|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2009 - "dziewiec miesiecy stwarzania malego swiata"c
Cytat:
|
|
|
#2522 | ||||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2009 - "dziewiec miesiecy stwarzania malego swiata"c
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a z Ciebie rzeczywiscie super babeczka jest i jak mlodo wygladasz ja tez wygladam na mlodsza i czesto sie wkurzam ale pocieszam sie, ze jak juz bede stara to wszyscy beda mnie odmladzac ![]() ale fryzura synka mnie zabila jak mozesz go tak obcinac? nie obraz sie tylko, po prostu nienawidze takich fryzur jak od garnkapotem biedne dzieci ogladaja swoje mlodsze zdjecia i mysla jak ta matka mogla mnie tak obcinac Aniu wszystkiego naj naj najjjjjlepszego, duzo zdrowka przede wszystkim, szczescia, radosci i spelnienia wszystkich marzen oraz pomyslnego rozwiazania oczywiscie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- patrzcie co nakupowalam: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=587849571 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=592901313 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=596227641 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=587434231 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=598033009 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=597120175 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=588247568
|
|
|
#2523 |
|
Zakorzenienie
|
Nikt się nie odzywa?
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2009-04-01 o 21:10 |
|
|
|
#2524 |
|
BAN stały
|
ja się odzywam
ale mówię dobranoc mamusiom bo mąż zaraz będzie i muszę mu gołąbki podgrzać. dobrej nocki (ja też mam nadzieję, że dla mnie będzie lepsza niż ostatnia)
|
|
|
|
#2525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2526 |
|
Ola-Unhola
|
Jestem
![]() Wróciliśmy właśnie z zakupów. Byliśmy kupic małemu na wiosnę buty i czapkę. Oto wyniki ![]() Brązowe na teraz Czarne na cieplejszą wiosnę Spidery kapciochy i patrolówka H&M A co do strzyżenia młodego, to akurat należę do osób, którym to się podoba. On nie ma typowego jak to nazywasz garnka, cieniowane ma włoski i jak dla mnie jest super ![]() Pewnie koło komunii mu zetnę na krótko, bo nie wiem jak się chłopak będzie czuł w takich włoskach. Ale on ma takie gęstę i grube włosy, że poprostu mi szkoda opitalac na krótko. Dla mnie takie fryzurki maja swój urok i nie tylko dla mnie A to chyba najważniejsze, żeby nam się podobało.
|
#2527 |
|
Zakorzenienie
|
Svinecka i Unholyone dzisiaj zaszalały na zakupach
![]() ![]() Ja dzisiaj też zaszalałam, ale nie dla Dzidzi, chociaż z myślą o niej...kupiłam blender do zupek ![]() ![]() ![]() ahhhh i bardzo proszę o kciuki jutro...3D o 10.00 Już się nie mogę doczekać i mam nadzieję, że z Małą wszystko ok i będzie się pięknie pokazywać żeby było później co oglądać na płytce
|
#2528 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Oczywiście trzymam wszystkie możliwe
|
|
#2529 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, Spidery super .Właśnie Cytat:
.
|
|
|
#2530 | ||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
buciochy super - ja ostatnio kupilam mlodemu te z zygzakiem i dzis byl w nich pierwszy raz na dworzu i sa super ![]() Cytat:
![]() trzymam jutro kciuki
|
|
|
#2531 |
|
Ola-Unhola
|
Idę już lulu, żadna z Was się nie odzywa, a i ja zmęczona jestem.
I jeszcze ten makijaż muszę zmyc, ble. A tak bym z chęcia od razu do łóżeczka wskoczyła. Chociaż i tak odrazu nie zasnę, bo małż w sypialni mecz ogląda, 9:0 dla Polski , więc są emocje ![]() Buziaczki kochane i dobrej nocki życzę ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Przepraszam, już 10:0 w meczu z San Marino
|
#2532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2533 |
|
Ola-Unhola
|
No dokładnie, dla mnie to żadna sensacja taki wynik
![]() Szkoda, że w Belfaście dali doopy Mogliby ten wynik na pól podzielic Dobrej nocki, lecę już
|
#2534 |
|
Zakorzenienie
|
To już też nasza pora
, dobranoc
|
|
#2535 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A mnie zabił twój komentarz Najpierw zapowietrzył, a później rozbawił...i do teraz śmieszy...eh...przecież o gustach się nie dyskutuję, każdy ma prawo ciąć, ubierać jak mu się podoba.Troszkę to niestosowne moim zdaniem, no i właściwie nic nie wnosi do dyskusji ![]() Nie podobają mi się tylko chłopcy w długich włoskach...bez względu na wiek ![]() Cytat:
Cytat:
Ja będę karmić Gerberkami, nie dalej jak dziś z siostrą rozprawiałam nt. samodzielnego gotowania, bo naczytałam się artykułów w gazecie, gdzie sugerowali iż najlepiej gotować dla dziecka około rocznego ponieważ wcześniejsze śladowe ilości do przyrządzenia są niezbilansowane, mdłe i jałowe w smaku(pomimo że sloiki i tak są jałowe) no i niby nieopłacalne, bo odgrzewać kilka razy nie można, a jeśli mrozić to na krótko a najlepiej wcale, no i jeszcze wspominali o warzywach od gospodarza, które rosną tuż przy autostradzie, ale z drugiej strony...czy można tez wierzyć tym sloiczkowym, że warzywka pochodzą z ekoligcznej farmy UnholyOne, Svinecka co myślicie![]() Od rana dopiero zasiadłam za sterami żeby was nadrobić Cały dzień aktywnie spędziłam i o dziwo nie padam ani nie jestem wypompowana.Lecę na program na polsacie,to całkiem nie nasze klimaty, ale tematyka ktorą sie interesuję... dobranoc
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() Edytowane przez katarzynka00 Czas edycji: 2009-04-01 o 22:48 |
||||
|
|
|
#2536 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
wiesz to jest forum publiczne i mozna dyskutowac o czym sie chce i z kim sie chce - tymbardziej jesli ktos wystawia zdjecia, to wiadomo, ze zostana one skomentowane wyrazilam swoje zdanie - chyba moge nie? czy co mam klamac, ze mi sie podoba? komus innemu moze nie podobac sie fryzura mojego synka albo cos innego mojego i ja to rozumiem - kazdy ma swoj gust i kazdemu podoba sie co innego ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- TZ mnie wkur......... ![]() ![]() ![]() w ogole mam podly nastroj mam dosc wszystkiego ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- ehh ide spac jutro rano mam jeszcze sprawe o alimenty - jak sobie o tym pomysle to wrrr eh dobranoc
|
|
|
#2537 | ||
|
Zakorzenienie
|
Spełnienia marzeń i tylko szczęścia w życiu!!! Cytat:
Cytat:
![]() ------------ Miałam masakryczny dzień w pracy, po powrocie wyć mi się tylko chciało, ale jeszcze dwa dni i 3 tygodnie urlopu
|
|
#2538 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę więc że zamiennie będę stosować to jedzonko A blender na pewno się przyda![]() Cytat:
![]() A zdjecie w avatarku UnholyOne jak dla mnie jest ekstra...super Bartuś wygląda ![]() I trzymam kciuki za pomyślność jutrzejszej rozprawy... ![]() Ja też uciekam...już się nie mogę doczekać jutra...wiec im szybciej się położę tym szybciej zobaczę Małą Dobranoc
|
|
#2539 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Biedna jesteś, ze wracasz z pracy w takim nastroju na pewno się zregenerujesz podczas urlopu i tego Cie życzę z całego serca Dziewczyny chciałam się Was zapytać, czy macie problemy z oddychaniem? Zauważyłam ostatnie, że mam dużo płytszy oddech swoją drogą jestem astmatykiem, ale zastanawiam się czy Wy też tak macie?Poza tym szukam chętnego do dojenia mój biust już wyje! Boli i cieknie a chętnych na zawartość brak![]() Zrobiły mi się też 2 małe lekkie rozstępy na lewej piersi a smaruje się 2 razy dziennie specjalnym kremem od 12 tc i co i do bani!Karolinak82 kciuki za jutrzejszą wizytę
Powiedziałam "TAK" Gabriel przyszedł na świat 11 stycznia 2011 Edytowane przez anusia_82 Czas edycji: 2009-04-01 o 23:51 |
|
|
|
|
#2540 |
|
Zakorzenienie
|
oooo pierwszy raz od dawna jestem pierwsza....
![]() Dzień dobry i zapraszam na kawkę
|
#2541 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Mamuśki
Cytat:
![]() Cytat:
. Anusia ale Ci produkcja ruszyła, a tu jeszcze 4 miesiące . Ja na razie nie zauważyłam rozstępów, ale i też piersi nie urosły mi jakoś bardzo .Cytat:
. Ja się przyłączam z kawką.
|
|
|
#2542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Racja Nastawiłam budzik na 8, a od 6.30 budziłam się co 15 min...i tylko sobie mówiłam "jeszcze troszkę, jeszcze troszkę" i zamykałam oczy![]() Jeszcze raz proszę o kciuki i uciekam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia Mamuśki i do później
|
|
#2543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Jak przyjdziesz, to szybko opowiadaj i fotki wstaw .
|
|
|
#2544 | |||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zadyszki dostaję strasznej. Oddech mam płytszy i szybszy ![]() Cytat:
![]() Oczywiście trzymam kciuki dzisiaj ![]() Nie mogę doczekac się zdjęc Zuzi ![]() Svinecko, kciuki za dzisiejszą rozprawę ![]() A tak w ogóle, to dzieńdoberek Dzisiaj miałam sen, ze na usg okazało się, że mam bliźniaki. Jakoś tak długo chował się drugi dzieciaczek. Najpierw Pan dr powiedział, że to drugi chłopczyk, ale poszlismy na 3d i okazało się, że jest mój Antoś i jego siostra. Więc miałam Antosia i Antosię ![]() W domu płakałam, że nie będe miała swojego wybranego wózka mury, tylko jakis bliźniaczy trzeba kupic, i tutaj po moich okolicach z takim kombajnem będę musiała chodzic, a one strasznie ciężkie są do prowadzenia, że trzeba łóżeczko drugie kupic i jak to pomieścimy i w ogóle... Uśmiałam się jak obudziłam
|
|
#2545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2009-04-02 o 09:10 |
|
|
|
|
#2546 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Witajcie mamuski!! u mnie dzisiaj 1 dzien remontu- troche szkoda ze przed swietami bo juz mam posprzatane wszystko.....ale brat ma teraz urlop , a potem to nie wiadomo kiedy. musze powynosic rzeczy z poddasza, bo sie uzbierala niezla graciarnia, a tam bedzie nasza sypialnia Tż chodzi juz do nowej pracy.......to teraz wieczory ma wolne!!idziemy dzisiaj w odwiedziny do mojej przyjaciolki.....jutro znajomi zaprosili nas na ognisko do lasu, ale kurcze za zimno jeszcze jest!!chyba bede musiala ubrac sie bardzo cieplo!!
Edytowane przez czekoladka21 Czas edycji: 2009-04-02 o 09:12 |
|||
|
|
|
#2547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, czy u Was też zrobiły się na wizażu strasznie wielkie litery?
|
|
|
#2548 | |
|
Ola-Unhola
|
Niom
![]() Cytat:
Ale efekt końcowy na pewno wszystko wynagrodzi. Bylebyście zdązyli przed maleństwem Katarzynko, pisałaś coś o gerberkach kontra gotowanie. Ja jestem trochę za tym i trochę za tym. Jak Bartuś był mały dawałam gerberki i dośc późno zaczęłam gotowac. I tu był trochę mój błąd. Mały był przyzwyczajony do smaku słoiczków (mimo, że zawierają te same warzywa, które my również gotujemy, mają swój specyficzny smak). Przez dłuższy czas jak juz miał 1,5, 2 latka nie chciał jeśc normalnych obiadów, pluł i w ogóle mu to nie smakowało. Dośc długo i całe szczęście z efektem (teraz uwielbia moje zupki i inne) przyzwyczajałam go do domowego smaku. Myslę, że teraz będę starała się gotowanie mieszac co jakis czas z gerberkiem. Wiadomo słoiczki są bardzo wygodne i w wielu sytuacjach się przydają. Ale i tak gotuję dla starszaka (bo mąz to sobie jhakoś zawsze poradzi ), także zmiksowanie warzywek z zupki to już tylko chwilka.
|
|
#2549 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
chcialaby m bardzo zeby juz byl lipiec bo wtedy to pewnie bedzie skonczone,ale z drugiej strony porod bedzie sie zblizal
|
|
#2550 | |
|
Rozeznanie
|
cześć dziewczynki
mało ostatnio piszę, ale staram się być na bieżąco ...może jak pójdę w końcu na zwolnienie to będę miała więcej czasu na pisanie Aniu, składam ci troszkę spóźnione ale bardzo gorące życzenia z okazji urodzin UnholyOne, mam wrażenie jak bym cię znała ...ale to pewnie tylko wrażenieCytat:
![]() ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.

chciałam kupić ale tak sie zastanawiam po co mu buty jak i tak w nich chodził nie będzie 
jak mozesz go tak obcinac? nie obraz sie tylko, po prostu nienawidze takich fryzur jak od garnka
NIE LUBIĘ TROLLI

chudzielec byłam, ale od tamtej pory przytyło się tu i tam 
UnholyOne, Svinecka co myślicie![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)