Wymarzony pierścionek część XIV :) - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-01, 14:35   #1861
ButterBear
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek część XIV :)

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Co do specyfików do krótkich włosów faworytem mojego męża jest->
http://www.allegro.pl/item581725501_...rodynamic.html

Ten Joanny leży w domu zakurzony.
Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
O dzizus w życiu nie widziałam takiegi cuda, z tego co widzę po zdjęciach to extremum , mój mąż nie ma az takich oczekiwań ale synek by się ucieszył z tego i to bardzo

Mój Tżet zanim trafił na Joannę dużo eksperymentował i wszystko kicha także zalezy co kto lubi
Hmm... może to co powiem, będzie niepoprawne politycznie , ale strasznie się cieszę, że mój TŻ ma króciusieńkie włosy i nie używa do nich żadnych kosmetyków (oprócz szmaponu oczywiście )
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-01, 14:42   #1862
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
Dorinka normalnie ciocia dobra rada

ale szybko lecicie z tematami
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-01, 14:44   #1863
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Hmm... może to co powiem, będzie niepoprawne politycznie , ale strasznie się cieszę, że mój TŻ ma króciusieńkie włosy i nie używa do nich żadnych kosmetyków (oprócz szmaponu oczywiście )
czy niepolityczne nie wiem ale ja nie lubię krótkoostrzyzonych facetów ani łysych, mam awersję Ale niech każdy ma co lubi i kocha
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-01, 14:47   #1864
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

a ja juz nie wiem jaką bym chciała aby mój TZ miał fryzurke na slub. kiedys chciałam aby miał tak 3mm włoski, a teraz jak juz zapuscił to moze cos dłuzszego ale fajnie ułozonego... juz nie wiem TZ powiedział, ze moge mu cos wybrac (odważny jest )

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-01, 14:50   #1865
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
czy niepolityczne nie wiem ale ja nie lubię krótkoostrzyzonych facetów ani łysych, mam awersję Ale niech każdy ma co lubi i kocha
Mój Tż teraz ma obcięte na 7mm i tak mi się bardziej podoba niż w dłuższych
Nie każdemu ładnie w krótkich włosach (i na odwrót)
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-01, 14:52   #1866
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
O dzizus w życiu nie widziałam takiegi cuda, z tego co widzę po zdjęciach to extremum , mój mąż nie ma az takich oczekiwań ale synek by się ucieszył z tego i to bardzo

Mój Tżet zanim trafił na Joannę dużo eksperymentował i wszystko kicha także zalezy co kto lubi
Mój też eksperymentuje..i le kasy na darmo wydane na te specyfiki to szok.

Zależy kto czego oczekuje.
Ten gat2b podobno najlepszy bo w ogóle nie tłuści włosów i nie skleja....patrząc na czuprynę męża - to by sie zgadzało.

Co do tych zdjęć na allegro....mój mąż takich irokezow sobie nie robi- jakby co. Po prostu czochra włosy....a ten specyfik nie przyklepuje ich nie skeja i nie tluści.

Cytat:
a ja lubię jak TŻ kombinuje.
Ostatnio scinal sie na króciutko...ale i jemu i mi się to znudziło. Teraz zapuszcza. Chodzi do mojej fryzjerki która pracuje nad nowym "image fryzurowym" męża
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-01, 14:53   #1867
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Co do specyfików do krótkich włosów faworytem mojego męża jest->
http://www.allegro.pl/item581725501_...rodynamic.html

Ten Joanny leży w domu zakurzony.
to już jakieś megamocne, na imprezę może tak, ale na co dzień do pracy to chyba nie.

Cytat:
to niepolitycznie powiem, że TŻ zapuszcza włosy, ma kręcone i chce mieć małe afro. Aktualnie ma dłuższe włosy od moich
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-01, 14:57   #1868
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
to już jakieś megamocne, na imprezę może tak, ale na co dzień do pracy to chyba nie.

to niepolitycznie powiem, że TŻ zapuszcza włosy, ma kręcone i chce mieć małe afro. Aktualnie ma dłuższe włosy od moich
Nie, spokojnie....nie trzeba tym od razu irokezów robić
Ja tego też czasami używam..jak robię burzę włosów, aby okiełznać grzywkę lub po prostu wyciągnąć poszczególne pasma.

Z tym że ja w ogóle rzadko sięgam po takie rzeczy do włosów.

Małe afro...fajowo

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2009-04-01 o 15:03
Stary 2009-04-01, 14:59   #1869
miskowa
Zakorzenienie

to zmykam, pogoda super a ja muszę wracać do domu i ogarnąć, bo właściciel po haracz przychodzi dziś

do jutra
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-01, 15:03   #1870
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

a ja czekam na kolezankę. ma byc ok 16 i na TZ bo bedzie cos ok 17.30. Pogoda sliczna, a ja chyba jestem na cos uczulona bo nie moge oddychac przez katar i oczy mnie pieką i sa czerwone. robie okłądy na oczy, do nosa mam krople od alergii ale nie pomaga dzis 2 nocy juz nie spałam

Stary 2009-04-01, 15:06   #1871
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
Mój Tż teraz ma obcięte na 7mm i tak mi się bardziej podoba niż w dłuższych
Nie każdemu ładnie w krótkich włosach (i na odwrót)
Dokładnie, ja mam obsesję bo nawet syna nie obcinam krótko jak zazwyczaj są obcinane dzieci Już chcę w nim wyrobić nawyk, że facet też powinien mieć fryzurę nie tylko kobieta....I że obcięcie maszynką po całości to nie jest fryzura bo tak właśnie myślę Wczoraj mi mówi, mamo wiosna już, czapki nie trzeba nosić to może irokeza zrobimy Nauka nie idzie w las
Cytat:
Mój też eksperymentuje..i le kasy na darmo wydane na te specyfiki to szok.

Zależy kto czego oczekuje.
Ten gat2b podobno najlepszy bo w ogóle nie tłuści włosów i nie skleja....patrząc na czuprynę męża - to by sie zgadzało.

Co do tych zdjęć na allegro....mój mąż takich irokezow sobie nie robi- jakby co. Po prostu czochra włosy....a ten specyfik nie przyklepuje ich nie skeja i nie tluści.

a ja lubię jak TŻ kombinuje.
Ostatnio scinal sie na króciutko...ale i jemu i mi się to znudziło. Teraz zapuszcza. Chodzi do mojej fryzjerki która pracuje nad nowym "image fryzurowym" męża
Fajnie, że jest otwarty na te kwestie i eksperymentuje
Cytat:

Zazdroszczę afro
Stary 2009-04-01, 15:06   #1872
twin--maid
Zakorzenienie

Mój TŻ ma dość krótkie włosy, ale w jego przypadku zapuszczanie nie ma sensu. Ma tak sztywne włosy... w dodatku kręcą mu się, że nie da rady ich wtedy ogarnąć więc górę ścina na 15 mm a boki na 12 i wygląda bardzo dobrze... 2 tygodnie po powrocie od fryzjera
Stary 2009-04-01, 15:13   #1873
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Mój TŻ ma dość krótkie włosy, ale w jego przypadku zapuszczanie nie ma sensu. Ma tak sztywne włosy... w dodatku kręcą mu się, że nie da rady ich wtedy ogarnąć więc górę ścina na 15 mm a boki na 12 i wygląda bardzo dobrze... 2 tygodnie po powrocie od fryzjera

Mój Tżet dwa tygodnie po wizycie u fryzjera już planuje kolejną Bo mam obsesję, żeby nie za krotko go obcięli więc zawsze powtarza, że nie chce krótko, a że mu szybko rosną to tak w kółko Raz jak go ciachnęła laska krótko to wyglądał strasznie, jakby wyszedł z woja , śmiałam się strasznie a on tak ochrzanił fryzjerkę, że myślałam że się popłacze

Idę sobie zaraz na pyszną pizzę, dzisiaj YCD Miły wieczór się zapowiada, czego Wam też życzę
Stary 2009-04-01, 15:15   #1874
L_V
Zakorzenienie

Mój w kwesti fryzury jest jeszcze większym pedantem niż ja. Ma swojego fryzjera i tylko jemu ufa. Nei n osi króciutkich włosów, lekko mu się kręcą, a jego fryzjer robi z jego włsoami cuda. Rewelacyjnei wygląda w nieduzym irokezie. Taka fryzura jest dla niego stworzona.
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-01, 15:16   #1875
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie, mój TŻ też ma takie sztywne włosy, że jak zapuszcza włosy, to wszystkie sterczą do góry. Wygląda komicznie Dlatego wolę, jak ma króciutkie
Stary 2009-04-01, 15:17   #1876
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie, ja mam obsesję bo nawet syna nie obcinam krótko jak zazwyczaj są obcinane dzieci Już chcę w nim wyrobić nawyk, że facet też powinien mieć fryzurę nie tylko kobieta....I że obcięcie maszynką po całości to nie jest fryzura bo tak właśnie myślę Wczoraj mi mówi, mamo wiosna już, czapki nie trzeba nosić to może irokeza zrobimy Nauka nie idzie w las

Fajnie, że jest otwarty na te kwestie i eksperymentuje [/b]
A nie ma jeszcze mody ma dłuższe włosy??.
Synkowie mojej siostry od wakacji wlosów nie ścinają bo w Niemczech krótkie włosy u chlopaka to ogromne faux pas

Zreszta jak byłam tam we wrześniu zauważyłam że maloletni chlopcy jak jeden mąz zarościęci ....czy im to pasuje czy nie

No co do męża też sie cieszę..byle już tylko, nie wpadł na pomyśl farbowania

Cytat:
Mój ma gęste i cienkie..jak żona. Do tego podatne na ukladanie..więc może szaleć.
Stary 2009-04-01, 15:28   #1877
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
[/b]

Mój Tżet dwa tygodnie po wizycie u fryzjera już planuje kolejną Bo mam obsesję, żeby nie za krotko go obcięli więc zawsze powtarza, że nie chce krótko, a że mu szybko rosną to tak w kółko Raz jak go ciachnęła laska krótko to wyglądał strasznie, jakby wyszedł z woja , śmiałam się strasznie a on tak ochrzanił fryzjerkę, że myślałam że się popłacze

Idę sobie zaraz na pyszną pizzę, dzisiaj YCD Miły wieczór się zapowiada, czego Wam też życzę
No właśnie moim zdaniem za krótko go zawsze strzygą, ale jak prosi na dłużej to Pani mówi, że nie ma już dłużej opcji w maszynce... dlatego lubię go tak po 2 tygodniach najbardziej
Tobie też Dorinko udanego wieczor.

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Mój w kwesti fryzury jest jeszcze większym pedantem niż ja. Ma swojego fryzjera i tylko jemu ufa. Nei n osi króciutkich włosów, lekko mu się kręcą, a jego fryzjer robi z jego włsoami cuda. Rewelacyjnei wygląda w nieduzym irokezie. Taka fryzura jest dla niego stworzona.
L_V możesz na PW podrzucić namiary?

Cytat:
No właśnie, mój TŻ też ma takie sztywne włosy, że jak zapuszcza włosy, to wszystkie sterczą do góry. Wygląda komicznie Dlatego wolę, jak ma króciutkie
Czyli ma jak mój

Ja dziś szaleję- upiekłam przepyszne cytrynowe muffiny a do tego zaraz będę maślane ciasteczka.
Stary 2009-04-01, 15:29   #1878
dorinka30
Zakorzenienie

[quote=L_V;11719937]Mój w kwesti fryzury jest jeszcze większym pedantem niż ja. Ma swojego fryzjera i tylko jemu ufa. Nei n osi króciutkich włosów, lekko mu się kręcą, a jego fryzjer robi z jego włsoami cuda. Rewelacyjnei wygląda w nieduzym irokezie. Taka fryzura jest dla niego stworzona.[/quote]

To tak jak mój, tylko my nazywamy tę fryzurę długim irokezem
Cytat:
A nie ma jeszcze mody ma dłuższe włosy??.
Synkowie mojej siostry od wakacji wlosów nie ścinają bo w Niemczech krótkie włosy u chlopaka to ogromne faux pas

Zreszta jak byłam tam we wrześniu zauważyłam że maloletni chlopcy jak jeden mąz zarościęci ....czy im to pasuje czy nie

No co do męża też sie cieszę..byle już tylko, nie wpadł na pomyśl farbowania

Mój ma gęste i cienkie..jak żona. Do tego podatne na ukladanie..więc może szaleć.
Wiesz my tego irokeza to nie takiego robionego tak wiesz chamsko maszynką ale jak Tżet nożyczkami, ma wtedy dosyć długie włosy

Zapuszczać chce ale nie lubi myć głowy, ma 6 lat więc liczę że za 4 lata jak mu przejdzie zapuścmy bo włosy ma śliczne, lekko kręcone
Stary 2009-04-01, 15:38   #1879
hania811
Zakorzenienie

Cytat:

Ja dziś szaleję- upiekłam przepyszne cytrynowe muffiny a do tego zaraz będę maślane ciasteczka.
Rozpieszczasz TŻ

Cytat:

To tak jak mój, tylko my nazywamy tę fryzurę długim irokezem

Wiesz my tego irokeza to nie takiego robionego tak wiesz chamsko maszynką ale jak Tżet nożyczkami, ma wtedy dosyć długie włosy

Zapuszczać chce ale nie lubi myć głowy, ma 6 lat więc liczę że za 4 lata jak mu przejdzie zapuścmy bo włosy ma śliczne, lekko kręcone
Wiem wiem.
Jak poznałam mojego mężulka miał takiego irokeza..i to ufarbowanego na blond.
Wyróżniał się chłopak z tłumu.
Ale w momencie gdy wszyscy faceci na irokeza zaczęli się obcinać on zgolił się na łyso.
Później zapuścił taka długą grzywkę ściętą pod skosem na bok.
Później miał takie włosy jak na naszym ślubie (choć nie widać za dobrze bo od tego upału fryzura mu sie rozpadła)
Ostatnio obcinał się jak statystyczny facet. Dłuższe na górze, krótsze po bokach.
Teraz zapuszcza.
Chce dłuższe wypazurkowane na twarz.....tył dłuższy poczochrany

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-01, 15:53   #1880
ButterBear
Zakorzenienie

OMG, ale Ci Wasi TŻ obeznani w kwestiach fryzjerskich

A właśnie a propos dbania o siebie, czy Wasi TŻ używają jakichś kosmetyków pielęgnacyjnych w stylu peeling, maseczki, kremy pod oczy itp??
Stary 2009-04-01, 16:14   #1881
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Rozpieszczasz TŻ
i siebie

Cytat:
A właśnie a propos dbania o siebie, czy Wasi TŻ używają jakichś kosmetyków pielęgnacyjnych w stylu peeling, maseczki, kremy pod oczy itp??
Mój uwielbia peeling kawowy do ciała. jak widzi, ze sobie robię to od razu prosi o większą porcję. Robi też peeling twarzy, od czasu do czasu nałoży nawilżająca maseczkę a na co dzień krem do twarzy.
Stary 2009-04-01, 16:29   #1882
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
OMG, ale Ci Wasi TŻ obeznani w kwestiach fryzjerskich

Mój używa
Praktycznie wszystkiego czego używam ja tylko męskie tego odpowiedniki...albo specyfiki do jego cery.
Używa peelingów do twarzy, stóp a i do ciała mi sie zdarzy.
Zele i szampony oczywiście tylko męskie.
Krem do twarzy - ostatnio gustuje w Lorealu z wit C do cery zmęczonej.
Maseczką aspirynowa czy nawilązającą nie pogardzi.

Oczywiście ma kilka butelek perfum....no i tony specyfików do wlosów,

Cytat:
i siebie
.
ano
Stary 2009-04-01, 16:51   #1883
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Była u mnie kolezanka, poplokowałysmy. sie zdzwila co u mnie roletu na oknach zaciagniete jak taki ładny dzien, a ja mówie, ze mam alergie na cos.

co do kosmetyków, to mój TZ zel do twarzy i krem.. raz na miesiąc jak mu o tym przypomne ech...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-01, 17:26   #1884
ButterBear
Zakorzenienie

Kurcze, fajnie, że Wasi TŻ używają takich specyfików. Ja też chcę mojego przekonać, ale obawiam się, że to będzie ciężkie zadanie.
Chyba po prostu zacznę mu sukcesywnie kupować jakieś męskie mazidła i będzie musiał się przekonać

Dziewczyny, po pracy wstąpiłam do jednego sklepu...i zakochałam się w wiosennej kurteczce z eko skórki Oczywiście nie kupiłam swoim starym zwyczajem, chociaż cena była właściwie niska... Piękna
Nie wiem, co robić. TŻ tak się podobała, że przebąkuje, że mi na urodziny kupi... Co myślicie o kurteczkach z eko skórki? O mniej więcej takiej:
http://www.allegro.pl/item597005935_...arna_s_36.html
Stary 2009-04-01, 17:29   #1885
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Butter fajna, choc ja jeszcze takiej w swojej szafie nie mam (wiec nie wiem jak sie nosi) ale bardzo kobieca, szczególnie jak jest dobrze dopasowana.

Ja tez musze jakos tego mojego przekonac aby uzywał jakis kremów do twarzy. stary chłop a nic nie stosuje

Stary 2009-04-01, 17:35   #1886
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze, fajnie, że Wasi TŻ używają takich specyfików. Ja też chcę mojego przekonać, ale obawiam się, że to będzie ciężkie zadanie.
Chyba po prostu zacznę mu sukcesywnie kupować jakieś męskie mazidła i będzie musiał się przekonać

Dziewczyny, po pracy wstąpiłam do jednego sklepu...i zakochałam się w wiosennej kurteczce z eko skórki Oczywiście nie kupiłam swoim starym zwyczajem, chociaż cena była właściwie niska... Piękna
Nie wiem, co robić. TŻ tak się podobała, że przebąkuje, że mi na urodziny kupi... Co myślicie o kurteczkach z eko skórki? O mniej więcej takiej:
Co do kurtki..ja mam obrzydzenie do kurtek z eko skórki.
Wszyscy w tym chodzą
Jesienią sama o takiej myślałam, ale wczorajszy spacer po centrum zniechęcił mnie zdecydowanie.

Butter ale czy to takie istotne by używał tych wszystkich mazideł.
Ważne żeby wody i mydła sie nie bał. Używał dezodorantu i perfum.

Generalnie oby nie śmierdział.

Większość facetów nie lubi kremów, peelingów itp rzeczy.

......ale spróbuj mu kupić kremik do twarzy dla facetów..może jak postawisz w łazience to zacznie używać...i spodoba mu sie to

EDIT mój aktualnie ma ten
http://www.allegro.pl/item598412453_...omocja_ss.html

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2009-04-01 o 17:38
Stary 2009-04-01, 17:36   #1887
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:

JA mojemu TŻ kiedys kupiłam jakiś męski zestaw (peeling, krem, pianka do mycia twarzy) na gwiazdkę i od tamtej pory jak zobaczył, że skuteczne to sam kupuje

Ja nie lubię skór
Stary 2009-04-01, 18:48   #1888
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

oo jaka tu teraz cisza

ja juz po obiadku. Tz właśnie pojechał na mecz do kolegi bo przeciez dzis gra POlska a ja po 20 mam z mamą sobie pogadac

edit: aha w tym tygodniu bedziemy z TZ rezerowowac nasza podróz poslubną. na konciec sierpnia do chorwacji jeszcze nigdy nie rezrwowałam wyjazdu przez internet, ale coż

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2009-04-01 o 18:51
Stary 2009-04-01, 19:29   #1889
asiuk
Zakorzenienie

Cześć!

Piękna pogoda zawsze poprawia mi nastrój Niestety, w biurze mamy dość zimno, bo od północy są okna.

Chciałabym się wybrać do fryzjera, może uda się po świętach.
Dziś stwierdziłam, że brakuje mi odmiany w garderobie. Czuję się czasem jak szara myszka, a na ulicach Katowic tak wiele fajnie ubranych dziewczyn Przyglądając się nastolatkom, zatęskniłam za tymi czasami. Szkoda, że nie było wtedy (gdy byłam młoda ) tylu hipermarketów z markowymi ubraniami. Pamiętam, jak rewelacją był Troll, a pierwszy Orsay - to już w ogóle cudo. Teraz dziewczyny nie boją się ubrać kolorowo, zresztą taka moda. Zazdroszczę troszkę Bądź co bądź, pewnych rzeczy mi już nie wypada. choc akurat do pracy mogę się ubrać, jak chcę.

Wiem, że pasują mi żywe kolory, raczej chłodne (żadne pomarańcze i inne ciepłe odcienie). Problem w tym, że nie umiem wybierać takich ciuchów, które z jednej strony nie będą nudne, a z drugiej - dobrze będą współgrać z innymi elementami garderoby.
No i zdecydowanie brakuje mi dodatków: pasków, wisiorków/korali, bransoletek, apaszek/chust
Nie wiem, cholercia, co mam nosić.

W ramach wiosennych zakupów przygarnęłam parę bajkowych ciżemek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg buty.jpg (9,4 KB, 26 załadowań)
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-01, 20:04   #1890
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Asiuk w weekend kupiłam sobie bardzo podobne butki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00187.jpg (49,2 KB, 28 załadowań)

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości