![]() |
#1861 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XIV :)
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1862 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1864 |
Zakorzenienie
|
a ja juz nie wiem jaką bym chciała aby mój TZ miał fryzurke na slub. kiedys chciałam aby miał tak 3mm włoski, a teraz jak juz zapuscił to moze cos dłuzszego ale fajnie ułozonego... juz nie wiem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1865 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1866 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zależy kto czego oczekuje ![]() Ten gat2b podobno najlepszy bo w ogóle nie tłuści włosów i nie skleja....patrząc na czuprynę męża - to by sie zgadzało. Co do tych zdjęć na allegro....mój mąż takich irokezow sobie nie robi- jakby co ![]() Cytat:
![]() Ostatnio scinal sie na króciutko...ale i jemu i mi się to znudziło. Teraz zapuszcza. Chodzi do mojej fryzjerki która pracuje nad nowym "image fryzurowym" męża ![]()
![]() |
#1867 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1868 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tego też czasami używam..jak robię burzę włosów ![]() Z tym że ja w ogóle rzadko sięgam po takie rzeczy do włosów. Małe afro...fajowo ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-04-01 o 15:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1869 |
Zakorzenienie
|
to zmykam, pogoda super a ja muszę wracać do domu i ogarnąć, bo właściciel po haracz przychodzi dziś
do jutra |
![]() ![]() |
![]() |
#1870 |
Zakorzenienie
|
a ja czekam na kolezankę. ma byc ok 16
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1871 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zazdroszczę afro ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1872 |
Zakorzenienie
|
Mój TŻ ma dość krótkie włosy, ale w jego przypadku zapuszczanie nie ma sensu. Ma tak sztywne włosy... w dodatku kręcą mu się, że nie da rady ich wtedy ogarnąć
![]() ![]()
#1873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Idę sobie zaraz na pyszną pizzę, dzisiaj YCD ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1874 |
Zakorzenienie
|
Mój w kwesti fryzury jest jeszcze większym pedantem niż ja. Ma swojego fryzjera i tylko jemu ufa. Nei n osi króciutkich włosów, lekko mu się kręcą, a jego fryzjer robi z jego włsoami cuda. Rewelacyjnei wygląda w nieduzym irokezie. Taka fryzura jest dla niego stworzona.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1875 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1876 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Synkowie mojej siostry od wakacji wlosów nie ścinają bo w Niemczech krótkie włosy u chlopaka to ogromne faux pas ![]() Zreszta jak byłam tam we wrześniu zauważyłam że maloletni chlopcy jak jeden mąz zarościęci ....czy im to pasuje czy nie ![]() No co do męża też sie cieszę..byle już tylko, nie wpadł na pomyśl farbowania ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1877 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tobie też Dorinko udanego wieczor. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja dziś szaleję- upiekłam przepyszne cytrynowe muffiny a do tego zaraz będę maślane ciasteczka.
![]() |
#1878 | |
Zakorzenienie
|
[quote=L_V;11719937]Mój w kwesti fryzury jest jeszcze większym pedantem niż ja. Ma swojego fryzjera i tylko jemu ufa. Nei n osi króciutkich włosów, lekko mu się kręcą, a jego fryzjer robi z jego włsoami cuda. Rewelacyjnei wygląda w nieduzym irokezie. Taka fryzura jest dla niego stworzona.[/quote]
To tak jak mój, tylko my nazywamy tę fryzurę długim irokezem ![]() Cytat:
![]() Zapuszczać chce ale nie lubi myć głowy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1879 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak poznałam mojego mężulka miał takiego irokeza..i to ufarbowanego na blond. Wyróżniał się chłopak z tłumu ![]() Ale w momencie gdy wszyscy faceci na irokeza zaczęli się obcinać on zgolił się na łyso ![]() Później zapuścił taka długą grzywkę ściętą pod skosem na bok. Później miał takie włosy jak na naszym ślubie (choć nie widać za dobrze bo od tego upału fryzura mu sie rozpadła) Ostatnio obcinał się jak statystyczny facet ![]() Teraz zapuszcza. Chce dłuższe wypazurkowane na twarz ![]() ![]()
![]() |
#1880 |
Zakorzenienie
|
OMG, ale Ci Wasi TŻ obeznani w kwestiach fryzjerskich
![]() A właśnie a propos dbania o siebie, czy Wasi TŻ używają jakichś kosmetyków pielęgnacyjnych w stylu peeling, maseczki, kremy pod oczy itp?? |
![]() ![]() |
![]() |
#1881 |
Zakorzenienie
|
i siebie
![]() Mój uwielbia peeling kawowy do ciała. jak widzi, ze sobie robię to od razu prosi o większą porcję. Robi też peeling twarzy, od czasu do czasu nałoży nawilżająca maseczkę a na co dzień krem do twarzy.
#1882 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Praktycznie wszystkiego czego używam ja tylko męskie tego odpowiedniki...albo specyfiki do jego cery. Używa peelingów do twarzy, stóp a i do ciała mi sie zdarzy. Zele i szampony oczywiście tylko męskie. Krem do twarzy - ostatnio gustuje w Lorealu z wit C do cery zmęczonej. Maseczką aspirynowa czy nawilązającą nie pogardzi. Oczywiście ma kilka butelek perfum....no i tony specyfików do wlosów, ano ![]()
![]() |
#1883 |
Zakorzenienie
|
Była u mnie kolezanka, poplokowałysmy.
![]() co do kosmetyków, to mój TZ zel do twarzy i krem.. raz na miesiąc jak mu o tym przypomne ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1884 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, fajnie, że Wasi TŻ używają takich specyfików. Ja też chcę mojego przekonać, ale obawiam się, że to będzie ciężkie zadanie.
Chyba po prostu zacznę mu sukcesywnie kupować jakieś męskie mazidła i będzie musiał się przekonać ![]() Dziewczyny, po pracy wstąpiłam do jednego sklepu...i zakochałam się w wiosennej kurteczce z eko skórki ![]() Nie wiem, co robić. TŻ tak się podobała, że przebąkuje, że mi na urodziny kupi... Co myślicie o kurteczkach z eko skórki? O mniej więcej takiej: http://www.allegro.pl/item597005935_...arna_s_36.html |
![]() ![]() |
![]() |
#1885 |
Zakorzenienie
|
Butter fajna, choc ja jeszcze takiej w swojej szafie nie mam (wiec nie wiem jak sie nosi)
![]() Ja tez musze jakos tego mojego przekonac aby uzywał jakis kremów do twarzy. stary chłop a nic nie stosuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszyscy w tym chodzą ![]() Jesienią sama o takiej myślałam, ale wczorajszy spacer po centrum zniechęcił mnie zdecydowanie. Butter ale czy to takie istotne by używał tych wszystkich mazideł. Ważne żeby wody i mydła sie nie bał. Używał dezodorantu i perfum ![]() Generalnie oby nie śmierdział ![]() Większość facetów nie lubi kremów, peelingów itp rzeczy. ......ale spróbuj mu kupić kremik do twarzy dla facetów..może jak postawisz w łazience to zacznie używać...i spodoba mu sie to ![]() EDIT mój aktualnie ma ten ![]() http://www.allegro.pl/item598412453_...omocja_ss.html
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-04-01 o 17:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1887 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie lubię skór ![]()
![]() |
#1888 |
Zakorzenienie
|
oo jaka tu teraz cisza
![]() ja juz po obiadku. Tz właśnie pojechał na mecz do kolegi bo przeciez dzis gra POlska ![]() ![]() edit: aha w tym tygodniu bedziemy z TZ rezerowowac nasza podróz poslubną. na konciec sierpnia do chorwacji ![]() ![]() Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2009-04-01 o 18:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#1889 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Piękna pogoda zawsze poprawia mi nastrój ![]() Chciałabym się wybrać do fryzjera, może uda się po świętach. Dziś stwierdziłam, że brakuje mi odmiany w garderobie. Czuję się czasem jak szara myszka, a na ulicach Katowic tak wiele fajnie ubranych dziewczyn ![]() ![]() ![]() Wiem, że pasują mi żywe kolory, raczej chłodne (żadne pomarańcze i inne ciepłe odcienie). Problem w tym, że nie umiem wybierać takich ciuchów, które z jednej strony nie będą nudne, a z drugiej - dobrze będą współgrać z innymi elementami garderoby. No i zdecydowanie brakuje mi dodatków: pasków, wisiorków/korali, bransoletek, apaszek/chust ![]() Nie wiem, cholercia, co mam nosić. W ramach wiosennych zakupów przygarnęłam parę bajkowych ciżemek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1890 |
Zakorzenienie
|
Asiuk w weekend kupiłam sobie bardzo podobne butki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:09.