|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących :D
Witajcie wiosenną porą.
Z tej okazji dziś u mnie będzie Jasmin Noir, wciąż próbkowo wprawdzie. Wczoraj pachniałam Perles i kiedy weszłam do pracy, jedna z koleżanek zaczęła pociągać nosem i mówi, że coś tu jakby pachnie ziemią... albo Amolem ![]() A poza tym podłych dni i nastroju ciąg dalszy. Czekam, aż miną... Dżizys, podkreśliło mi aż trzy słowa w takim krótkim poście ![]()
Edytowane przez joasiak1 Czas edycji: 2009-04-01 o 05:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4832 | ||
Zakorzenienie
|
Zuzinko
![]() Dziękuję Wam za miłe słowa pod adresem mojej lampy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4833 |
Zakorzenienie
|
Pisalam, ze znalazlam wiosne, taaaaaaaaaa to ona mnie znalazla.
Ona i te jej durne pylace rosliny. I dopadlo mnie tak, jak od kilku lat nie dopadalo. Czyli nie katarek i kichanie, a astmatyczne dusznosci i kaszel. Cudna to byla noc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4834 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Miłego dnia życzę
![]() U mnie wiosna za oknem,a tu moje dziecko znowu zasmarkane,więc siedzimy w domu ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4835 |
Zakorzenienie
|
życzenia dobrego dnia dla Wszystkich zdrowych i chorych
![]() zrobiłam sobie dziś wolne ale zamiast odpocząć i zająć się sobą, ciągle myślę o pracy, o tym co mam zrobić, a czego właśnie nie robię ![]() ech, chyba w końcu się wybiorę do pracowni ![]() Ksaia-san, ja też mam zamiar wybrać się w czwartek do sklepu na Żeromskiego, może się spotkamy ![]() Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2009-04-01 o 07:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#4836 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4837 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Tymeno,dziękuję.Zasmarkan y jest już od paru dni,ale dzisiaj wyjątkowo mu leci
![]() ![]() edit-dzisiaj taki smutny dzień,bo mój mąż pracuje w Marynarce Wojennej i mają żałobę po wczorajszej tragedii w Gdyni ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-04-01 o 07:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4838 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja swoje dziecko wywiozłam do mamy. W szkole są rekolekcje od poniedziałku i jestem wściekła na to wszystko ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4839 | ||
niecnotliwa dziewica
|
Tymeno, jakie przepiękne lampy
![]() Można, ale z ostrożna ![]() Figarro, pewnie, ze tak, witamy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A ja wczoraj zaszalałam ![]() ![]() Miłego dnia Wszystkim ![]()
![]() |
#4840 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4841 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4842 |
Zakorzenienie
|
![]() Margotko, odpisałam i postaram się, by dzisiaj, najpóźniej jutro, poleciało ![]() I nie dajcie się za bardzo nabierać ![]() Miłego dnia ![]()
#4843 | |||
rude jest piękne:)
|
Magda moge tylko
![]() ![]() Cytat:
![]() o wczorajszej tragedii slyszalam [*] Cytat:
![]() No teraz powiem ,ze fajnie czytac Ciebie ale to wciaz za malo wpadasz jak po ogien ![]() Cytat:
![]() ![]() Ewa witaj nie nocna pora tylko o normalnej ludzkiej godzinie. Nie wiem o czym szepczecie z Malgosia ale jesli to masz byc Ty to ja tez chcem i juz ,bo zaczne tupac noga ![]() Wszystkim slonecznego ,spokojnego dnia zycze ![]()
![]() |
#4844 |
Zakorzenienie
|
![]() Tymeno piekne lampy i idealnie do Ciebie pasują ![]() Mskladaczku, wspólczuję i zyczę rychłej poprawy. Ostatnio takie zasmarkanie dopadło Mojego. ![]() Figarro ![]() Fajna pogoda od rana, słonecznie a zarazem rześko. Lubię taką pogodę, powierze jest przejrzyste i zachęca do spacerów. Może w końcu i ja przemogę swoje lenistwo i podejdę dzisiaj na zakupy ![]() Edytowane przez Contax Czas edycji: 2009-04-01 o 08:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#4845 | ||
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4846 |
Zakorzenienie
|
Teresko, to nie ja
![]() Tak ładnie słoneczko świeci, a ja siedzę w szlafroku i usiłuję się kurować ![]()
#4847 | |
rude jest piękne:)
|
Cytat:
![]() Ciesz sie ,ze sloneczko swieci kuracja przez to jakas taka bardziej radosna . W ramach kuracji zrob sobie to co najbardziej lubisz ,poczytaj i pgadaj z nami o normalnej godzinie ![]() A przepis jaki mial byc za chiny nie pamietam ![]() ![]()
![]() |
#4848 | ||
Zakorzenienie
|
Figarro
![]() Cytat:
![]() Znam to i z niepokojem czekam aż zacznie pylić coś, co mnie uczula. Cytat:
Musisz wreszcie odpocząć! Wyłącz kompa i idź najlepiej na spacer. Nie wiem jak W-wie, ale u nas pogoda jest na spacer idealna. ![]() U mnie zapowiada się bardzo pracowity dzień, ale jest tak piękna pogoda, że energia aż mnie rozsadza ![]()
![]() |
#4849 |
Piers do przodu
|
Prezesowo - to tak jak i mnie
![]() Dziś jestem ognistą dziewczyną (e czerwonym T-shircie) po porannej kawie uroczo pachnącą Essenza del Tempo Trussardi z kończącej się próbki, jest mi świeżo, rześko, wiosennie ![]()
![]() |
#4850 | |||
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Dzień słoneczny i dobry!
Jak mało postów na stronie, to podkreśla więcej. Z czasem, gdy dopisywane są nowe wiadomości, te podkreślenia znikają i pojawiają się w innych postach. W sumie na stronie nie powinno być więcej podkreśleń niż osiem (tak pisał Złoś na technicznym) Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
W tym roku np. gimnazjum i podstawówka mają wolne, a liceum ma lekcje (bo msza dla licealistów jest po południu). Przez kilka lat z rzędu rodzice, którzy chcieli, by dzieci były w szkole tego dnia powinni byli to zgłosić , aby mozna było zorganizować zajęcia. myślę, że skoro sytuacja jest problemowa, to rada rodziców powinna coś z tym zrobić, tym bardziej, że to miasto - w szkole są różne dzieci - wierzące i niewierzące, innych wyznań ... i takie, którym trzeba po prostu zapewnić opiekę, bo rodzice pracują. Z tym, że zaprowadzenie dzieci na mszę nie może być obowiązkiem nauczyciela, bo szkoła jest świecka (chyba, że będzie robić to nauczyciel religii, nauczyciela-przedmiotowca raczej nie można do tego zobowiązać, chyba, że zgodzi się , nie wiem ; jako wolontariusz, czy coś w tym rodzaju)
![]() |
#4851 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że utrzyma się przynajmniej do weekendu i wreszcie będziemy mogli zainaugurować sezon rolkowy ![]()
![]() |
#4852 |
niecnotliwa dziewica
|
Ja bardzo przepraszam, ale przeczytałam ten fragment i szlag mnie nieomal trafił - czy my żyjemy w państwie wyznaniowym??????!!!!! A co z dziećmi, których rodzice nie życzą sobie, zeby dzieci uczestniczyły w rekolekcjach czy innych katolickich obrzędach? Maja się tak włóczyć samopas??!
#4853 |
Piers do przodu
|
BigeM - w szkole mojego latorośla jest tak, że rekolekcje są i lekcje też są - mój był - nie był - był
![]() ![]()
![]() |
#4854 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
A nauczyciele mieli prowadzić dzieciaki do kościoła - taka była umowa. Mój syn jest dopiero w pierwszej klasie dlatego tak to przezywam, nie chodzi jeszcze sam do szkoły. Edytowane przez tymena Czas edycji: 2009-04-01 o 10:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4855 |
Zakorzenienie
|
Bardzo ślicznie dziękuję za przyjęcie
![]() Margot45 Mamy oko goi się całkem dobrze,choć poprawy wielkiej nie widzi,ale na to przyjdzie jeszcze pora.Dziękuję Margot45 za pamięć ![]() A ja to jednak zgrabna jestem ![]() Dostałam wczoraj piękny i bardzo praktyczny prezent od TŻ-a ![]() Tytanowy komplet 14 noży + nożyczki w pięknym bloku.Sprowadzany na zamówienie.Kochany TŻ czekał 4 tygodnie na przesyłkę ![]() Więc chciałam zrobić obiadek i krojąc warzywa ukroiłam kawałek kciuka ![]() Właśnie jadę na szycie ![]() ![]() Niech żyje zgrabność ![]() No to mam piękny początek w nowym wątku.Nie ma co ![]() ![]()
#4856 |
Zakorzenienie
|
Na zdrowie, Dziewczyny!
Ahoj! Dzisiaj mam dzien urzedowy. Znaczy, ze latam od rana po urzedach i innych tego typu przybytkach i probuje pozalatwiac co trzeba. Probuje. Idzie jak krew z nosa. Tymeno, rekolekcje mojego syna gimnazjalisty wygladaja tak, ze siedzi w domu i baki zbija. Moj syn wprawdzie uczeszcza na lekcje religii z wlasnego wyboru, bo go ta lekcja interesuje, natomiast od paru dobrych lat do kosciola nie zaglada (rowniez z wlasnego wybou) Jako kilkulatek biegal do kosciola co tydzien, sluzyl do mszy i bardzo to wszystko przezywal, tak szczerze po dzieciecemu. Kiedy zaczal dorastac na tyle, aby miec odwage zadawac duzo wnikliwych pytan, a potem nie uzyskiwac na nie odpowiedzi, przestal chodzic zupelnie. Dwukrotnie juz bylam wzywana do szkoly na rozmowe z ksiedzem. Pomine szczegoly tej rozmowy, bo mam zlosc jak o tym mysle. Trojmiejskie Dziewczyny, dolaczylabym chetnie do Was na spotkanie, ale nie moge, ostatni czas mam bardzo pracowy i jesli juz mam czas dla siebie i rodziny, to chce go mocno wypelnic. Pomachuje do nieznanej mi jeszcze Winter76 ![]() Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2009-04-01 o 10:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#4857 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cóż,mój synek ma w przedszkolu 1 lekcję angielskiego,a 2 religie w tygodniu-jak dla mnie przesada.Chodzi,bo mu się podoba,na razie to bardziej forma zabawy niż nauki,no ale i tak mnie to wkurza.
Dorotko-odmachuję ![]() Co do zlotu-napiszcie dokładnie gdzie.Może uda mi się dojechać ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-04-01 o 10:24 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4858 | ||
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
nie przeczytałaś całego postu ... napisałam, że jeśli rodzice chcieli, żeby dzieci były w tym czasie w szkole, to to po prostu zgłaszali w szkole i nie było problemu ... dzieci miały zapewnioną opiekę ... a zwyczaj taki, że decyduje proboszcz wynika ze specyfiki środowiska - z tego co wiem, 100% dzieci chodzi na religię (edit:z e względu na wyznanie, a nie z ciekawości), więc logiczne jest, że i na rekolekcje powinny chodzić ... z tym, że nie jest rolą nauczyciela prowadzić dzieci do kościoła, bo szkoła publiczna, tak jak napisałam wcześniej, jest instytucją świecką. naoisałam też, że były lata, kiedy dzieci nie miały w te dni wolnego - wtedy protestowali rodzice mówiąc, że oni chcą wolnych dni, bo chcą iść z dziećmi do kościoła przed południem zaznaczam jeszcze raz, że środowisko jest takie , a nie inne - wieś, przeważają rolnicy i wszyscy (przynajmniej w deklaracjach) są katolikami. trafiło się paru Świadków Jehowy, ale wyjechali ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-04-01 o 10:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4859 |
niecnotliwa dziewica
|
BigM - trafił mnie tylko i wyłącznie ze względu na wytłuszczony fragment.
Osobiście uważam, że najlepszym rozwiazaniem było prowadzenie lekcji religii w kościele, całkowice niezaleznie od wszelkich innych lekcji w szkołach publicznych. Od kiedy wprowadzono religię do szkół, widzę z tego tytułu tylko i wyłącznie same problemy. A jeśli się poczułaś urażona moją zbyt emocjonalną reakcja, to przepraszam, ale takie jest moje zdanie w tej kwestii ![]()
#4860 |
Konto usunięte
|
Witam Wszystkich
![]() Ależ się stęskniłam. Spadło na mnie kilka plag egipskich ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W sobotę padł mi modem, a co za tym idzie Internet, w niedziele natomiast wysiadł telewizor ![]() ![]() Kota, cieszę się ,że i Ty dochodzisz do formy. Tymenko, piękne witraże, takie tymenowe ![]() E, miło Cie widzieć ![]() Figarro, witaj wśród Wymiataczy ![]() Nadrobię zaległości wątkowe, jak tylko nabiorę sił ![]() Miłego dnia ![]() Chciałam tylko dodać ,że cieszę się z powrotu Pani Prezes ![]() ![]() Trzymam kciuki za szybkie ozdrowienie Mskladaczka, synkaWinter i za kciuk Figarro, oraz za poprawę humoru naszej Joasi ![]() Edytowane przez 2fc115705b804dd24ceafb6c62ae2b078a3b7407_5febc32a8749f Czas edycji: 2009-04-01 o 10:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.