|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Misja w Zambii - część III
Cytat:
Filmik, suuuper, choć tylko parę z Was rozpoznaję - ekipę z Warszawy i kilka osób ze Śląska. MamoBernarda podpis robisz klikają w ustawienia (ikonka na tym najciemniejszym biskupim kolorze) i tam w ikonę - Edytuj podpis. Okienko wygląda jak okienko odpowiedzi. Wpisujesz tam np. Zaglądnij do nas, następnie zaznaczasz myszką i klikasz w takie kółeczko z elipsą - linkowanie. Otwiera się kolejne okienko, gdzie wklejasz np. adres jakiejś strony lub forum, dajesz zapis i gotowe. Nie wiem jak to wytłumaczyć jaśniej ![]() Cytat:
, ale mam identyczne zdanie. A jeszcze tłumaczenia "specjalistów", że taki pedofil to biedny chory człowiek, którego należy leczyć działają na mnie jak płachta na byka Jakbym miała wybór czy moje pieniądze przeznaczyć na "leczenie" takiego zboczeńca czy na leczenie jego ofiary to wybór jak dla mnie oczywisty!! A podobno chcą w więzieniach właśnie zacząć leczyć pedofili Po co? Zamknąć takich do końca życia i nie wypuszczać![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bez Ciebie to już dawno chyba byśmy zatonęli. Tyle spraw wyjaśniłaś, czuwasz nad innymi. MAMA teraz zaganiana, ja też będę musiała sobie przerwę zrobić, Dla Ciebie J. też - dom, praca, dzieci, potrzebna nam taka zmotywowana osoba do pomocy. Rozwydrzona suuuuper, że już tyl uzbierało się Pamiętajcie o podbijaniu, a to mój wątek z forum gotowanie http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=178124Można też podbijać. |
||||
|
|
|
#4802 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Popieram spotkanie w Warszawie w maju 22-24. Rezerwować już Choszczówkę? :D
poCZATuj z nami! CENNIK POCZTY =>suwak na Afryka (paczka ekonomiczna 20 kg [max] = 187 zł) Edytowane przez New_Rock Czas edycji: 2009-03-31 o 11:46 |
|
|
|
|
#4803 |
|
Raczkowanie
|
Hmm ale postów do nadrobienia
![]() Dziękuję wszystkim za wspaniałe spotkanie. Miło było wszystkich poznac MamoBernarda organizacja super. Bzianka kołocz pyszny aż się dziwię że na wszystkich zdjęciach na których mnie widac nie jestem ujęta w trakcie konsumpcji .Tereska ale piekne rzeczy robisz córka jest zachwycona koralami a synek jajkiem jak bedę miała chwile to załacze zdjecia. Blla gratulacje Po poście Neli aż zapomniałam co chciałam napisac straszne a najgorsze jest to ze taki potwór sobie spokojnie żyje i może(mam nadzieje że nie) krzywdzi kolejna osobe![]() Luba gratulacje dla córy MamoBethy śliczna dziewczynka Jolindzia i Tytana29 witajcie na forum Edytowane przez agamann Czas edycji: 2009-03-31 o 14:44 Powód: dopisek |
|
|
|
#4804 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() tym bardziej, że od 25 maja mam szkolenie w Wawie, to od razu bym już sobie została ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4805 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Koszty takie jak ostatnio czy wyższe??
|
|
|
|
|
#4806 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja po prostu prawdopodobnie przyjadę we czwartek 21 maja wieczorem, i będę do soboty 23 maja też wieczora. Nocleg jak bym mógł w Choszczówce to bym od razu tam przyjechał. Innych planów co będę robił w tym czasie, nie mam. A spotkanie jak chcecie i sobie ustalicie. |
|
|
|
|
#4807 |
|
Raczkowanie
|
witajcie,cieszę się że kołocz wszystkim smakował,tradycja naszej rodziny po śp.Babci
Animator co do daszka dla boćków,nie da rady,nie miały by jak lądować Ogłoszenie: młody samotny bociek poszukuje samotnej bocianicy ,zapewniony apartament na wysokości i ful wypas na łące
|
|
|
|
#4808 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję Ahamar i Mama Bernarda za instrukcję wstawiania zdjęć jako załącznikawypróbowałam na moi wczorajszym wpisie działa
Możecie w szkole informatyki uczyć Mam jeszcze pytanie do kogoś jak wstawić zdjęcie przy swoich danych, czyli z lewej stronki pod nikiem? Dziękuje za wszystkie przywitania, miłe to Pozdrawiam
|
|
|
|
#4809 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich serdecznie!!!
GRATULUJĘ UDANEGO SPOTKANIA. ![]() ![]() ![]() Blla -wielkie gratulacje dla Ciebie i męża, oraz dużo wypoczywaj. Tatyna 29 Jolindzia -witajcie na forum. ![]() ![]() ![]() Luba - gratulacje dla córeczki ![]() ![]()
|
#4810 |
|
Raczkowanie
|
Gosiakk, Agamann, Mamopity
|
|
|
|
#4811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaczynam sie cieszyc, że nie jeżdżę na spotkania. Miałabym Pare godzin przyjemnosci a całe życie w biodrach ![]() Dziękuję wszystkim za gratulacje! Nela, właściwie nie wiem co napisać, bo musiałabym użyc słów ogólnie uważanych za wybitnie niecenzuralne
|
|
#4812 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/profile.php?do=editavatar PS: czat otwarty!
|
|
#4813 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki za pomoc New_Rock!!
|
|
|
|
#4814 |
|
Raczkowanie
|
Blla gratulacje, taaaak strasznie się cieszę
![]() więc Twoje szczęście podnosi na duchu. Życzę wszyyystkiego dobregoNela, naprawdę serce pęka gdy słyszy się o krzywdzeniu dzieci Miejmy nadzieje, że małej się poprawi, choć wiem sama, że po jakiejkolwiek przemocy seksualnej do końca życia pozostaje straszny uraz Och! zazdroszczę Wam tego spotkania
|
|
|
|
#4815 |
|
Przyczajenie
|
Bardzo dziękuję za miłe powitanie „w domu”
Gosiakk7 -Gosiu –cieszę, że myślałaś o mnie, nie wiem jak to zrobiłam – bo tak samo jak wcześniej ale tym razem się udało ;-) chyba dlatego, że nie wiem jak wysłać do Ciebie wiadomość prywatną ;-) - mnie też podobasz się w krótkiej fryzurce ![]() Nie wiem, czy dobrze skojarzyłam wszystkie nicki z osobami – wybaczcie ale na odwrót -najpierw real a potem forum też jest ciężko ;-))) Tatyana 29 – 100 % dobrze, cieszę się, że spotkanie Cię zmobilizowało – tak jak mnie! gratuluję Norton –??? tu nie jestem pewna czy dobrze - ale z największym szacunkiem czy ja tak mogę się zwracać ? ![]() dzięki za powitanie do Klubu Adopcja Serca nie było problemu się dołączyć od pierwszej chwili gratuluję pracy o działalności misyjnej poczytałam ;-) i przypomniało mi się, że oglądałam kiedyś program w TV, stronka też fajna , dekoracja wielkopostna bardzo wymowna ... Markos – także podziwiam za to „męskie” zaangażowanie, Serdecznie pozdrawiam także Mamębednarda, panią tesik i wszystkich których nie znam na razie: basiaczek11, mamępity, ahmarowi i New_rock za instrukcje dzięki– pewnie też skorzystam ![]() blla - gratuluję i trzymam kciuki – najlepiej na różańcu, znam to odliczanie każdego dnia ale czasem tak trzeba - dziś syn ma 12 lat , jest zdrowy i wielką pociechą luba - ale „szczęściarą” jest Twoja córka .... dzisiejszy post Neli rzuca na kolana ....bo słów brak |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4816 |
|
Raczkowanie
|
Karotka dziękuję - i cały czas trzymam kciuki za Was. My staraliśmy się bardzo, bardzo długo więc rozumiem Cię i życzę abyś jak najszybciej została mamusią (nie tylko adopcyjną)
Jolindzia dziękuję |
|
|
|
#4817 |
|
Raczkowanie
|
Seona dziękuje bardzo
Mam nadzieję, że się udało
|
|
|
|
#4818 |
|
Rozeznanie
|
Udało się
Dzis podpisałam umowę o pracę Co prawda na czas okreslony, ale teraz większośc takich jest... Do pełni szczęścia brakuje mi jeszcze 3 rzeczy ale wszystkie w planach i to bardzo realnych ![]() To co z tym spotkaniem w warszawie?? |
|
|
|
#4819 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No Gratulacje
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4820 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie!!
Dopiszcie do Party Wielkanocnego dla Dzieciaków 150 zł. Przelew poszedł pozdrawiam wiosennie K. |
|
|
|
#4821 |
|
Raczkowanie
|
Szczęść Boże Siostro Józefo. Mam pytanie, czy można w jakiś sposób pomóc Basi z hospicjum o której pisała Nela? Może kupić poduszkę przeciwodleżynową pod pupę, może jakieś leki, lub maści? Może witaminy lub jakieś odżywki, piżamkę lub jakieś ubrania (tylko musiałabym znać wzrost, tak mniej więcej)? Bardzo proszę o odpowiedz czy jest coś potrzebne.
Edytowane przez MartaiMaciej Czas edycji: 2009-04-01 o 20:20 |
|
|
|
#4822 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I pomyslec ze miesiac tak szybko przelecial!Nela dzisiaj rano wyjechala z Mpanshyi.Dziekuje Bogu za Jej obecnosc tutaj,wniosla duzo radosci,ciepla,i tak bardzo nam pomogla w Programie.Oh!Bedzie nam Jej brakowac ale wierzymy ze znow do nas przyjedzie.Nela zyczymy Ci szczesliwej podrozy ,pamietamy w modlitwie. Krzysztof ,Shreck pamietamy,pamietamy-jak tylko gdzies sie zwolni miejsce damy znac bo nasz goscinny domek od teraz bedzie zamieszkany przez najmlodsze pokolenie Siostr. W szpitalu goscinne pokoje zajete sa przez studentow medycyny z innych krajow,miejmy nadzieje ze bedzie taki czas i pomiedzy przyjazdami studentow zwolni sie jakies miejsce.pozdrawiam, |
|
|
|
|
#4823 |
|
Rozeznanie
|
Słuchajcie, w niedzielę spotykamy się z Pyziulką w Toruniu, może ktoś jeszcze ma ochotę się spotkać ?
![]() i podrzucam pytanie co z Warszawą- ja jakby co się wpisuję na listę ![]() Nela udanej i spokojnej podróży |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4824 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4825 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4826 |
|
Raczkowanie
|
![]() W końcu jesteśmy jedną rodziną, prawda? Gratulacje , życzę Ci aby ta praca była niemęcząca, dobrze płatna i przynosiła wiele satysfakcji
|
|
|
|
#4827 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cieszę się, że paczuszki dochodzą do celu i sprawiają dziecim dużo radości. Nela - bardzo dziękuję za zdjęcie mojego drugiego dzieciątka - Bernadette. Adopcja Serca faktycznie uczy cierpliwości, bo czekałam na nie 8 miesięcy. Gdzie się ukrywał ten mały szkrabek? ![]() Pochwalę się też zdjęciem. Dobrze, że wysłałam tylko kilka spinek do włosów, bo jak widzę nie na wiele się przydadzą Małą trochę wystraszyły "białe twarze" i jak słodko szuka ratunku u swojej mamy Nela zdjęcie jest naprawdę urocze. Raz jeszcze dziękuję. Gosiakk7 - dzisiaj dostałam kalendarz. Bardzo mi się podoba. Osobom, które brały udział w jego tworzeniu gratuluję - kawał dobrej roboty ![]() Pozdrawiam wszystkich wiosennie Edytowane przez yustyna777 Czas edycji: 2009-04-02 o 17:42 |
|
|
|
|
#4828 |
|
Rozeznanie
|
Witam wszystkich bardzo serdecznie
Cieszę się ,że powstał taki wątek na wizażu,podziwiam was za to wszystko co robicie dla tych dzieci ,to naprawdę cudowne ![]() Może nie uda mi się odrazu przeczytać wszystkich części wątku jednak sukcesywnie będę go przyswajać Mam nadzieję ,że uda mi się kiedyś wyjechać na misję do Afryki...
|
|
|
|
#4829 |
|
Raczkowanie
|
slyszalam ze adopcje zostaly wstrzymane - czy to prawda?
|
#4830 |
|
Zakorzenienie
|
Tak u nas są chwilowo wstrzymane
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...31&postcount=3Zawsze można poczekać na jakiegoś Dzieciaczka "porzuconego" przez Sponsora czy nowe Dzieci od Siostry. Info podaję zawsze na forum. Rozwydrzona jak stan konta?
Edytowane przez Seona Czas edycji: 2009-04-02 o 22:05 Powód: dopisek |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:36.

Jakbym miała wybór czy moje pieniądze przeznaczyć na "leczenie" takiego zboczeńca czy na leczenie jego ofiary to wybór jak dla mnie oczywisty!! A podobno chcą w więzieniach właśnie zacząć leczyć pedofili
Po co? Zamknąć takich do końca życia i nie wypuszczać
Bez Ciebie to już dawno chyba byśmy zatonęli. Tyle spraw wyjaśniłaś, czuwasz nad innymi. MAMA teraz zaganiana, ja też będę musiała sobie przerwę zrobić, Dla Ciebie J. też - dom, praca, dzieci, potrzebna nam taka zmotywowana osoba do pomocy.
Pamiętajcie o podbijaniu, a to mój wątek z forum gotowanie

,zapewniony apartament na wysokości i ful wypas na łące

, życzę Ci aby ta praca była niemęcząca, dobrze płatna i przynosiła wiele satysfakcji