|
|
#811 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 6
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;11713663]Dzisiaj wreszcie podpisałam umowę jako ja - do tej pory pracowałam na nazwisko mamy... A w piątek podpisuję już liderową umowę
[/quote]Gratulacje i powodzenia ![]() Cytat:
300 zł dla niego warto, ja bym kupiła dwie najdroższe perfumy i problem z głowy, no ale to kwestia indywidualna ![]() [1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;11712303]jesli nie skladalam zamowienia jeszcze z obecnego katalogu, a chce cos kupic w COKU to bede musiala zaplacic 10 zl dodatkowo?[/quote] Cytat:
![]() piszesz pismo o rozwiązanie umowy
|
|
#812 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
.
|
|
#813 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
musisz wyslac list polecony do avonu z rezygnacja i podac jej przyczyny np wyjazd za granice
|
|
#814 |
|
Raczkowanie
|
Ja własnie złozylam zamowienie
na jakieś 650zl, ale w tym prawie za 200 zamowilam dla siebie Zawsze mam tak, że to co zarobię dzieki zamowieniom, to i tak zostawiam te pieniadze w avonie ! Dziewczyny, czy mi sie przewidziało czy widziałam gdzies ofertę kupna wszystkich probek zapachow?? Tzn kazdy zapach po jednej probce??? I zapytam jeszcze raz o TTA in love, wiecie moze czy jeszcze bedzie?? ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Podziwiam Was że macie zamowienia na ponad 1000zł ![]() Jak Wy to robicie???
|
|
|
|
#815 | |
|
Zakorzenienie
|
a to się nie dziwię
![]() Cytat:
TTA love powinna być, nie była wycofana... chyba żem ślepa ![]() pakietu próbek nie widziałam niestety ;( zamówionko na ponad 1000 da się zrobić, ale łatwo nie jest wg. mnie ale co katalog trzeba zdobywać nowe klientki, zostawiać katalogi w nowych miejscach, prospektować czy zwał to jak zwał... zależy też od środowiska i ludzi na jakich trafisz też Ci się uda, trzymam kciuki ;D
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2009-04-01 o 15:51 |
|
|
|
|
#816 |
|
Zadomowienie
|
wczoraj dostałam paczuszke z zamowieniem (1546zł
) moja liderka musiala sie za mnie stawic bo niedawno przepisalam umowe z mamy na siebie, to jak jakbym byla nowa konsultantka i niestety brak wyrobionego zaufania i zamowienia tylko do 500zł przez pierwsze kilka kampani.. to sie pomecze przez kilka katalogow.. co do katalogu 08 to tragedia szczerze mowiac ;/ nie ma nic ciekawego zarówno w katalogu jak i w ofercie netto.. z nowosci i promocji to tylko i wylacznie hmm: serum modelujace owal twarzy ANEW z próbka w katalogu promocyjne zestawy ANEW 'przy zakupie.. gratis o wart. 79,90' woda/mgielka/balsam Brazil Beat + pachnaca strona nowy zapach meskiej lini PRO 'ProOcean' + pach. strona promocja SPA przy zakupie 2 prod. kosmetyk M. Martwe gratis nowe odcienie (błekitnego) konturówki do oczu/złocisnie polyskujacego cienia/lakier zestaw kolorówki supertrwaly cien, konturówka, tusz za 29,90 mus/delikatny podklad/puder prasowany/bezb. idealna gładkosc/polyskujaca baza 34,90 w promocji błyszczyki za 15,90 powiekszajace usta, metaliczne, wykrecane ;] nowe torebki habrowa i żółta + standardowo nowa biżuteria woda Bond Girl 007 za 89,- giełki Celebre,PurBlanca,Passion Dance powrot Pur Blanca Blush 29.90 Full Speed 49.90 powrót serum Solutions w nowym opakowaniu prod. modelujaco-opalajace Solutions w nowym opakowaniu w zestawach balsam do stóp w deo-kulce XXl kremy do stóp, Senses i szampony AT promocja kosm. do opalania NETTO: mus matujacy podklad nawilzajacy blue rush dla niej blyszczyki CT w paletce kilka rzeczy solutions w starych opakowaniach i nic specjalnego wiecej ;P |
|
|
|
#817 |
|
Wtajemniczenie
|
UAE w wątku z katalogami pytałaś o kolczyki Brigdet, a szukałaś tam w ogóle?
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=386 i jeśli coś potrzebujesz to pisz w tym wątku bo tamten służy tylko do umieszczania zdjęć
Edytowane przez ashiva Czas edycji: 2009-04-01 o 16:15 |
|
|
|
#818 |
|
Rozeznanie
|
Agnesta, a skany jakieś będą?
|
|
|
|
#819 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziekuje za podanie linku do zdjęcia ![]() Od teraz będę wiedziec by w tamtym wątku nie pisac ![]() kolciag - mam nadzieje ze kiedys uda mi sie robic wieksze zamowienia Postaram sie juz od 6 katalogu
|
|
|
|
|
#820 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#821 |
|
Zakorzenienie
|
Z kat. 4 miałam zamówienie na ok. 270zł, ale w wyniku braku z netto jak się okazało wyszło na 249,50zł i przez to nie otrzymałam tych trzech kosmetyków z programu motywującego, więc napisałam do avonu i pani do mnie niedawno dzwoniła, że doliczą te 3 kosmetyki.
wreszcie jakaś bardzo pozytywna wiadomość ze strony avonu, miło z ich strony jednak szkoda przez te 50gr
|
|
|
|
#822 |
|
Raczkowanie
|
Napisane przez Kachaaa
mam pytanie czy z oferty specjalnej przychodza wam te reczy: bo chcialabym zamowic ![]() Orzeźwiający spray do ciała Mandarynka i Aloes, 125ml Szampon dodający objętości włosom cienkim i słabym - jaka to pojemnosc?? Tusz ekstremalnie podkręcający - złota edycja, 7ml -Black Konturówka do powiek, 1.48g - Black u mnie konturówka jest na fakturze , więc przyjdzie ![]() oprócz tego to tylko Carnival 250ml-produkt alternatywny reszta wszystko tak jak być powinno ![]() tylko żałuje tej torebki Organizatorki bo się w końcu nie zdecydowałam ![]() |
|
|
|
#823 |
|
Raczkowanie
|
mam juz fakturę.
Przy różowym zestawie pisze bezpłatny i nie ma tam ceny ![]() co to znaczy? |
|
|
|
#824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zastanawiam się z którego katalogu ją zamówić z 7 czy 8. ale na rublach się nie znam, widziałam jedynie rosyjski katalog![]() Mam ładne zamówienie z kat. 5- 3000zł
|
|
|
|
|
#825 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zazdroszcze.. jak Ty to zrobiłas ![]() wrzucilabym tylko niestety skaner mi padl ;/ a złota szminka standardzik.. 19.90 tak samo jak w katalogu 7.. zamowilam sobie zestaw próbek tych szminek i jakie te kolory ciemne |
|
|
|
|
#826 |
|
Rozeznanie
|
balsam do stóp w deo-kulce
XXl kremy do stóp, Senses i szampony AT mgiełki Celebre,PurBlanca,Passion Dance puder prasowany/bezb. idealna gładkosc/ mogłabyś mi napisać co ile kosztuje |
|
|
|
#827 | |
|
Zakorzenienie
|
ja dziś odebrałam paczkę. Zamawiałam małe torebki papierowe i przyszły mi takie z innego papieru-takiego miękkiego, ciemniejszego białego niż poprzednie takie jak gazetowe. niezbyt mi się to podoba. Dla siebie dużo zamówiłam, m.in.4 naturalsy (wyszły mnie po 4,58) krem Moisture24, różowy zestaw, z netto balsam do ust wanilia i dostałam też sporo prezentów- maseczkę do włosów PS Greckie morza (już wypróbowałam i zaraz po umyciu włosy są fajne i śliskie, ale jak je wysuszyłam to były matowe, niemiłe w dotyku, takie tępe i sztywne.Niezbyt mi się podoba, może z czasem się do niej przekonam, zobaczę jutro czy nie obciążyła zbyt włosów) dostałam też krem pod oczy- wydaje się fajny, żel ma taką różową poświatę, no i mini krem nawilżający 2 w 1 z solutions.
klientki brały puder prasowany (przyszedł w kwadratowym opakowaniu), Brylantowy błyszczyk Berry ma mocny kolor, ale na ustach nie jest aż tak bardzo rażący i jest przyjemny, gładki, pachnie miętowo; komórkowy błyszczyk jest naprawdę miniaturowy- za taką ilość nie opłaca się nawet wydawać te 4,90. próbki wody 60" przyszły mi w blistrach, normalnie, a próbki 50" w woreczku i trochę rozlane. 50" mi się nie podoba, za to 60" bardzo ładna. Cytat:
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2009-04-01 o 17:10 |
|
|
|
|
#828 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
XXL kremy do stóp tj. intensywnie zmiekczajacy, do pięt, z sylikonem, wygladzajacy peeling i kapieli - 9,90 Szampony AT 750ml - 15,90 Senses 500ml - 9,90 Mgiełki - 23,90 Puder prasowany/bez.idealna gładkość - 34,90 |
|
|
|
|
#829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak to prawda są ciemne, mam odcień Golden Wine ale zmieniłam kolor włosów i teraz pasuje do mnie idealnie![]() Zamierzam kupić Chocolate Gold, mam nadzieję, że będzie to ładny brązowy kolor
|
|
|
|
|
#830 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ze złotymi drobinkami bynajmniej tak wygladaszminka.. a jak na ustach? róznie to bywa.. |
|
|
|
|
#831 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#832 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w tych takich jakby 'szufladkach' ![]() mus matujacy i podklad nawilzajacy - 14,90 blue rush dla niej - 19,90 blyszczyki CT w paletce - 5,90 kilka rzeczy solutions w starych opakowaniach - od 2,90 krem do rąk SSS zimowa miekkosc do 11,90 krem głeboko nawilzajacy na noc.. reszta w przedziale 8-10zł z groszami |
|
|
|
|
#834 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
albo dzwoniac na infolinie podana na tyle katalogu tj. 0800-800-888 |
|
|
|
|
#835 |
|
Raczkowanie
|
Czy ktos widział torbe organizatorkę. Robie dziś zamówienie z kat.5 i nie moge sie zdecydować. w katalogu mi sie podoba tylko czy w rzeczywistosci jest taka sama.
|
|
|
|
#836 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, próbowała któraś w Was już tych nowych kremów Solutions "źródło energii"? Jakie wrażenia?
Ja wypróbowalam (z próbeczki) zestaw "moc nawilżenia". Jak dla mnie niestety niezbyt - kremy są za ciężkie i mają specyficzny, duszący zapach. Nie powiem, ładnie wygładzają skórę po użyciu, ale zdecydowanie do suchej cery. Dla normalnej już zbyt obciążające. Z tego, co testowałam w COK serię "źródło energii" to kremy były lżejsze i ładniej pachniały. Ciekawią mnie też do nich myjące żele na dzień i na noc. Szkoda, że nie ma toniku, do kompletu, ale może w kolejnych katalogach się pojawi? |
|
|
|
#837 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#838 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
smoczy owoc, jagoda palmy brazylijskiej, drzewo tekowe dostepny migoczący balsam (podejrzewam ze chodzi o połyskujace drobinki) - 11,90, mgiełka zapachowa 14,90 oraz woda toaletowa 50ml 19,90 Serum standardowa cena 22.90 tyle tylko ze nowe opakowanie.. cale przezroczyste. Serum witaminowe na noc "źródło enegrii" przypuszczam ze kazdy wie o czym mowa.. kosmetyki do opalania: ogólnie króluje oferta Kup dwa dowolne za 38,90 w miare atrakcyjna.. osobno kosmetyki w dosc wysokich cenach 19,90 - 29,90 jedynie kolekcja 'po opalaniu' tj. ukojenie opalonej skóry nieco taniej.. 13,90 za wszystko (złocisty balsam, chłodzacy spray, krem po opalaniu, kojące masło) chciałabym sie dowiedziecz czy jest konsultantka która skorzystala z opcji startowej - niezbednik konsultantki o wart. 180zł za 29,90?! co zawieralo sie w tym 'niezbedniku' i jak wyglada w srodku torba. |
|
|
|
|
#839 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki już sie nie moge doczekac tej brazil beat-lubie te letnie serie
|
|
|
|
#840 |
|
Rozeznanie
|
a w którym katalogu jest ten Brazil Beat??
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.

[/quote]
300 zł dla niego warto, ja bym kupiła dwie najdroższe perfumy i problem z głowy, no ale to kwestia indywidualna ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

)