|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale ja się boję przebarwień Dlatego stosuję filtry (przecież powinno się jak stosuje się np. kremy z kwasami, które od czasu do czasu właśnie stosuję). Na pewno mnie coś tam złapie Najwyżej brązerem się wyrówna
|
|
#2012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale powiem Wam ze my szukalismy sali w styczniu -bo naszą zamknęli i było mnostwo wolnych lokali ,więc dziwię się zwyczajnie
|
|
|
|
|
#2013 |
|
Zakorzenienie
|
bo minusem jest to ze czesc par rezerwujac na 2 lata wczesniej niestety z roznych przyczyn odwoluje slub wiec potem lokale sa wolne ale niestety tylko w wybiorczych dniach - weekendach wiec hmm jest to chore ale jak sie chce miec w tym a tym dniu to lepiej zarezerwowac wczesniej...
|
|
#2014 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2015 |
|
Zakorzenienie
|
ojjj
gratuluje
|
|
#2016 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczynki!
Mam takie nietypowe pytanie na ten wątek, co mogę zrobić jeśli ktoś umieścił w sieci wypowiedź jednej z wizażanek, która użyła w nim mój login?Pisałyśmy o wybielaniu zębów, a ktoś zrobił coś takiego:http://sexywood.pl/2009/03/09/seks-filmy.html |
|
|
|
#2017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to dziewczyny, te które planują dzidziusia po ślubie, powinnyście już rezerwować terminy w przedszkolu!!![]() Gratulacje, tuż toż już niecały miesiąc... stres?
|
|
|
|
|
#2018 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja dziś byłam po raz pierwszy na solarium Poszłam na 5 min ponoć na najsłabsze łóżko i też zakryłam buzię bluzką. Jestem straszną panikarą i zaciągnęłam TZ do tej kanciapki w solarium, zeby mnie pilnował fajnie było, ale ja to chyba więcej już nie pójdę, wole słoneczko naturalne. Teraz mam wrażenie, ze wszystko mnie swędzi...brrrrr. Przynajmniej już wiem jak to jest
|
|
|
#2019 |
|
Zadomowienie
|
czesc dziewczyny.Powiedzcie szczerze,co sądzicie o moich kwiatkach na klamkę!Ostrzegam!Wyrób własny
ewentualnie co można w nich poprawić.AGUS87 śliczna ta twoja suknia Dziękuję za fotkę
W końcu się doczekałam Michalinka jest już na świecie Edytowane przez iza240 Czas edycji: 2009-03-30 o 22:24 |
|
|
|
#2020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym, teraz jak sie znajomi pytali to wszystkie sale maja wolne terminy na przyszly rok dopiero na koniec pazdziernika i listopad, reszta zajeta ! iza240 wyslalam foto
|
|
|
|
|
#2021 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
śliiiiiiiiczna.A my rezerwowaliśmy ślub rok wcześniej i przypadł na 18 kwietnia bo wtedy akurat nikt nie chciał brac ślubu....to my wzięliśmy.Dla nas nie ma znaczenia konkretna data
|
|
#2022 | |
|
Zakorzenienie
|
Dla opalajacych sie na solarium polecam przeczytac ten artykul
![]() Cytat:
![]() Co do kosztow to my placimy 90 zl od osoby. W cene niejest wliczony tylko alkohol. Menu przedstawia sie nastepujaco: I danie (do wyboru): - rosol z kury z makaronem - zupka wegierska - strogonof (i chyba go wezmiemy), - flaki. II danie (dwa dania do wyboru): - karkowka, - roladki, - de'voleite, - schab ze sliwkami, - zrazy. III danie: - udka faszerowane, - skrzydelka przepiorcze, - makaron kolorowy (nie podoba mi sie to i szukam jakiejs alternatywy, zastanawialam sie nad ryzem, ale jest w daniu V), - sos slodko-kwasny. IV danie: - szaszlyk plonacy, - frytki (zamienie chyba na polksiezyce ziemniaczane, ktore ladniej wygladaja od frytek ) V danie: - steki lub klops, - ryz, - sos pieczarkowy. VI danie: - krokiety, - barszczyk, - rosolek. VII danie: (z niego chyba zrezygnujemy) - zurek z jajkiem i biala kielbasa. Salatki i surowki: - salatka na slodko z szynka, - salatka z selera z ananasem, - salatka z selera z mandarynkami, - salatka wegierska (ryz, owoce poludniowe, kukurydza, rodzynki), - salatka pieczarkowa, - salatka jarzynowa, - salatka grecka, - salatka z kapusty pekinskiej, - salatka z tunczykiem, - salatka sledziowa, - salatka z kalafiorow (kalafior, pomidor, oliwki, ogorek z majonezem), - surowka z czeronej kapusty, - surowka z bialek kapusty, - surowka z marchewki, - bukiet warzyw. Przystawki: - wedlina (tak sie spieszylam, ze mam zapisane "weglina" ) - szczupak faszerowany, - wegorz, - losos wedzony, - ryba po grecku, - sledzie (rolmopsy), - schab w galarecie, - rolada w galarecie, - kurczak wedzony, - jaja z sosem tatarskim, - tatar, - pomidor, pieczarki marynowane, ogorki, papryka marynowana, - ciasto, - tort (chyba z niego zrezygnujemy, bo srednio nam smakuje ), - pieczywo, - owoce, - napoje (soki, cola, fanta, mirinda, woda), - kawa, - herbata.
|
|
#2023 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2025 |
|
Wtajemniczenie
|
hej kochane
![]() pewnie juz mnie nie pamietacie..oj nie bylo mnie z mac niestety ale brak czsu na wszystko wyjechalam do pl i caly czas rempmntujemy nasze gniazdko a do tego wreszcie rozwiezlismy czesc zaproszen![]() postaram sie powoli nadrabiac zaleglosci ale bedzie ciezko ![]() buziaki dla wszystkich
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#2026 | |||
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
Cytat:
![]() ojjnie zawesze ... czasem goscie lepiej sie bawia na poprawinach ![]() Cytat:
2 dni zabawy bedziemy mieli 250 butelek 0.5l ![]() Cytat:
|
|
|
#2027 |
|
Zakorzenienie
|
nie popadajmy w paranoje, jakbysmy sie stosowały do wszystkiego co ludzie pisza lub mówia, to nie miałybysmy co jesc ( bo przeciez we wszystkim mozna znalezc cos niezdrowego)
a przeciez nikt tu nie chodzi na solarke codziennie po 20 min.... przeciez nie umre od tego, ze pojde raz na kilka lat / wiem wiem zdazaja sie i takie przypadki, ale rownie dobrze moge wtedy powiedziec to nie bede na ulice wychodzic, bo przeciez cos mnie przejechac moze.../
|
#2028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mozna sie wybrac pare razy zeby kolorku dobrac .. ale wiadomo nie ma co przesadzac , zeby z brazu nie byl pomarancz hehe ![]() a ja widze ze z Ciebie ranny ptaszek
|
|
|
#2029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj bo co ranek musze włoski umyc i na 8 do pracy mam a w międzyczasie po nocy zaległosci na komputerze nadrabiam
|
|
#2030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokladnie ... jak ja widze takie pomaranczowe dziewczyny na ulicy to sie zastanawiam czy one w domu lusterka nie maja czy co hehe jejku to podziwiam ja to rano nienawidze wstawac !! w nocy bym mogla siedziec ale z pobudka to u mnie marnie nic lece spac ![]() milego dnia w pracy zycze
|
|
|
#2031 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
![]() hehe a ja zycze spokojnej nocki
|
#2032 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Mam pytanie dotyczące zawieszek na wódkę, zrobiłam te zawieszki i wydrykowałam na kalce technicznej i wyciełam tylko powiedzcie mi jak mam je przylkeić do kartki kolorowej??? prubowałam klejem szkolnym na rogach posmarowałam i to nie estetycznie wygląda i sie odwijają te rogi , a jak przykleiłam taśmą dwustronną to było ją widać przez kartke jak mam to przykleić żeby tak wyglądało:???
|
|
|
|
#2033 |
|
Wtajemniczenie
|
już wiem
na dolnym rogu tylko przylkeje na taśme dwustronną i na wierzchu serduszko nakleje żeby tej taćmy nie było widać o tak jak tu :na allegro to znalazłam. |
|
|
|
#2034 | |
|
Wtajemniczenie
|
witam w ten pogodny dzionek
dzięki dziewczyny za opinie na temat mojej biżu Widział że wklejałam zdięcia na wizaż i zapytał tylko co powiedziałyście , i się ucieszył że wam sie podoba Cytat:
Iza podoba mi się agus87 śliczna suknia, cudownie w niej wyglądasz
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
|
#2035 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na 29.08.2009 musiała to być ta data, bo 29.08.2002 wszystko się zaczęło, to chcieliśmy jeszcze bardziej wszystko zacząć tez tą datą poza tym, czerwiec odpadał, bo mam sesję, lipiec odpadał, bo mam obronę, to na sierpniu stanęło ![]() ania20m bardzo ładne zawieszki ![]() nie rozumiem pytania, w czym problem?
|
|
#2036 |
|
Zakorzenienie
|
cześć i czołem
|
#2037 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witam wszystkie
![]() Cytat:
A powiedz mi jeszcze czy Ty te zawieszki będziesz jakoś przymocowywać do butelki?? Bo mi się wydaję, że jak się zacznie nalewać z tych butelek to one zaczną się majtać i źle się będzie nalewało
|
|
|
|
|
#2038 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak myślałam żeby je jeszcze przylkeić tśmą dwustronną do butelki ale nie wiem jeszcze, jak na wstążke przywiązałam do butelki to w miare sie trzymało mosco ale chyba jednak podkleke do butelki |
|
|
|
|
#2039 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry dziewczynki
tylko stokrotka zechciala sluzyc rada w sprawie wyboru welonu
|
|
|
|
#2040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
Wczoraj zamówiliśmy zaproszenia i niedługo wybieramy się w poszukiwaniu obraczek. Jak ten czas leci. Niedawno było jeszcze 9 miesięcy a tu juz 4 i kilka dni
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.

Dlatego stosuję filtry (przecież powinno się jak stosuje się np. kremy z kwasami, które od czasu do czasu właśnie stosuję).
Najwyżej brązerem się wyrówna

Taką sprawdzoną, żeby żel nie odchodził.