![]() |
#121 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() No to rzucaj jednym w moja stronę, bo zapomniałam już jak smakują... Skarby z Fasolinkami...mam dla Was cosik... o ! a_baby15.gif Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-03-30 o 19:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki, witam się wieczorowo
![]() Coś mnie chyba przesilenie wiosenne dopadło, bo jakoś w ogóle nie mam weny do pisania na wizażu... Ale znowu się pochwalę ![]() ![]()
#125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() zdolniacha ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
![]() haha, oj fajnie by było z podwyżką, ale szczerze wątpię...
#127 |
Wtajemniczenie
|
Gratulacje i ukłony zdolniacho Aguniu
![]() Mój mężulek dziś ma śpiący nastrój ale udało mi się go wygonić by powynosił rzeczy do piwnicy. ja posprzątałam kuchnię naszą-jest odświeżona i pomalowana na biało-poza tym rury są zabudowane.Wszystko nabiera kształtu, takiego jaki zaplanowaliśmy. Co słonka myślicie o tej lampie do kuchni??http://www.allegro.pl/item588721497_...na_nowosc.html Nie mamy jeszcze mebli i kafelek ale to zrobimy jak nastaną lepsze czasy ![]() Jutro do względnego porządku doprowadzę mały pokój bo mam lekcje zaklepane.Duży pokój to kłębowisko brudu, narzędzi i elementów następnego wystroju. Tak w ogóle dowiedziałam się też dzisiaj że będziemy mieć czujki przeciwpożarowe-o naiwna zapytałam po co wystaje ten dodatkowy kabel obok kabla lampy. Będę mieszkała w domu, którego pole elektromagnetyczne sprawi iż będę świeciła jak ufok ![]() Jednym słowem będzie u nas jeszcze weselej niż przypuszczałam. Obecnie najbardziej ukochanym miejscem w moim domu pozostaje łazienka- i choć kafelki mi się gryzły to okazało się że przy zastosowaniu odpowiednich dodatków(niebieskie ręczniki, niebieska "narzutka" na pralkę- w perspektywie biało niebieski kosz na bieliznę i żółty komplet dywaników , wyglada tam całkiem całkiem. Tylko mydło w płynie mam nie pod kolor-jest różowe i mi się kłóci grr ![]()
#128 |
Zakorzenienie
|
Kto wie Agunia może szefostwo zrobi Ci niespodziankę
![]() ja spadam narazie zajrzę później ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() Co do lampy- bardzo fajna ![]()
#130 |
Rozeznanie
|
ranyyyyyyyyyy jakie wy plodne jestescie :P
mialam sporo do nadrabiania ![]() tesknilyscie troche czy eeeeetam?? ![]() z tego co pamietam: Zareczyny--- rzeczywiscie fajne te nasze zareczyny ![]() ![]() kurde i napracowalam sie tak ze niezly esej mi wyszedl ale gupi wizaz zjadl mi czesc posta wiec wybaczcie,ale zareczyny opisze jak znowu mi wena wroci i wiecej czasu bede miala.... na razie moge sie pochwalic pierscionkiem jaki wtedy dostalam ![]() pokaze Wam linka do strony <mam nadzieje ze nie bedzie to uznane za reklame, ale nie chce mi sie kopiowac i wklejac samego obrazka: http://www.wec.com.pl/Pierscionki/Pi...J-Si-p905.html dodam tylko ze to byl typ nr 1 na liscie moich pierscionkow ktore pokazywalam TZtowi przed...co sie pozniej okazalo pokazalam go juz po tym jak go zakupil ![]() ps. my tez internetowa para ![]() ![]() Psiaki---my tez mamy wizje domku i pieskow, za kotami srednio przepadam (wybacz kotek to nie tyczy sie Ciebie ![]() ![]() ![]() moj malzon tez spokoju nie mial i wszystko dobre zeby sie poocierac troche...na szczescie juz jej przeszlo i znowu jest ta sama wredna kocica co na rece sie nawet nei da wziac ![]() ![]() aha i my mamy w planach zakup jakos w sierpniu psiaczka --- cane corso ![]() ![]() kotek- ja tez ogladalam Marley i ja i tez poryczalam sie jak bobr na koncu!! film za duzo tego scenariusza to nie ma,ale ogolnie jest bardzo radosny i mysle ze warto go obejrzec! ale ksiazka zdecydowanie lepsza!!! ja czytalam juz dawno temu i smialam sie do lez i tak samo pozniej plakalam na koncu! Iza- prezenty to rzeczywiscie wymyslacie swietne!! nasi znajomi tez mieli nam na slubie dac jakis super fajny wazon a do niego wrzucic "kase" to co dawali ale w 1gr ![]() ![]() a ta lampa tez jakos srednio mi pasuje do kuchni ![]() kurde i wieksza czesc zapomnialam bo tyle mialam nadrabiania ze cytowanie nie wchodzilo w rachube.... madziczek- a co sie stalo ze zle sie czujesz??? kasienka- 1sza kiecka siuper! i rzeczywiscie swietnie pasuja do Ciebie takie olowki- masz figure do nich... ja wygladam jak dziecko z 3go swiata z wydetym brzuchem ![]() monai- mi tez sie podobaja takie bluzeczki z zabotem...ale u kogos...siebie w tym jakos nie widze... te co kasienka pokazala sa bardzo eleganckie! eeeh zmeczylam sie...pozwolcie ze oddale sie na spoczynek ![]() aaa w lidlu sa foremki do muffinek jakby ktoras byla zainteresowana ![]() ![]() buziole ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
nie krzycz proszem ![]() a tak serio serio to od razu z psiakiem planuje kurs posluszenstwa ![]() kiedys marzylo mi sie zrobienie kursu na psa poszukiwawczego! albo z wykorzystaniem do dogoterapii ale u nas ciezko o taki kurs...najblizej mam do Rzeszowa...ale moze kiedys mi sie uda... a cane corso niby wyglada na ostrego,ale w sumie i z pudla mozna zrobic rottweilera ![]() moja kolezanka takiego miala! widzialyscie kiedys pudla -MINIATURKE!!!! w pieknym zielonym, plastikowym kaganscu?? ![]() ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
katey no nie pochwalę tego niestety
![]() My za naszego psiaka też dajemy 2000zł, dużo, owszem, chociaż zależy jak na to patrzeć. Jakby nie było, wiem że pies będzie warty tej ceny. A wolę nie ryzykować, że mimo nawet najlepszego szkolenia wyrośnie mi bestia. A że nie stać? My takiej gotówki też nie mamy, powoli odkładamy, większość hodowli godzi się sprzedać psiaka na raty. To jest zakup na kilka dobrych lat przynajmniej, warto go dobrze przemyśleć. A dodatkowo to jest duży pies, dużo ludzi pisze, że owszem kupiło taniej psa, ale potem x razy tyle wydali na leczenie, bo dysplazja i te sprawy. Ja bym się bała naprawdę tak ryzykować
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2009-03-30 o 20:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |
Zakorzenienie
|
Ale zescie naplodzily.... az cytowac nie mialam mozliwosci
Cytat:
![]() ![]() A ta pierwsza spodniczka bombowa. Iza szczerze ten kinkieto-plafon niezbyt mi pasuje do kuchni. Porozgladaj sie za czyms wiszacym Madziczek nie masz sie czym przejmowac pomimo Twej niedyspozycji spotkanie uwazam za udane ![]() Czekoladko gratuluje podwyzki i awansu. A co do diagnozy, ciezko to widze, tym bardziej ze wiem iz nie spieszycie sie do potomka Agus fajnie ze w pracy idzie Ci tak superowo. Pochwala od klienta moze zaprocentowac w przyszlosci ![]() My dzis zakonczylismy batalie z mieszkaniem. Oficjalnie maz stal sie jego prawowitym wlascicielem. Zalatwilismy tez szereg papierkow w spoldzielni i meldunek mego Skarba. Wieczorkiem przygotowalismy mala posiadowke z tego tytulu aby podziekowac za "prezent". Oczywiscie ciezka to byla posiadowa, bo u nas grypa zoladkowa w domu sie zalegla i mamy ofiary ![]() ![]() Pamietacie jak ostatnio sie cieszylam, ze moja psiapsoila z Torunia jest w ciazy.... nietty juz nie jest. To juz jest 3 para moich znajomych, ktora stracila w ostatnim polroku malenstwo. Zaczynamy sie z mezem bac... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ale jakby moj malz wiedzial ze mamy wydac 2tys na psa to by mnie chyba razem z nim pogonil! tym bardziej w tym okresie jak budujemy sie i kasa potrzebna na inne rzeczy... nie twierdze ze nie ma ryzyka ale tez nie zamierzam kupic 1szego lepszego psa w jakiejs budzie...mam zamiar pojezdzic i zobacze jak psy sa trzymane i w jakich warunkach! moze mi sie uda kupic psa w jakiejs hodowli ale to sprawa do dluzszych przemyslen i rekonesansuw hodowlach... co do dysplazji to czesto suki maja robione przeswietlenie w tym kierunku wiec mysle ze mozna tego uniknac...z drugiej strony to nawet w hodowli i rodowodowym psom sie zdarza zapasc na to schorzenie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Albo trzymają je w jakiejś oborze, w ciemnicy, a na czas odwiedzin zabierają psy do domu i udają jak to ładnie. U rasowców też bywają choroby, ale- po pierwsze, jak przestudiujesz rodowód i okażę się, że w iluś tam pokoleniach nie było problemów, to ryzyko jest minimalne, a po drugie- nawet jak, odpukać, coś się zdarzy i wystąpi choroba genetyczna to hodowca powinien zwrócić koszty leczenia. EDIT: obejrzyjcie ' http://www.brightlion.com/InHope/InHope_pl.aspx filmik drastyczny,ale niestety az nadto prawdziwy... Do tego się przyczyniają pseudohowle głównie.... Dziewczyny błagam, jak psiak to tylko z prawdziwej hodowli albo ze schroniska. Ostatnio naprawdę chyba więcej w nich tych "rasowych-nierodowodowych" w typie rasy niż kundelków ![]()
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2009-03-30 o 21:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |||||||
Zakorzenienie
|
hejka wieczorową porą
tradycyjnie ja na chwilkę, bo mój wąż się kąpie ![]() Cytat:
![]() ![]() 2- no co Wy!!! ![]() ![]() nie mniej jednak dziękuje ![]() ![]() Cytat:
Nasza Gosieńka zamawiała też z tej stronki ![]() A propos... gdziez ona się podziewa? ![]() Cytat:
![]() Dzieki wielkie, jak pokazywałam mojemu mężowi jak ją kupiłam na all za 19,90- to mówił, że te cekiny brązowe wyglądają jakbym się obsikała ![]() Cytat:
Jeszcze została... zalac rydzyka?? ![]() danke ![]() Cytat:
![]() ![]() 2- mówisz??? ![]() danke Ci kochana ![]() Cytat:
![]() ale lubię miec... taka sroczka ze mnie ![]() a książkom się oparłam... byłam twarda ![]() ja tyż nic nie widzu ![]() Cytat:
![]() 2- eeee tam <nie no żartowałam ![]() 3- teraz: eeeeeeeeee tam- moje nieciekawe ![]() 4- słonko moje obrączki były od Węca przyszły idealne!!! ![]() 5- dziękuję Ci słonko ![]() ![]() Jutro lecę zbija parę "deko" na body space- podejście nr 2 Daguś- moja droga za ten komplecik <zawieszka i wkrętki> dałam całe 15 zł ![]() ![]() Bardzo liczyłam na to stoisko na którym ostatnio kupiłam komplet biżu malowanego szkła i tam tez właśnie te spinki były. Niestety nie było tej Pani ![]() Spinki <o ile dobrze pamietam> kosztowały sporo... bo jakieś 25 zł Chociaż... czy ja wiem? 35 zł jakieś takie posrebrzane albo pozłacane to najmniej kosztują ![]() Wiem, że ta babka ma konto na allegro i tam sprzedaje tę biżuterię. Jak to znajdę to dam ci znac ![]() Tymczasem mój wężyk powrócił pachnący i ogolony z kąpieli i zamierzam go własnie nieco pomolestowac... więc wybaczcie mi moje drogie... ale się z Wami juz pozegnam ![]() Do juterka... mła ![]()
![]() |
#138 |
Wtajemniczenie
|
No wiem właśnie- tyle że ja nie bardzo chcę mieć w kuchni coś wiszącego-ta lampka mi się podoba więc i tak pewnie ją nabędziemy np do małego pokoju
![]() Poszukam jeszcze troszkę-nasza kuchnia będzie nowoczesna-ze stołkami barowymi bo przy parapecie zrobimy stolik. Skonsultuję te zakupki jeszcze ![]() Co do piesków to się nie wypowiadam bo ich zwyczajnie dobrze nie znam a i przy naszych rozjazdach piesek by się męczył (a tak w ogóle to ja uwielbiam kotki) Podzielam zachwyty nad biżuterią Kasieńki- Dageciku ja mam bliżej do niej i jej szkatułki z biżuterią niż ty więc pierwsze podejrzenie po zagubieniu spadnie na mnie ![]() Kurcze- wiecie odkryłam że prócz tego iż nie lubię remontów nie przepadam także za urządzaniem wnętrz ![]() ![]()
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#140 | ||||
Wtajemniczenie
|
Gratulacje
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ad 2 Przepiękny pierścioneczek ![]() Ad 3 Przypomniałam sobie że ostatnio myślałam o tej foremce aby sobie kupić - chyba musze skoczyc jutro do lidla. A na ile sztuk są ? Cytat:
![]() Ad 2 No własnie u mnie jest podobnie - to znaczy moja najlepsza kumpela już dwa razy straciła osatanio fasolkę i też mnie to martwi ... Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ad.2 Dlatego napisałam od razu, że drastyczny. jak ktoś ma słabe nerwy a przy okazji bardzo lubi zwierzaki to na sen faktycznie nie wskazane ![]()
![]() |
#142 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() na wiosenkę zakupię jakieś kiecki na pewno ![]() no staniki wyglądają świetnie ale trochę się boję przez neta zamawiac ![]() ![]() ![]() a ja sama w domku, czekam aż mężulo z pracy wróci niedługo ![]() Dobrej nocy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#143 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Będę ![]() ![]() Dobranoc wszystkim czuwającym jeszcze na wizażu PMkom ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie żonki doskonałe
![]() ![]() Nasz ślub był 25.10.08 i oczywiście był to najwspanialszy dzień w naszym życiu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#148 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Witam się wieczorkiem po kolacyjce i kąpieli
![]() no to musi ci się zachcieć ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ad. 2 ![]() Cytat:
![]() ad. 2 ładny ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ad. 2 smutno się czyta takie wieści ![]() Cytat:
![]() ad. 2 to nie przeszkadzamy w wężowskim molestowaniu ![]() Cytat:
![]() Zmykam na wątek mamusiowy, bo one też są bardzo płodne w postach i kątem oka oglądam Kryminalne zagadki Las Vegas ![]()
![]() |
#149 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() poprosimy jakieś foteczka z tego dnia, bo my jesteśmy bardzo zachłanne ![]() to moje kciuki ![]() ![]() ![]() a to mojego synka ![]() ![]() ![]()
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
A gdzie wszystkie poranne ptaszki? Dziwne ze jeszcze nikogo tu nie bylo... zaprszam na kawke i szpinakowo-serowe kieszonki
![]() Malutka nie dizekuje za kciukasy ![]() Mooonik zawsze mozesz zamalowac gembusie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:35.