|
|
#1591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Macie tatuaż?
Ja w Mirażu
![]() Nie znam nikogo prywatnie ![]() To będzie mój 3 tatuaż
|
#1592 |
|
Raczkowanie
|
I wszystkie robilas w mirazu? ;> Pochwal sie wzorem
|
|
|
|
#1593 |
|
Zakorzenienie
|
Jeden robiłam w Mirażu.
A drugi robił mi kolega niestety słuch po nim zaginął i jestem zmuszona iść do salonu ![]() W poniedziałek wkleję zdjęcia wszystkich
|
#1594 |
|
Raczkowanie
|
Ja bym sie jeszcze zastanowila nad tym Mirazem na Twoim miejscu ; ) Jesli zmienilabys zdanie to dam Ci namiar na ta dziewczyna do ktorej ide, robi prawidziwe cudenka
pozdro
|
|
|
|
#1595 |
|
Zakorzenienie
|
Dlaczego?
|
#1596 |
|
Raczkowanie
|
To juz na prv jak cos ; )
|
|
|
|
#1597 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
Już tu kiedyś na chwilę zaglądałam. Otóż bardzo chcę mieć tatuaż i już dawno postanowiłam, że jak będę pełnoletnia to sobie takowy zrobię. Tylko kiedy pisałam tu poprzednio planowałam zrobienie dwóch wisienek. Jednak teraz zmieniłam plan (choć nie zrezygnuję z wisienek, a odłożę je tylko na późniejszy plan ). Wszystko dlatego, że postanowiliśmy wspólnie z tatą zrobić sobie takie same tatuaże. I w tym miejscu proszę Was o pomoc. Lecę do mojego taty teraz na święta i właśnie wtedy mamy iść do salonu, ale.... nie mam wybranego żadnego wzoru. Czy nie wiecie jaki wzór pasowałby zarówno do kobiety jak i mężczyzny? Zaznaczę tylko, że nie chcę żadnych inicjałów ani literek (bo mamy z tatą takie same inicjały, ale jakoś nie bardzo podobają mi się tego typu tatuaże). Wielkość tatuażu nie gra dla mnie roli. Myślałam trochę może o jakimś feniksie, ale sama nie wiem...Będę wdzięczna, jeśli któraś z Was podpowie mi coś fajnego.. Dodam, że obydwoje lubimy kolorowe i efektowne wzory.
Badania dowiodły, że szczęścia nie daje miłość, bogactwo czy władza, tylko dążenie do nieosiągalnych celów: a czymże jest dieta, jeśli nie tym? Edytowane przez topcia06 Czas edycji: 2009-03-29 o 19:55 |
|
|
|
#1598 |
|
Raczkowanie
|
moze coś co symbolizuje jakąś waszą wspólną pasję, przypomina o ważnym dla was wydarzeniu albo coś co ma dla was szczególne znaczenie?
ciężko tak wybrać komuś wzór ;p
|
#1599 |
|
Rozeznanie
|
jak myślałaś o feniksie, to może zróbcie sobie, ale takie, coś jak z serii tego serduszka na pół, żeby pasowały do ciebie i do niego
? albo coś właśnie w ten deseń, jak nie feniks, to może jakiś wzór... oj nie wiemswoją drogą świetny pomysł |
|
|
|
#1600 |
|
Rozeznanie
|
Znalazłam pewien rysunek, którego zdjęcie zamieszczam na dole.
Co sądzicie? (chociaż mi osobiście bardziej podoba się obrazek nr 2, ale jest zbyt dziewczęcy...)
|
#1601 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1602 |
|
Rozeznanie
|
No właśnie, chyba myślę, że nic z tego pomysłu nie wyjdzie. Najwyżej zrobimy sobie tatuaże jednocześnie, ale każde z nas wybierze jakiś inny wzór...
|
#1603 |
|
Rozeznanie
|
Ach ach uwiebiam tatuaze
![]() Sama takowy posiadam i go uwielbiam wrecz. Robil mi go swietny tatuazysta i ogolnie przemily czlowiek. Jak przyszlam pierwszy raz do salony obgadac co i jak bo 1000 razy mnie sie pytal czy napewno chce bo to decyzja na cale zycie itd. wysianil mi wszystko itp. Pozniej juz przy tatuwoaniu co chwile pytal sie czy wszystko ok, czy mi sie podoba czy zmieniamy cos we wzorze. Ogolnie to z tego co pamietam to bolaly kontury a wypelnienie juz nie... prawie przysnelam na fotelu jak mnie dziergal Ogolnie to polecam zdecydowanym. Ja swoj uwielbiam i nie zmienilabym na nic innego
|
|
|
|
#1604 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tutaj masz stronkę,gdzie znajdziesz znaczenie wielu symboli: http://www.vanishingtattoo.com/tatto...sign_index.htm |
|
|
|
|
#1605 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1606 |
|
Raczkowanie
|
Nie ma za co
Poniżej kilka wzorków z jaskółkami:http://www.infohammer.net/gallery/ma...2_itemId=17095 http://www.black13tattoo.com/images/...ds/sparrow.jpg http://www.tattoos-community.com/ind...a8a2c8c38ac3ee http://images.google.co.uk/imgres?im...a%3DG%26um%3D1 http://reindas.deviantart.com/art/ne...73?moodonly=24 |
|
|
|
#1607 |
|
Rozeznanie
|
O, są świetne i nie wszystkie są dziewczęce
Jak tylko zrobię tatuaż to od razu wstawię zdjęcie, żeby się pochwalić. Już nie mogę się doczekać!
|
#1608 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym chciała zrobic sobie tatuaż nad piersią, taki stosunkowo skromny wzór, ale orginalny. Przejrzałam kilka portali z tatuażami i nie ma nic co by mi wpadło w oko. Może widziałyście gdzieś taki ładny, albo może macie fotki?
|
|
|
|
#1609 |
|
Zadomowienie
|
tamte sper wzorki
ja tez mysle o tatuazu nad piersia chcialabym kolorowego motyla albo jakas mala pantere albo lapki kocie ze dwie ;p
|
#1610 |
|
Przyczajenie
|
czesc, ja mam dwa tatuaze
jestem cholernie zadowolona ;D jeden mama sprezentowala mi na 16 urodziny tj ponad 2 lata temu a drugi wymyslilam sobie sama we wakacje 2008. a jak zobaczyl go moj TŻ postanowil ze zrobi sobie taki sam. obydwa sa male i dosc dyskretne. pierwszy na lopatce, drugi nad kostka u TŻ na boku hihi.. najlepsze jest to ze o drugim tata dowiedzial sie po fakcie, zdziwil sie nieco.. ale juz nie mial nic do gadania pozdrawiam.
|
#1611 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chciałabym sobie zrobić taki mały tatuaż - pacyfkę na nadgarstku
coś podobnego jak Ashlee Simpson ma na palcu ![]() http://www.kotek.pl/kotek/1,87050,50...e_tatuaze.html Ale się jeszcze nad tym zastanawiam
|
|
|
|
#1612 |
|
Wtajemniczenie
|
ej jak piszecie, zę macie to pokazujcie, bo uwielbiam podziwiać
|
|
|
|
#1613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podobają mi się ciernie
|
|
|
|
|
#1614 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mi nie zalezy na orginalnosci ;p juz mam oryginalny tautaz ;p chcialabym cos takiego slodkiego i ladnego zebym sie cieszyla z niego i mi sie podobal
|
|
#1615 |
|
Przyczajenie
|
Witam
Kogo polecacie we wrocku? Potrzebuje kogos, to super wlada kolorami, robi ladne przejscia. Bedzie to duza praca, na cale plecy. |
|
|
|
#1616 |
|
Wtajemniczenie
|
Podnoszę wątek, ponieważ chciałabym żebyście poleciły mi jakieś studio w Gdańsku
.
|
|
|
|
#1617 |
|
Zakorzenienie
|
Na Bora-Komorowskiego jest podobno coś godnego polecenia. Niestety nazwy nie pamiętam.
|
|
#1618 |
|
Przyczajenie
|
Witam, przeczytałam jednym duszkiem cały wątek. Termin mam wyznaczony, wzór wybrany (choć waham się czy ma być w kolorze), męczy mnie jednak sprawa rurki
. Byłam w salonie, rozmawiałam, wiem, że może być użyta rurka wysterylizowana lub jednorazowa plastikowa (podobno kosztem jakości pracy). Podpowiedzcie dziewczyny! czy dla pewności mam się upierać przy tej rurce plastikowej ? Brałyście w ogóle to pod uwagę?pzdr. |
|
|
|
#1619 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja się tam jutro wybieram ,żeby się zapisać
|
|
#1620 |
|
Rozeznanie
|
ja bym baaaaaardzo chciala miec tatuaz. a nawet 3, ale mam watpliwosci ze wzgledu na charakter przyszlej pracy. heeh... poza tym rodzice by mnie chyba wydziedziczyli... dla nich to cos niepojetego - miec tatuaz, chociaz maja zyciowe podejscie do wielu rzeczy.
a tak btw. czy ma ktos tatuaz/zdjecie przedstawiajace tatuaz drzewo? szukam jakis, zeby sie zainspirowac w stworzeniu wlasnego
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:09.

). Wszystko dlatego, że postanowiliśmy wspólnie z tatą zrobić sobie takie same tatuaże. I w tym miejscu proszę Was o pomoc. Lecę do mojego taty teraz na święta i właśnie wtedy mamy iść do salonu, ale.... nie mam wybranego żadnego wzoru. Czy nie wiecie jaki wzór pasowałby zarówno do kobiety jak i mężczyzny? Zaznaczę tylko, że nie chcę żadnych inicjałów ani literek (bo mamy z tatą takie same inicjały, ale jakoś nie bardzo podobają mi się tego typu tatuaże). Wielkość tatuażu nie gra dla mnie roli. Myślałam trochę może o jakimś feniksie, ale sama nie wiem...

Poniżej kilka wzorków z jaskółkami: