|
|
#2041 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna
O tak ;d Zgadzam się z tym D&G itd. albo jeszcze lepsze jest to jak idzie dziewczyna dumnie, pręży się z ogromną torebką ala LV ( co najśmieszniejsze bez znaczków na torbie
)
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#2042 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Co do avka to ja nawet w jakimś wątku sie wypowiadałam i dziewczyna która też tam pisała miała taki sam avek. Może jakieś swoje oko tu wsadzę ![]() a przy okazji ma któraś z was podkład avonu ideal shade z aplikatorem pędzlem. Możecie coś o nim powiedzieć?
|
|
|
#2043 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tak wiem mogła dostać od kogoś taką torebkę ale to mało prawdopodobne. zresztą te modele które takie laski noszą najczęściej nie pojawiły się w żadnej kolekcji tych firm...hmmm....
|
|
|
|
|
#2044 |
|
Raczkowanie
|
oj tak to jest baaaaaardzo denerwujace .. bo jak nie stac mnie na orginał to wole mieć jakas tansza a nie podrobke .. tłuste włosy sa równie odrażajace .. fe fe fe
|
|
|
|
#2045 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A wole gąbeczką bo nie lubie sobie palców brudzić
|
|
#2046 |
|
Zakorzenienie
|
zapomniałam o Prima Aprilis
![]() http://allegro.pl/item595670133_vert...i_w_paski.html ja mam takie coś rybaczki. ale słoneczko świeci
|
|
|
|
#2047 |
|
Wtajemniczenie
|
witam
a u mnie dziś cud pogoda |
|
|
|
#2048 |
|
Zadomowienie
|
a ja właśnie wrócilam ze szkoły
na jutro fuul nauki, a mi się nic nie chce. najchętniej to poleżałabym na tym słoneczku, żeby sobie humor poprawić musze sobie kupić butki na wiosne, bo dziś tak ciepło że przesada, a ja jeszcze w kozakach paraduje hehe;D dziewczyny farbowałyście może włoski castingiem loreala? akurat chodzi mi o ten nowy, reklamuje go penelope cruz, ona ma piękne włosy;D i w ogóle co ile farbujecie włosy?? bo mi sie już po miesiącu zmywa kolor;/ jest taki jakiś matowy i wyblakły, zaczynają się odcienie rudości. masakra, a musze przyciemnić włoski, bo juz mam za jasne;p myślę o jakichś zimnych odcieniach brązu wkleicie coś może?;p z góry dziekuje ![]() wrócę tu potem, buziaki
|
|
|
|
#2049 |
|
Rozeznanie
|
|
#2050 |
|
Zakorzenienie
|
też mam dużo nauki i zero chęci do niej
![]() jeszcze dziś musze poćwiczyć ![]() miłego dnia
|
|
|
|
#2051 |
|
Rozeznanie
|
Witam
Dawno już nie pisałam, tylko zaglądam co jakiś czas, bo mam teraz tyle nauki ![]() U mnie cudna pogoda Zaraz biorę się za ćwiczonka
|
|
|
|
#2052 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Tak apropo rzeczy ktore nas irytuja to dziś na wf-ie koleżanka z równoleglej klasy miała stringi i zarosniete nogi i nie tylko ale takie chaszcze że nara :/ jak można w XXI wieku się nie golić niewyobrażam sobie tego...
|
#2053 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale na wf zawsze - i zawszę mówię postarałam się dla was dziewczynki ![]() ale ja w ogóle mam manie depilacji, a nogi ogolone musza być bo w spódnicach tylko chodze |
|
|
|
|
#2054 |
|
Moderator
|
Dziewczynki dawno nic wam nie wklejałam. wiec dziś dla was tęcza. (kreska jakaś nierówna mi wyszła ale zobaczyłam to dopiero na fotkach więc wybaczcie
I zachęcam was do dodawania swoich oczysk
|
|
#2055 |
|
Rozeznanie
|
O wow,ciekawa ta tecza
|
#2056 |
|
Zakorzenienie
|
co raz to piękniejsze
![]() ja używam maksymalnie 3 cieni podczas makijażu xd |
|
|
|
#2057 |
|
Moderator
|
Bardzo łatwo się ją robi , może niezbyt mi wyszła ale to moja 1 tęcza jaką zmalowałam
|
|
#2058 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2059 |
|
Zadomowienie
|
ja tu tak tylko na chwilke.. sie zameldowac
poczytac i zobaczyc co słychowac ![]() ..zaraz wracam pouzupełniac katalogi avonu w próbki itd i pozniej bio.. tak jak sobie obiecalam od 1 kwietnia zaczynam nauke do matury.. mniej tż'ta wiecej ksiązek.. zobaczymy co z tego wyjdzie, wazne ze checi sa. co do solarium to uzywam przed Emerald Bay w sumie nie widze zadnych wyszukanych efektów ale bynajmniej poki co skóra mi nie schodzi ![]() postrachy? dziewczyny z cholernie ciemnymi i cholernie rzucajacymi sie w oczy odrostami mam uczulenie bo w gimnazjum mialam laske która 'odrościla' połowa głowy ruda.. a połowa kruczo czarna.. dosłownie mowiac !! nie wspomne juz owszem o tapecie niedobranej badz po prostu zbyt duzej ilosci gdzie nawet szpachla by nie pomogla.. tutaj też niestety uczulenie na dzi.wke wdzieczaca sie do mojego tż'ta! plecak i szpilki? heh bardzo oryginalne polaczenie xD zdarzaja sie owe panny u mnie w szkole.. oj zdarzaja a co do depilacji to ekhm.. dziwnie sie czuje z włoskami 2cm na nogach, ale przyznam sie bez bicia ze sie zdarzało zwłaszcza zima.. i wtedy kiedy nie widzialam sie z tż'tem ![]() ..a tymczasem uciekam, do wieczorka ślicznotki . Edytowane przez Agnesta Czas edycji: 2009-04-01 o 16:24 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2060 |
|
Moderator
|
Dziękuję Soph. Ja zazwyczaj też używam 2 lub 3 tak na codzień. Ale że mam ta moja paletkę to muszę ja jakoś wykorzystać póki mam czas na zabawę w malowańce.
|
|
#2061 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja zaraz do pracy :/ tylko mnie to zachęcą, ze potem będę miała kaskę do wydania
w przyszły czwartek się wybieram do stolicy aglomeracji na shopping |
|
|
|
#2062 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny stosowałyście białą perłę???
Bo właśnie kupiłam i nie wiem czy stosować raz czy 2 razy dziennie i czy rano i wieczorem trzeba ile nie mozna jeść itp... wiecie jak to wygląda?? |
|
|
|
#2063 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() też bym sobie przedłużyła najchętniej ale za często zmieniam kolor włosów ![]() tylkokasia jak zawsze ślicznie. przecudne te Twoje makijaże. też bym wstawiła ale blado bym przy Tobie wypadła
|
|
|
|
|
#2064 |
|
Raczkowanie
|
uzywalyscie balsamu brazujacego z garniera?
i tego kremu do twarzy? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-do-ciala.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...wilzajacy.html dzisiaj sobie kupilam byla promocja ... polowe taniej zaluje troche bo na kwc wyczytalam ze l'oreal jest lepszy i do tego wyszczupla a w sklepie 15minut sie zastanawialam ktory wziasc https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...czuplanie.html
„Miłość nie polega na tym, aby wzajemnie się sobie przyglądać, lecz aby patrzeć razem w tym samym kierunku.” 17.12.2007 Love 31.07.2010 Zaręczyny ![]() 11.06.2011 nasz Slub zbliża się 14.09.2011 Dzidziuś |
|
|
|
#2065 |
|
Zadomowienie
|
stosowałam Białą Perłę chyba raz dziennie z tego co pamiętam, ale przestałam po jakichś 2 tygodniach. osłabiła mi szkliwo i mi się teraz zęby kruszą. jak ją kładłam to aż czułam w niektórych zębach taki przeszywający ból
dwie tubki stoją prawie pełne i pewnie niedługo je wywalę bo się boję to znów stosować. ale ja mam po prostu słabe szkliwo z natury ale dużo osób ją chwali. ja też zresztą miałam trochę bielsze zęby po tych 2 tygodniach. a i jeść można od razu po wypłukaniu chyba a 2 razy dziennie chyba też można stosować dla lepszego, szybszego efektu ale tego to by już wogóle moje zęby nie zniosły
|
|
|
|
#2066 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie sa fotki Martysi z przedłuzonymi włoskami???
![]()
|
|
|
|
#2067 |
|
Raczkowanie
|
ona nie dodawała ma tylko w avku
„Miłość nie polega na tym, aby wzajemnie się sobie przyglądać, lecz aby patrzeć razem w tym samym kierunku.” 17.12.2007 Love 31.07.2010 Zaręczyny ![]() 11.06.2011 nasz Slub zbliża się 14.09.2011 Dzidziuś |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2068 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2069 | |
|
Zakorzenienie
|
w avku faktycznie jak naturalne wygladaja ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Cytat:
oj, to Ciekawe jak u mnie będzie... Chociaż jak używałam pasków wybielającyh white strips to moja koleżanka też miała podobne objawy do Twoich a u mnie nic sie nie działo... ale nie wiadomo. zjem obiad i przetestuje ![]() a dzisiaj już 12 dzień a6w przede mną
|
|
|
|
|
#2070 |
|
Zadomowienie
|
a włosy Martysi widziałam jeszcze na nk
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:39.

)

uzywa ktoras z Was?

,wszelkiego rodzaju rzeczy z wielkimi napisami D&G,Dior itp.
A wole gąbeczką bo nie lubie sobie palców brudzić 

ale takie chaszcze że nara :/ jak można w XXI wieku się nie golić
takie kolorowe