Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :) - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-31, 14:34   #2071
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
nie popadajmy w paranoje, jakbysmy sie stosowały do wszystkiego co ludzie pisza lub mówia, to nie miałybysmy co jesc ( bo przeciez we wszystkim mozna znalezc cos niezdrowego)
a przeciez nikt tu nie chodzi na solarke codziennie po 20 min.... przeciez nie umre od tego, ze pojde raz na kilka lat / wiem wiem zdazaja sie i takie przypadki, ale rownie dobrze moge wtedy powiedziec to nie bede na ulice wychodzic, bo przeciez cos mnie przejechac moze.../
tez tak mysle

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
Witam was kochane Dzisiaj mam wolne . MAm pytanko do dziewczyn biorących kwas foliowy, czy któraś z was bierze kwas foliowy firmy Puritan's Pride ( zdjęcie w załączniku) możecie mi powiedzieć jakie duże są tabletki? bo mam ogromne problemy z przełykaniem i jak tabletki sa duże to szybko rezygnuje z ich regularnego łykania bo mnie zniecheca ich wielkośc.

Twin maid fajne butki ja niestety nie moge zwracac uwagi na to co mi sie podoba tylko szukac takich ktore beda pasowac, co jest nieziemsko trudne.
ja biore i tabletki sa malenkie, mniejsze od cerutinu..

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
P.S. Jeszcze 101 dni ))))))))))
u mnie 130
Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Zieleń+ ecru też ładnie się komponuje, u mojego tż kuzynki, świadkowa miała zieloną sukieneczkę, bardzo ładnie wyglądała
zielen... moj ulubiony kolor
Stary 2009-03-31, 14:36   #2072
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Pewnie, ze może być. Aczkolwiek ja wolę, moją studniówką zostawić na inne okazje, a w ten dzień ( a właściwie ten drugi, założyć coś nowego, jak to kobieta).

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

Wiadomo, że kobieta zawsze woli coś nowego, ale skoro mam sukienke to wole zaoszczędzić te pieniądze i przeznaczyć na coś innego np. dołożyć do obrączek.
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 14:56   #2073
baja_86
Zakorzenienie

Cześć Ale mam dziś super dzień, ale o tym na końcu, teraz zabieram się za komentowanie)

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
super

Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny.Powiedzcie szczerze,co sądzicie o moich kwiatkach na klamkę!Ostrzegam!Wyrób własny ewentualnie co można w nich poprawić.AGUS87 śliczna ta twoja sukniaDziękuję za fotkę
całkiem całekiem,ale może lepiej jedną różę z wstążeczką, ciut większą i dłuższą? nie wiem sama

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
hej kochane
pewnie juz mnie nie pamietacie..oj nie bylo mnie z mac niestety ale brak czsu na wszystko wyjechalam do pl i caly czas rempmntujemy nasze gniazdko a do tego wreszcie rozwiezlismy czesc zaproszen
postaram sie powoli nadrabiac zaleglosci ale bedzie ciezko
buziaki dla wszystkich
pamiętamy Super, że remont się "robi", już niedługo wasze gniazdko będzie gotowe

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Tak myślałam żeby je jeszcze przylkeić tśmą dwustronną do butelki ale nie wiem jeszcze, jak na wstążke przywiązałam do butelki to w miare sie trzymało mosco ale chyba jednak podkleke do butelki
a może na taki klej z pistoletu, wiesz o co mi chodzi? jedna mała kropleka skutecznie przyklei papier do butelki, i nie odklei się jak ze zmrożonej flaszki zacznie się skraplać woda

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość

Boze dziewczyny juz mam tego dosyc .... trzeci pogrzeb w rodzinie w tym samym miesiacu tym razem ojciec jednego z moich ulubionych wujkow a w sobote bylismy ich prosic na wesele i chyba a raczej na pewno nie przyjda, tak mi przykro najchetniej bym sie wydzierala w nieboglosy z tej zlosci, ze los tak sie zawzial na ta nasza rodzine
07.03.09 pochowalismy ciocie - miala zaledwie 47 lat
21.03.09 pochowalismy dziadka TZ
i teraz kolejny pogrzeb wychodzi na to ze mamy pogrzeby rowno co 2 tygodnie
dobrze, że ten m-c się już kończy, oby razem z nim skończyło się to fatum

Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny.Zostało mi 18 dni a ja nadal nie mam fryzury!!!!!!!!!!!!!!!!Po za tym nie mamy poradni......zaczyna mnie stres zrzerać
sio przeglądać fryzury, no i sio do poradni. Zdążycie ze wszystkim tylko troszkę więcej wiary i chęci, a mniej stresu. trzymaj się

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
A ja mam pytanie czy na poprawiny muszę mieć jakąs jasną sukienkę, a nie może być np. czerwona, bo taką mam z mojej studniówki (w tamtym roku) no a nie mam za bardzo kasy na nową?
pewnie, że tak

Dziewczyny jakiś czas temu prosiłam Was o wsparcie i trzymanie kciuków Chodziło o pracę, jak sobie przypominacie to jestem na zastępstwie jak narazie, dokładnie dziś skończyła mi się umowa i nie wiedziałam jak to dalej się rozwiąże. Mogę dziś ogłosić, że zostaję w przedszkolu do końca roku szkolnego A potem może uda mi się awansować, ale narazie ciiiii

Dostałam dziś buty, są super Pózniej wkleję zdjecia welonu i butów- się pochwalę, jak inni moga to ja też
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 14:57   #2074
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
ja biore i tabletki sa malenkie, mniejsze od cerutinu..

zielen... moj ulubiony kolor
To teraz zwatpiłam bo Justyna3333 pisała że tabletki są duże

A zielony to tez mój ulubiony kolor ale za nim zaraz delikatny róż, ale boje sie czy w tym różowym nie bede wyglądać jak dziewczynka a zielony tez zawsze gdzies wynosze na inne okazje ...

http://www.allegro.pl/item586960932_...8_kolorow.html
tu sa fajne kolorki - tak dla przykładu : soczysta zieleń lub róż - to te kolory które mi sie podobają.

Nasz Skarb

Edytowane przez myszka_maj
Czas edycji: 2009-03-31 o 15:17
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 15:21   #2075
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Witam was kochane Dzisiaj mam wolne . MAm pytanko do dziewczyn biorących kwas foliowy, czy któraś z was bierze kwas foliowy firmy Puritan's Pride ( zdjęcie w załączniku) możecie mi powiedzieć jakie duże są tabletki? bo mam ogromne problemy z przełykaniem i jak tabletki sa duże to szybko rezygnuje z ich regularnego łykania bo mnie zniecheca ich wielkośc.

Twin maid fajne butki ja niestety nie moge zwracac uwagi na to co mi sie podoba tylko szukac takich ktore beda pasowac, co jest nieziemsko trudne.
Justyna33333 wcale nie są duże!!! i nie są podłużne.
Ja mam własnie taki kwas foliowy (250szt) i tabletki są małe, okrągłe (dokładnie zmierzyłam 6mm, grubość 3mm)

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 15:22   #2076
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Witam
Nie było mnie tu 2 miesiące... mam nadzieje, ze ktos mnie jeszcze pamięta
Jakos ostatnio byłam zaganiana, ze i czasu i siły na wizaz mi zabrakło. Tylko nie bijcie hehe
pozdrawiam was wszystkie

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 15:27   #2077
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Justyna33333 wcale nie są duże!!! i nie są podłużne.
Ja mam własnie taki kwas foliowy (250szt) i tabletki są małe, okrągłe (dokładnie zmierzyłam 6mm, grubość 3mm)
Dziekuje za wymiary może takie dam rade przełknąc
A Justynie3333 może pomyliły sie z innymi

Nasz Skarb

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-31, 15:31   #2078
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuje za wymiary może takie dam rade przełknąc
A Justynie3333 może pomyliły sie z innymi
Na pewno pomyliła z innymi
Na prawdę nie ma problemu z ich łykaniem.

Stary 2009-03-31, 15:34   #2079
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Na pewno pomyliła z innymi
Na prawdę nie ma problemu z ich łykaniem.
Dziekuje

Azzis zauwazyłam ze masz moją "wymarzoną" date ślubu

Nasz Skarb
Stary 2009-03-31, 15:42   #2080
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuje

Azzis zauwazyłam ze masz moją "wymarzoną" date ślubu
Hehehe. Nooo to też jest moja wymarzona data ślubu Musiała być ta i koniec
A czemu jest też Twoja wymarzona?

Stary 2009-03-31, 15:47   #2081
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez toyotka1 Pokaż wiadomość
Pracowałam trochę czasu na solarium i jeśli mogę Ci coś doradzić to lepiej po 2-3 razach zwiększyć ilość minut do np. 10 i później możesz kontynuować cały czas na 10. Tak jest lepiej dlatego,że w tych pierwszych minutach skóra się bardzo mało opala. I najlepiej najpierw uzyskać taki odcień opalenizny jaki chcesz mieć, a później już tylko utrwalać raz w tygodniu na 10 minut.
Widze że mamy eksperta w tych sprawach super bo ja na solarium byłam raz w zyciu nie lubie wole słonce .

Jednak odkad jestem w UK to jestem blada jak sciana bo tu słonca nima . Ja mam takie pytanko bo doradziła mi to jedna z dziewczyn z wizazu. Poleciła mi krem rozgrzewajacy którym sie smaruje przed wejsciem do solarium akurat mam krem dostepny tu w UK. Moje pytanko brzmi na ile sie powinno wtedy wejsc po nasmarowaniu takim krem na 5 min ?? Podobno opala duzo szybciej jesli mi zalezy na szybkim opaleniu. A przyznam ze chcialabym teraz w maju sie lekko opalic zeby w lipcu tylko pojsc ze dwa trzy raz aby najwyzej wzmocnic troszke opalenize. Nie wiem co robic jak myslisz ???

Bo poczatkowo myslalam o tym natryskowym ale mi odradzono ze moge miec smugi , efekt sztucznej maski itp.

Na wakacje jade po slubie wiec lipa

A samoopalacze nie wiem czy sa takie ktore nie brudza bo wyczytalam ze lnawet te drogie kosmetyki moga brudzic i zostawiac smugi.

Ten problem najbardziej mnie trapi z ta opalenizna musze ja miec !!!

Cytat:
Napisane przez iza240
czesc dziewczyny.Zostało mi 18 dni a ja nadal nie mam fryzury!!!!!!!!!!!!!!!!Po za tym nie mamy poradni......zaczyna mnie stres zrzerać

Dlaczego macie problem z poradnia ??

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek

Edytowane przez Sysunia_d
Czas edycji: 2009-03-31 o 15:49
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 16:04   #2082
baja_86
Zakorzenienie

Z tej całej radochy zapisałam się do fryzjera, chyba lekko podetnę te moje kudły, przy okazji wybadam czy jest wolny termin na czesanie w dniu ślubu.

Madzialenka jak ida przygotowania? rzeczywiście długo Cię nie było Jak Wam się żyje w tej Holandii?

Porobiłam fotki moich dodatków- wszystko w sumie juz widziałyście, ale teraz pokaże realne zdjęcia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg biżu.jpg (53,8 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg welon.jpg (48,2 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg buty2.jpg (41,4 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zbliżenie.jpg (39,8 KB, 13 załadowań)
Stary 2009-03-31, 16:07   #2083
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Z tej całej radochy zapisałam się do fryzjera, chyba lekko podetnę te moje kudły, przy okazji wybadam czy jest wolny termin na czesanie w dniu ślubu.

Madzialenka jak ida przygotowania? rzeczywiście długo Cię nie było Jak Wam się żyje w tej Holandii?

Porobiłam fotki moich dodatków- wszystko w sumie juz widziałyście, ale teraz pokaże realne zdjęcia
Bajuś sliczne te twoje dodatki
W Holandii zyje nam sie bardzo dobrze, tak dobrze, ze po slubie chcemy tu znowu wrócić hehe
A co do przygotowan to w sumie chyba nic nowego nie mam... w weekend moze w koncu przysiądziemy i wybierzemy i zamówimy jakies zaproszenia slubne (dalismy rodzicom czas aby na maila nam dokładna liste slubną przesłali to od razu bedzie gotowa jak bedziemy zamawiali zaproszenia)
No i myslimy tez nad podróza poslubną. czy nie za wczesnie aby teraz zamawiac hotele (chyba w chorwacji) jesli chcemy podróz slubną odbyc na koniec sierpnia??

Stary 2009-03-31, 16:11   #2084
monarika
Wtajemniczenie

Cytat:
Super butki Welon i biżuteria też niczego sobie

Ja właśnie wróciłam z rowerka Jeździłam pół godzinki i zmęczyłam się jakbym 10 kilometrowy rów wykopała Ehhh muszę popracować nad kondycją, ale jutro oczywiście też jadę jak będzie ładna pogoda
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 16:14   #2085
baja_86
Zakorzenienie

Madziu a co teraz robicie, gdzie pracujecie?
Jeśli chodzi o podróż poślubną to chyba najwyższa pora żeby coś rezerwować, no chyba że na last minute liczycie, to wiadomo, że nie ma co teraz szukać

Dzięki za pochwaly
Stary 2009-03-31, 16:17   #2086
azzis
Zakorzenienie

baja_86 masz mój welon

Stary 2009-03-31, 16:20   #2087
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Madziu a co teraz robicie, gdzie pracujecie?
Jeśli chodzi o podróż poślubną to chyba najwyższa pora żeby coś rezerwować, no chyba że na last minute liczycie, to wiadomo, że nie ma co teraz szukać

Dzięki za pochwaly
co do podrózy to chcemy wynając sam hotel (da sie tak??) a pojechac włąsnym autem a nie z jakiegos biura podrózy. sama nie wiem jak to mam załatwic w takim razie?? czy to tez sie załatwia takie cos przez buira podrózy??

No wiec jak wrócilismy do Holandii to przez 1,5 miesiaca pracowalismy z TZ razem (w mojej firmie, która od połowy maraca ma wakacje i teraz pracujemy kazdy gdzie indziej) ale jak wtedy pracowalismy razem (po 13 godzin dziennie co prawda, ale ja jakos tego nie odczuwałam) to bylismy razem 24 godz na dobe, jak nigdy. i wiecie co... wtedy sie czułam przeszczęsliwa. choc teraz tez jestem szczesliwa co by nie było hehe TZ pracuje teraz w firmie z ubraniamy a ja przy rózach w tej firmie http://www.vanderdeijlroses.com/

Stary 2009-03-31, 16:22   #2088
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
co do podrózy to chcemy wynając sam hotel (da sie tak??) a pojechac włąsnym autem a nie z jakiegos biura podrózy. sama nie wiem jak to mam załatwic w takim razie?? czy to tez sie załatwia takie cos przez buira podrózy??
Z tego co wiem, to spokojnie przez biuro podróży można zarezerwować sam hotel.

Stary 2009-03-31, 16:24   #2089
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Z tego co wiem, to spokojnie przez biuro podróży można zarezerwować sam hotel.
Bo mi bardzo zalezy aby to była podóz własnym autkiem, po drodze chcemy pozwiedzac a tam na miejscu bysmy nie byli uzaleznieni do zadnej grupy itp, tylko robili to, na co mamy teraz ochote

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-31, 16:25   #2090
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Hehehe. Nooo to też jest moja wymarzona data ślubu Musiała być ta i koniec
A czemu jest też Twoja wymarzona?
Bo to mój ukochany miesiąc, a z TZ poznalismy sie pierwszego, i wogole kocham ten czas w roku. a ze 2.05 był najbliżej 1.05 ale nie wyszło (ze względów finansowych i mojej szkoły) 1.05 jest za rok w sobote ale niechceiliśmy czekac tak długo

Nasz Skarb
Stary 2009-03-31, 16:31   #2091
camilla2009
Przyczajenie

hej sa tu dziwczyny z wroclawia szukam kamerzysty na slub 18 lipca? macie kogos do polecenia pilne!!!
camilla2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 16:33   #2092
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Bo to mój ukochany miesiąc, a z TZ poznalismy sie pierwszego, i wogole kocham ten czas w roku. a ze 2.05 był najbliżej 1.05 ale nie wyszło (ze względów finansowych i mojej szkoły) 1.05 jest za rok w sobote ale niechceiliśmy czekac tak długo
)) My poznaliśmy się 2.05 I jakoś wytrzymaliśmy do tego roku, aż wypadł w sobotę

Stary 2009-03-31, 16:40   #2093
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
)) My poznaliśmy się 2.05 I jakoś wytrzymaliśmy do tego roku, aż wypadł w sobotę
Fajnie a długo jestescie razem?

Moze tez bysmy wytrzymali ale mogloby nie wypalic z tym 1.05 bo jest duze prawdopodobienstwo ze w t ten dzien wypadnie komunia bratanka, a wiadomo komuni sie nie przełoży a czekac dodatkowo rok zeby potem i tak wybrac jakąs obojetna date to nie było sensu, jesli poświecic sie i czekac to tylko dla 1.05

Nasz Skarb

Edytowane przez myszka_maj
Czas edycji: 2009-03-31 o 16:42
Stary 2009-03-31, 16:41   #2094
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Fajnie a długo jestescie razem?

Moze tez bysmy wytrzymali ale mogloby nie wypalic z tym 1.05 bo jest duze prawdopodobienstwo ze w t ten dzien wypadnie komunia bratanka a czekac dodatkowo rok zeby potem i tak wybrac jakąs obojetna date to nie było sensu, jesli poświecic sie i czekac to tylko dla 1.05
razem: 6 lat

Daty w podpisie : pierwsze spotkanie, zaręczyny, ślub

Stary 2009-03-31, 16:45   #2095
zaaaabcia
Zakorzenienie

Czesc dziewczyny

jak by ktoras z dziewczyn nie miala jeszcze fotografa ...
polecam stronke z tymi NAJLEPSZYMI

http://www.forumslubne.pl/top_20_fotografia_slubna

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 16:46   #2096
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
razem: 6 lat

Daty w podpisie : pierwsze spotkanie, zaręczyny, ślub
No tak niedopatrzyłam My tez 6 lat

Nasz Skarb
Stary 2009-03-31, 16:49   #2097
__Madzia__
Raczkowanie

Nam juz minelo 8 lat w marcu, znajomi sie smieja, ze jestesmy juz jak "stare" małżeństwo
Stary 2009-03-31, 16:49   #2098
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
baja_86 masz mój welon
ty masz chyba krótszy, tak mi się coś kojarzy. Mój to 60\80, kupiony z tej akucji http://allegro.pl/item590011983_firm..._60_venus.html

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość

No wiec jak wrócilismy do Holandii to przez 1,5 miesiaca pracowalismy z TZ razem (w mojej firmie, która od połowy maraca ma wakacje i teraz pracujemy kazdy gdzie indziej) ale jak wtedy pracowalismy razem (po 13 godzin dziennie co prawda, ale ja jakos tego nie odczuwałam) to bylismy razem 24 godz na dobe, jak nigdy. i wiecie co... wtedy sie czułam przeszczęsliwa. choc teraz tez jestem szczesliwa co by nie było hehe TZ pracuje teraz w firmie z ubraniamy a ja przy rózach w tej firmie http://www.vanderdeijlroses.com/
a kiedy wracacie do Pl?
Mieszkacie jeszcze z tymi kumplami Tż?
Stary 2009-03-31, 16:52   #2099
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Madzia__ Pokaż wiadomość
Nam juz minelo 8 lat w marcu, znajomi sie smieja, ze jestesmy juz jak "stare" małżeństwo
noooooo niezły staz

Nasz Skarb
Stary 2009-03-31, 17:01   #2100
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
nie popadajmy w paranoje, jakbysmy sie stosowały do wszystkiego co ludzie pisza lub mówia, to nie miałybysmy co jesc ( bo przeciez we wszystkim mozna znalezc cos niezdrowego)
a przeciez nikt tu nie chodzi na solarke codziennie po 20 min.... przeciez nie umre od tego, ze pojde raz na kilka lat / wiem wiem zdazaja sie i takie przypadki, ale rownie dobrze moge wtedy powiedziec to nie bede na ulice wychodzic, bo przeciez cos mnie przejechac moze.../
No wlasnie

czesc MadzialenkaJa Cie pamietam hotele mozecie zamowic poprzez strony internetowe,wychodzi taniej niz przez biuro np: www.lowcostbeds.com

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2009-03-31 o 17:11 Powód: dopisek
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości