|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących :D
|
![]() ![]() |
![]() |
#4742 |
Rozeznanie
|
Witojcie Kumy i Kumie!
W pierwszych słowach mego posta pragnę gorąco podziękować wszystkim, którzy służyli mi pomocą w skomplikowanych sprawach dekalkulatorowych ![]() ![]() A propos stawania... ![]() A kot Nasturcji przymilas i przytulas. Jakoś tak pyskiem mnie uwodzi. Zresztą prawie każdy zwierzak. Coś łatwa jestem w tym względzie.
#4743 | ||||
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
![]() (jam ogroniczy neofita i najczęściej zdarza mi się sadzic/siać kilka roznych kwiatkow w jedno miejsce, bo zapomnę, że coś już tu wsadzalam ![]() ![]() godziną powitań porannych ![]() to pisalam ja, skowronek przerobiony na sowę przez brać studencką i życie ![]() Cytat:
![]() Nie wiedzial, gdzie kot jest i go usilnie poszukiwał? Skad wiesz, czy to naprawdę jego kot? Może chytrze wyceń swoją czteromiesięczną opiekę i odżywianie kotka, to przemysli decyzję o odebraniu Ci go ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak to? ach ... jakby do tego jeszcze ją ustnie skarcił .... ![]() (czy koty mają usta?)
![]() |
#4744 |
Czekam na Ragnarok
|
Koty mają usta, takie cieniutkie. Jak psy przecież
![]() Zgadzam się z Zuzią. To długo dla kota i ja bym nie oddała. |
![]() ![]() |
![]() |
#4745 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
#4746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuje Wam ![]() ![]() ![]() Przywołuję już wiosnę czerwoną kurteczką, buty też już wyciągnęłam wiosenne, ma być ciepło jutro, proszę.
![]() |
#4747 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że teraz już będzie tylko lepiej, trzymam kciuki ![]() Agoo a jak tam u Ciebie? lepiej coś? mój był identyczny ![]() Cytat:
![]() Teraz czekam aż przyjdzie. Może stanie się jutro? ![]() Cytat:
aaaa czytam Stulecie chirurgów od Ciebie ![]() Dopiero zaczęłam dzisiaj, a już muszę przyznać, że mnie wciągnęło. Muszę tylko pamiętać, żeby nie czytać przy jedzeniu ![]() edit: A tak wracając do krakowskiego zlotu, Tomku czy Ty przypadkiem nie mieszkasz blisko Krakowa? ![]() Może byś tak przybył się z nami zobaczyć, hę? ![]()
Edytowane przez irkax Czas edycji: 2009-03-30 o 22:09 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4748 |
Zakorzenienie
|
Ech, małe szanse, ale jak mi wyczarujesz na jutro to coś, to przyjadę do Krakowa i Cię ozłocę
![]() Dzięki, Irenko. Gratuluję flachy - rozumiem, że miksów z Molekulami będzie ciąg dalszy?
#4749 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie jest przez czysty przypadek. Wzięłam go tylko na kilka dni w sytuacji podbramkowej. I te kilka dni tak się jakoś przeciągnęło. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do Molekułowych miksów --> to jasne, że będą ![]() Zebrałam za ten miks tyle komplementów, że żal by było nie miksować ![]() Choć muszę przyznać, że w miksie z molekułami I love love też daje radę. edit: jeśli chodzi o kamyczory, to kupiłam awenturyn w prostokątach, niebieski agat w fajnych okrągłych pastylkach i za***iaszczy turkus, w takie wzory jakich jeszcze nie widziałam.
Edytowane przez irkax Czas edycji: 2009-03-30 o 22:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4751 |
Zakorzenienie
|
![]()
Heloł, heloł!
![]() Irko, ja w Polsce będę już za tydzień, ale muszę spojrzeć w oczy rzeczywistości i stwierdzić raczej nie będę wybierała się w żadne podróże pociągiem (szósty miesiąc ciąży i czuję się różnie) ![]() ![]() A jak już jestem przy temacie związanym z seksem, to też muszę się przyznać, że zaliczam się do osób z dużym libido ![]() Koto, życzę dużo zdrówka! Pachnę sobie Skin i mruczę z zadowolenia ![]()
#4752 | |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Cytat:
![]() ![]() Miłego dnia. edit: Mariolu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4753 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4754 |
Zakorzenienie
|
Witajcie pieknym, slonecznym rancem
![]() No, teraz to juz gotowam uwierzyc, ze idzie wiosna... Kattarinie i Kocie zycze duzo zdrowia. Irko, witam Cie serdecznie ![]() Wczorajszy dzien o maly wlos nie zakonczylam skrecona kostka. Czasami biegam. Wczoraj- dzien zachecal tym bardziej, ze przygrzalo slonce, bylo cieplo. Zapakowalam psa i się i biegiem nad morze. Tak sobie truchtam z piesem radosnie, ze nie zauwazylam wykopanego dolka na plazy. I sru! Polezalam chwile, pouzywalam brzydkich slow, otrzepalam sie z piachu i pieszkom do domu. Juz spokojnym chodem. Dzis do roboty jade z sexsownym stabilizatorem ![]() Posylam Wam piesn o wiosnie, co to juz idzie: http://www.youtube.com/watch?v=N17YbVsM5xU Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2009-03-31 o 07:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4755 | ||
Zakorzenienie
|
Dobre rano!
Ahoj! Pieśń na dziś mija będzie taka jak w podpisie, tylko w wykonaniu oryginalnym Pana Marka Cytat:
![]() A razem na zmianę nie możecie się nim zajmować? Kocio znałby dwa domy i dwóch włascicieli ![]() (tylko nie wiem, czy tak mozna z kotem ![]() edit: chociaż nie , to nie jest pomysł dobry na całe kocie życie :/ Cytat:
![]() Oj wymiotłaś tą pieśnią Doroto ![]()
![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-03-31 o 08:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4756 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witam znad kawy w ten piękny dzień ![]() Humor nieco mi się poprawił, ale chyba nie da się inaczej - musi się poprawiać na widok tego pięknego słońca za oknem ![]() Jest cudnie. Dziś u mnie dalszy ciąg porządków, trochę gotowania i praca. Za parę dni jadę na kolejne szkolenie i tak mi się nie chce ![]() Miłego wtorku - niech przyjdzie to, na co czekacie ![]()
![]() |
#4757 | |
Zakorzenienie
|
Hej, hej
![]() U mnie też wiosennie, słonecznie i od razu chce się żyć ![]() Wysiorbałam poranną kawkę i gdzieś by poleciała, najchętniej po nowy płaszczyk ![]() Kocie zdrowia życzę, Irence gratuluję nowej bombki ![]() Cytat:
Ależ mi się ckni do morza, naszego polskiego ![]() ![]() Od jutra drożeją przesyłki polecone i paczki, za to priorytet potaniał do 15 gr. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4758 |
Zakorzenienie
|
Dzien i srednio Dobry Wymiatajace Dusze
![]() Za mna ostatnia noc w starym domku przede mna pierwsza w nowym ( wciaz pozbawionym lozka ) ![]() Przyszedl wczoraj z kraju mych przedkow zlew, dziekuje za rady jest przepiekny ( nie sadzilam, ze sie w temi slowy bede wyrazac o zlewie ![]() Contax- dziekuje bardzo za strone zjedwabiami Chcialabym sobie zrobic rolety rzymskie ( ile ja sie tego slowa naszukalam ) i obaczajam stosowne materialy. Te trzymetrowe jedwabie ciekawe, reczny malunek po obu stronach, akurat na dwa okna... musze przemyslec sprawe praktycznie ![]() Irenko gratuluje butelki i kamyczkow ![]() Do mnie w zlewie przyszly kamyczki przerozne ( owe obsydiany rzeczywiscie jak urobek wegielny wygladaja ) ale chryzokola w wielkich kulach przepiekna, beda ladne, proste korale i bransoleta. Jeno mi Tesciowa Szanowna nie zapakowala drucikow i reszty, bo i po co ( mowilam przeciez, ze to z koralikami ma byc, drucikow nie mowilam, to wyjela z paczki) ![]() Chorutkim zycze zdrowia Smutnym, usmiechu Spragnionym wiosny, slonce posylam ( bo jest ![]() a Zuzie wzywam do obowowiazku wymiatania i to juz ![]() Pies na dzis romantyczna bedzie ( jako i ja ) Ostatni Trolejbus |
![]() ![]() |
![]() |
#4759 |
Piers do przodu
|
Witam w ten piękny, rześki, wiosenny, słoneczny dzień
![]() Macham znad delikatnie kwiecistej porcelanowej filiżanki drapniętej ostatnio na All (za mniej niż bym się spodziewała) pełniutkiej espresso z mlekiem ![]() Wwąchuję się ukradkiem w dekolt i wiem już co kupię sobie na gorące lato (mam nadzieję) - zakochuję się w Essenza del Tempo Trussardi ![]() ![]()
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-03-31 o 09:09 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4760 |
Zakorzenienie
|
i jeszcze
znowu bede Was nekac w kwestii przyziemnej Oblubieniec zazyczyl sobie zieleni w lazience jako, ze bedzie to transakcja wiazana bo ja zazyczylam sobie okna ze starym witrazem pod sufitem ![]() podjelam sie szukania stosownego kwiecia do tegoz pomieszczenia znalazlam takie zdjecie kwiat zostal zaakceptowany ( juz sie ciesze, co na to zielona zabe powie kot-a ![]() ino nie wiem jak sie ow kwiat nazywa Wie ktos moze ? albo, co moze jeszcze zdrowo rosnac w bezokiennej lazience ? |
![]() ![]() |
![]() |
#4761 |
Piers do przodu
|
Kffiatuszku a czy aby to z pewnością naturalny (czytaj żywy) kwiat
![]() ![]() Masz moje łazienkowe propozycje: Alocasia, Calathea, Medinilla - bez okna rosną, tylko trza je czasem doświetlić lampą
#4762 |
Zakorzenienie
|
Kasiu-Contax nowy płaszczyk to jest bardszo dobry pomysł
![]() Nasturcjo, świetne te badylki, nie mam pojęcia co to jest ![]() W bezokiennej łazience raczej nic nie urośnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4763 |
Zakorzenienie
|
Kasiu, to jest zywe
zdjecie pochodzi z serwisu mieszkan wystawionych na sprzedaz lazienke nabywa sie wlasnie z tym kwiatem ( jest to chyba jakis atut ![]() podobno wyhodowanie tego zajmuje kilka lat jako tak napisali to i jak szukam co zacz byc moze Mniejsze bym mogla miec ![]() Dziekuje za typy Twoje obacze czy spelnia wymogi estetyczne Oblubienca ![]() mnie tam wszystko jedno nastepny kwiat na przekaske dla kot-y ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Tymeno sufit tez bez swiatla jeno zarowki malenkie pod tym witrazem ( nastroj taki chce wypracowac ) poza tym kazda stara rzecz jest dla mnie wygrana batalia z tym, tym, tym nowoczesnie ciosanym mezczyzna ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4764 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Taki witraż daje bardzo intymny nastrój ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4765 |
niecnotliwa dziewica
|
Witajcie słonecznie i porannie (o 11.00 to chyba jeszcze porannie
![]() Nasturcjo, mnie się posiadanie roslinności w łazience bardzo podoba (zamiast - w moim przypadku - kota) ![]() Mam pytanie do Warszawianek: gdzie można się udac do fryzjera (Mokotów / Centrum), żeby trafić na takiego (płeć obojętna) który zrozumie, co się do niego mówi i nie zostawi mi na głowie pięciu włosów na krzyż? Mam ochotę na zmianę fryzury na wiosnę, mam też koncepcję, ale nie chciałabym stac się obiektem wizji jakowegoś wizjonera. Do tego, co zawsze, jakoś mnie nie ciągnie a to, co czytam na fryzjerskim nijak mnie nie zachęca do odwiedzenia któregoś z tych "polecanych" salonów. A - i nieoniecznie musze tam zostawić pół pensji ![]() ![]()
#4766 |
Zakorzenienie
|
A mnie doradźcie prosze jaką mam odzywkę kupić do moich cienkich i delikatnych niby-włosów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4767 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu, jak masz ciemne włosy to zainwestuj w odżywki indyjskie ![]() ta jest świetna http://aspirante.otwarte24.pl/223,Od...nna-i-shikakai |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4768 |
Zakorzenienie
|
Znalzalm kwiaty
wklejam zdjecia, moze sie ktos zainspiruje mozna je trzymac w lazience bez okna ( niektore trzeba raz na tydzien wyniesc na chwile zeby zlapaly swiatlo ) 1. sansewieria czyli Krolowa Zen 2.losie rogi 3 i 4. i owa zielona zaslona kaktus Rypsalis ![]() ( ilez to trzeba hodowac, zeby taka zaslonka byla ) raz do roku kwitnie malymi bialymi kwiatkami Tymeno zazdroszcze takiego witrazu no i takiej z nim zwiazanej historii rodzinnej ( sie pochwalic prosze inspirujaco w dogodnej chwili ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4769 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Łosie rogi mam, są łatwe w pielęgnacji i bardzo efektowne ![]() Edytowane przez tymena Czas edycji: 2009-03-31 o 10:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tę zalinkowaną odżywkę używają dziewczyny z cienkimi włosami i wiem, że są bardzo z niej zadowolone. Sama odżywka jest dość wodnista i średnio wydajna, ale to co robi z owołosieniem stuprocentowo rekompensuje wydane pieniadze ![]() ![]() Właśnie zamowiłam u nich maseczki, coby się wiosennie odmłodzić ![]() Edytowane przez Contax Czas edycji: 2009-03-31 o 10:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:58.