Żony doskonałe PM2008 - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-30, 18:50   #121
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Żony doskonałe PM2008

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Iza ja piję kawunię teraz więc nie jesteś sama no i oczywiście wcinam te kokosowe hity taaaakie pyszne, że jak je pierwszy raz kupiłam to teraz już zawsze je mam

No to rzucaj jednym w moja stronę, bo zapomniałam już jak smakują...

Skarby z Fasolinkami...mam dla Was cosik... o !
a_baby15.gif

Edytowane przez izka19855
Czas edycji: 2009-03-30 o 19:08
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 19:01   #122
paulinaizabela
Zakorzenienie

Dot.: Żony doskonałe PM2008

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość

No to rzucaj jednym w moja stronę, bo zapomniałam już jak smakują...

Załącznik 2154828

Załącznik 2154829
kilka puściłam

Stary 2009-03-30, 19:08   #123
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Żony doskonałe PM2008

Cytat:
kilka puściłam

Kurcze nie wiem co jest z tym gifem...ale u mnie go nie widać...
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 19:18   #124
agunia82
Zakorzenienie

Hej laseczki, witam się wieczorowo

Coś mnie chyba przesilenie wiosenne dopadło, bo jakoś w ogóle nie mam weny do pisania na wizażu...

Ale znowu się pochwalę Kolejny klient pochwalił moje tłumaczenie

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 19:28   #125
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Hej laseczki, witam się wieczorowo

Coś mnie chyba przesilenie wiosenne dopadło, bo jakoś w ogóle nie mam weny do pisania na wizażu...

Wielkie Gratki
zdolniacha niedługo pewnie podwyżkę dostaniesz
Stary 2009-03-30, 19:31   #126
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Wielkie Gratki
zdolniacha niedługo pewnie podwyżkę dostaniesz

haha, oj fajnie by było z podwyżką, ale szczerze wątpię...

Stary 2009-03-30, 19:45   #127
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Gratulacje i ukłony zdolniacho Aguniu

Mój mężulek dziś ma śpiący nastrój ale udało mi się go wygonić by powynosił rzeczy do piwnicy. ja posprzątałam kuchnię naszą-jest odświeżona i pomalowana na biało-poza tym rury są zabudowane.Wszystko nabiera kształtu, takiego jaki zaplanowaliśmy. Co słonka myślicie o tej lampie do kuchni??http://www.allegro.pl/item588721497_...na_nowosc.html
Nie mamy jeszcze mebli i kafelek ale to zrobimy jak nastaną lepsze czasy
Jutro do względnego porządku doprowadzę mały pokój bo mam lekcje zaklepane.Duży pokój to kłębowisko brudu, narzędzi i elementów następnego wystroju.
Tak w ogóle dowiedziałam się też dzisiaj że będziemy mieć czujki przeciwpożarowe-o naiwna zapytałam po co wystaje ten dodatkowy kabel obok kabla lampy. Będę mieszkała w domu, którego pole elektromagnetyczne sprawi iż będę świeciła jak ufok
Jednym słowem będzie u nas jeszcze weselej niż przypuszczałam. Obecnie najbardziej ukochanym miejscem w moim domu pozostaje łazienka- i choć kafelki mi się gryzły to okazało się że przy zastosowaniu odpowiednich dodatków(niebieskie ręczniki, niebieska "narzutka" na pralkę- w perspektywie biało niebieski kosz na bieliznę i żółty komplet dywaników , wyglada tam całkiem całkiem. Tylko mydło w płynie mam nie pod kolor-jest różowe i mi się kłóci grr

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-30, 19:47   #128
paulinaizabela
Zakorzenienie

Kto wie Agunia może szefostwo zrobi Ci niespodziankę

ja spadam narazie zajrzę później
Stary 2009-03-30, 19:50   #129
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Gratulacje i ukłony zdolniacho Aguniu
dziękuję
Co do lampy- bardzo fajna ale jakoś mi do kuchni nie pasuje

Stary 2009-03-30, 20:15   #130
katey
Rozeznanie

GG do katey

ranyyyyyyyyyy jakie wy plodne jestescie :P

mialam sporo do nadrabiania

tesknilyscie troche czy eeeeetam??

z tego co pamietam:
Zareczyny--- rzeczywiscie fajne te nasze zareczyny kazda co innego i kazda ciekawie

kurde i napracowalam sie tak ze niezly esej mi wyszedl ale gupi wizaz zjadl mi czesc posta wiec wybaczcie,ale zareczyny opisze jak znowu mi wena wroci i wiecej czasu bede miala.... na razie moge sie pochwalic pierscionkiem jaki wtedy dostalam
pokaze Wam linka do strony <mam nadzieje ze nie bedzie to uznane za reklame, ale nie chce mi sie kopiowac i wklejac samego obrazka:
http://www.wec.com.pl/Pierscionki/Pi...J-Si-p905.html

dodam tylko ze to byl typ nr 1 na liscie moich pierscionkow ktore pokazywalam TZtowi przed...co sie pozniej okazalo pokazalam go juz po tym jak go zakupil

ps. my tez internetowa para

Psiaki---my tez mamy wizje domku i pieskow, za kotami srednio przepadam (wybacz kotek to nie tyczy sie Ciebie) u tesciow teraz mieszkamy i mamy w domu kocice i ostatnio wlasnie miala rujke (przez tydzien!!) o maskakra jakas!!! po prostu wskakiwala mi na plecy i podgryzala po szyi zeby ja glaskac a nie wspomne jak tylek przy tym wypinala ale ze niby co ja mam wspolnego z kocurem??!
moj malzon tez spokoju nie mial i wszystko dobre zeby sie poocierac troche...na szczescie juz jej przeszlo i znowu jest ta sama wredna kocica co na rece sie nawet nei da wziac wole ZDECYDOWANIE psy
aha i my mamy w planach zakup jakos w sierpniu psiaczka --- cane corso a jak bedziemy mieli juz dom i dzieciaczki to bedzie drugi wlasnie labradorek

kotek- ja tez ogladalam Marley i ja i tez poryczalam sie jak bobr na koncu!! film za duzo tego scenariusza to nie ma,ale ogolnie jest bardzo radosny i mysle ze warto go obejrzec! ale ksiazka zdecydowanie lepsza!!! ja czytalam juz dawno temu i smialam sie do lez i tak samo pozniej plakalam na koncu!

Iza- prezenty to rzeczywiscie wymyslacie swietne!! nasi znajomi tez mieli nam na slubie dac jakis super fajny wazon a do niego wrzucic "kase" to co dawali ale w 1gr dobrze ze zmienili zdanie i dostalismy garnki, bo jakbysmy trafili do banku z takim workiem groszowe to bys ie dziwnie patrzyli
a ta lampa tez jakos srednio mi pasuje do kuchni mi sie wydaje ze takie wiszace chyba lepiej wygladaja ...

kurde i wieksza czesc zapomnialam bo tyle mialam nadrabiania ze cytowanie nie wchodzilo w rachube....

madziczek- a co sie stalo ze zle sie czujesz???
kasienka- 1sza kiecka siuper! i rzeczywiscie swietnie pasuja do Ciebie takie olowki- masz figure do nich... ja wygladam jak dziecko z 3go swiata z wydetym brzuchem ehhhh musze sie wziac za siebie i zrzucic pare "deko"
monai- mi tez sie podobaja takie bluzeczki z zabotem...ale u kogos...siebie w tym jakos nie widze... te co kasienka pokazala sa bardzo eleganckie!

eeeh zmeczylam sie...pozwolcie ze oddale sie na spoczynek

aaa w lidlu sa foremki do muffinek jakby ktoras byla zainteresowana jedynie 20zl a dodatkowo sa papilotki

buziole

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 20:24   #131
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość

aha i my mamy w planach zakup jakos w sierpniu psiaczka --- cane corso a jak bedziemy mieli juz dom i dzieciaczki to bedzie drugi wlasnie labradorek
śliczny psiak I widzę że z charakterku podobny do tego co ja biorę A powiedz mi słońce, bo jak psiaka w sierpniu kupujecie, to już jakoś teraz suka powinna być ciężarna Macie już upatrzoną hodowlę?

Stary 2009-03-30, 20:33   #132
katey
Rozeznanie

GG do katey

Cytat:
śliczny psiak I widzę że z charakterku podobny do tego co ja biorę A powiedz mi słońce, bo jak psiaka w sierpniu kupujecie, to już jakoś teraz suka powinna być ciężarna Macie już upatrzoną hodowlę?
ehh szczerze?? zlinczujecie mnie pewnie,ale niestety na psa z rodowodem nie stac nas bo cane corso chodza po jakies 2000zl!! dlatego kupimy bez rodowodu, zreszta ja i tak chce psa wykastrowac bo nie zamierzam go szykowac na wystawy itp. a hodowli nic nie mamy upatrzonej a termin to tak w przyblizeniu podalam bo na serio zaczne sie rozgladac blizej lata...
nie krzycz proszem
a tak serio serio to od razu z psiakiem planuje kurs posluszenstwa
kiedys marzylo mi sie zrobienie kursu na psa poszukiwawczego! albo z wykorzystaniem do dogoterapii ale u nas ciezko o taki kurs...najblizej mam do Rzeszowa...ale moze kiedys mi sie uda...

a cane corso niby wyglada na ostrego,ale w sumie i z pudla mozna zrobic rottweilera
moja kolezanka takiego miala! widzialyscie kiedys pudla -MINIATURKE!!!! w pieknym zielonym, plastikowym kaganscu??:haha ha: tak kiedys zawitalysmy do weterynarza a tam studenci w smiech!! ale okazalos ie ze psiak mial syndrom bialego fartucha

16.08.2008

Stary 2009-03-30, 20:43   #133
agunia82
Zakorzenienie

katey no nie pochwalę tego niestety Przede wszystkim z jednego powodu- strasznie kochana ryzykujesz, nie tylko choroby genetyczne, ale i przede wszystkim charakter... Jak weźmiesz z psa z niewiadomego źródła, to niestety ryzykujesz bardzo że piesek będzie niezsocjalizowany i mogą się pojawić problemy z agresją. Naczytałam się już o takich psach aż za dużo, nawet doświadczeni szkoleniowcy mają problemy z wyprostowaniem takiego psa... Polecam poczytanie artykułów Zofii Mrzewińskiej, to jest autorytet jeśli chodzi o psy. Ostatnio coraz częściej zdarzają się nawet agresywne labradory, mimo, że właściciele mają jak najlepsze chęci żeby je dobrze wychować
My za naszego psiaka też dajemy 2000zł, dużo, owszem, chociaż zależy jak na to patrzeć. Jakby nie było, wiem że pies będzie warty tej ceny. A wolę nie ryzykować, że mimo nawet najlepszego szkolenia wyrośnie mi bestia.
A że nie stać? My takiej gotówki też nie mamy, powoli odkładamy, większość hodowli godzi się sprzedać psiaka na raty. To jest zakup na kilka dobrych lat przynajmniej, warto go dobrze przemyśleć.
A dodatkowo to jest duży pies, dużo ludzi pisze, że owszem kupiło taniej psa, ale potem x razy tyle wydali na leczenie, bo dysplazja i te sprawy. Ja bym się bała naprawdę tak ryzykować

Edytowane przez agunia82
Czas edycji: 2009-03-30 o 20:46
Stary 2009-03-30, 20:44   #134
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Ale zescie naplodzily.... az cytowac nie mialam mozliwosci
Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość

1 i 2- jakiś tam kamień coś jak piasek pustyni- tylko mieni sie nie na złoto-piaskowo, a fioletowo-granatowo! Cudny kolorek
super bizu. Jak Ci zginie to bede to ja . wiedzialam, ze mialalam Cie kiedys poprosic o cos. Powiedz mi Slonce ile kosztuja spinki do koszul na takich targach? Moj maz ostatnio choruje na kolorowe spinki do mankietow i mysle aby mu jakies fajne kupic.
A ta pierwsza spodniczka bombowa.

Iza szczerze ten kinkieto-plafon niezbyt mi pasuje do kuchni. Porozgladaj sie za czyms wiszacym

Madziczek nie masz sie czym przejmowac pomimo Twej niedyspozycji spotkanie uwazam za udane . Moj maz stwierdzil ze bardzo mlodziutko wygladasz

Czekoladko gratuluje podwyzki i awansu. A co do diagnozy, ciezko to widze, tym bardziej ze wiem iz nie spieszycie sie do potomka

Agus fajnie ze w pracy idzie Ci tak superowo. Pochwala od klienta moze zaprocentowac w przyszlosci .

My dzis zakonczylismy batalie z mieszkaniem. Oficjalnie maz stal sie jego prawowitym wlascicielem. Zalatwilismy tez szereg papierkow w spoldzielni i meldunek mego Skarba. Wieczorkiem przygotowalismy mala posiadowke z tego tytulu aby podziekowac za "prezent". Oczywiscie ciezka to byla posiadowa, bo u nas grypa zoladkowa w domu sie zalegla i mamy ofiary . W dodatku moj maz pochwalil mnie za cierpliwosc i zastanawia sie jak ja wytrzymuje tyle czasu z tesciowa pod jednym dachem, on juz od rana dzis mial dosc jej fochow

Pamietacie jak ostatnio sie cieszylam, ze moja psiapsoila z Torunia jest w ciazy.... nietty juz nie jest. To juz jest 3 para moich znajomych, ktora stracila w ostatnim polroku malenstwo. Zaczynamy sie z mezem bac...
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 20:53   #135
katey
Rozeznanie

GG do katey

Cytat:
katey no nie pochwalę tego niestety Przede wszystkim z jednego powodu- strasznie kochana ryzykujesz, nie tylko choroby genetyczne, ale i przede wszystkim charakter... Jak weźmiesz z psa z niewiadomego źródła, to niestety ryzykujesz bardzo że piesek będzie niezsocjalizowany i mogą się pojawić problemy z agresją. Naczytałam się już o takich psach aż za dużo, nawet doświadczeni szkoleniowcy mają problemy z wyprostowaniem takiego psa... Polecam poczytanie artykułów Zofii Mrzewińskiej, to jest autorytet jeśli chodzi o psy. Ostatnio coraz częściej zdarzają się nawet agresywne labradory, mimo, że właściciele mają jak najlepsze chęci żeby je dobrze wychować
My za naszego psiaka też dajemy 2000zł, dużo, owszem, chociaż zależy jak na to patrzeć. Jakby nie było, wiem że pies będzie warty tej ceny. A wolę nie ryzykować, że mimo nawet najlepszego szkolenia wyrośnie mi bestia.
A że nie stać? My takiej gotówki też nie mamy, powoli odkładamy, większość hodowli godzi się sprzedać psiaka na raty. To jest zakup na kilka dobrych lat przynajmniej, warto go dobrze przemyśleć.
A dodatkowo to jest duży pies, dużo ludzi pisze, że owszem kupiło taniej psa, ale potem x razy tyle wydali na leczenie, bo dysplazja i te sprawy. Ja bym się bała naprawdę tak ryzykować
przyjmujena goly
ale jakby moj malz wiedzial ze mamy wydac 2tys na psa to by mnie chyba razem z nim pogonil! tym bardziej w tym okresie jak budujemy sie i kasa potrzebna na inne rzeczy... nie twierdze ze nie ma ryzyka ale tez nie zamierzam kupic 1szego lepszego psa w jakiejs budzie...mam zamiar pojezdzic i zobacze jak psy sa trzymane i w jakich warunkach! moze mi sie uda kupic psa w jakiejs hodowli ale to sprawa do dluzszych przemyslen i rekonesansuw hodowlach...
co do dysplazji to czesto suki maja robione przeswietlenie w tym kierunku wiec mysle ze mozna tego uniknac...z drugiej strony to nawet w hodowli i rodowodowym psom sie zdarza zapasc na to schorzenie...

16.08.2008

Stary 2009-03-30, 21:04   #136
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
przyjmujena goly
ale jakby moj malz wiedzial ze mamy wydac 2tys na psa to by mnie chyba razem z nim pogonil! tym bardziej w tym okresie jak budujemy sie i kasa potrzebna na inne rzeczy... nie twierdze ze nie ma ryzyka ale tez nie zamierzam kupic 1szego lepszego psa w jakiejs budzie...mam zamiar pojezdzic i zobacze jak psy sa trzymane i w jakich warunkach! moze mi sie uda kupic psa w jakiejs hodowli ale to sprawa do dluzszych przemyslen i rekonesansuw hodowlach...
co do dysplazji to czesto suki maja robione przeswietlenie w tym kierunku wiec mysle ze mozna tego uniknac...z drugiej strony to nawet w hodowli i rodowodowym psom sie zdarza zapasc na to schorzenie...
słuchaj, to poszukajcie w hodowlach piesków, które z powodu odstawania od wzorca (w wyglądzie tylko) będą tańsze. Taki piesek nie może być wystawiany, musi być wykastrowany, i przez to jego cena jest o wiele niższa Poza tym, suki mają robione prześwietlenie (psy też), ale w tych prawdziwych hodowlach, bo pseudo oszczędzają na wszystkim. Nie mówiąc o tym, że często pokazują jedne psiaki że to niby rodzice, często z papierami (taka przykrywka) a tak naprawdę rodzicami są inne psy.
Albo trzymają je w jakiejś oborze, w ciemnicy, a na czas odwiedzin zabierają psy do domu i udają jak to ładnie.
U rasowców też bywają choroby, ale- po pierwsze, jak przestudiujesz rodowód i okażę się, że w iluś tam pokoleniach nie było problemów, to ryzyko jest minimalne, a po drugie- nawet jak, odpukać, coś się zdarzy i wystąpi choroba genetyczna to hodowca powinien zwrócić koszty leczenia.

EDIT:
obejrzyjcie '
http://www.brightlion.com/InHope/InHope_pl.aspx
filmik drastyczny,ale niestety az nadto prawdziwy... Do tego się przyczyniają pseudohowle głównie.... Dziewczyny błagam, jak psiak to tylko z prawdziwej hodowli albo ze schroniska. Ostatnio naprawdę chyba więcej w nich tych "rasowych-nierodowodowych" w typie rasy niż kundelków

Edytowane przez agunia82
Czas edycji: 2009-03-30 o 21:06
Stary 2009-03-30, 21:08   #137
kasienka1985
Zakorzenienie

hejka wieczorową porą
tradycyjnie ja na chwilkę, bo mój wąż się kąpie
Cytat:
witam się poniedziałkowo
wczoraj z mężulem podrinkowaliśmy trochę i dziś mam kacorka małęgo hmm.. najgorzej że mieszaliśmy, po tym zawsze głowa pęka... ale już teraz dobrze
wiosna u mnie cały czas tylko słonko się schowało... może u Was świeci??

WOW!!! ale z Ciebie laska, figurka pierwsza klasa, wszystko fajniusie kurczę chyba muszę sobie jakieś spódnice pokupować bo ciągle tylko w portkach a staniory super...
1- oż Ty pijaczyno widzę, że mnie zaczynasz przebijac...
2- no co Wy!!! kurczaku mogłam wybrac fotkę z szerzej wyglądającym tyłkiem...
nie mniej jednak dziękuje i polecam mega kobiece spódniczki
Cytat:
Właśnie któraś podawała tą stronkę ze staniorami itp. i właśnie na ten czerwony najbardziej zwróciłam uwagę, cały komplecik jest przepiękny i zmysłowy....
kasienka a biżu jest śliczna...
fantastycznie sie mieni ten kamyczek numerek 1
Polecam te staniczki, są wspaniałe... świetnie się układają.
Nasza Gosieńka zamawiała też z tej stronki za moją namową.
A propos... gdziez ona się podziewa?
Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Kasiu, spódniczki super, zwłaszcza ta pierwsza Piękny krój i ciekawy motyw .
hej Asiuczku, kopę lat
Dzieki wielkie, jak pokazywałam mojemu mężowi jak ją kupiłam na all za 19,90- to mówił, że te cekiny brązowe wyglądają jakbym się obsikała
Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
ad. 1 Kasia za mną chodziła ta pomidorówka
ad. 2 ten pierwszy komplecik jest boski
ożesz Ty w mordę jeża!
Jeszcze została... zalac rydzyka??
danke
Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
Ad 2 Też zawsze chodże na tą wystawę jak jest u nas w Opolu - i też nigdfy nie wychodzę z pustymi rękami Podoba mi się to coś na szyję z kamieniami czarno czerwonymi

O spódniczce w grochy już pisałam wcześniej - cudna Pierwsza spódniczka z cekinami - prze prze prze piękna No i ty w niej tak seksownie wyglądasz, że aż małżon mi zagląda przez ramię
1-uwielbiam te wystawy ale teraz było tyleeee ludziiiiii, że aż mnie kręgosłup bolał od nachylania się nad stoiskami
2- mówisz??? siem zawstydziła...
danke Ci kochana
Cytat:
fajne wszystko tylko ja nie noszę jakoś tak tylko obrączkę i zaręczynowy noszę nawet kolczyków ostatnio nie zakładam minimalizm u mnie ostatnio
i krzyczą te książki "skuś się i otwórz jesteśmy taaaakie ciekawe"
ja zakładam jak pamietam o tym... ale często biegiem lecę do pracy i po prostu zapominam
ale lubię miec... taka sroczka ze mnie

a książkom się oparłam... byłam twarda
Cytat:
Kurcze nie wiem co jest z tym gifem...ale u mnie go nie widać...
ja tyż nic nie widzu
Cytat:
ranyyyyyyyyyy jakie wy plodne jestescie :P

z tego co pamietam:
Zareczyny--- rzeczywiscie fajne te nasze zareczyny kazda co innego i kazda ciekawie

pokaze Wam linka do strony <mam nadzieje ze nie bedzie to uznane za reklame, ale nie chce mi sie kopiowac i wklejac samego obrazka:

kasienka- 1sza kiecka siuper! i rzeczywiscie swietnie pasuja do Ciebie takie olowki- masz figure do nich... ja wygladam jak dziecko z 3go swiata z wydetym brzuchem ehhhh musze sie wziac za siebie i zrzucic pare "deko"
1- ejmen... oł ejjjjjmeeeen <amen... o amen> w moim przypadku obyś rację miała
2- eeee tam
<nie no żartowałam >
3- teraz: eeeeeeeeee tam- moje nieciekawe
4- słonko moje obrączki były od Węca przyszły idealne!!!
5- dziękuję Ci słonko ale uwierz mi że mój brzuch dziecka z 3-go świata został po prostu- wciągnięty
Jutro lecę zbija parę "deko" na body space- podejście nr 2

Daguś- moja droga za ten komplecik <zawieszka i wkrętki> dałam całe 15 zł gdybym wiedziała to bym ci taki kupiła
Bardzo liczyłam na to stoisko na którym ostatnio kupiłam komplet biżu malowanego szkła i tam tez właśnie te spinki były.
Niestety nie było tej Pani
Spinki <o ile dobrze pamietam> kosztowały sporo... bo jakieś 25 zł
Chociaż... czy ja wiem? 35 zł jakieś takie posrebrzane albo pozłacane to najmniej kosztują
Wiem, że ta babka ma konto na allegro i tam sprzedaje tę biżuterię.
Jak to znajdę to dam ci znac

Tymczasem mój wężyk powrócił pachnący i ogolony z kąpieli i zamierzam go własnie nieco pomolestowac... więc wybaczcie mi moje drogie... ale się z Wami juz pozegnam
Do juterka... mła

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 21:12   #138
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

No wiem właśnie- tyle że ja nie bardzo chcę mieć w kuchni coś wiszącego-ta lampka mi się podoba więc i tak pewnie ją nabędziemy np do małego pokoju
Poszukam jeszcze troszkę-nasza kuchnia będzie nowoczesna-ze stołkami barowymi bo przy parapecie zrobimy stolik. Skonsultuję te zakupki jeszcze
Co do piesków to się nie wypowiadam bo ich zwyczajnie dobrze nie znam a i przy naszych rozjazdach piesek by się męczył (a tak w ogóle to ja uwielbiam kotki)
Podzielam zachwyty nad biżuterią Kasieńki- Dageciku ja mam bliżej do niej i jej szkatułki z biżuterią niż ty więc pierwsze podejrzenie po zagubieniu spadnie na mnie

Kurcze- wiecie odkryłam że prócz tego iż nie lubię remontów nie przepadam także za urządzaniem wnętrz Jakby zrobili program "Mam antytalent" a ja wystąpiłabym ze swoimi zdolnościami plastycznymi lub śpiewem wygrałabym w przedbiegach
Stary 2009-03-30, 21:15   #139
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:

Kurcze- wiecie odkryłam że prócz tego iż nie lubię remontów nie przepadam także za urządzaniem wnętrz Jakby zrobili program "Mam antytalent" a ja wystąpiłabym ze swoimi zdolnościami plastycznymi lub śpiewem wygrałabym w przedbiegach
haha, to jest pomysł No ale w śpiewie to byś miała groźną konkurentkę w mojej osobie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-30, 21:25   #140
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Gratulacje
Cytat:
Co słonka myślicie o tej lampie do kuchni??http://www.allegro.pl/item588721497_...na_nowosc.html
Lampa bardzo ładne tylko raczej nie do kuchni tak mi się wydaje
Cytat:

kurde i napracowalam sie tak ze niezly esej mi wyszedl ale gupi wizaz zjadl mi czesc posta wiec wybaczcie,ale zareczyny opisze jak znowu mi wena wroci i wiecej czasu bede miala.... na razie moge sie pochwalic pierscionkiem jaki wtedy dostalam

aaa w lidlu sa foremki do muffinek jakby ktoras byla zainteresowana jedynie 20zl a dodatkowo sa papilotki
Ad 1 No baaa
Ad 2 Przepiękny pierścioneczek
Ad 3 Przypomniałam sobie że ostatnio myślałam o tej foremce aby sobie kupić - chyba musze skoczyc jutro do lidla. A na ile sztuk są ?
Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
My dzis zakonczylismy batalie z mieszkaniem. Oficjalnie maz stal sie jego prawowitym wlascicielem. Zalatwilismy tez szereg papierkow w spoldzielni i meldunek mego Skarba.

Pamietacie jak ostatnio sie cieszylam, ze moja psiapsoila z Torunia jest w ciazy.... nietty juz nie jest. To juz jest 3 para moich znajomych, ktora stracila w ostatnim polroku malenstwo. Zaczynamy sie z mezem bac...
Ad 1 To gratulacje z okazji zakończonej batalii

Ad 2 No własnie u mnie jest podobnie - to znaczy moja najlepsza kumpela już dwa razy straciła osatanio fasolkę i też mnie to martwi ...
Cytat:
obejrzyjcie '
http://www.brightlion.com/InHope/InHope_pl.aspx
filmik drastyczny,ale niestety az nadto prawdziwy... Do tego się przyczyniają pseudohowle głównie.... Dziewczyny błagam, jak psiak to tylko z prawdziwej hodowli albo ze schroniska. Ostatnio naprawdę chyba więcej w nich tych "rasowych-nierodowodowych" w typie rasy niż kundelków
Oj obejrzałam ... Ale chyba nie powinnam tego robic przed snaem bo jakos teraz tak mi nie za bardzo ....
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 21:27   #141
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Gratulacje

Oj obejrzałam ... Ale chyba nie powinnam tego robic przed snaem bo jakos teraz tak mi nie za bardzo ....
Ad.1 Dziękuję
Ad.2 Dlatego napisałam od razu, że drastyczny. jak ktoś ma słabe nerwy a przy okazji bardzo lubi zwierzaki to na sen faktycznie nie wskazane A najgorsze jest to, że jest to bardzo, bardzo prawdziwe...

Stary 2009-03-30, 21:40   #142
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:

buziole
śliczny pierścionek

Cytat:

My dzis zakonczylismy batalie z mieszkaniem. Oficjalnie maz stal sie jego prawowitym wlascicielem. Zalatwilismy tez szereg papierkow w spoldzielni i meldunek mego Skarba. Wieczorkiem przygotowalismy mala posiadowke z tego tytulu aby podziekowac za "prezent". Oczywiscie ciezka to byla posiadowa, bo u nas grypa zoladkowa w domu sie zalegla i mamy ofiary . W dodatku moj maz pochwalil mnie za cierpliwosc i zastanawia sie jak ja wytrzymuje tyle czasu z tesciowa pod jednym dachem, on juz od rana dzis mial dosc jej fochow

super to kiedy przeprowadzka?? i parapetówa

będzie dobrze, ale przykro że znajomych to spotkało

Cytat:

1- oż Ty pijaczyno widzę, że mnie zaczynasz przebijac...
2- no co Wy!!! kurczaku mogłam wybrac fotkę z szerzej wyglądającym tyłkiem...
nie mniej jednak dziękuje i polecam mega kobiece spódniczki

Polecam te staniczki, są wspaniałe... świetnie się układają.

Tymczasem mój wężyk powrócił pachnący i ogolony z kąpieli i zamierzam go własnie nieco pomolestowac... więc wybaczcie mi moje drogie... ale się z Wami juz pozegnam
Do juterka... mła
widzisz zaczynasz miec konkurencję
na wiosenkę zakupię jakieś kiecki na pewno

no staniki wyglądają świetnie ale trochę się boję przez neta zamawiac

upojnej nocy

a ja sama w domku, czekam aż mężulo z pracy wróci niedługo

Dobrej nocy
Stary 2009-03-30, 21:56   #143
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Daguś- moja droga za ten komplecik <zawieszka i wkrętki> dałam całe 15 zł gdybym wiedziała to bym ci taki kupiła
Bardzo liczyłam na to stoisko na którym ostatnio kupiłam komplet biżu malowanego szkła i tam tez właśnie te spinki były.
Niestety nie było tej Pani
Spinki <o ile dobrze pamietam> kosztowały sporo... bo jakieś 25 zł
Chociaż... czy ja wiem? 35 zł jakieś takie posrebrzane albo pozłacane to najmniej kosztują
Wiem, że ta babka ma konto na allegro i tam sprzedaje tę biżuterię.
Jak to znajdę to dam ci znac
O widzisz, 15 zl to jak za darmo... Nastepnym razem o mnie pomysl . A kolorowe spinki na all znalazlam z przesylko po 32 zl, wiec na takich targach to sie oplaca takie cudenka nabyc. Uiwlbiam takie nieszablonowe cudenka....

Cytat:
No wiem właśnie- tyle że ja nie bardzo chcę mieć w kuchni coś wiszącego-ta lampka mi się podoba więc i tak pewnie ją nabędziemy np do małego pokoju
Poszukam jeszcze troszkę-nasza kuchnia będzie nowoczesna-ze stołkami barowymi bo przy parapecie zrobimy stolik. Skonsultuję te zakupki jeszcze

Podzielam zachwyty nad biżuterią Kasieńki- Dageciku ja mam bliżej do niej i jej szkatułki z biżuterią niż ty więc pierwsze podejrzenie po zagubieniu spadnie na mnie
No to tymbardziej do nowoczesnej kuchni i stolkow barowych musisz miec opuszczane lampy a nie takie "nic" pod sufitem. To malenstwo doskonale bedzie pasowac do innego pomieszczenia, mowie Ci to ja . A jak juz bedziesz w zasiegu reki Kasienkowej szkatulki to wiesz...
Cytat:

Ad 1 To gratulacje z okazji zakończonej batalii

Ad 2 No własnie u mnie jest podobnie - to znaczy moja najlepsza kumpela już dwa razy straciła osatanio fasolkę i też mnie to martwi ...
Dzieki. Coraz bardziej wierze ze stres na organizm kobiety dziala wyniszczajaco.

Cytat:
super to kiedy przeprowadzka?? i parapetówa

będzie dobrze, ale przykro że znajomych to spotkało
Mam nadzieje, ze przeprowadzka bedzie w niedlugim czasie ale wszystko zalezy od ekipy remontowej w osobie mego taty i jego urlopu. . A poki mieszkamy u tesciow to staranek nie bedzie....

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-30, 22:13   #144
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
1-uwielbiam te wystawy ale teraz było tyleeee ludziiiiii, że aż mnie kręgosłup bolał od nachylania się nad stoiskami
Mam to samo zawsze
Cytat:
Ad.2 Dlatego napisałam od razu, że drastyczny. jak ktoś ma słabe nerwy a przy okazji bardzo lubi zwierzaki to na sen faktycznie nie wskazane A najgorsze jest to, że jest to bardzo, bardzo prawdziwe...
Oj prawdziwe aż za bardzo
Cytat:
Coraz bardziej wierze ze stres na organizm kobiety dziala wyniszczajaco.

Mam nadzieje, ze przeprowadzka bedzie w niedlugim czasie ale wszystko zalezy od ekipy remontowej w osobie mego taty i jego urlopu. . A poki mieszkamy u tesciow to staranek nie bedzie....
Dokłądnie tak samo myślę. Boję się że jak w końcu będziemy mieli warunki do dziecka to mój organizm będzie tak roztrojony przez stres że może być problem ...

Będę za rychłą przeprowadzkę żebyście mogli jak najszybciej zacząć starania...

Dobranoc wszystkim czuwającym jeszcze na wizażu PMkom
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 22:15   #145
mooonik
Zakorzenienie

Witam wszystkie żonki doskonałe po wywołaniu przez Daget ujawniam się i mam nadzieje, że mnie przyjmiecie?
Nasz ślub był 25.10.08 i oczywiście był to najwspanialszy dzień w naszym życiu
mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 22:18   #146
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Będę za rychłą przeprowadzkę żebyście mogli jak najszybciej zacząć starania...
Nie dziekujemy , tylko prosimy o mocne ich trzymanie hihi

Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
Witam wszystkie żonki doskonałe po wywołaniu przez Daget ujawniam się i mam nadzieje, że mnie przyjmiecie?
Suuuper witaj wsrod Zon DOSKONALYCH. Jasne ze przyjmiemy im wiecej tym radosniej i przyjazniej. Opowiadaj cos o sobie , a zdjeciami slubnymi nie pogardzimy
Stary 2009-03-30, 22:25   #147
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:

Suuuper witaj wsrod Zon DOSKONALYCH. Jasne ze przyjmiemy im wiecej tym radosniej i przyjazniej. Opowiadaj cos o sobie , a zdjeciami slubnymi nie pogardzimy
dziekuje za przyjęcie a coż ja mogę o sobie powiedzieć mieszkamy w Krakowie, na razie wynajmujemy mieszkanie, ale pomału rozglądamy się za kupnem, tylko ceny nas przerażają, dzieci jeszcze nie mamy ale chcielibysmy no a zdjęcia to nie wiem, zależy czy się mój ślubny zgodzi żeby jego gębke ujawnić publicznie
mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 22:26   #148
malutka_24
Wtajemniczenie

Witam się wieczorkiem po kolacyjce i kąpieli

Cytat:
bo...yyy ...nie chciało się
no to musi ci się zachcieć my tu ciekawe jesteśmy

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Dziękuje pięknie za pilnowanie porządku i otwarcie nowego wątku. Zrymowało się nawet .

Witam i ja!
a szefowej to się należą baty za brak wyjaśnienia

Cytat:
fajne wszystko, tylko ja nie noszę, jakoś tak tylko obrączkę i zaręczynowy noszę nawet kolczyków ostatnio nie zakładam minimalizm u mnie ostatnio
przed ciążą nosiłam pierścionek zaręczynowy, łańcuszek i jak miałam dobry dzień to i nawet kolczyki, po ślubie do zestawu doszła obrączka a teraz to tylko obrączkę noszę, jakoś mnie nie ciągnie do noszenia biżu

Cytat:
Załącznik 2154868
wiesz chętnie bym je obejrzała, ale cuś się nie chcą otworzyć

Cytat:
Ale znowu się pochwalę. Kolejny klient pochwalił moje tłumaczenie

Cytat:
Co słonka myślicie o tej lampie do kuchni??http://www.allegro.pl/item588721497_...na_nowosc.html

Obecnie najbardziej ukochanym miejscem w moim domu pozostaje łazienka- i choć kafelki mi się gryzły to okazało się że przy zastosowaniu odpowiednich dodatków(niebieskie ręczniki, niebieska "narzutka" na pralkę- w perspektywie biało niebieski kosz na bieliznę i żółty komplet dywaników , wyglada tam całkiem całkiem. Tylko mydło w płynie mam nie pod kolor-jest różowe i mi się kłóci grr
ad. 1 fajna lampa tylko jakoś jej w kuchni nie widzę ale jeżeli Wam pasuje do koncepcji kuchni to oki
ad. 2

Cytat:

na razie moge sie pochwalic pierscionkiem jaki wtedy dostalam
ad. 1 pewnie, że tak
ad. 2 ładny

Cytat:

ad. 1 to kiedy opijanko wizażowe mieszkania
ad. 2 smutno się czyta takie wieści

Cytat:
ożesz Ty w mordę jeża!
Jeszcze została... zalac rydzyka??
danke

ad. 1 pewnie, że zalać
ad. 2 to nie przeszkadzamy w wężowskim molestowaniu

Cytat:
aj tam Izuś, ale za to pomyśl, że w innych kategoriach zajęłabyś bezkonkurencyjnie I miejsce

Zmykam na wątek mamusiowy, bo one też są bardzo płodne w postach i kątem oka oglądam Kryminalne zagadki Las Vegas
Stary 2009-03-30, 22:44   #149
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
pewnie, że przyjmiemy
poprosimy jakieś foteczka z tego dnia, bo my jesteśmy bardzo zachłanne

Cytat:
Nie dziekujemy , tylko prosimy o mocne ich trzymanie hihi
to moje kciuki
a to mojego synka
Stary 2009-03-31, 07:25   #150
daget
Zakorzenienie

GG do daget

A gdzie wszystkie poranne ptaszki? Dziwne ze jeszcze nikogo tu nie bylo... zaprszam na kawke i szpinakowo-serowe kieszonki

Malutka nie dizekuje za kciukasy ale buziaka i tak dostaniecie

Mooonik zawsze mozesz zamalowac gembusie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości