|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
POMOCY!! Alfaparf- z prstownicą czy w żadnym wypadku??
Witam. Potrzebuję rady osób doświadczonych i takich, które mają jakieś pojęcie o danym kosmetyku. Otóż zainteresował mnie Alfaparf Divine Cream krem wygładzający i chroniący z serii Nutri Seduction. Prostuję włoski często i baaardzo boję się, aby ich mocno nie zniszczyć. Kupiłam sobie wcześniej Kadusa, ale postanowiła spróbować czegoś innego. No i mam pytanie: bo tam jest napisane, że krem jest chroniący przed temperaturą ale nie wiem czy nadaje się do prostownicy. Tam jest mowa o suszeniu i modelowaniu szczotką. Może któraś z was używa tego produktu? A może jakaś fryzjerka mi pomoże? Czy lepiej zrezygnować z niego do prostowania i czegoś innego spróbować? Pomóżcie, bo już mi się kończy Kadus i muszę coś kupić. Z góry bardzo Wam dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: POMOCY!! Alfaparf- z prstownicą czy w żadnym wypadku??
jezeli na produkcie pisze ze chroni wlos przed wysoka temperatura to znaczy ze jest tez pod prostownice. ja osobiscie nie uzywalam Alfaparf ale bylam bardzo zadowolona z mleczka do prostowania hot style iron finish z loreala jest super jezeli hcodzi o prostowanie. raz przeciagniesz i nie musisz katowac wielkokrotnym prostowaniem ogolnie pracuje na tej marce i jest szczerze dla mnie rewelkacyjna
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
poczytaj sobie o nim na KWC http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=11661 .. ma całkiem dobre opinie
![]() albo może wypróbuj spray Alfaparf Nutri Seduction-Pure Veil, który jest właśnie specjalnie pod prostownice . Pure Veil - Spray ochronny. Chroni równowagę hydrolipidową w czasie używania prostownicy. Ekstrakt z Orchidei i Proteiny z Pszenicy zapobiegają kręceniu się włosówi ich odwodnieniu. Perfekcyjne piękno i połysk włosów. i jak kupujesz przez neta to zamawiaj w Amstarze bo to Cie wyniesie nawet taniej niż na allegro ![]()
Nie mów mi jak mam żyć bo nie będziesz za mnie umierać. Edytowane przez Gosicaa Czas edycji: 2009-04-02 o 07:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Tylko, że ja wolę spray na wilgotne włosy, żeby można było wysuszyć, bo jak ja prostuję włoski rano to nie mam czasu czekać aż ten spray na suche włosy mi wyschnie;/ Proszę o radę jakiejś fryzjerki może
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
powturze sie ale ten hot style loreala to mleczko jest super i kladzie sie na wilgotne wlosy i sie suszy jest tam napisane ze na suche ale pozniej wlos wyglada jak przetluszczone dlatego najlepiej na wilgotne
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Ja miałam spray z tej firmy i z tej serii i uważam że był niezastąpiony. gdybym tylko miała więcej w portwelu to kupowałabym go regularnie
![]() Niesamowita ochrona przed gorącem, polecam. U ten zapach ![]()
świat dzieli się na dwie połowy, w jednej z nich jest nie do życia, w drugiej nie do wytrzymania. "Piękni dwudziestoletni" Fat burning: start:51,5 kg brzuch:70 cm. cel: brzuch 60 cm. waga?może pozostać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.