|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
Dobranoc najseksowniejsze, najpiękniejsze kociaczki
![]() Pierwszy raz odkąd pracuję idę tak późno spać A wszystko przez skrapki, ale jak już wciągną to na całego![]() Dobranoc ![]()
|
#4412 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
hmmm a ja chyba własnorecznie przygotuję księgę gości
taki mam nowy pomysł, ale czy wypali to kto to wie ![]() Dzień dobry śpiochy!
|
#4413 |
|
Zakorzenienie
|
Wy tutaj o fikaniu a my przez miesiąc raz
![]() cześć
|
#4415 |
|
Zakorzenienie
|
a ja idę się zważyć i idę coś zjeść bo już po 9:00
|
#4416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do maja nic a nic???? o kurde... to lipa powiem Ci... powiedz Tadzikowi że nie darmo bierzesz te tabletki ![]() ale dziś dłuuugo spałam a normalnie jak budzik zadzwonił to mi się oczy nie chciały otworzyc.. ja nie wiem ale strasznie zmęczona jakaś jestem po tym weekendzie.. no ale dziś cały dzień znów na uczelni więc znów się zanudzę na śmierć chyba że śladem Samoy będę myśleć o figlowaniu i zboczone smski będę tżtowi wysyłać ale ile można do tej 17 godziny wysyłać smsy lecę myć włoski a wy debatujcie potem przeczytam
|
|
#4417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak bedzie zapewne aż do ślubu
|
|
#4418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie już schudłam 0,8kg
|
|
#4420 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bez dzikich szaleństw najwyżej tylko tak ciiiiiiichutko![]() Cytat:
![]() ![]() no i jeszcze to że mieszkam na stancji jupiiiiiii
|
|
#4421 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Oj Kaśka widzę, ze Cię opanowało odchudzanie ![]() A wiesz, że najlepiej się ważyć raz w tygodniu, bo jak codziennie to można w paranoję popaść, że tylko "tyle" się schudło![]() Ja zaczynam od jutra Nowy miesiąc nowe postanowienie Bo do ślubu coraz bliżej Jeszcze tylko elektroniczną wagę muszę kupić i będzie ok
|
|
#4422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wole powoli ale na stałei juz nigdy nie przestane się ważyc bo raz przestałam i teraz mam efekty ale dam radę!
|
|
#4423 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Broń Boże ja Cię nie krytykuję Jestem dumna, że się zmobilizowałaś i juz są efekty Ja odchudzałam się przed weselem siostry i wtedy przez 5 tygodni schudłam 5 kg I to sama dieta była, bo ćwiczenia to u mnie porażka Mama chodzi na aerobik i już kilka kg schudła 6 bodajże a ja nie mogę się zmobilizować Planuje jeżdzić do pracy rowerem wprawdzie to tylko 3 km ale zawsze coś
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-03-31 o 09:54 Powód: literówki |
|
|
|
|
#4424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4425 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiem, ale ja się wstydzę.
Tam same chudzielce chodzą.Kiedyś schudłam 20 kg przez rok. Mieszkałam wtedy u babci-żeby było bliżej do szkoły. Jadłam regularne posiłki, zero słodyczy chipsów i innych takich. Przed maturą mnie stresy zżarły, a jak się denerwuje to jem no i wróciło. Nie od razu, ale wróciło.Później miałam w życiu różne zawirowania i jadłam z nerwów. Zaniedbałam się i strasznie mi wstyd. Ale do wesela mam nadzieję, że się uda Przed siostry weselem się udało chociaż te 5 kilo to teraz znowu musi się udać Zwłaszcza, że mobilizacja większa
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-03-31 o 10:08 |
|
|
|
#4426 |
|
Zakorzenienie
|
ja jako takiej diety nigdy nie miałam żeby chudnąć kilka kilogramów bo nie muszę ale kiedyś wieczorem jak jeszcze chodziłam do szkoły to zawsze leciał co wieczór jakiś program i ja jakoś tak się mobilizowałam że co wieczór oglądałam sobie go i jednocześnie na podłodze ćwiczyłam i to trwało dość dłuugo i pamiętam jakie wtedy miałam ładne ciałko takie fajne- mięśnie się troszkę rozbudowały, brzuszek się zrobił twardszy, pupa taka fajna no ale teraz jakoś nie mam takiej motywacji... a szkoda... ale chlebka unikam i ziemniaków a jem więcej witaminek- już widzę że mójorganizm ma więcej witaminek bo wcześniej miałam paznokcie i usta białe jak ściana i myślałam że to już anemia a teraz mi się zaróżowiły ładnie i nie wyglądam jak trup
|
#4427 | |
|
Zakorzenienie
|
Mam ten sam problem. Samej by mi się nie chciało chodzić
Skończyłam jedną ofertę czekam na weryfikacje więc postanowiłam wpaść zobaczyc co naskrobałyście ![]() I powiem Wam, że jakos dziwnie sie czuje Mam takie wirowanie czachy jakbym miała kaca giganta Jestem po sniadaniu nic alkoholwego wczoraj nie pilam.. w ciaży.. hmm to bylby dopeiro surprise... Ide pracowac dalej.. wyzaliwszy się na forum ![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Cytat:
![]() A u TZ mamy jedno półpięterko dla siebie ![]() o lol mam 1400 posta :P jaka okrągła liczba
Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-03-31 o 11:54 |
|
|
|
|
#4428 |
|
Zakorzenienie
|
a ja robie prezentacje na jutro z mojej czesci badawczej tylko nie mam weny na wstęp
|
#4429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to obejrzyj ja ze 3 razy i wtedy sama bedziesz wiedziala co i jak ![]() A jak nie masz prezentacji to najpierw ja zrob Nie od parady przy pisaniu pracy promotorzy wszelkiej masci mowia.. wstep pisac na koncu
|
|
|
|
|
#4430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4431 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratulacje ! Pierwszy sukces teraz już tylko trzymać się planu![]() Cytat:
nie dość, że zrobi się z Ciebie laseczka to jeszcze zdrowsza będziesz![]() Cytat:
kto wie, może będziecie mieć niespodziankę, prezent przedślubny od losu![]() Kociaki dzisiaj dostaliśmy klucze do naszego gniazdka :boun ce:![]() Najchętniej to zaprosiłabym Was wszystkie na imprezę z tej okazji dziękuję wszystkim, które trzymały kciuki
Dominiczka jest już z nami 25.05.2012r. Edytowane przez centipede Czas edycji: 2009-03-31 o 14:40 |
|||
|
|
|
#4432 | ||
|
Zakorzenienie
|
O ta piosenke mi chodziło!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=KU32r...eature=related Cytat:
![]() ![]() Cae szczęście, że tz sam mieszka, bo gdybyśmy byli w takiej sytuacji jak Wy - oboje mieszkali z rodzicami to tylko u tz byśmy działali. na aerobic faktycznie chodzą takie wylaszczone laski, ale nie tylko - takie jak ja tez sie pojawiają, ale takich bardzo puszystych nie ma, bo takie ćwiczenia typu skakanie nie sa dla nich odpowienie. Ale jak chodziłam na aqua aerobic to ja tam byłam chudzielcem i do tego jedna z młodszych osób. Więszkośc to były takie panie bardzo duże, na pewno ważące ponad 100 kg ( bo łatwiej jest ćwiczyć w wodzie, bo sie nie obciąża stawów i kręgosłupa, które przy takim ciężarze ciała sa mocno obciążone). I te panie wymiatały jak dzikie bąki Nie ma sie co wstydzić. Ja chodziłam sama bez towarzystwa przyjaciółek i było ok. Bardzo polecm aqua aerobic Szybko są efekty. Cytat:
Jej, teraz sobie tam siedicie i myślicie, że to Wasze i jak będziecei apraszac znajomych, jak jakiś bejbiki bede za x lat biegać....ale fajnie
|
||
|
|
|
#4433 |
|
Zadomowienie
|
ja się odchudzam odkąd pamiętam, ale przeważnie to co spadnie latem przybywa zimą. Dopiero ta zima była dla mnie łaskawsza bo się staram nie objadać
a na dniach zaczynam sezon na bieganie
|
|
#4434 | |
|
Zakorzenienie
|
e no co ty ja sie musze pochwalic, ze dzis pierwszy raz ide z dziewczynami na aerobic kupujemy karnet miesieczny na wybrane zajecia. we wtorki bedziemy chodzic na BPU+TAE BOX, a w czwartki na samo BPU fajnie, bo akurat cwiczenia na te najbardziej drazliwe czesci mojego ciala (uda i tylek ) do tego cos czuje, ze juz niedlugo rusze z TZem na rolki wieczorami dzis tak ladnie ![]() bo na razie najlepiej to mi idzie dietowanie... a cwiczenia byly tak jak sie udalo ![]() Cytat:
![]() a ja juz odwalilam wszystie zajecia na uczelni i sie relaksuje przy obiadku mam pieczonego w folii chickena
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-03-31 o 15:44 |
|
|
|
|
#4435 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Albo w domku pod kołderką po cichaczu jak już wszyscy śpią albo u mnie na stancji ![]() ![]() No i jak się jakiś wyjazd trafia to też, przy czym pierwsza opcja zdarza się najczęściej.. ![]() Ja chodzę na aerobik w Rzeszowie i faktycznie przewaga jest raczej szczupłych dziewczyn ale są też takie bardziej przy kości i też dają z siebie wszystko.. Tyle że to nie jest taki wypasiony aerobik w jakimś klubie fitness tylko w szkole na sali gimnastycznej... Bo u siebie w mieścinie jak chodzę do klubu to faktycznie przewaga lachonarium... Cytat:
|
||
|
|
|
#4436 |
|
Zakorzenienie
|
Samoa kozaki kozaki
już chcę ślub
|
#4437 |
|
Zakorzenienie
|
no to ja modle się, żeby Wam jak najszybciej miną czas do ślubu
Toż to niezdrowo tak się ograniczać No, ale lato się zbliża to na łonie natury można podziałać![]() Czuje potrzebę chodzenia na aqua aerobic, bo świeci słońce. Mama dała mi kase na buty, ale będę ze sobą walczyć, żeby jej nie przeznaczyć na karnet, bo potrzebuje butów. W ogóle mam taki sliczne złote buciki na obcasie i tak idąc sobie ulica pomyślałam, że moze by je tak na ślub.....fajne są, mało chodzone, tylko w sumie obcas wysoki ![]() Kształt maja taki jak te, tylko obcas maja szpilkę http://www.eobuwie.com.pl/product-po...ksbut-466.html no i kolor to tkie stare złoto, troche jakby brąz a nie tandetny złoty jak laska dresa ![]() nie ma tych moich w necie, bo je kupiłam dwa lata temu. A sa niezniszczone jak każde szpilki, które posiadam - ubrane ze trzy razy a później przesiadka na płaskie ![]() Tylko nie wiem czy one by pasowały. pewnie i tak trzeba kupic białe brzydoki. Z resztą na ślub to chyba trzeba nowe kupić. Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-03-31 o 16:31 |
|
|
|
#4438 |
|
Wtajemniczenie
|
Samoa na swój ślub? a to takie złote buciczki będą Ci pasowac do wyglądu ślubnego?
![]() A Kaśce nie ma co życzyc bo i tak jej szybko leci.. Za 3 tygodnie już mniej niż rok będzie miała
|
|
|
|
#4439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4440 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:14.

A wszystko przez skrapki, ale jak już wciągną to na całego

chyba że śladem Samoy będę myśleć o figlowaniu i zboczone smski będę tżtowi wysyłać ale ile można do tej 17 godziny wysyłać smsy

ale dam radę!
Mama chodzi na aerobik i już kilka kg schudła 6 bodajże a ja nie mogę się zmobilizować
mam 1400 posta :P jaka okrągła liczba
! Pierwszy sukces