyzej +15 stopni
ja też nie TZ zabronił

Stary 2009-03-30, 19:55   #4333
tancerka212
Zakorzenienie

a ja mam wieczór głodomora... nie wiem czemu ale taak mi się jeść chce że szok.. dobrze że nie mam żadnych słodyczy na stanie tylko dietetyczne rzeczy typu pełnoziarnisty chlebek więc to sobie zrobię... ale mam dziką ochotę zgrzeszyc jakąś czekoladową przyjemnoscią... cale szczęście do sklepu mnie w tą syfiastą pogodę nic nie ruszy więc przynajmniej nie utyje nic

przez tą pogodę dopada mnie depresja jakaś... czuję niemoc.... a za oknem tylko pada i nic więcej
Stary 2009-03-30, 19:57   #4334
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
a ja mam wieczór głodomora... nie wiem czemu ale taak mi się jeść chce że szok.. dobrze że nie mam żadnych słodyczy na stanie tylko dietetyczne rzeczy typu pełnoziarnisty chlebek więc to sobie zrobię... ale mam dziką ochotę zgrzeszyc jakąś czekoladową przyjemnoscią... cale szczęście do sklepu mnie w tą syfiastą pogodę nic nie ruszy więc przynajmniej nie utyje nic

przez tą pogodę dopada mnie depresja jakaś... czuję niemoc.... a za oknem tylko pada i nic więcej
ja nie mam apetytu

Stary 2009-03-30, 19:57   #4335
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
wlasnie sobie patrzylam na weather online jak ksztaltowala sie pogoda 31 lipca przez ostatnie kilka lat tylko raz bylo 20 stopni dwa lata temu, a tak to 25-28 a raz nawet powyzej 30
wiem, ze to nic nie znaczy, ale daje nadzieje, ze moze bedzie ladnie i cieplo
lain, o Twoją pogodę to ja się nie martwię U nas jest taki przesąd, że jak przed weselem karmi się koty i opiekuje się nimi, to pogoda na wesele gwarantowana
Na moją datę też w miarę ładnie było. Temperatura ok. 20-28, więc super jak dla mnie. Zobaczymy tylko czy się sprawdzi.
Cytat:
z testu księgowości dostałam 4,5 i tylko jedno pytanko miałam źle więc jest super a teraz wlasnie wróciłam z kolokwium i jest mniej super bo nie za bardzo odnajduje się w tym temacie no ale mam nadzieję że pozaliczam.
ale co najgorsze test zakańczający cały kurs mam zaplanowany w dzień wesela szwagra no i co tu zrobić... mam nadzieję że taki egzamin nie będzie trwał wieczność i zdążę jeszcze jakoś wrócić do domu z lublina, naszykować się i dotrzeć na wesele.. no nie może mnie ominąć ślub mojego ukochanego szwagra
Gratuluję ocenki
A co do egzaminu i ślubu. Jednak sprawdza się to co ostatnio miałam na emisji głosu. Tzn. jakie sygnały wysyłasz od siebie, takie do Ciebie wracają. Cały czas byłaś przeciwna temu ślubowi i właśnie te Twoje niechęci wróciły w postaci egzaminu w dniu ich ślubu
Ale sobie pofilozofowałam
Cytat:
Napisane przez ashe Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Tak was sobie czytam już od czwartej cześci i sie zastanawiałam czy do was dołączyć, strasznie lubie was czytać... Ja tak jak i wy jestem PM 2010. Mój ślub odbędzie się 4 września.. i praktycznie ja już mam wszystko oprócz sukienki ( choc ta byłam dzis oglądać na żywo) i obrączek załatwione wiec pozostaje mi czekać. mam nadzieje że moge do was dołączyć
Witam serdecznie Mam nadzieję, że będziesz się czuła jak u siebie w domku
Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Tylko teraz nad nową nazwą trzeba popracować
Jestem za propozycją: Niecierpliwe PM2010
Cytat:
brałam je i się właśnie wtedy spasłam
Niestety nie pomogę. Brałam Hormonet, ale tylko przez 2 cykle. Stwierdziłam że to nie dla mnie.
A jak Ty masz takie problemy, to może to jest uwarunkowane genetycznie. Niekoniecznie odziedziczone po mamie, ale po tacie
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 19:58   #4336
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
A jak Ty masz takie problemy, to może to jest uwarunkowane genetycznie. Niekoniecznie odziedziczone po mamie, ale po tacie
też nie

jak nas dużo szkoda, że nie wszystkie się udzielają

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-03-30 o 20:02
Stary 2009-03-30, 20:04   #4337
lain
Zakorzenienie

Cytat:
lain, o Twoją pogodę to ja się nie martwię U nas jest taki przesąd, że jak przed weselem karmi się koty i opiekuje się nimi, to pogoda na wesele gwarantowana
ooooooo
to od dzis ten przesad jest rowniez moim przesadem i bede sie go trzymac

mi tam wystarczy 10 stopni i moge isc na rower. tylko zeby nie padalo
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 20:05   #4338
metkaa
Zakorzenienie

czesc dziewczynki w koncu sie tu cos dzieje
witam nowa PM -Poznan piekne miasto

co do tabletek to ja kiedys brałam cilest ale tez przytyłam,
Gosia i Elitka nie jestem na gimailu wiec nie moge wiedziec co sie dokładnie u was dzieje ale mam nadzieje ze wszystko dobrze sie ułozy,

kaska87 u ciebie dobre i te 0,5 kg mniej mi waga ledwo drgneła
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 20:06   #4339
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
kaska87 u ciebie dobre i te 0,5 kg mniej mi waga ledwo drgneła
mam nadzieję, że dalej będą leciały kg na wadze

Stary 2009-03-30, 20:08   #4340
lusmarija
Wtajemniczenie

a ja mam lenia...nic dziś nie napisałam pracy.,.. no jakoś nie mam weny...chyba przez tą zmianę czasu... bo spać mi się tylko chce

Stary 2009-03-30, 20:08   #4341
kubusewa
Zakorzenienie

Aniołek mnie oświecił Kasiu moje tabletki to harmonet
ja brałam pół roku
Jeśli z tym kotem to prawda to chyba na prawdę muszę wyprowadzić babcię na stałe do Warszawy bo mój koteczek (ten co mieszka u babci) juz się tak do mnie przyzwyczaił że chodzi za mna do łazienki ( choc wlasciwie nie wiem czy to powod do chwalenia sie )
W kazdym razie polubiłyśmy się bardzo (bo to kitka nie kitek ) i musze jej zmienic imie bo "Ciućka" to takie jakieś dziwne jest no nie ??
Moja ciocia która znalazla kotkę tak ją nazwala.. nie wiem czemu
Stary 2009-03-30, 20:11   #4342
can't be perfect
Wtajemniczenie

ashe witaj

widzę że cos sie na forum ruszyło..ja się żegnam i nie wiem kiedy wrócę pewnie dopiero w środę wieczorem, albo w czwartek, bo jutro wizazu nawet nie włączam bo mam za dużo nauki

3majcie sie ciepło
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 20:12   #4343
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
widzę że cos sie na forum ruszyło..ja się żegnam i nie wiem kiedy wrócę pewnie dopiero w środę wieczorem, albo w czwartek, bo jutro wizazu nawet nie włączam bo mam za dużo nauki
będziemy czekać

Stary 2009-03-30, 20:12   #4344
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Aniołek mnie oświecił Kasiu moje tabletki to harmonet
ja brałam pół roku
Jeśli z tym kotem to prawda to chyba na prawdę muszę wyprowadzić babcię na stałe do Warszawy bo mój koteczek (ten co mieszka u babci) juz się tak do mnie przyzwyczaił że chodzi za mna do łazienki ( choc wlasciwie nie wiem czy to powod do chwalenia sie )
W kazdym razie polubiłyśmy się bardzo (bo to kitka nie kitek ) i musze jej zmienic imie bo "Ciućka" to takie jakieś dziwne jest no nie ??
Śmiesznie
Jak dla mnie to moze być

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 20:19   #4345
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość

3majcie sie ciepło
miłej nauki can`t... do następnego kliknięcia

Cytat:
poczekaj, aż przyjdzie Lain - koci ekspert to Ci powie, czy to odpowiednie imię dla kociaka

Stary 2009-03-30, 20:23   #4346
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
A co do egzaminu i ślubu. Jednak sprawdza się to co ostatnio miałam na emisji głosu. Tzn. jakie sygnały wysyłasz od siebie, takie do Ciebie wracają. Cały czas byłaś przeciwna temu ślubowi i właśnie te Twoje niechęci wróciły w postaci egzaminu w dniu ich ślubu
Ale sobie pofilozofowałam

no to chyba na całą rodzinę zejdą plagi egipskie... ja bym nie była taka przeciwna gdybym wiedziała że szwagier się nadaje do założenia rodziny... a mi się coś gotuje w środku jak np moja mama spotkała ich razem w galerii i pogratulowała ładnie zaręczyn i ślubu na co szwagier "a to nie wiadomo jeszcze co z tego wyjdzie" moją mamę wcięło bo tak optymistycznie nastawionego człowieka do własnego ślubu to jeszcze nie spotkała

a z tym egzaminem to na pewno pójdę na egzamin a najwyżej później dotrę na wesele... no bo jak nie zdam w swoim terminie to następnej grupy po nas nie ma więc wiadomo że ważniejszy będzie egzamin... ale to nie tylko mi tak nie pasuje... siostra cioteczna taka bliska tżta ma w ten dzień studniówkę więc też nie wpasowało jej się... nie mówiąc już o sesji u reszty studenckiej części rodziny... no cóż ja tego nie wiążę z jakimiś ponadnaturalnymi siłami- jak sie okazuje ta data była już dawno napisana na planie tylko ja jej nie zauważyłąm...
Stary 2009-03-30, 20:23   #4347
madziulka_
Zakorzenienie

A pisałyście o wadze Ja zrzuciłam przez ostatnie tyg 2kg, ale ruch na świeżym powietrzu robi swoje
Znikam pod kocyk Bye

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 20:25   #4348
gosica502
Wtajemniczenie

Ja tam sie nie znam dziewczyny na tabsach bo nie biore i nie bralam nigdy...

Ale w ogole to ja mam teraz mega stres bo mojej przyjaciolce zaczela sie dzis rano akcja porodowa w 7 miesiacu ciazy i starali sie jej podtrzymac ciaze bo dzieciatko za male ale jednak wlasnie sie dowiedzialam ze ja wzieli na porodowke i zaraz bedzie rodzic.. Prawdopodobnie przez cesarke.. Jestem mega zestresowana i chyba dzis spac nie bede normalnie...
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 20:25   #4349
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
no cóż ja tego nie wiążę z jakimiś ponadnaturalnymi siłami- jak sie okazuje ta data była już dawno napisana na planie tylko ja jej nie zauważyłąm...
dobrze rozumie, już dawno chcieli ta datę

Stary 2009-03-30, 20:26   #4350
centipede
Zadomowienie

Kubusewa fajne imię dla kota zostaw takie jak jest, przynajmniej będzie zabawnie ja też mam problemy z brzuchem. Mam prawie 170 wzrostu, ważę 57 kg - wydaje mi się że nie jest to dużo a brzuch mam ciążowy (i wcale tutaj nie przesadzam, naprawdę tak jest). Ostatnio oglądałam film z wesela znajomych i miałam taką obcisłą kieckę i wieczorkiem po kosztowaniu wszystkich pyszności naprawdę wyglądałam jakbym była w ciąży nie wiem, może otręby będę wpierniczać... pomoże?

Ashe witaj fajnie, że do nas dołączyłaś a co studiujesz, jeśli można spytać?

Elitko przyczytałam na gmailu o co chodzi z Twoją sytuacją i podejrzewam że każda z nas czułaby się tak samo na Twoim miejscu może rozmowa z mamą pomoże? musicie porozmawiać jak ona to widzi i jak to wszystko rozplanować?

Gosiu cieszę się, że wróciłaś i że wszystko już dobrze!

Uczę się, na wizażu jak tak dalej pójdzie to kiepsko będzie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości