|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
a mi jak jest smutno to zazwyczaj z samotności... tz daleko, wszyscy najlepsiejsi znajomi też daleko.. ale już jutro czwartek a pojutrze piątek
![]() ale czemu tobie smutno jak tżta masz pod nosem??
|
#4622 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
Cytat:
hehehe Nie no w weekend będę w Poznaniu i muszę się rozejrzeć bo ostatnio nic nie było ciekawego. Ale ja jestem zmarzluszek i mi w moim płaszczyku zimowym dobrze było hihihi. Wiatr zimny wiał, rano na samochodzie był szron i musiałam skrobac szyby.
|
|
#4623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mi smutno chyba przez ten ślub, TZ kuzyn bierze teraz ślub, będą mieli dziecko, mają z czego zyć itd, w sumie to tak im to szybko poleciało bo są razem 2 lata i tak jakoś hmm im zazdroszczę bo będą mieli ten ślub, a ja to zaczynam wątpić w ten mój ja im nie zyczę źle, ale wiesz jak to jest TZ przestał się angażować w sprawy ślubne i mam wrażenie, że nawet mu się gadać o tym nie chce nie mówiąc juz o załatwianiu czegokolwiek
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-04-01 o 20:06 |
|
|
|
|
#4624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te parę dni możesz i w starej pochodzić przecież troskliwa tancerka taka jestem
|
|
#4625 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie spodziewałam się po prostu, że dzisiaj tak ciepło będzie Jutro na pewno ubiore wiosenną kurteczkę I dziękuję za troskę Kochana jesteś
|
|
#4626 |
|
Zakorzenienie
|
Też mi smutno
![]() Moje Kochanie dzisiaj do mnie przyjechał, ale zamiast być ze mną i się do mnie przytulać, to musi siedzieć przy samochodzie i wymieniać jakiś wężyk Niby blisko, ale daleko
|
|
|
|
#4627 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie martw się... ja też nie mam pracy ani tż... ale do ślubu jeszcze ponad rok więc przez ten czas można dużo zdziałać... tylko widzę ze u ciebie to jest w ogóle kwestia odbycia się ślubu i jak nie znajdziecie pracy to slubu nie będzie??? ja to będę mieszkać u tżta rodziców a moja mamusia już mi zapowiada że na pewno będzie mi szykować paczuszki z jedzonkiem bo ona juz takie zboczenie ma że musi dla kogoś gotować więc dach nad głową będę miała, jedzenie też na pewno nie umrę z głodu.. będę szukać pracy, jak nie znajdę to się na staż zapiszę.. na stażu zawsze pare groszy wpadnie więc jak nie musimy za rachunki płacić to na jedzonko będzie jakiś grosz nie wiem ja się tym jeszcze nie martwię.. wiem jakoś intuicyjnie że tż jest takim zaradnym chłopakiem że na pewno nie usiądzie na tyłku dopóki funduszy nie znajdzie- to już taki typ. więc dzięki niemu nie martwię się o swój byt![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
szczególnie że przeczytałam że ty studentka finansów i rachunkowości a ostatnio słowo rachunkowość we mnie wyzwala jakieś emocje hehehe też jakąś karierę księgowej planujesz?
|
|
#4628 |
|
Zakorzenienie
|
powiem tak, my dom mamy, moja mama tak jak Twoja rozpacza, że dla kogo ona będzie gotować
więc będziemy się stołować u niej, ale sa tez inne wydatki niz jedzonko, ja wiem, że mój TZ znajdzie pracę, bo juz w 3 miejscach się pytał i spoko, ma wykształcenie, jest mega komunikatywny przeciez rodzice nam zapłaca za ślub. Poczekam na teściową i niech z nia pogada co i jak, a jak nie to ja z nia pogadam
|
#4629 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kasia...głowa do góry my nie mamy ani pracy (ja coś tam dorabiam 2x w tygodniu jako hostessa a On złapie czasem jakieś ulotki ale to rzadko) ani mieszkania, 4 rok studiów a potem fajnie by było jakiś doktorat może, więc nie wiem co my będziemy jeść, chyba korzonki
"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5, jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę" - George Eliot Edytowane przez wilczyca Czas edycji: 2009-04-01 o 20:20 |
|
|
|
|
#4630 |
|
Zakorzenienie
|
ale mnie to boli, że on mówi, że fajnie, że ślub, że będę jego zona itd
a nic nie robi w tym kierunkuWilczyca a gdzie będziecie mieszkać po ślubie?
|
#4631 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() wszystko by było spoko gdybyście mieli już zaklepane wszystko bo wtedy wiadomo że z niczym nie speszno no ale zespół to musi być załatwiony jak najszybciej.. pogadaj z teściową i ona na pewno ruszy z działaniami- kobiety są obrotniejsze w tych sprawach
|
|
#4632 |
|
Adwokat diabła
|
jejku ale produkujecie, ja już po pracy..
robiliśmy sobie głupie kawały
|
|
#4633 |
|
Zadomowienie
|
jak przynajmniej jednemu z nas uda się dostać na doktorat to będziemy się starać o miejsce w akademiku (czy tam hotelu asystenckim czy jak to się tam nazywa). A jak nie? Nie przyjmujemy innej opcji, bo On marzy o tym od zawsze więc na pewno się dostanie
Jak nam nie dadzą akademika to będziemy wynajmować tak jak teraz ale teraz pomagają rodzice a wtedy to albo stypendium albo dorabianie po nocach albo po prostu nie będziemy jeść...i wreszcie będę chuda ![]() teoretycznie jeśli kompletnie nam nie wyjdzie to możemy mieszać w moim mieście rodzinnym bo jest tam całkiem duży dom moich rodziców, ale to w ostateczności, bo nie chcemy wynosić się z Krk...obojgu nam się marzy kariera naukowa, chociaż ja mogę robić wszystko, byleby tylko On spełnił marzenie swojego życia ... ![]() ogólnie to zazdroszczę dziewczynom, które mają własne lokum...bo my to się chyba po 40 dorobimy
|
#4634 |
|
Zakorzenienie
|
no jesli oboje bedziecie robic doktoraty to latwo wam nie bedzie
![]() a z czego chcecie sie doktoryzowac? ![]() ja kiedys o tym myslalam, ale jednak kariera naukowca raczej nie jest dla mnie... ja jestem praktykiem
|
|
|
|
#4635 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ooooo Polska w 26 sekundzie strzeliła gola hihihihi
|
|
#4636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a sam miał przykład z salą!!!!!! już nie wiem jak go przekonaćmy tez mamy chętke na doktorat ![]() oglądam meczyk
|
|
#4637 |
|
Zakorzenienie
|
a ja zmykam z TZem na roleczki
|
|
|
|
#4638 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
proszę proszę no to mamy kolejną księgową na wątku heh a myślałam że nie jest to aż bardzo popularny zawód... a tu w zasadzie same księgowe ![]() Cytat:
nie no żartuję.. mam nadzieję że teściowa nie jest taka jak twój tż i będzie chciała już załatwiac.ale już jest ciemno!!! jak ty będziesz jeździć???
|
|
#4639 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A chcecie all czy bez? Ja zazwyczaj przeglądam oferty z tui, podobno są o.k. ale tak jak piszesz że każde biuro ma +- ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja w simsy nie gram, ale zachorowałam na nintendo ds
|
|
#4640 |
|
Zadomowienie
|
Dwa dni mnie nie nylo a tu tyle stron:/ ale ju nadrobione...
Wczoraj rano bylam u gina i połozna pyta sie mnie czy nie mam nadżerki bo mam zaczerwienioną szyjkę:/ A ja juz panika zawse zdrowa przeciez bylam!! Teraz musze sie stresowac do 8 kwietnia az beda moje wyniki badań... Dzis był tak piekny dzien ale powiedzmy ze w polowie byl taki. Bo Tz obiecal mi ze dzis pojdziemy na rekolekcje i do spowiedzi a dziś juz inna gadka i sie pokłocilismy. Poszedl ze mna do Kosciola bo samekj mnie poscic nie chcial i siedzial jak osioł a ja poszłam do spowiedzi. I powiem Wam ze tak jak mnie wyspowiadał Ksiądz dzisiaj to nigdy nie slyszalam takich słów od Ksiedza z mojje parafi. A poszłam specjalnie do rekolekcjonisty sie wyspowiadac. Na mszy jak siedziałam byłam tak spokojna, tak opanowana, myślami byłam wraz ze słowem ksiedza. Pprostu nie czułam ptzreby sie matrwienia i wogóle. Poprostu pierwszy raz w życiu poczułam sie w zupełności oczyszczona A jak wchodzilismy do Kosioła to była checa bo ksiądz nas schaczyłm i pyta sie z jakij szkoly jestesmy i klasy. A ja mówie ze my to juz po szkołach srednich i pytanie. To wy narzeczeństwo a my tak ale bylo milo. Po kosciele poszlismy na kanapki z grilla poczym pszliśmy poogladac buty dla Tz a juz mielsmy kupic ale oczywiescie jak na złosć rozmiaru nie bylo obeszlismy dwa te same sklepy jeszcze le juz tych butów wogóle nie bylo:/ Potem lody i poslzismy do kauflandu bo Tz ma mi kupic torbe do pracy na zająca. A ze dzis bylo otwarxie z torbami to poslziśmy ale kaszana byla, i idziemy w piatek na rynek. Tam zawsze kupie za male pieniadze dobra jakość![]() Teraz lece dalej mecz ogladac:P |
|
|
|
#4641 |
|
Zakorzenienie
|
jak to cię puścić samej nie chciał??? a co to niby twój pan i władca że nie możesz sobie pójść gdzie chcesz i kiedy chcesz?? tym bardziej ze do kościołą?
|
#4642 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że Wam wypali wyjazd, ja nie byłam, ale się wybieramy, bo to cudowny kraj![]() Jak chcesz lecieć do Europy i okolic (w sensie basen morza Śródziemnego)to nie potrzeba żadnych szczepionek, dopiero Afryka z tych bliższych, o ile się wybierasz na safari ![]() Cytat:
![]() [quote=tancerka212;1172289 3]szczęściara!!! ja to przez moje praktyki we wrześniu to nie wiem czy w ogóle gdzieś za granicę pojedziemy... bo jak nam ta praca w norwegii wypali to nie wiem czy znajdziemy tydzien.. chyba ze uda nam sie tak na styk- że wracamy z pracy i następnego dnia na wakacje ale jak sie nie da za granicę to ruszymy gdzieś w Polskę bo ja sobie nie wyobrażam nigdzie nie wyjechać z tżtem przez cały rok- w końcu mi się należy za ciężką robotę z resztą sami sobie płacimy wiec nikt nic nie ma do gadania![]() dziewczyny kupiłam sobie w H&M śliczny szal- chuste nie wiem jak to nazwać.. do płaszcza w każdym bądź razie wiosennego mi sie zachciało czegoś pod szyjkę kupiłam taki jaśniutki ecri/quote]właśnie jedziemy teraz, bo w wakacje raczej nie będzie kiedy przez ta zmianę pracy tż. Troche smutno, bo mieliśmy na prawde fajne plany, ale z drugiej strony praca jest obiecująca, więc miejmy nadzieję, że zrekompensuje nam brak dwutygodniowego zwiedzania Chorwacji, Czarnogóry, Wiednia... Ehhhh![]() Kupiłas taki szal z taka błyszczącą nitką? Taki dośc spory? Ja ostatnio taki ogladałam i niedawno żalowałam, że nie kupiłam. A jeszcze oglądałam tkaie pastelowo żółty, bardziej taka chustka na szyje to była, ale nie było ceny, więc olałam ![]() Cytat:
A tak w ogóle to gdzie te akweny ze słodka wodą w Egipcie miałyby być?![]() Wiem, że sa ryby albo rybopodobne stworzenia, które wpływają kobietom do środka własnie tam (ogladałam program na Discovery albo na Animal Planet) ale to jakas egzotyka była, ale o Egipcie żadnych takich historii nie słyszałam. Cytat:
Oby tylko tesciowa była tego zdania co Ty, bo tez niewiadomo czy mu czegoś nie zasugerowała ![]() Cytat:
a nie mysleliście o doktoracie za kasę?Mój tż chce zacząć i ma dwie opcje - albo pisze sama pracę i płaci tylko za otwarcie przewodu doktorskiego albo płaci za studia doktoranckie(takie jak zaoczne - dwa lata zajazdów i zajęć i dwa lata bujania sie z pisaniem pracy) i pracuje normalnie, a doktoratem będzie zajmował w ramach wolnego czasu(ciekawe kiedy )Tylko w przypadku studiów doktoranckich czasem robia ludzi w babmuko - nikt nie chce byc promotorem pracy doktorskiej i ludzie mają tylko studia doktoranckie ukończone a nie maja tytułu doktora. Trzeba byc wcześniej umówionym z promotorem. Mojego tz pani promotor go zachęca do tego doktoratu, więc ona będzie promotorem, także on ma pewną sytuację. założę się, ze będziesz miała zimny nosek
|
|||||
|
|
|
#4643 |
|
Wtajemniczenie
|
4:0 Jak tak dalej pójdzie to nasi rekord pobiją hihihih srednio co 10 minut strzelają gola to będzie 9:0:P hehehe
|
#4644 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4645 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No 4:0 no w drugiej połowie niech znowu 4 gole będą to będzie coś:P
16.11.2007 Poznaliśmy się ![]() 25.12.2008 Zaręczyliśmy się ![]() 04.09.2010 Powiedzieliśmy"Tak" przed Bogiem ![]() Edytowane przez jozia Czas edycji: 2009-04-01 o 21:27 |
|
|
|
|
#4646 |
|
Zakorzenienie
|
spadam na YCD
|
#4647 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze myślalam, że to ja się nieraz o pierdoły sprzeczam z Tż, ale Jozia "pobiła" mnie doszczętnie
![]() Kłócić się o to, że Tż nie chce iść do spowiedzi Joziu to jest sprawa na tyle osobista i indywidualna, że mimo, że to twój narzeczony to jednak nie powinnas "wrzeszczeć" na niego za takie rzeczy A o czym są te rekolekcję, że aż tak Cię poruszuły ![]() u mnie w zeszłym tygodniu była w kociele jedna z najwierniejszych kopii Całunu Turyńskiego i kazania byly wlaśnie o nim, o jego historii i wtedy z chęcią się tego słuchalo, bo był nie tylko aspekt religijny (jego było bardzo malo) ale w zasadzie przede wszystkim naukowy i medyczny |
|
|
|
#4648 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4649 |
|
Zadomowienie
|
A ja idę sobie parówę na twarz zrobić bo coś znowu mi się niedoskonałości wyskakują:/ Bububu. Leki pomocy:/
|
|
|
|
#4650 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ostatnio ksiądz całe kazanie temu poświęcił ale w sumie dobrze gadał![]() My z TŻ chodziliśmy na rekolekcje w piątek, sob, niedz.-fajnie było i pierwszy raz w Holandii się spowiadałam wydarzenie![]() Przeglądalam stronki dot, scrapbookingu i korci mnie aby rozpocząć własną twórczość ![]() a tymczasem znikam na YCD
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.

tzn smutno nie wiem dlaczego

biegnij Obca do sklepu czym prędzej bo się nam ugotujesz w zimówce
hehehe Nie no w weekend będę w Poznaniu i muszę się rozejrzeć bo ostatnio nic nie było ciekawego. Ale ja jestem zmarzluszek i mi w moim płaszczyku zimowym dobrze było hihihi. Wiatr zimny wiał, rano na samochodzie był szron i musiałam skrobac szyby.
ja im nie zyczę źle, ale wiesz jak to jest TZ przestał się angażować w sprawy ślubne i mam wrażenie, że nawet mu się gadać o tym nie chce nie mówiąc juz o załatwianiu czegokolwiek
Kochana jesteś
Niby blisko, ale daleko 

a sam miał przykład z salą!!!!!! już nie wiem jak go przekonać