|
|
#751 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: House MD :)
|
|
|
|
|
#752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na mnie to ratownik medyczny dosłownie darł ryja, jak tak palce ustawiałam. Było tylko "Palce proste, no co ty robisz!!!"
|
|
|
|
|
|
#753 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#754 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#755 |
|
Raczkowanie
|
w ostatnim odcinku był kolejny niezły tekst House`a, kiedy Cameron wygrała z nim zakład, że jeden z praktykantów mu się postawi (ten czarny, nie pamiętam numeru, nie mówiąc już o imieniu, heh) i przychodzi po wygraną, mówiąc: może być gotówka
na co House: pewnie mówisz to każdemu facetowi
|
|
|
|
|
#756 |
|
Raczkowanie
|
zgłasza się kolejna uzależniona od Housa
oglądam po 4 odcinki dziennie, póki co kończę 4 serię. no nie mogę żyć bez foktorka![]() to idę oglądać. |
|
|
|
|
#757 |
|
Zadomowienie
|
Mówił dwa razy :P W jakimś odcinku dzwonił i podawał się za jakiegoś angielskiego lekarza, wtedy mówił z naturalnym akcentem. No i oczywiście w najnowszym, 18 odcinku 5 serii
Udawał Goldfingera:http://www.youtube.com/watch?v=U1TmeBd9338 "No, Mr. Bond, I expect you to die!" ![]() Obejrzałam wreszcie Here Kitty i po prostu nie mogę wyjść z podziwu! Podświadomie spodziewałam się, że ten serial kiedyś musi zacząć schodzić na psy, ale po 18 odcinku jestem w szoku! Świetna fabuła, rozwinęli fajne, nie wtórne wątki poboczne. Odcinek podobał mi się od początku (House i samochodzik ), przez cały środek (zastanawiało mnie, co jest z tym kotem; rozwalił mnie "kumpel" Tauba; Kutner jak zwykle świetny Czekam na 19 odcineeek, jutro rano powinien się pojawić
masterplanu część kolejna: Londyn od 25.08.2010! następne przystanki: Royal Academy of Dramatic Art --> West End --> Broadway --> ... aspirująca aktorka zawsze ma plan B i C ![]() 'Everytime I'm around you try to leave
but I'll be standing in your wayYou want antidote I got the poison!' |
|
|
|
|
#758 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
No dla mnie też jest to podziwu godne,że trzymają poziom po tylu odcinkach... w ogóle czwarta seria była najlepsza,zazwyczaj jednak w tych okolicach nawet najlepsze seriale schodzą na psy.... niestety.
A tu tak pięknie,ciekawe,ile jeszcze pociągną na takim poziomie. Chociaż mój mąż ostatnio zauważył ( i bardzo się tym podjarał),że Wilson czyta teksty z monitora ![]() Ale te jego teksty są rzeczywiście trudne ,i ja mu wybaczam
|
|
|
|
|
#759 |
|
Zakorzenienie
|
Tez czekam na 19
|
|
|
|
|
#760 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
)
|
|
|
#761 |
|
Raczkowanie
|
dołączam do grona miłośniczek doktorka
strasznie fajny serial, faktycznie trzyma poziom cały czas... póki co jestem na bieżąco z odcinkami, choć nie powiem lubię oglądać drugi raz w TV |
|
|
|
|
#762 |
|
Zakorzenienie
|
Udało mi się już ściągnąć 5x19
![]() Próbowałam obejrzeć po angielsku bez napisów, ale chyba przeceniłam swój angielski Po 10 minutach wyłączyłam. No cóż, czekam na ludzi dobrej woli, którzy przygotują napisy
|
|
#763 |
|
biegam dla Zabawy
|
Też ściągniete, teraz wielkie czekanie na napisy
|
|
|
|
|
#764 |
|
Raczkowanie
|
skad sciagacie 5 serie?
|
|
|
|
|
#765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widze że tylko ja taka opóxniona i przegapilam :/
"from delusion lead me to the truth.." mam orta w poście? daj znać, nie obrażę się ![]() Edytowane przez ankasz Czas edycji: 2009-03-31 o 16:17 |
|
|
|
|
|
#766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#767 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#768 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#769 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nigdy tego nie zauważyłam. a dlaczego tak uważa? tzn. po czym to widać?zaczynam ściągać odcinek i jutro wieczorem seansik
masterplanu część kolejna: Londyn od 25.08.2010! następne przystanki: Royal Academy of Dramatic Art --> West End --> Broadway --> ... aspirująca aktorka zawsze ma plan B i C ![]() 'Everytime I'm around you try to leave
but I'll be standing in your wayYou want antidote I got the poison!' |
|
|
|
|
|
#770 |
|
biegam dla Zabawy
|
Swoją drogą mój współlokator zawsze się śmieje jak ja we wtorek rano pierwsze co to pędzę ściągnąć House'a
. Za 2 h góra już mam na dysku |
|
|
|
|
#771 | |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Cytat:
.No,ale przy dobrym montażu to się nie rzuca,mój pracuje przy nagraniach,to jest może bardziej wyczulony.... Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2009-04-02 o 08:43 |
|
|
|
|
|
#772 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#773 |
|
Zakorzenienie
|
Napi projekt ściąga już napisy, same sprawdźcie
|
|
#774 |
|
biegam dla Zabawy
|
Jestem ciekawa o których piszesz
![]() o tych specjalnych na 1 kwietnia? bo jakieś inne też już ściaga, obejrzałam kilka minut i wyglądają sensownie Edit: zmieniam zdanie, 2 minuty okej, poźniej dużo angielskiego, więc wyłączyłam. Ale ciekawie się zapowiada Edytowane przez alkaxy Czas edycji: 2009-04-01 o 13:45 |
|
|
|
|
#775 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi tam nie ściągnął.. (?) czyżby żarcik? ![]() Ale obejrzałam już I odcinek naprawdę ciekawy! Gdybym nie wiedziała, że te przypadki są z życia wzięte, to bym myślała, że taki kosmos się nie może zdarzyć... Biedny ten facet, tak mi go było żal, ale z drugiej strony zadziwiająca jest siła umysłu. Szczególnie podobało mi się kręcenie z perspektywy oczu (albo mózgu) pacjenta, naprawdę, ten serial przy piątym sezonie jest coraz bardziej intrygujący. I ten psychiatra House'a??
but I'll be standing in your wayYou want antidote I got the poison!' Edytowane przez konopia Czas edycji: 2009-04-02 o 00:32 |
|
|
|
|
|
#776 |
|
biegam dla Zabawy
|
Nija_ -była poźniej mała afera w związku z tymi napisami, posypały się komentarze, a autorzy nawet wkleili część do nowej wersji napisów - oczywiście też nie pasujących, bawią się dzieci...
Ale prawidłowe napisy też już są. Odcinek bardzo bardzo konopia- tez mi się spodobał ten sposób kręcenia. A rozmowy z Wilsonem - echhh wciągające. |
|
|
|
|
#777 |
|
Zakorzenienie
|
dzis mamy 2 odcinki na tvp 2
|
|
|
|
|
#778 |
|
przyczajony tygrys
|
też się przyłączę jesli nie będziecie miały nic przeciwko
. Uwielbiam House'a
|
|
#779 |
|
Rozeznanie
|
Trochę się zapomniałam i dopiero wczoraj ściągnęłam s05e18 i s05e19. 18 obejrzałam przed chwilą, "Yeah, a cat" było piękne
No i na początku ten tor samochodzikowy :P Majstersztyk! ![]() Ale 19 dopiero jutro pójdzie pod warsztat;P |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.

lubię ją 

Po 10 minutach wyłączyłam. No cóż, czekam na ludzi dobrej woli, którzy przygotują napisy
nigdy tego nie zauważyłam. a dlaczego tak uważa? tzn. po czym to widać?