|
|
#1921 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
Cytat:
Ale będę pamiętała na przyszłość.... ![]() Czy teraz ja mogę mieć pro$bę? Taką na której mi bardzo zaależy.... A więc, taka pospolita... chłopak starszy ode mnie z (chyba) dziewczyną, ale zaczyna robić tzw. "podchody" w moim kierunku.. Jakieś opisy które by go zachęciły? Baaardzo prszzę Uwielbiam
Edytowane przez Narcyza95 Czas edycji: 2009-03-30 o 20:20 |
|
|
|
|
#1922 | |
|
Zadomowienie
|
1. Nie ma nic bardziej żałosnego od niespełnionych marzeń
2. Wiem, to minie, to chwila, moment 3. Wszyscy mężczyźni są tacy sami, mają tylko inne twarze żeby można było ich rozróżnić 4. Maski ukrywają jedynie rysy twarzy. Potrzeba o wiele więcej zręczności, żeby ukryć zamiary serca. 5. - Zaczekaj! - zawołała - Nie zostawiaj nas samych. - Wszyscy jesteśmy sami - mruknął. 6. Czas narzuca swoje chaotyczne reguły gry 7. To była dla mnie... przyjemność, proszę mi wierzyć. Od lat nikt nie chrapał w tym domu... i nawet jeśli majaczył i od czasu do czasu krzyczał, to było... piękne. 8. Widzę cały ten potencjał... ...i patrzę, jak się marnuje. 9. Gdy palec wskazuje niebo, tylko głupiec patrzy na palec 10. Bez celu, bez własnego miejsca. ____________ Cytat:
A paanii dlaczego się już tak często nie udziela jak kiedyś?;p avek widzę inny, ale nick mi się kojarzy ![]() LittlePinkAngel - dziękuję
|
|
|
#1923 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
najmniej.? Kochanie, nawet nie wiesz jak bardzo się Twoje opisy przydały a i jeszcze: LittlePinkAngelxD - kradnij, kradnij ![]() __________________ chociaż pachniesz mną nie będziesz mój... wszystko wokół wygląda jakby dopiero od nas narodził się świat. Daj znak, a zostanę tak długo jak będziesz chciał. zdarza mi się błądzić. miała być kolejna bajka, dwie złączone ręce. każdy topi smutki, jak nie w życiu to w nadziei.
|
|
#1924 |
|
Zakorzenienie
|
Narcyza95- Pozostawiam to bez komentarza
Nie dlatego że nie chce się narażać Tylko już brak mi słów dla tych pustych słów ![]() LittlePinkAngelxD - dziękuje kochana ![]() siedzę i siedzę ,myślę i myślę czego na prawdę mi brak. ? może pewności ,że kiedy zniknę nie będziesz czekał przy drzwiach.. Dziewczyna z Pomarańczami Zgubiłam gdzieś w płomieniach tego zadurzenia Ochotę do życia Nastały czasy szaleńców. nasz skrawek nieba ![]() Twoim swetrze.. który sobie przywłaszczylam pewnego,zimowego wieczoru.. chciałam być dla Ciebie niebem i piekłem w jednym.
niż kilka tanich, które podobają ci się tylko trochę Edytowane przez Devileek Czas edycji: 2009-03-30 o 20:42 |
|
|
|
#1925 |
|
Rozeznanie
|
A Ty nienaturalnie udajesz, że nie wiesz o mojej absencji.
Naprawdę myślisz, że będę sikała na Twój widok tylko dlatego, że dynda Ci coś między nogami.? Zdzieram aż do kości każdy kawałek skóry, który dotykałeś. Takie niespotykane samobójstwo. -Jestem spróchniała. -Spróchniała.? Myślałem, że spróchniałe mogą być tylko drzewa. -Ludzie, których nie podlewa się miłością również. Tylko tak od środka. Nie wierzysz, że ludzie płaczą krwią?... To jak myślisz... Dlaczego wiecznie naciągam rękawy na swoje blade nadgarstki? karmię się Twoją nienawiścią. I wiesz co.? Smakuje mi nawet bardziej niż pistacje. Codziennie rano podrywam się na dźwięk telefonu mając nadzieję, że napisałeś spóźnione dobranoc. I codziennie rano przeżywam rozczarowanie. To tylko pieprzony budzik... Spośród setek dróg, nieważne jaką obiorę, każda prowadzi do Ciebie. Jak Ty to robisz do cholery.? Pier.dolony magik z Ciebie.? Przytulasz się do drzew, a do mnie nie potrafisz. Cholerna ironia losu... Cholerny ekologiczny świr.! |
|
|
|
#1926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się , że chociaż Tobie się podoba ;**Fioletowe kradnę <33 ___________ życie życiem, jaka róża takie kolce. ja wiem, że najlepiej byłoby nie czuć nic. twoje Zycie musisz o nie zadbać twoje chwile nikt ich nie może zabrać twoja rola musisz ją zagrać. i wszystko inne już teraz jest. nadziei brak, spłynęła ostatnia łza, łza pożegnania. ważnych słów już przepadł żar. Bezpowrotna przeszłość dlatego mnie smuci. To wszystko minęło nigdy już nie wróci.
|
|
#1927 |
|
Zadomowienie
|
sub
|
|
|
|
#1928 |
|
Przyczajenie
|
powielam prosbe
)))O tym że wciąż mam nadzieje choĆ nie potrzebnie...wciąż kocham..choc wiem ze nie ma sensu zyc marzeniem ((((Kamma1507 widze ze moje opisiki do czegos sie przydaly?? milo;**
|
|
#1929 |
|
Zakorzenienie
|
LittlePinkAngelxD na zdrowie
![]() _ nie masz talentu? to możesz pokazać cycki. ssaj mi plecy. mała marionetka w kącie. twoje najczulsze ramię. chwilowy lub ostateczny koniec.
|
|
#1930 |
|
Raczkowanie
|
troszkę mnie tu nie było.. nie mogłam. przepraszam że opuściłam kilka stronek..
Obgadaliśmy trochę innym tyły tak by spłacić dług.. I więcej kręcę teraz głową mniej więcej o połowę I mniej się tłucze w mojej duszy I dusza mniej się dusi. Skąd wiesz jak smakuje jabłko, jeśli patrzysz tylko na drzewo? Skąd wiesz jak smakuje miód, kiedy patrzysz tylko na pszczołę? tak skromnie.. |
|
|
|
#1931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hmm spróbuje Ci troszkę pomóc. Chyba jestem w podobnej sytuacji nawet... wciąż Kocham... z wizażu niektóre ![]() Zatrzymam cię w pamięci mej. nie powiem Ci znów, jak bardzo chciałabym Cię tu.. - nie rozumiesz, że nie wolno robić sobie nadziei ? - już rozumiem . wyobraźnia jakiej nie miał nikt. chyba najtrudniej spełnić marzenia, te najbardziej proste. Near, far, wherever you are I believe that the heart does go on . Blisko, daleko, gdziekolwiek jesteś Wierzę, że serce czuje. Nie pytaj mnie co widzę w nim, nie pytaj mnie dlaczego w innym nie... Czy ktoś ich razem widział? Czy ktoś cokolwiek o nich wie? bez twej miłości nie chce życ. chce poczuć jak przytulasz mnie.. Teraz czuję, że ty jesteś wszystkim za czym tęsknię. Gdy wieczorem jestem sam, ciągle w myślach Ciebie mam . Codziennie widzę Twoją twarz, jesteś jak poranna mgła. Wiesz, bo wszystko wciąż kojarzy mi się z Tobą.. Wiem, że kocha się pomimo wszystko...i dlatego to tak bardzo boli. Powiedz mi dlaczego tak potrafimy zdradzać, a dlaczego trudno jest po prostu pokochać.? Wiesz co to znaczy kochać i na siłę uczyć się przestać ... ? może coś podpasuje ;** ?
|
|
#1932 |
|
Raczkowanie
|
ma któraś opisy o plotkach? wkurzają mnie już Ci ludzie, też tak macie że jak ktoś was zobaczy z kimś nawet z przyjacielem albo kuzynem od razu słyszycie plotki że jesteś z tym kims? no żałosne.
może któras ma opis nawet coś dłuższego, że nawet cieszę się że plotkują bo czuję się wyjątkowa. ![]() Potrzebny mi masaż,delikatny,najlepiej ustami. lubię te dni ociekające szczęściem Masz wolne serce. Miej odwagę iść zawsze za jego głosem przedawkowałam szczęście
|
|
#1933 |
|
Przyczajenie
|
do kamma1507
przydaly...ostatnie najbardziej;** dziekuje bardzo;** i ciesze ze moje spodoobaly..w wolnej chwile dorzuce jeszcze jakies
|
|
#1934 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hmm moze: Uwielbiam iść ulicą i wiedzieć, że wszyscy 'wiedzą' o mnie wszystko.________ I jeden dialog : -Kocham Cię.. |
|
|
|
|
#1935 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Masz o mnie kilka złych zdań, a nie wiesz jak mam na imię. Masz o mnie kilka złych zdań inne na każdą okazję. choć piłeś za mnie do dna jestem już tylko obrazkiem. Myślisz, że to co dziś mam spada na ludzi jak z nieba? To czemu tyle mam ja a ty wciąż nic nie masz? moze nie konkretnie o plotkach ale moze na cos sie przyda??
|
|
|
#1936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1937 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
naprawde mi zalezy.... |
|
|
|
|
#1938 |
|
Zadomowienie
|
<333333333333333
Wiesz, kiedy pierwsze dziecko zaśmiało się po raz pierwszy, jego śmiech pękł na tysiąc kawałków, które rozprysły się na wszystkie strony. Tak powstały wróżki. Za każdym razem kiedy jeden człowiek powie 'nie wierze w miłość.!', jedna miłość umiera. Gwiazdy są piękne, ale nie mogą w niczym uczestniczyć. Wiecznie muszą się tylko przyglądać. To jest kara nałożona na nie za coś, co zrobiły tak dawno temu, że żadna gwiazda nie wie już, co to było. W pozornie gładkiej powierzchni odbijającej światło, powstaje przerażająco smutne odbicie. y, przepraszam czy załatwiłby mi pan przepustkę do pana serca? Wszystkim nam brakuje szczęścia. A teraz drogie panie na widok tego oto okazu robimy rozmarzone 'aaach'. Uwaga.! bądźcie w pogotowiu.! prawdopodobieństwo potrzeby reanimacji serca.! Jeżeli masz ją, nie potrzebujesz już niczego więcej, a jeżeli jej nie masz, to wszystko co masz, jest bez znaczenia.
|
|
#1939 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
plotki są o ludziach na szczycie . _____ Igrasz z pokusą.
recesywność dawania sobie rady. Tell me, what you thinking about When you got me waitng patiently (Powiedz mi co myślisz kiedy dostajesz mnie czekającą cierpliwie) kocham swoje drogocenne grzechy . Edytowane przez Vivi12399 Czas edycji: 2009-03-30 o 22:01 |
|
|
|
|
#1940 |
|
Przyczajenie
|
no więc tak.
jestem tu nowa... ale wiem o co chodzi... ;] coś ode mnie: a) "No cóż życie nigdy nie było łatwe" - pomyślała wyrzucając na Niego cząstkę swojej złości, która już się zbyt długo nagromadziła... b) Myślałeś, że nie mam uczuć. ?? hmm. to źle pomyślałeś... c) Wiesz będę szczera, bo rozwala mnie już Twoja niekompetencja... Nigdy nie sądziłam, że zakocham się w takim frajerze jakm TY. ! d) "Życie jest brutalne" - pomyślałam, a minutę po tym jak Cię uraziłam zrobiło mi się tak błogo ;] e) Było minęło. ?? Nie. ! To wciąż tam gdzieś trwa we własnym rytmie... f) Zakochałam się w Tobie, ale nigdy nie sądziłam, że mogę kogoś tak skrzywdzić... jak CIEBIE. ! g) "Baw się,baw nią póki możesz" - myślałeś hmm, czyżby nastąpiła zmiana ról .? h) Kocham Cię... Przyznam się z ręką na sercu... Ale powiem też z największą w życiu satysfakcją... "Jesteś skończonym Frajerem. I widzę to nie tylko ja". |
|
|
|
#1941 |
|
Wtajemniczenie
|
bawisz się czuciami, jak dziecko kolckami
spojrzałam na świat twoimi oczami lecz nie ujrzałam nas. Kochanie jedno pytanie mam teraz wiem, że to nie była prawdziwa miłość Pamiętam, to było jakiś czas temu Milość od pierwszego wejrzenia? Zaskoczona, z zaskoczenia zauroczona Jesteś tylko dodatkiem jak wstążka na róży To już koniec kolejny etap W którym dla Ciebie nie ma miejsca Moje nogi zwariowały świat się wokół kręci i daj ponieść się emocjom Wrzucasz mnie w ciuchach w pianę po szyj muszę mieć tą pewność, że nie jesteś tym typem Chcesz mnie? To proś mnie Jakieś wątpliwości? Lód, co najwyżej mogę wsypać ci do spodni Nie dziś, może jutro, a może za tydzień ja trzeci dzień z rzędu przełamuję lody heh, ej skąd wiesz, co myślę? Mój styl porywa. Onieśmiela mój wygląd. Jestem zbyt gorąca by być niewinną. Mój zapach i włosy. Kolor lakieru. Więc, więc może jesteś tym, kogo szukam dziś. Zaraz! Ja nie wychodzę. Myślałam o tobie. no.. na tyle ;] |
|
|
|
#1942 |
|
Zakorzenienie
|
Rzeczywistość potrafi być okrutna
„Jesteśmy jedni dla drugich pielgrzymami, którzy różnymi drogami zdążają w trudzie na to samo spotkanie.” (Antoine de Saint-Exupéry) "Bo w oczach tkwi siła duszy." (Paulo Coelho) "Świat to trudne miejsce. Jemu nie zależy. Choć nie żywi nienawiści do ciebie i do mnie, nie darzy nas też miłością. Dzieją się na nim rzeczy straszne, których nie można wytłumaczyć. [...] Świat cię nie kocha. [...] Pamiętaj jednak, żeby robić swoje. Takie masz zadanie na tym trudnym świecie, musisz podtrzymywać swoją miłość i robić swoje choćby nie wiem co." (Stephen King) „Kontynuuj to, co robisz i nie zatrzymuj się na chwile, by ponownie udowodnić to, co już udowodniłeś. Ludzie inteligentni zrozumieją Cię od razu. Ci, którzy nie chcą zrozumieć, nie zrozumieją, choćbyś tłumaczył im to samo pięć tysięcy razy.” (Jonas Salk) „W życiu każdego człowieka istnieje punkt zwrotny. Jest to ta chwila, kiedy człowiek musi sam siebie zaakceptować. Już nie chodzi o to jakim ma się stać. Chodzi o to jaki jest i jakim pozostanie. Bardzo niewielu ludzi dostrzega ten moment i wyciąga z niego konsekwencje.” (John Fowles) Tysiące wspomnień, które wciąż wracają do mnie 'A wszystkie dni są takie same, gdy ludzie przestają dostrzegać to wszystko, czym obdarowuje ich los podczas gdy słońce wędruje po niebie..' Mógłbyśbyć moim niezamierzonym wyborem Jestem zajęta składaniem Rozbitych części życia Oddaj mi swoje serce i duszę moja wiara niszczeje nie oszukuj siebie Znęcasz się na odległość czekasz 20 lat i znajdujesz się sama, obłąkana Masz moją prawdziwą miłość. zagubiona w środku dwóch światów Miłość powraca wokół mnie. Modlę się o miłość. Każdego dnia i każdej nocy. Modlę się o miłość. Potrzebuje Ciebie przy moim boku. Staram się kochać, próbuję zapomnieć. |
|
|
|
#1943 |
|
Przyczajenie
|
1) Myślałam o Tobie, wiesz. ?
I zaczęłam płakać... z radości, że Cie już nie ma... 2) ejj. no nie załamuj się... Mama mi mówiła, że frajerzy nie mają złych dni... a z tego, co wiem to się do nich zaliczasz... 3) Więc mam być miła i kulturalna. ? Dobra sam tego chciałeś... No więc słuchaj Ty Egoistyczny Samolubny Lowelasie. Jesteś, byłeś i będziesz nikim... A wiesz czemu. ? Bo za wysoko siebie cenisz.... 4) Pokochaj mnie, a wybaczę Ci wszystko... 5) Zgubiłam myśli... I na ch*ja się w nie wpie*doliłeś. ? 6) I narobiłeś chaotycznego burdelu w moim nowo posklejanym sercu, a tego Ci nie daruję. ! 7) A w mojej głowie myśli sto... Jak Cię zranić, żeby mieć z tego satysfakcję. ? 8) I zaczęłam NOWY ROZDZIAŁ... Wyobraź sobie, że bez Ciebie... 9) Płakałam... wokół mnie jeszcze chusteczek stos... wytarłam oczy i ***łam Ci ostry cios... 10) I nigdy nie wiesz, kiedy i gdzie... Ważne, że moja zemsta będzie słodka... 11) Uzależniłam się od Ciebie... ale ponoć nałóg można zwalczyć nałogiem ... |
|
|
|
#1944 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
teraz nowe cele, teraz nowe pragnienia. szukasz idealnego faceta? a ja wody w proszku, szukajmy razem ![]() to tylko twój cień, nigdy ty. moja własna, słodka tragedia. mówisz o miłości i sprawiasz mi ból, ja śnię o wolności i bardzo chcę żyć. Niech uniesie mnie jak najbliżej gwiazd. Czas na poranną gimnastykę: i wszyscy razem - góra, dół, góra, dół, góra. Świetnie! A teraz druga powieka … (mój guru )
|
|
|
#1945 |
|
Przyczajenie
|
Co najlepsze dla nas byloby? Sama nie wiem już czy lepiej słodkim kłamstwem nakarmiĆ Cię czy prawdą zadaĆ ból?Co najlepsze dla nas byłoby?trudno stwierdzic dzis bo z jednym i z tym drugim cięzko późńiej żyĆ trudno zyc
Może tu w ulewie we mgle...zgubie o Tobie sen... Więc czekam ąż więc czekam aż przestanie boleć przestanie... Wspomnienia - to tak jakby sypac sol na krwawiaca rane i patrzec jak bol unosi sie w powietrzu Nie pamietam kiedy się ostatnio śmiałaś słone łzy ciągle wycierałaś.Taką właśnie Ciebie dziś pamiętam smutna tak ale uśmiechnięta Zaczął płakać i powtarzaĆ że nie wie co się dzieje że coś czy ktoś odbiera mu nadzieje A jeśli też tęsknisz za mną tak jak za Tobą tęsknie ja prosze odezwij się do mnie choĆ nawet jednej łzy nie jesteś wart Skrzydła me porozrywał wiatr moje serce pękło na pół Tracę zmysły bo bez przerwy we mnie jesteś wciąż...potykam się... znowu udawałam że rozstania są w porządku Znam ten ból kiedy kogoś mocno brak a łzy miną lecz zostawią po sobie blizny nie znikną jak kolor pięknej opalenizny Łatwiej odejść trudniej znieść Codzienności smak Tyle nocy, tyle dni nie było jej dla świata Płacz, płacz... Niech popłyną strumieniami Twoje łzy Płacz, płacz... za te wszystkie noce, za te wszystkie dni Płacz, płacz... w słonym deszczu umyj oczy z resztek snu Już dobrze jest, dobrze już... Wróć tam, gdzie w pamięci jest ślad Jeszcze raz popatrz w błyszczące oczy tamtego dnia Dni jak gwiazdy, które świecą co noc teraz coraz więcej czuję bardziej cię rozumiem twoje zdanie znam czasami tak tak już musi być najpiękniejszy dzień pełen marzeń sen niedoczeka nocy Gdy mi zimno, Ciebie nie ma by ogrzać mnie Teraz mówię, Ty nie słuchasz, nie obchodze Cię Kiedy pragnę, kiedy wołam, uciekasz gdzieś Kiedy proszę nie ma Cię, przy mnie Jak to zrobić żebyś zmienił się, Ze wszystkich sił tak powstrzymać ten bieg. Siły gasną już nie myślę jasno, Zatracam się, uwięziłeś mnie. Już nie pojmuję, po co prowokujesz. Zatrzymaj się, przeżyj taki stres. Myśle, czuje, wszystko na nie Co teraz robisz nie obchodzi mnie Z kim teraz jesteś już nie ważne jest Obietnice Puste słowa Zapomniałam... Już od miesiąca nie widziałam cię Nie będę czekać, życie toczy się I po co komu sny spełniające się? I po co komu miłość, gdy jest nie trwała? I po co komu serce, gdy łatwo tak Złamać je... Tyle naszych niespełnionych marzeń Nigdy więcej nie usłyszysz kocham Nie usłyszysz jak przez Ciebie szlocham Kiedys byłam pełna ciepła Mogłam wiele dać, od miłości uciekłam, nie chcę jej już znać Właśnie teraz żegnam Cię, wiedząc że nie będzie źle ocierając swoje drzwi zatrzaskuje drzwi Choć pragnę cofnąć czas, nigdy już nie będzie nas Choć zaczynam nowy dzień, teraz więcej wiem Własnie wczoraj obiecałeś, że nie skrzywdzisz mnie znów
|
|
#1946 |
|
Raczkowanie
|
LittlePinkAngelxD - dziękuję bardzo za wyróżnienie. miło bardzo
;*Zawsze będę trzymać miejsce dla Ciebie w moim sercu Wciąż znajduję brak sensu Chciałabym przejrzeć Twój umysł i myśli Trzymając wspomnienia blisko, na wyciągnięcie dłoni Jakby można było oddzielić przeszłość grubą kreską Obolała od środka W sumie to ja nie wiem czym się różni Twoja twarz od szmaty I myślę, że myślimy podobnie nawet jak mamy inne życie I niby mam już wszystko, ale wciąż czegoś brak Wynajmę pokój w piwnicach codzienności Muszę się dostosować, wiem Tak bardzo kocham, że często zapominam mówić Ci o tym __________________ Walczę. Nie dam mu satysfakcji. Już prawię się wyleczyłam. Choć 1/3 serca wciąż należy do niego. Spróbuję ją wyciąć albo uśmiercić. A wtedy będę już zdrowa. Niech inna naiwna ma taką chorobę w sercu i w głowie.
|
|
#1947 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was Dziewczyny... strasznie dawno mnie tu nie było ;o
no ale coś ze swojej kolekcji... : `Gdy nadchodzi zmierzch rodzi się miłość nie z tego świata...` `-Boże! -Co? -Och...Nic. Wszystko. -Co dokładnie? -Ty mnie kochasz!` `zaopiekuj sie moim sercem, zostawiłam je przy Tobie...` "Jesteś jak narkotyk jak moja ulubiona odmiana heroiny" A gdybym była snem Ciepłym szeptem, który tuli Cię Gdy Ciebie zabraknie... Czas płynie, świat się zmienia, płyną łzy, znikają marzenia.. Innego końca świata nie będzie. Dobrze, że życie jest tylko jedno... drugiego bym nie przetrwała... ![]() ![]() W moje głowie wojna..wieczna wojna myśli niespokojnych.... ___________ ps. Little Ballerina cudowne...
`Dopóki walczysz - jesteś zwycięzcą` Edytowane przez turkusek Czas edycji: 2009-03-30 o 23:17 |
|
|
|
#1948 |
|
Zakorzenienie
|
Little Ballerina , Judyskaa , kamisha , Enji , Onax3 , TiS , abunee , agatte , Miluuu , JednaNaMilion , dontlookdown , lilyblack , Czarnula4 , papergirl , rebellious , Paajkaa , Valediction , peculiarity , Kama2704 , 12 stonka , LittlePinkAngelxD , bananowalaska , nydee , Icamna , powinnam , paulqa94 , AnusiaPn , honey091
- bo wy jesteście niezawodne ! od każdej zaawsze coś skrobnę. normalnie uwieelbiam. <3333 i prośba : coś o tym, że nie jesteśmy razem, ale wszystko jest na dobrej drodze. że czuję się przy nim dobrze. i, że nie żałuję ani jednej chwili spędzonej razem. Dziś jest ten dzień, kiedy wszystko wróci do Ciebie. Do teraz powinieneś jakoś zrozumieć co musisz zrobić. Nie wierzę, że ktokolwiek czuje do Ciebie to, co ja. Jesteśmy tylko kawałkiem pudełka, z którego wyszedł królik.
Żyjemy tymi samymi marzeniami, tymi samymi pragnieniami, śnimy tymi samymi snami. - a między nami mur.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#1949 |
|
Zadomowienie
|
papergirl - normalnie muszę ! genialna <33
![]() Narcyza95 & rebellious- miło, że się do czegoś przydałam ![]() LittlePinkAngelxD - a kradnij, na zdrowie ![]() __________________ wiesz co jest w tym najgorsze ? to, że go pragnę. tak jak się pragnie zakazanego owocu. niczym stary człowiek w wełnianej czapce. prawda jest ukryta w Twoich oczach. i wiem, że masz ją na końcu języka. bo teraz należymy do siebie, połączeni na zawsze. jesteś częścią mnie, i serio, życie bez ciebie byłoby beznadziejne. a Ty razem z letnim deszczem spadłeś mi z nieba. nie rozszyfrujesz moich myśli. czy widzisz co zrobiliśmy ? robimy głupców z samych siebie. i chociaż tak bardzo mnie zranił, nie potrafił pokochać, oszukał i zostawił, wbrew temu wszystkiemu... nie chcę, go narażać. i jestem pewna, że gdyby mu się coś stało, pierwsza poleciałabym do szpitala i mało interesowała by mnie jego obecna dziewczyna i to, że nie chce mnie widzieć. po prostu bym musiała... nie umiałabym inaczej. koniec bajki.
|
#1950 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzięki słonko Więc prośbę podbijam.i bez offa: W życiu chodzimy jak pijani ludzie po ulicy. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.

A paanii dlaczego się już tak często nie udziela jak kiedyś?;p avek widzę inny, ale nick mi się kojarzy