|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!! cz. II
Cytat:
warto wiedziec, nie byłam tam wieki temu ale masz blisko ten na Żywnego obok stokrotki tam się podobno zabijają o ciuchy
|
|
#4442 |
|
Zakorzenienie
|
Na youtubie jest nawet filmik o ciucholandzie na Wolskiej
.
|
|
#4443 |
|
Zadomowienie
|
Byłam dziś w Twoich okolicach jak wracałam od lekarza, wstapiliśmy z Krzysiem na targ po skarpetki i obok po "słynne kajzerki"
|
#4444 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też brykałam między straganami - szkoda że się nie spotkałyśmy
.
|
|
#4445 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie wiem gdzie jest ten na Żywnego
|
#4446 |
|
Zadomowienie
|
sorki, na Żelazowej Woli , myla mi się te ulice, bo są obok siebie http://www.stokrotka.pl/index.php?mo...9&parentId=397
|
#4447 |
|
Wtajemniczenie
|
Tola, Bandola podeślijcie mi zdjęcia z koncertu kreatywki
|
|
|
|
#4448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w każdym razie nie pamiętam... ale może polizę kiedyś rozeznać terenjejku, jak mi się nie chce dzisiaj w tej pracy siedzieć.... oj kurcze.... wszystko robię, żeby tylko się nie naprawcować
|
|
#4449 |
|
Wtajemniczenie
|
Ruda - mam dzisiaj to samo....
Aż spać mi sie chce |
|
|
|
#4450 |
|
Zakorzenienie
|
A ja umyłam okna
. Co prawda niestety kuchenne jest uświnione nie do domycia, bo jest pęknięta szyba i brudu nawlatywało do środka, ale i tak od razu wszystko lepiej wygląda. Trochę miałam pietra stawać na stołku na balkonie 4 piętra, ale cóż - okna się nie otwierają, a może raczej jak otworzę to mogę nie zamknąć :P.
|
|
#4451 |
|
Zakorzenienie
|
no mnie sie juz teraz nawet nie chce
ale tylko trzaskam maile albo wizaż... i tylko tak kombinuje, kiedy nadejdzie w miarę przyzwoita pora, żeby się stad zmyć
|
#4452 |
|
Zakorzenienie
|
A mi dziś dzień w pracy bardzo szybko minął i całkiem przyjemnie
Przy okazji prima aprilis poinformowałam kierownika, że spodziewam się dziecka - nawet znośnie to przyjął Miłego wieczorku żoneczki
|
#4453 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze już wieczór... byłąm rano na chwilke a musieliśmy jechać z małą na badania...
Ostrowczanka fajny ciuch jest na Narutowicza prawie zawsze można znaleść coś extra.. tylko ceny dość wysokie jak na ciuchland... a mam pytanko któraś z ciążówek bedzie miała może dziewczynke?? mam stos ciuszków i zagracają mi szafę... |
|
|
|
#4454 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak tam badanka Lilianki wszystko dobrze ![]() Cytat:
![]() ide sie uczyc do egzaminu miłego wieczorka
|
|
#4455 |
|
Zadomowienie
|
Hej
dziś kolejny dzień walki z "małym ssącym głodkiem". Ania obudziła się na karmienie o 4 i położyłam ją w końcu spać o 5... 13 godzin później zaraz się obudzi, więc ja tylko na chwilkę. Wczoraj byłyśmy na szczepieniu, w nocy lekka temperaturka więc się cały dzień w domu kisiłam. Szkoda pogody, ale może jutro uda nam się wybrać na spacerek Tymczasem robią mi się coraz większe wory pod oczami, bo niestety Ania coraz częściej nic sobie nie robi z pory nocnej Pierwsze karmienie z butelki mamy już za sobą - bez problemów musiałam wcześniej przetestować, bo w piątek mamy wizytę u ortopedy i nie wiem ile nam to zajmie. Kupiliśmy butelkę TT i jak narazie jestem zadowolona ![]() Wklejam pare nowych fotek ![]() Ach i mam pytanie do mamusiek kiedy zaczęłyście zostawiać swoje pociechy z kimś na dłużej i na jak długo?
|
#4456 |
|
Zakorzenienie
|
Bandola! To może przyszły tydzień jakoś? Bo jutro i pojutrze jakoś nie bardzo mi pasuje. Może być?
Sonia! Postaram się zaraz coś przesłać. Sija! Skąd ta Twoja Ania ma tyle tych włosów?! Miki podług niej jest łysy! Ja najpierw zostawiałam Mikiego na godzinę, jak leciałam do Kościoła w tą i z powrotem, a potem na 1,5 godziny czy 2 juz nie pamiętam, jak przyjechałam do Ciebie.
|
#4457 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj byłam na stepie - było bardzo fajnie
|
#4458 |
|
Raczkowanie
|
Wyniki Lilinki bedą w piątek..
Małpka a macie już wyprawke... ? ja wiekszość tych malutkich rzezcy dostałam i uważam że nie opłaca sie kupować...bo 56 i 62 to moment i są za małe... Sija jakie Ania ma cudowne włoski... małą zostawiałiśmy jak miałą 4 miesiące...jak 5 i to już nawet na cały dzień... a ostatnio 2 razy została u dziadków na noc... Ruda ty to masz kondyche... aż ci zazdroszcze musze i ja sie wziąść za siebie.. a orbitrek stoi w pokoju i sie kurzy... |
|
|
|
#4459 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro mam w planie na 16:30 TBC. A Ty?
|
#4460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie to by się nie kurzył ![]() ja najwcześniej dam rade na 18:30 - wtedy są moje ulubione piłki, może zostanę jeszcze potem na bieżnię.....? niestety o 16:30 to ja sobie mogę pomarzyć, że z pracy wyjdę w tym czasie
|
|
#4461 | |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
o rany jaka to już pannica a włosków to rzeczywiście ma mnóstwo, będzie kiedyś miała bujny warkoczCytat:
i zaraz priv skrobnea skoro w poniedziałek wam spacer nie pasuje, a mimo wszystko któraś się bardzo będzie nudzić i potrzebować towarzystwa to piszcie ja chętnie bo jak nie to pójde na zakupy i o![]() ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- to jeszcze i ja mam pytanko do mamusiek takie nowe smoczki to wyparzałyście najpierw w gorącej wodzie przed pierwszym użyciem
|
|
#4462 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry!
a co tak puściutko?
|
#4463 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja pierwszy raz zostawiłam jak mały miał coś ok 3 tyg - na 2-3 godz bo wtedy jeszcze karmiłam. Na noc piwrwszy raz zostawiłam jak miał 5 miesięcy. A potem już wiele razy Dziękuje Cytat:
Dzień dobry Ja się melduje ze jestem |
||
|
|
|
#4464 | |
|
Zakorzenienie
|
no własnie nie wiem co tu tak pusto
było brzydko za oknem to żadna nie miała weny i humoru pisać, teraz jest ladnie to wszystkie na dwór pewnie wywiało![]() Cytat:
a to sie nie popsuje smoczek przepraszam za te głupie pytania ale wy już doświadczone a ja zielona
|
|
#4465 |
|
Wtajemniczenie
|
tak Malpka - nic się smoczkom nie stranie - zresztą na wszystkich akcesoriach dla niemowląt na opakowaniu albo na ulotce jest opis co zrobić przed pierwszym użyciem
|
|
|
|
#4466 |
|
Wtajemniczenie
|
i ja sie witam, ale zaraz idę okna myć :P Mam ich do umycia 6 wielkich i dwa razy po pół, na razie umyte dwa. A w weekend moi rodzice nas nawiedzają więc trochę musze teraz posprzątać przed swietami jako że już c zasu nie będzie
wczoraj dostałąmślicznego storczyka - ni to fiolet ni bordo z białym brzeżkiem - jodie to dla Ciebie informacja. A ten jeden co puścil pęda mam nadzieję,że teraz wreszcie ruszy pełna parą bo tak leniwie jakoś mu szlo dotąd. Amarylis już zasycha - może któas wie jak z nim teraz postępować ??? Chcialąbym żeby jeszcze zakwitl. miłego pięknego dnia. czy m mi się dobrze zdaje,że nie było tu dawno indygo?????? |
|
|
|
#4467 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co jest na opakowaniu to jeszcze nie wiem bo dopiero w poniedziałek sie wybieram po reszte drobiazgówCytat:
![]() a za mycie okien i sprzątanie to ja sie od wtorku wezme może uda mi sie wcześniej niunie wykurzyć
|
|
#4468 |
|
Zakorzenienie
|
Sonia! Bandola! Właśnie skojarzyłam, że nie mam tego zdjęcia, co nam ktoś robił, jak byłyśmy we trzy z maluchami. Ma któraś z Was to zdjęcie? Poproszę!
|
#4469 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#4470 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nie mam - Bandola powiina mieć, ale pewnie jest teraz z Krzysiem na spacerku - jak go położy spać to napewno wpadnie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.

warto wiedziec, nie byłam tam wieki temu ale masz blisko ten na Żywnego obok stokrotki tam się podobno zabijają o ciuchy

.
....

. Co prawda niestety kuchenne jest uświnione nie do domycia, bo jest pęknięta szyba i brudu nawlatywało do środka, ale i tak od razu wszystko lepiej wygląda. Trochę miałam pietra stawać na stołku na balkonie 4 piętra, ale cóż - okna się nie otwierają, a może raczej jak otworzę to mogę nie zamknąć :P.

miłego wieczorka
05.07.2008
zaraz się obudzi, więc ja tylko na chwilkę. Wczoraj byłyśmy na szczepieniu, w nocy lekka temperaturka więc się cały dzień w domu kisiłam. Szkoda pogody, ale może jutro uda nam się wybrać na spacerek
i zaraz priv skrobne
było brzydko za oknem to żadna nie miała weny i humoru pisać, teraz jest ladnie to wszystkie na dwór pewnie wywiało