|
|
#751 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 6
Cytat:
|
|
|
|
|
#752 |
|
Rozeznanie
|
fajne jesteście
![]() i macie dobre podejście. niestety nie wszystkie LS takie są. ja do mojej LS dzwonie i pytam o różne sprawy, sugeruje, że chciałabym utrzymywać z nią kontakt. Ona sama mi mówiła, że jak mi trochę braknie do zamówienia/prezentu, to ona pomoże. mhm. terefere. |
|
|
|
#753 |
|
Raczkowanie
|
haha :P kolciag :P to prawda :P ale ja wzięłam się na sposób (czy można nazwać to sposobem? :P) kiedy podpisuje umowę z kk podaje jej wszystkie namiary do mnie. Potem i tak kontaktuje się z nią przy pierwszym zamówieniu
już wtedy widzę, czy robi to chętnie, czy przekłada termin, jak jest nastawiona do następnego spotkania. Poza tym co jakiś czas piszę do niej sms z zapytaniem czy ma jakieś problemy, czy mam w czymś pomóc, bo nie jestem osobą która zostawia kogoś "samopas", ale też jeśli widzę, że konsultantka nie chce ze mną mieć już nic do czynienia :P to daje sobie spokój no chyba, że kiedyś zwróci się do mnie z problemem.żeby nie było (bo może ktoś źle zrozumiał), dbam o moje klientki, ale tak żeby im się nie narzucać.. do trah jeśli masz takiego "szefa" to uciekaj! poważnie mówię, znajdź sobie takiego lidera który będzie Ci pomocą a nie udręką i męką..jak niedługo otworzą się "granice" to będziesz mogła mieć LIDERA z dowolnego miejsca w Polsce więc szukaj..a dodatkowo pamiętaj, że znowu obejmie cię TPS :P czyli prezenciki nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
Edytowane przez barbra88 Czas edycji: 2009-03-31 o 12:41 |
|
|
|
#754 |
|
Zadomowienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;11699922]A masz może porownanie do takich małych z CT, 'Owocowa słodycz' zdaje się?[/QUOTE]
niestety nie
|
|
|
|
#755 |
|
Zakorzenienie
|
Moja liderka mnie nie neka
Nawet nie wiem kto nią jest i jak wyglada - wiem tylko tyle, że jest inna niż gdy podpisywałam umowę. Nienawidze nachalnych osób, gdyby wydzwaniała do mnie wypytujac o zamówienia to bym sie zdenerwowała. Raz tylko była sytuacja, że gdy zaczełam studia przestałam składać regularne zamówienia a odbierałamw COKu - nie wiem czy ona nie miała tej informacji, ale zadzowniła z pytaniem czemu nie zamawiam Aaa i jeszcze raz zadzwoniła gdy przez prawie rok zamawiałam razem ze Scarlet na jej konto - odpowiedziałam wprost, że zamawiam z kolezanką z miasta w którym studiuje żeby mieć większy zarobek Nie spodobało się jej to, zaczeła namawiac zebym sama zamawiała, zwłaszcza że są akcje gdy dostaje się produkty za zamówienia. Odpowiedziałam że i tak mi sie to nie kalkuluje, bo krzystniej mi wychodzi zamówić ten produkt z katalogu. Zresztą te prezenty to tak średnio opłacalne są - jesli ma się wymagana kwotę bez problemu, to ok, ale jeśli np. brakuje 50 zł do danej kwoty a wszystkie klientki juz zamówiły co chciały, to najnormalniej w świecie nie opłaca sie dobierać dla siebie po to, żeby mieć coś "za darmo" - taniej wychodzi zamówić z katalogu.
|
#756 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez barbra88 Czas edycji: 2009-03-31 o 13:10 |
|
|
|
|
#757 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Właśnie przechodzę program TPS i zamawiałam pakiet katalogów a tam było napisane tak : Oferta działa raz na Katalog od Poziomu 2 w Programie TPS. czyli co to znaczy cze tylko raz mogę zamówić taki pakiet czy np. co katalog ??
|
|
|
|
#758 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
o ile wartość zamówienia przekracza 150zł wówczas 20, gdyż poniżej 150zł wynosi 15% |
||
|
|
|
#759 |
|
Zakorzenienie
|
Kolcią. Co do tego przewodnika to chyba progi TPS się nie zgadzają. Nie ma progu 350 zł. Jest 300.400,500
|
#760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dlatego przy pierwszych początkach ważne jest aby Liderka zainteresowała się KK, nie nagabywała tak jak piszecie ale pomogła Niestety/stety większość informacji pozyskałam z tego wątku ![]() Gdy OMS zaczęła interesować się moimi zamówieniami, zaprosiła mnie na spotkanie, wtedy też wiele się dowiedziałam. Gdybym nie zgodziła się uczestniczyć w zajęciach to pewnie nie poznałabym osobiście swojej Liderki Teraz gdy mam swój zespół staram się wytłumaczyć wszystko dziewczynom, wyjątkowo świetnie się dogadujemy i jak mamy jakieś niejasności to sobie je wyjaśniamy. Na razie nie zamierzam powiększać swojej grupy, z prostego powodu: brak czasu a kolejną kwestią jest to, że wszystkie uważamy iż Avon nie będzie naszą główną pracą, jedynie dorobienie i zakup kosmetyków po niższych cenach.Jednak mojej OMS niezbyt to się podoba, bo gdy mamy mniejsze zamówienia to do mnie wydzwania ![]() Wcześniej już też o tym wspominałam ![]() Fajna z niej babka ale trochę przesadza
|
|
|
|
|
#761 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jak na zbawienie czekam na to uwolnienie okregów i jak się tylko da uciekam od mojej OMS. Jest nie uczciwa, a ja tego nie toleruję. Miała dać prezent za polecenie nowej klientki, a ten co dostała od firmy wzięła dla siebie, robiąc mnie w konia.A teraz przepadła jak kamień w wodę.Może to forum posłuży do oceniania liderek i wymiany doświadczeń, która lepsza. Ja nic oprócz dotrzymywania słowa i uczciwości od mojej OSM nie wymagam, a i to okazuje się dla wielu zbyt wiele.
|
|
|
|
#762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może dodać progi opustowe, ofertę na katalogi i co robić przy załatwianiu reklamacji lub zwrotów, może i wszystkie to wiemy ale czasami ktoś pyta więc tak pomyślałam
|
|
|
|
|
#763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak apart from that - kolciag, brawa i wyrazy uznania, że Ci się chciało to wszystko w jednym miejscu zebrać Jeszcze pytanie odnośnie szkolenia - jak chcę się zapisać na nie to mam się zgłosić do mojej LS i dowiedzieć się jaki jest termin, tak? I należność do zapłaty mi się pojawi na fakturce po odbyciu szkolenia czy przed?
|
|
|
|
|
#764 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już poprawiamEDIT: już poprawione ![]() Cytat:
tylko co do progów... nie wiem, może lepiej 'publicznie' tego nie oświadczać ![]() Cytat:
zapytaj LS lub OMS, możesz też sprawdzić na strefie, w plikach do pobrania, no i płacisz po szkoleniu, samo Ci się doliczy do fakturki swoją drogą nie wiem po co jest to pole na formularzu zamówień ![]() a katalogi - możesz kupować co katalog 1 pakiet ![]() Jak będziecie miały jeszcze jakieś zastrzeżenia to pisać
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2009-03-31 o 16:55 |
|||
|
|
|
#765 |
|
Zakorzenienie
|
co jest w demo do 6/2009?
i czy kremy z zestawu rozświetlającego warto kupic? |
|
|
|
#766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio sobie myślałam, że na stronie avonu brakuje mi różnych kodów potrzebnych do zamówienia - nie zawsze jak je składam mam przy sobie formularz zamówienia czy tą kartkę z kodami próbek etc., a w takich momentach by się przydał jakiś plik z tymi danymi na stronie. Chyba, że one są gdzieś dostępne tylko ja po prostu jeszcze nie wiem gdzie one są |
|
|
|
|
#767 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a jak nie ja to ktoś inny na pewno też się znajdzie
|
|||
|
|
|
#768 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#769 |
|
Wtajemniczenie
|
właśnie dostałam paczkę, była przy wieczku oklejona dookoła białą taśmą z napisem avon, wystraszyłam się, że uszkodzona ale chyba wszystko ok.. poza tym jestem zła bo próbki wód 50' Glam i 60' Glam dostałam w woreczkach, czyli nie są popakowane w osobne srebrne tafelki tylko tak luzem i normalnie wstyd dać takie klientce, jakbym ich używała
![]() 24k złota szminka UCR (8 odcieni do wyboru) 11,90 woda toaletowa Ironman 35,00 balsam antycellulitowy dzień/noc Lipo 24 24,00 serum ,odelujące owal twarzy 72,00 krem modelujący owal twarzy 48,00 za jakiś czas wstawie link z formularzem w pdfie ![]() edit http://wyslijplik.pl/download.php?sid=qPO8TaAb
Edytowane przez ashiva Czas edycji: 2009-03-31 o 18:12 |
|
|
|
#770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#771 |
|
Zadomowienie
|
czy ktoras z was ma moze skan formularza zamowien 05/2009? bo nie mam w domu, a chcialabym przejrzec probki
na stronie w plikach do sciagniecia tez nie ma
|
#772 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
też nie byłam zadowolona ale co zrobić... a produkowane były w Polsce, w ogóle zauważyłam że wiele produktów które sprzedaję tu w UK jest sprowadzanych z Polski ![]() mam pytanie odnośnie kremu pod oczy z nowej serii Planet Spa - greckie wyspy (?) jak on się sprawuje? warto go kupić? bo u mnie w demo jest dopiero teraz, wcześniej wziełam zestaw z maseczką do włosów, maseczką do twarzy i żelem ujędrniającym i narazie to z maseczki do włosów nie jestem zadowolona - strasznie obciąża
|
|
|
#773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czemu pozmieniali tak bo estetyczniej wyglądają jak są zafoliowane pojedynczo. Ale właśnie te wszystkie nowo produkowane próbki, nowości zapachów dostaję w takich "woreczkach" i do na dodatek zawsze takich wilgotnych w msrodku jakby z tych próbeczek lekko przeciekało, cału woreczek pachnie z zewnątrz i w środku, kiepskie rozwiązania. a co do kremu pod oczy greckie morza i maski do włosów to będę niedługo testować jak tylko przyslą mi w prezencie z prezentobrania.
|
|
|
#775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam z tej serii żel pod oczy, wg. mnie jest dobry. Orzeźwia, koi zmęczoną skórę. Odnośnie redukowania zmarszczek to nie wiem, bo ich nie mam..do czasu Edytowane przez Deborah100 Czas edycji: 2009-03-31 o 19:55 |
|
|
|
|
#776 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie podoba mi się takie rozwiązanie..
|
||
|
|
|
#777 |
|
Zadomowienie
|
LIderki a mam pytanie do Was . Jezeli jestem konsultantka i mam swoja liderke to czy moglabym zostac liderem ale u innej osoby?? Tylko ze ze swojego okregu?? ale namieszalam:P mam nadzieje ze rozumiecie ;-) Długo sie nad ttym zastanawiałam ale boję się,żę nie znajdę tylu aktywnych konsultantekk
|
|
|
|
#778 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tak myślałam że coś pomyliłam własnie myślę nad tym kremem pod oczy - czy on jest w formie żelu jak reszta kosmetyków z tej serii? nie lepi się? nadaje się pod makijaż? może poczekam jeszcze jedną kampanię i wezmę sobie ten z seri Anew Rejuvenate, bo będzie u nas dobra oferta....hmm... ja się tą maseczką do włosów rozczarowałam bardzo liczyłamana coś zupełnie innego, ona przypomina mi pod wzgledem działąnią tą z AT Colour Protection - pozostawia na włosach taki delikatny film i już podczas suszenia czuję że coś na nich jest a strasznie tego nie lubię,mam grube i gęste włosy a ta maseczka sprawiła że mi one strasznie ciążą dam jej jeszcze szansę i napiszę czy coś się zmieniło
It's how you pick yourself up. That's the real challenge. Isn't it? Edytowane przez ziarnko piasku Czas edycji: 2009-03-31 o 20:20 |
|
|
|
|
#779 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W moim przypadku lepiej sprawdzają się kremy niż żele pod oczy ale to pewnie kwestia skóry. Tego nowego z spa też jeste ciekawa , na pewno wypróbuje bo sporo tego zużywam .Czy ktoś już wypowiadał się na temat cieni do powiek trio artyst.Przed zakupem wolałabym zasugerować się Waszą opinią tak więc które odcienia zachwalacie, hmm
|
|
|
|
|
#780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest w formie żelu, który się szybko wchłania. Spokojnie możesz używać pod makijaż. Na noc też jest bardzo dobrze stosować, z rana nie czuje się takiego zmęczenia oczu. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.

no szkoda, ale wielu jest normalnych LS jak MY 

już wtedy widzę, czy robi to chętnie, czy przekłada termin, jak jest nastawiona do następnego spotkania. Poza tym co jakiś czas piszę do niej sms z zapytaniem czy ma jakieś problemy, czy mam w czymś pomóc, bo nie jestem osobą która zostawia kogoś "samopas", ale też jeśli widzę, że konsultantka nie chce ze mną mieć już nic do czynienia :P to daje sobie spokój
Aaa i jeszcze raz zadzwoniła gdy przez prawie rok zamawiałam razem ze Scarlet na jej konto - odpowiedziałam wprost, że zamawiam z kolezanką z miasta w którym studiuje żeby mieć większy zarobek 

już poprawiam