![]() |
#211 | |||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Dzień dobry w ten piękny wiosenny poranek
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Lecę łapać promyki słońca ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#212 | |
Zakorzenienie
|
Moonik, Kotku śliczne fotki, pięknie wyglądacie
![]() Cytat:
![]() miłego dnia Kochane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#213 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() juz pisze........wrocilismy wczoraj bardzo pozno, ale kupilismy wszystko co potrzebne nam jest do remontu.....panele,gipsy, farby,bejce itp. nie spodziewalam sie tyle kasy na to pojdzie bo az 3 tys ![]() no ale teraz tylko zeby sie wyrobic do lipca.......
![]() |
#214 |
Zadomowienie
|
Zamiast się radośnie przywitac w wiosenny dzien to powiem tylko ze juz zdarzylam rano zgubic moj pierscionek zareczynowy. Siedze i rycze
![]() Dzwonie w miejsca gdzie bylam, sama szukam i niestety nie ma - ja to jestem jednak do dupy.... |
![]() ![]() |
![]() |
#215 | |||
Zakorzenienie
|
Dzien dobry dziewczynki słonecznie
![]() ![]() Anusia_pieknusia przykro mi z powodu mamy ![]() Agunia zazdroszcze seysjki ![]() Izka19855 i paulinaizabela dziekuje ![]() Kasienka nie daj sie PMS-owi ! to taki dziwny stwor ktory nas dopada i wtedy wszytsko sie nam wydaje złe a kto jak kto ale Ty chyba nie powinnas narzekac na figure ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1225271675 udało się złapać jakąs karete? ![]() dziekuje ![]() ![]() Żonki pamietajcie ze dzis Prima Aprilis ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieję, że się znajdzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#217 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
O kurcze ja mam zawsze takie schizy że gdzies zgubię mój pierścionek dzisiaj go zapomniałam i lezy chyba na stoliku w pokoju. Współczuję ci strasznie tez bym się chyba zapłakała ![]() ![]() Na polepszenie humorku : Dentysta spostrzegł, że jego następna pacjentka, staruszka, bardzo się denerwuje i postanowił ją czymś rozbawić, kiedy zakładał rękawiczki. - Czy pani wie, jak się robi rękawiczki? - spytał. - Nie - odpowiedziała. - Cóż - powiedział - w Meksyku jest budynek z wielkim zbiornikiem lateksu, a pracownicy o różnych rozmiarach rąk podchodzą do niego, zanurzają w nim ręce, suszą je i zdejmują gotowe rękawiczki odkładając je w odpowiednie pudełka. Nie uśmiechnęła się ani trochę. - No cóż, próbowałem - pomyślał sobie. Pięć minut później, na początku delikatnego borowania, staruszka wybucha śmiechem. - Co panią tak śmieszy? - Właśnie sobie pomyślałam, jak są robione kondomy! Edytowane przez LOLA7 Czas edycji: 2009-04-01 o 10:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#218 | |
Zakorzenienie
|
samą prawdę napisałyśmy
![]() brzydnę, niestety ![]() ![]() ehhh, a no niestety... Wczoraj się później jeszcze bardziej pokłóciliśmy, bo jak cholera małż uważa, że on święty a ja winna wszystkiemu to sory ![]() Cytat:
![]() soffka współczuję ![]() ![]()
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2009-04-01 o 11:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#219 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Witam prima aprilisowo
![]() Widzę, że dzisiaj też zapowiada się śliczna pogoda ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ad. 2 to ja Ciebie dzisiaj mocno ![]() My dzisiaj idziemy na imieniny do teściowej ![]()
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
Sofi kochanie mam nadzieję, że pierścionek się znajdzie
![]() Nie jesteś do dupy! ![]() Uwierz mi ![]() Ta pozycja jest już zajęta dla mnie ![]()
#221 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zapomniałam się pochwalić że właśnie wróciłam ze spacerku, który zakończył się w lumpeksie i oczywiście nie wyszłam z pustymi rękami ![]() ![]() Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2009-04-01 o 13:00 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
Hejka dziewczynki
![]() ja tylko na chwoikę narazie wpadłam się przywitac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() miłego dzionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#223 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Znam ten wynalazek ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moze sie jeszcze znajdzie ![]() ja bylam na podworku bo slonecznie nareszcie ![]() ![]() kurcze czy ja nie moge miec normalnych oczu tylko wrazliwe- juz mam dosc, bo teraz caly dzien do ![]()
![]() |
#225 |
Zadomowienie
|
DZIEWCZYNY PIERŚCIONEK ODNALAZŁ SIĘ!!!!!
Przetrzepałam wszystkie miejsca: tam gdzie prowadze zajecia!, stacje benzynową!, piekarnie!, samochod! podworko gdzie wychodzilam z psem pomiedzy tym wszystkim popłakując i pracując. I tak w koncu przyszedł mąz, obiecał ze mi kupi nowy i poprzytulał. Za chwile woła mnie z sypialni i pokazuje pudełko pytajac czy sobie primaaprilisowe żarty z niego robie, patrze do pudelka a tam lezy sobie moj zareczynowy pierscionek jakby nigdy nic..... Normalnie padne z wazenia - tyle stresu caly dzien a wystarczyloby zebym tam spojrzala..... Czeko Daget Anusia Kasienka Malutka Agunia Lola Kina dzieki Wam kochane za pocieszenie i kciuki. Pomogły ![]() ![]() W koncu mi humor wrocil i moge sie cieszyc z tego wiosennego dnia ![]() Czeko21 a moze krople do oczu zlagodzilyby Twoja wrazliwosc oczu? Daguś wlasnie o taki ryzyk w krowkach mi chodzi ![]() Anusia zdjecia oczywiscie prosimy. Jakos osobiscie nei mam szczescia do polowania w lumpeksach a szkoda bo ceny sa tam przystepne, w DD TVN pokazuja metamorfozy i do nich kupuja ubrania wlasnie tam. Ostatnio zmieniali babeczke w ciazy. Powiem Wam ze wygladala cudo! Na wieczór znalezli jej dluga czerwona suknie w tali z pasem z cekinow, zrobili jej swietna fryzurke, a do studia przyszla w ekstra wzorzystej sukience, dopasowanych fioletowych rajstopach i szpileczkach. Chetnie pozyczylabym od niej te kreacje hihi Paulina jak ja lubie ogorkowa ![]() Madziczek odpoczywaj, mi po wypadku na bol plecow pomagalo lezenie na plecach i nie ruszanie sie :/ Lola z Ciebie to kolejna tega glowa - zaraz po Izusi Kasienko widzisz u nas tez wczoraj byl foch na calego przed snem ![]() Malutka ryzyk to na pewno nie zachcianka ciazowa - ja tak po prostu mam od lat - wyobraz sobie, siedze sobie i nagle mam na cos ochote: sajgonki, marcepan, nachosy, ryzyk, ptasie, herbatke roiboos malinową, sok truskawkowy etc Moglabym wymieniac latami ![]() ![]() Nie jestem w ciazy a z kolezankami prawie w ogole sie nie widuje, te dobre z liceum studiuja we Wrocku, ze studiow to albo daleko albo maja rodziny i brak czasu. Teraz jak sie przeprowadzilam to juz w ogole. Jedynie kolezanki ze studiow ale to tez tylko podczas zjazdow lecimy na kawe. Izka tak Ciebie widzialam ![]() Edytowane przez soffera Czas edycji: 2009-04-01 o 16:28 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Witam popołudniowo
![]() u mnie dzisiaj bez słonka ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a może Ty nas nabierasz na prima aprilis ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a nie używasz żadnych kropelek do wrażliwych oczu?? a ja już w sol i ruch mam taki,że godzinę już to piszę ![]() jutro idę na ścięcie ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#227 | |
Zakorzenienie
|
soffciu super wieści
![]() Cytat:
![]() ![]() Ad.2 oj nie wiem czy szybko ![]() ![]()
![]() |
#228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja też nigdy nic nie mogę znaleźć w lumpeksie ![]() ![]() ![]() Sofferko a Twoje ślubne foteczki to gdzie można oblukać ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#229 | ||
Zakorzenienie
|
A ja wlasnie siedze nad sterta kartek swiatecznych.... Jeszcze kilka i juz koniec jeszcze tylko mezusiowi podsune pod nos aby sie podpisal, bo juz sie dopomina
![]() Cytat:
![]() Mega slodkie ![]() ![]() Cytat:
Madziczku mam nadzieje ze juz czujesz sie lepiej. Wracaj do zdroweczka kochanienka |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakbym ja zrobiła cokolwiek to by się nie nadawało na wysłanie ![]() ![]() a ja wcinam sobie teraz skittlesy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#231 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Fotki wklejam ![]() ![]() ![]() ![]() się robi ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dzięki za skittlesy ![]() Fotki zdobyczy - dałam po 2 zdjęcia bo kolor z lampą mi wyszedł za intensywny i zakłamany ![]() 1. Bluzeczka - tuniczka trochę ciążowa ![]() 2. Kurteczka w formie żakietu (z czegoś skóropodobnego ![]() Kupiłam sobie jeszcze 2 zwykłe topiki na ramiączkach, już nie robiłam fotek ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no ja to zabardzo nie mam czasu na szperanie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#233 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad. 2 to jakie Ty będziesz miała zachcianki w ciąży ![]() Cytat:
![]() Aguś ![]() ![]() Cytat:
ad. 1 ja też mam już kupione kartki, trza tylko podpisać i wysłać ![]() ad. 2 ja nie dość, że nieplastyczna to jeszcze piszę gorzej niż kura pazurem ![]() ad. 3 ![]()
![]() |
#234 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
fotka będzie
![]() ![]() a ja się ustawiam i mi tak chudo nie wychodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#236 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Słonko 8 lat temu ważyłam 52-55 kg ..... teraz 75 !!!!!!!! I dzięki temu cholernemu PCO mogę na siłowni na bieżni zapierniczać jak chomik przez 2 godziny dziennie i zjeść serek wiejski na cały dzień to wtedy chudnę ..... 1 kg na 2-3 tygodnie - gdzie normalna osoba to by z 10 kg schudła przy takich ćwiczeniach i diecie. Więc błagam Cię nie marudź !!!!! Masz za***....ą figurkę, śliczną buźkę i wiecznie widzisz siebie jako potwora w lustrze .....Kasica skąd to się u Ciebie bierze??? Czy czasem małż nie rzuca jakimiś tekstami od czasu do czasu? Bo pamiętam, że ja takie kompelsy miałam z pierwszym moim facetem, który właśnie często lubił szepnąc, że powinnam ten tłuszczyk zgubić (właśnie wtedy ważyłam 52 kg) bo dla niego NIC potrafiłam nie zjeść przez 3-4 dni ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A ja znów po rehabilitacji padam na pysk ..... nie ma to jak fajne zabawki ..... podłączanie pod prąd, wciskanie paluchów pomiędzy kręgi, laserowanie, magnetyzowanie i inne dzikie zabawy ![]() Spadam czytac nowy zakup " Dziennik NIMFOMANKI" ![]() Przynajmniej sobie poczytam, bo przez te hormony nie mam wogóle ochoty na seks ..... mój małżon cierpi niesamowicie ale rozumie...... ojć chyba trzeba będzie te tabsy odstawić i wziąż się za leczenie ..... ale boję się tego wysypu trądzika androgennego brrrrrrr ....... co lepsze syfy wielkości czereśni i MEGA bzykanko czy buźka gładka jak dupcia niemowlaka i zero bzykanka ...... oto jest pytanie ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Wtajemniczenie
|
To może nie to co trzeba ustawiasz
![]() A w ogóle co dzis takie pustki tutaj? Gdzieście się pochowały Robaczki ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cudo, cudo.... poluje na taka ale na razie w raczki mi nie wpadla zadna niestety Cytat:
![]() Cytat:
![]() A mnie wlasnie jakis inteligent zmniejszyl wode pod makaronem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#239 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() hmm ciężko powiedzieć co lepsze ![]() Cytat:
![]() do później ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#240 | |||
Zakorzenienie
|
no heeeeeeeeeeeeeeej
jeden robak <to sem ja> wychodzi z norki do Was ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() aż musiałam to mężowi przeczytac ![]() 2-My też już zjednoczeni... Ponuckał mnie troche i przeprosił ![]() Chyyyyyba mnie jednak kochaaa ![]() A co do komplemenciocha... to sama prawda... a Ty coś mi tu bzdury opowiadasz! ![]() Cytat:
Kobieto! Zamień się ze mną na ciało!! ![]() ![]() Bluzka cudoooooooooooooooowna ![]() ![]() ![]() Jakbyś wyszperała kiedyś coś podobnego to odsprzedaj mi proszęęęę ![]() Kurtałka taka se ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie wiem sama od czego to zależy ![]() Mój małżonek <znamy się od 7,5 roku> nigdy nie powiedział mi czegoś negatywnego o mojej figurze <a byłam jeszcze niedawno duuużo grubsza> ![]() Więc to nie to jest przyczyną ![]() A z tym niejedzeniem przez 4 dni to przeginałaś moja droga ![]() 2- eh... wariatuńcio ![]() Ciezka sprawa Ci powiem... co tu wybrac?? ![]() A nie orientowałas się czy istnieje jakas inna metoda leczenia niz hormony?? Ale chyba nie, co?? Wiem tylko tyle, że biorąc pigułki ciężko jest się odchudzic ![]() Wręcz się tyje i wodę się zatrzymuje w organiźmie ![]() O której leci YCD????????????????
![]() ![]() 20.05.2015 punkt południe ![]() 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! ![]() Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2009-04-01 o 20:03 Powód: Y-C-D :D |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:46.