![]() |
#151 |
Przyczajenie
|
Dot.: Sala na 250-300 osób??? Lublin i okolice Gdzie!!
Dom Weselny Paradis
Łucka-Kolonia, 21-100 Lubartów ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- RÓWNIEŻ JESTEM Z LUBELSKIEGO I POLECAM: DOM WESLNY W KOCKU-OLIMPIA-- http://olimpia.kock.com.pl/ ALBO W FIRLEJU JEST TAKA DUŻA RESTAURACJA, ALE NIE WIEM JAK SIĘ NAZYWA HOTEL W BOGUCINIE |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Raczkowanie
|
Dot.: Lokale weselne: Lublin i okolice
Hmmm będzie trudno, najprędzej jakaś remiza ale też musi być duża.
W Niedrzwicy Kościelnej (ale to troche daleko od Kraśnika) jest lokal pana Jaśkowskiego, w tym roku na pewno jest bez cateringu ale coś słyszałam że chyba ma wprowadzić ale nie wiem na 100%. Lokal ładny ale nie wiem czy 300 osób pomieści może 250, tyle że tam ciężko o termin. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No w każdym razie było bardzo fajnie,a wiem,że w 2008 wyremontowali jeszcze ten budynek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Przyczajenie
|
Dzieki Wam slicznie za podpowiedzi - wszystko solidnie rozważymy.
No jak mielibyśmy robić w solidnym lokalu z cateringiem na 300 osób, to przeciez porażka: 300*200(/os)=60.000zł +opłaty - za taką cene to ja cały tydzien imprezy moge zrobic dla tylu osób z własnym wyzywieniem. o Olimpii w Kocku , Imperium w Firleju, o lokalu w Łucce i Orionie w Kraśniku - słyszałam - chwalą sobie (teraz już) młodzi małzonkowie ![]()
![]() |
#155 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Lokal na przyjecie weselne.
Cytat:
---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Bylam tam kilka razy,plusem jest klimatyzowana sala i ogolnie ladny wystroj. Minusy -dosc skape jedzenie, na drugi dzien dosc nieswierze, zapewne z poprzedniego dnia, pojedyncza ubikacja, do ktorej ustawiaja sie kolejki i nie przyjemna raczej wlascicielka starajaca sie na wszystkim oszczedzic co tlumaczy braki w jedzeniu. Nie polecam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Lokal na przyjecie weselne.
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Przyczajenie
|
![]()
Kurcze a już zarezerwowaliśmy tam salę...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Przyczajenie
|
czesc dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Hej, sala jest b.ładna, duża. Jesli będzie mniej niz 100 gości to mogą "zginąć" na niej. Obsługa tez ok, jedzenie smaczne, ale jakos tak mało mi się go wydawało -nadrabiałam ciastem bo smakosz jestem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Przyczajenie
|
[quote=ona81;11375224]Hej,
sala jest b.ładna, duża. Jesli będzie mniej niz 100 gości to mogą "zginąć" na niej. Obsługa tez ok, jedzenie smaczne, ale jakos tak mało mi się go wydawało -nadrabiałam ciastem bo smakosz jestem ![]() Wesela robia od 130 obob pewnie dlatego ze tak duza sala i coby za pusto nie było:P jak ogladałam galerie to stoły wygladały całkiem całkiem jak by nic nie brakowało ? jednak mało jedzenia podaja? tyle dobrego ze ciasto w własnym zakresie goscie beda mieli czym nadrabiac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |
Przyczajenie
|
[quote=fruuzia;11387248]
Cytat:
No właśnie, na weselu na którym byłam było ok 120 os.Więc może teraz zrobili jakieś minimum. Każdy lokal ciągle cos tam zmienia, ulepsza, więc skoro są ogólnie pozytywne opinie to pewnie się poprawili.Aczkolwiek odnośnie wesela, na którym ja gościłam, tego jedzenia mi się wydawało mało w porównaniu z innymi weselami.Jeśli chodzi o sam lokal i obsługę to nie słyszałam skarg i sama też się nie czepiam. I tak zawsze się znajdzie ktoś komu coś nie podpasuje, niestety.Nie ma się co tak przejmować. Pzdr ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
locomotiva za taką reklamę się tutaj płaci
![]() I coś dziwne, że niby taki super lokal a wolne terminy na lato tego roku ![]() Nie chce Cię martwić ale 99,9% dobrnych lokali nie ma wolnych terminów nie tylko na lato tego roku ale i na miesące wiosenno/jesienne ![]() A i z terminami na 2010 już ciężko jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Przyczajenie
|
hmm a kto tu mówi o tym roku? mi chodziło o 2010
![]() na rok 2010 mieli juz tylko 2 wolne terminy w maju wiec wstepnie udało mi sie zamówić wymarzoną datę ![]() jesli ktoś moze był czekam na dalsze opinie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
Z lachówką też moze być już cieżko na 2010 rok
![]() |
![]() |
#167 |
Przyczajenie
|
Masz racje. Tydzień temu były jeszcze 3 terminy (2 w maju i jeden we wrześniu) jeden już zarezerwowany przez nas więc jeśli ktoś chce robić w okresie ok maja do września to myśle że szanse są małe...
My z narzeczonym daliśmy dzisiaj zaliczkę więc jestem szczęsliwa że sale już jest ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Przyczajenie
|
hey dziewczyny czy macie moze jakies namiary na dom weselny kominiarz w garbowie?? bo w necie nie moge nic znalezc na ten temat
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Przyczajenie
|
Witam serdecznie,
Jestem na etapie szukania lokalu na wesele do 100 osób. Do tej pory najciekawsze to: 1. zajazd kasztelański (Płouszowice w drodze na Nałęczów) 2. zajazd Fryderyk (Tomaszowice przy drodze na Nałęczów) 3. agroturystyka Wilczopole Niestety, nikt z moich znajomych nie był w tych lokalach, więc nie wiem jak tam jest z jedzeniem (czy dużo i dobre), obsługą itd. Oferta zajazdu kasztelańskiego brzmi ciekawie, ale dziwią mnie wolne terminy na przyszły rok... Czy byłyście tam lub słyszałyście coś o tym lokalu?? Bardzo proszę o pomoc, Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
zapytam z innej beczki, jaką znalazłaś konsultankę ślubną? sprawdzona jest? pozdrawiam i powodzenie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Zadomowienie
|
---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------
.....powodznia, ja zrezygnowalam z tego miejsca miesiac przed weselem.... ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Witam ! Chcialabym sie podzielic z wami dosc niemilym doswiadczeniem. Ponad rok temu zarezerwowalam na nasze wesele Dwór Anna (2 dni i wszystkie pokoje hotelowe).Az do ubieglego piatku wszystko ok , do momentu kiedy otrzymalam tego dnia email od kierownika tego obiektu , w którym powiadamia nas, ze bedzie organizowal w malej restauracji na 1-pietrze drugie wesele...o tej samej godzinie i tez z orkiestra!!! ... mijajace sie panny mlode,,jedna wychodzaca na slub do ogrodu i druga wchodzaca na przyjecie w tym samym momencie, 2 lazienki dla dwóch wesel (120+50 osób), pomieszni gosci z dwóch wesel- Otrzymalismy od nich sugerencje , które nie mieszcza sie w glowie jak np. aby nasi goscie na ten sam moment weszli do ogrodu i zamkneli drzwi aby nie przeszkadzac drugim....Czekali do ostatniej chwili (miesiac przed naszym weselem)...z intencja ,ze bedziemy tam musieli zrobic nasze wesele, bo bedziemy mieli klopoty ze znalezieniem innego lokalu... i tu pomylili sie. Wczoraj mielismy powazna rozmowe z kierownikiem, skonczylo sie na tym, ze anulowalismy nasza rezerwacje i na wtorek zoobowiazali sie nam zwrócic cala kwote wplacona(76% ). To bardzo niemila sytuacja poniewaz zaproszenia zostaly wyslane w styczniu do naszych gosci, umowy na uslugi podpisane i wszystko dopracowane na ostatni guzik. Teraz musimy wszystko zmieniac, znalezc kosciól wLublinie na 2 maja i na godz. 16 /17..... i na dodatek wszystko na odleglosc, mieszkamy w Madrycie. Mam nadzieje, ze w ciagu tego miesiaca na nowo dopne wszystko na ostatni guziczek i nie bedzie wiecej niespodzianek i bedziemy cieszyc sie tym dniem w gronie naszych rodzin i przyjaciól ![]() Dzieki milej obsludze Hotelu Europa i pomoc P.kierownik....nasze wesele odbedzie sie u nich, 2 i 3 maja, nasi goscie sa w nim zakwaterowani...i wazne..zapewnili nam , ze tylko odbedzie sie nasze wesele ![]() Mamy nadzieje, ze to bedzie ostrzezeniem dla par , które zechca w przyszlosci zoorganizowac wesle w Dworze Anna.... aby uniknac niespodzianek w ostatnim momencie. Pozdrawiam
![]() Edytowane przez marhalczar Czas edycji: 2009-03-29 o 11:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez fruuzia Czas edycji: 2009-03-29 o 17:42 Powód: błąd |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Polecam
![]() Edytowane przez marhalczar Czas edycji: 2009-03-31 o 07:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Zadomowienie
|
........dla wtajemniczonych......
Po calym zawodzie jaki nas spotkal w piatek ze strony Dworu Anna z Jakubowic (na miesiac przed weselem), i po dzisiejszym zwrocie calej gotówki jaka wplacilismy moge powiedziec, ze juz po wszystkim!!! Po zerwaniu z nimi umowy, udalo mi sie zdobyc restauracje na 2 i 3 maja w Hotelu Europa i slub odbedzie sie w Kosciele s.w. Ducha na Krakowskim Przedmiesciu, o 18. Sama sobie nie wierze, udalo mi sie to zalatwic w przeciagu 3 dni..... Juz dzisiaj wyslalam do wszystkich gosci listy z przeprosinami oraz informujace o zmianach jakie zaszly . Teraz juz spokojnie czekamy na 2 maja.... ![]()
![]() Edytowane przez marhalczar Czas edycji: 2009-04-01 o 08:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Raczkowanie
|
Hej, my całkiem niedawno podjęliśmy ważna decyzje o ślubie, choć zaręczyliśmy się 2 lata temu ale udało się z datą w kościele i lokalem "Impuls" w Świdniku. Nie mam pojęcia gdzie mogę znaleźć dobre i niedrogie krawcowe lub komisy z sukienkami. Proszę o jakąś informację. Może ktos już miał taką imprezę w Impulsie? Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Masz racej, ..i przed podpisaniem omówic wszystkie detale, nawet te najdrobniejsze i dopilnowac aby byly umieszczone na umowie. W zadnym wypadku nie nalezy podpisac jej przed uwaznym przeczytaniu i sprawdzeniu czy zawiera wszystkie szczególy, i w zadnym wypadku podpisywac tego co nam podsuna..... ![]() Dzieki temu, ze mialam wszystko na papierze... moglam rozwiazac umowe bez jakichkolwiek kosztów , oddali mi cala kwote jaka juz im wplacilam(bylo to ok.76% calosci kosztów przyjecia). Pozdrawiam i do uslyszenia
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
BAN stały
|
wesele w lokalu Gościniec Lubomir Lublin
Witam Drogie Wizażanki,
czy któraś z Was była kiedyś na przyjęciu weselnym w lokalu Gościniec Lubomir?? to jest ul. Szerokie, jeśli tak to proszę o opinie bo nie wiemy czy tam jest dobre miejsce by zorganizować wesele... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Rozeznanie
|
Dot.: wesele w lokalu Gościniec Lubomir Lublin
pierwsze słysze
Lubomir na Szerokim??? w okolicach Szerokiego to tylko Gospodę wiejską znam inaczej sala z bala.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.