Żony doskonałe PM2008 - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-02, 07:56   #271
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia
Dot.: Żony doskonałe PM2008

Cześć skarby Wczoraj byłam na zakupkach przedimprezowo-świątecznych Kupiłam dla siebie 2 bluzeczki no i mężowi się też dostało
Wczoraj zrobiliśmy sohbie wieczorek filmowy- obejrzeliśmy The Reader-bardzo fajna kreacja Kate Winslet

Poza tym czuję się zgorszona Waszymi rozmowami
Ale poczucie humoru podziwiam
Stary 2009-04-02, 08:08   #272
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Hej zoneczki, piekne slonko dzis nas przywitalo.

Przede mna ciezki dzien musze dorobic 2 kartki bo mi zabraklo, musze podszyc cioci zaslonek szt 4, i musze nas spakowac bo jutro jedziemy do Walbrzycha , i ja z sunia tam zam zostajemy az do swiat .

Widze ze zescie wieczorkiem niezle pogadulily sobie. Ja po odlozeniu lapka zasnelam snem mocnym nawet nie wiem kiedy .

A co do naszego nowego rozwiazania otoz... z uwgi na to ze mamy kawalerke to jedyny pokoj jaki mamy ma bardzo fajna wneke w ktorej bedziemy miec sypialnie (czyli lozko) odgrodzona kotara. W naszym pierwszym planie wymyselismy ze to lozko bedzie stalo na podescie a miejsce pod podestem wykorzystamy na szuflady. We wczorajszej gazetce widzielismy podobne rozwiazanie tylko lozko bylo w podescie chowane. Wiec moj Dziubek wpadl na pomysl ze po, co kupowac lozko i podwyzszac i tak wysoki podest (wiadomo lozka maja nozki) jak lepiej kupic materac i obudowac go jako calosc z podestem pozwalajac aby materac troche wystawal. Mam nadzieje zescie zrozumiely moj wywod.

No to sie biere za zaslonki i moze kiecke skroce
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 08:28   #273
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
DZIEWCZYNY PIERŚCIONEK ODNALAZŁ SIĘ!!!!!
.... patrze do pudelka a tam lezy sobie moj zareczynowy pierscionek jakby nigdy nic..... Normalnie padne z wazenia - tyle stresu caly dzien a wystarczyloby zebym tam spojrzala.....

Czeko21 a moze krople do oczu zlagodzilyby Twoja wrazliwosc oczu?
oj ty gapoale dobrze sie znalazł!!
a jesli chodzi o moje gały to oczywiscie ze kropelki uzywam 3 razy dziennie!!!

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość

biedna z tymi oczkami jesteś mam nadzieję, że już lepiej
a nie używasz żadnych kropelek do wrażliwych oczu??
uzywam, uzywam!!

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość

Fotki zdobyczy - dałam po 2 zdjęcia bo kolor z lampą mi wyszedł za intensywny i zakłamany
1. Bluzeczka - tuniczka trochę ciążowaale zakochałam się w kolorze - bardziej fioletowy niż to widać na zdjęciu
2. Kurteczka w formie żakietu (z czegoś skóropodobnego )
Kupiłam sobie jeszcze 2 zwykłe topiki na ramiączkach, już nie robiłam fotek
ta tuniczke to bym ci podkradla

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość

zapomniałam napisać, ze dostałam dziś odpowiedź o meblach sypialnianych i nie ma ich już ale ale... jest jeszcze jeden komplet (trochę droższy) i jutro będę znać odpowiedź, więc proszę o kciuki

dziś w salonie skończyli przycierać szpachlę, więc pokój już jako tako nabiera kształtu
wiec trzymam

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
Podjęłam męską decyzję i rzucę około maja - czerwca .... po ostatnim opakowaniu jeszcze tak ze 3 miesiące trzyma się w miarę dobra cera a potem wywalają kratery .... więc okres wzmożonej aktywności wulkanicznej przypadnie na jesień/zimę i wtedy :
- po pierwsze będzie ciemno i będzie można ulicami w worze na łbie przemykać
- po drugie będzie zimno więc swetry zakryją wykraterowany dekold, ramiona i plecy
- po trzecie nie będzie intensywnego słoneczka to będzie można sięgnąć po mocniejsze specyfiki z kwasiorami

Tylko muszę małża uprzedzić, żeby zbierał siły na ostrą jazdę bez trzymanki od wakacji .....

Tyle, że u mnie po odstawineniu tabsów jest jeszcze gorzej z utrzymaniem wagi ..... w ciągu tygodnia potrafię 5-7 kilosów wody uzbierać ..... koszmar, no ale cóż znów trzeba będzie zrobić badania (znów będą mi skalpelem ciachać kawałek błony śluzowej z macicy na żywca bo im znieczulania zabraknie ) znów mnie pokłuja tak, że będę wygladała jak narokoman z 10-letnim stażem - ostatnio to miałam nawet sińce na wierzchach dłoni, bo już nie mieli skąd pobierać krwi
Znów będą mnie szprycować bromergonem, po którym nie będę chodziła do kibelka przez tydzień a potem spędze na tym kibelku cały dzień ............ I właśnie dlatego się tego boję
o kurcze to nie masz za wesolotyle problemow na raz......

u mnie dzisiaj 1 dzien remontu- troche szkoda ze przed swietami bo juz mam posprzatane wszystko.....ale brat ma teraz urlop , a potem to nie wiadomo kiedy. musze powynosic rzeczy z poddasza, bo sie uzbierala niezla graciarnia, a tam bedzie nasza sypialniai tak sie boje ze sie nie wyrobimy z tym.....znaczy przedpokoj pewnie zrobia w pare dni......ale z tym poddaszem gorzej, tam trzeba jeszcze wylewki robic.......wode poprowadzic do kuchni i odplyw......ja ich naciskam zeby jak naszybciej sie tego chwycili bo potem bedzie dzidzia i nic nie zrobimy!

Tż chodzi juz do nowej pracy.......to teraz wieczory ma wolne!!idziemy dzisiaj w odwiedziny do mojej przyjaciolki.....jutro znajomi zaprosili nas na ognisko do lasu, ale kurcze za zimno jeszcze jest!!chyba bede musiala ubrac sie bardzo cieplo!!

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 08:45   #274
LOLA7
Rozeznanie

Witam żoneczki
Piękna pogoda
Która chętna na kawusię???
LOLA7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 08:55   #275
agunia82
Zakorzenienie

Hejka laseczki
Mężuś się chyba jednak troszkę dzisiaj zreflektował, bo widziałam, że chodził koło mnie na palcach i próbował czymś zagadać, odwrócić uwagę, żeby doła nie łapała No może będzie dobrze, mam nadzieję przynajmniej

Miłego dzionka!

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 08:55   #276
monai
Rozeznanie

GG do monai

Hejka
i lecę do pracy... śpieszę się, bo chciałam jeszcze po drodze podciąć grzywkę u fryzjera - już osiągnęła ten moment kiedy doprowadza mnie do szału
kurcze jeszcze nie mam pomysłu w co ja się dzisiaj ubiorę ;/ ech... nie lubię...

miłego dnia żonki ;*
monai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 09:28   #277
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Witam wszystkich wiosennie
Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
ja śmiem twierdzić, że oni w ogóle nie są pojętni, zdarzają się tylko małopojętni

no co moje myślenie w czasie ciąży spadło poniżej poziomu morza
Ad 1 Nie chciałam być taka brutalna, a nóż jakis chłop to przeczyta
Ad 2 że co, że niby depresja?
Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Wczoraj zrobiliśmy sohbie wieczorek filmowy- obejrzeliśmy The Reader-bardzo fajna kreacja Kate Winslet
Właśnie wcoraj wieczorem "zasysałam" ten filmik i dziś będę oglądać Mówisz że warto? Przedwczoraj oglądaliśmy "Droga do szczęścia" też z Winslet i małżon stwierdził że już ma jej dość Nie wiem jak go dziś namówić na oglądanie Lektora
Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Przede mna ciezki dzien musze dorobic 2 kartki bo mi zabraklo, musze podszyc cioci zaslonek szt 4, i musze nas spakowac bo jutro jedziemy do Walbrzycha , i ja z sunia tam zam zostajemy az do swiat .

A co do naszego nowego rozwiazania otoz... z uwgi na to ze mamy kawalerke to jedyny pokoj jaki mamy ma bardzo fajna wneke w ktorej bedziemy miec sypialnie (czyli lozko) odgrodzona kotara. W naszym pierwszym planie wymyselismy ze to lozko bedzie stalo na podescie a miejsce pod podestem wykorzystamy na szuflady. We wczorajszej gazetce widzielismy podobne rozwiazanie tylko lozko bylo w podescie chowane. Wiec moj Dziubek wpadl na pomysl ze po, co kupowac lozko i podwyzszac i tak wysoki podest (wiadomo lozka maja nozki) jak lepiej kupic materac i obudowac go jako calosc z podestem pozwalajac aby materac troche wystawal. Mam nadzieje zescie zrozumiely moj wywod.

Ad 1 To sunia ma pierwsze wczasy Żeby się tam sprawowała jak należy u dziadków

Ad 2 Rozumiem Twoja wizję Nawet cos podobnego widziałam kiedys u kogoś (tyle że z tym materacem na podeście) Tylko jak dla mnie to by było trochę nie wygodne jak tak nisko jest łoże - tzn ciężko się wstaje i w ogóle a ja taki leń jestem z rana że pewnie bym nie dała rady się podnieść

Ad 3 Pokazuj kieckę jak skończysz To ta czarna co ostatnio kupiłaś?
Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
ta tuniczke to bym ci podkradla

u mnie dzisiaj 1 dzien remontu- troche szkoda ze przed swietami bo juz mam posprzatane wszystko.....ale brat ma teraz urlop , a potem to nie wiadomo kiedy. musze powynosic rzeczy z poddasza, bo sie uzbierala niezla graciarnia, a tam bedzie nasza sypialniai tak sie boje ze sie nie wyrobimy z tym.....znaczy przedpokoj pewnie zrobia w pare dni......ale z tym poddaszem gorzej, tam trzeba jeszcze wylewki robic.......wode poprowadzic do kuchni i odplyw......ja ich naciskam zeby jak naszybciej sie tego chwycili bo potem bedzie dzidzia i nic nie zrobimy!

Tż chodzi juz do nowej pracy.......to teraz wieczory ma wolne!!idziemy dzisiaj w odwiedziny do mojej przyjaciolki.....jutro znajomi zaprosili nas na ognisko do lasu, ale kurcze za zimno jeszcze jest!!chyba bede musiala ubrac sie bardzo cieplo!!
Ad 1 Już tyle osób na nią poluje że chyba w sejfie będę ją trzymać

Ad 2 Ty się kochana nie przeforsuj znowu za bardzo - Przecież Ci nie wolno Mam nadzieje, że szybko się uporacie z tym remontem

Ad 3 No właśnie - też mi się wydaje że na ognisko trochę jeszcze za zimno bo ciągnie chłodem od lasu i ziemi. Tak że chyba zimowe ciuchy trzeba zarzucić
Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Hejka laseczki
Mężuś się chyba jednak troszkę dzisiaj zreflektował, bo widziałam, że chodził koło mnie na palcach i próbował czymś zagadać, odwrócić uwagę, żeby doła nie łapała No może będzie dobrze, mam nadzieję przynajmniej
Widzisz - stara się mężuś
Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość
Hejka
i lecę do pracy... śpieszę się, bo chciałam jeszcze po drodze podciąć grzywkę u fryzjera - już osiągnęła ten moment kiedy doprowadza mnie do szału
kurcze jeszcze nie mam pomysłu w co ja się dzisiaj ubiorę ;/ ech... nie lubię...
Miłej wizyty u fryzjera

Edytowane przez Anusia_piekniusia
Czas edycji: 2009-04-02 o 09:30
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-02, 09:39   #278
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Żony doskonałe PM2008

Hej dziouchy
Cytat:
Ognisko w lesie... ...brzmi rozpalająco!
To szybkiego wysprzątania życzę...
Cytat:
Zrozumiałam...ciekawa opcja, ciekawa
Cytat:
no ale teraz trzeba się mężusiem trochę zając więc uciekam
z Wami więcej czasu spędzam niż z Nim
Więcej czasu z nami.. ...to doskonała wizażanka z Ciebie, bo wiadomo, że doskonała żonato na pewno!

To dziś mnie czeka mycie okien(końcoweczka) u mamy, potem zaopatrzeć sklepik i fru na zakupy...moze jakies spodnie upoluję...latam za jaśniutkiki jeans-ami....

U mnie też słoneczko...
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 10:24   #279
malutka_24
Wtajemniczenie

Witam słonecznie

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
maleństwo przecież ja tez o swojej niezwykle namietnej rozmyślności piszę...
czyli nie jestem sama

Cytat:
z Wami więcej czasu spędzam niż z Nim
myślisz, że tylko Ty jedna
pamiętam, że za czasów przygotowań ślubnych tempo miałyśmy takie, że mój mąż zastanawiał się ileż to można pisać o ślubie

Cytat:
Cześć skarby Wczoraj byłam na zakupkach przedimprezowo-świątecznych Kupiłam dla siebie 2 bluzeczki no i mężowi się też dostało

Poza tym czuję się zgorszona Waszymi rozmowami
Ale poczucie humoru podziwiam
ad. 1 pochwal się bluzeczkami
ad. 2 no wiesz my jako Żony Doskonałe musimy znać się i rozmawiać na każdy temat tytuł wątku w końcu do czegoś zobowiązuje

Cytat:
Przede mna ciezki dzien musze dorobic 2 kartki bo mi zabraklo, musze podszyc cioci zaslonek szt 4, i musze nas spakowac bo jutro jedziemy do Walbrzycha , i ja z sunia tam zam zostajemy az do swiat

A co do naszego nowego rozwiazania otoz... z uwgi na to ze mamy kawalerke to jedyny pokoj jaki mamy ma bardzo fajna wneke w ktorej bedziemy miec sypialnie (czyli lozko) odgrodzona kotara. W naszym pierwszym planie wymyselismy ze to lozko bedzie stalo na podescie a miejsce pod podestem wykorzystamy na szuflady. We wczorajszej gazetce widzielismy podobne rozwiazanie tylko lozko bylo w podescie chowane. Wiec moj Dziubek wpadl na pomysl ze po, co kupowac lozko i podwyzszac i tak wysoki podest (wiadomo lozka maja nozki) jak lepiej kupic materac i obudowac go jako calosc z podestem pozwalajac aby materac troche wystawal. Mam nadzieje zescie zrozumiely moj wywod
ad. 1 no to przyjemnej i lekkiej pracy no i sunia zaliczy pierwszy wypad
ad. 2 już mi się podoba to rozwiązanie a duża ta kawalerka, z aneksem czy kuchnią

Cytat:

ad. 1 tylko Ty się tam przypadkiem nie przemęczaj
ad. 2 ubierz się ciepło i smacznego

Cytat:
pewnie, że tak nie ma innej opcji

Cytat:
Ad 1 Nie chciałam być taka brutalna, a nóż jakis chłop to przeczyta
Ad 2 że co, że niby depresja?
ad. 1 wzięłam to na swoją klatę ciężarnej chyba nikt nie podskoczy
ad. 2 no wychodzi na to, że niby tak

Lecę wywiesić pranie na nasz gigantyczny balkon o szerokości mojej stopy Do potem i buziaczki na ten piękny dzionek

Edytowane przez malutka_24
Czas edycji: 2009-04-02 o 10:26
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 11:44   #280
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

a ja nic nie robie..........mialam robic porzadki na poddaszu, ale jak zobaczylam ile tego jest to stwierdzilam ze sama tego robic nie bede
na podworko tez nie wychodze bo strasznie wieje dzis- wiec szypanko oczu murowane!!
ale za to po poludniu idziemy z tż na kawusie do mojej przyjaciolki!! kurcze ale nudyyyyy

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-04-02, 12:17   #281
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Lecę wywiesić pranie na nasz gigantyczny balkon o szerokości mojej stopy Do potem i buziaczki na ten piękny dzionek
Wiesz dobrze jest mieć czasami taki "duży" balkon jak ty bo ja mam prawie 3metry na 1m wielkość balkonu i przez to więcej się muszę naharować przy praniu żeby zapełnić cały balkon (co by małżon widział jak się napracowałam dzisiaj )
Cytat:
ale za to po poludniu idziemy z tż na kawusie do mojej przyjaciolki!! kurcze ale nudyyyyy
Jakie nudy ?? a my na wizażu do pogadania to co ?

Ja własnie zeszłam wszystkie sklepiki osiedlowe w poszukiwaniu wielkanocnych figurek marcepanowych (wiecie takich kurczaczków, baranków i zajączków ) i nigdzie nie ma wszędzie maja tylko cukrowe A ja wprost uwielbiam marcepan Kocham po prostu wszystko co ma smak i zapach migdałów i marcepanu Małzon sie zawsze śmieje ze mnie że jestem tak na maksa uzależniona że nawet jak piekę ciasto - zawsze zapach migdałowy daję, nie ważne czy pasuje czy nie mydło w łazience też zawsze migdałowe No ale za to jak chce mnie małzon czymś udobruchać to wystarczy że kupi mi duży baton marcepanowy i juz jestem gotowa mu się oddać No a wracając do figurek wielkanocnych - chcviałam się obkupić a tu taki klops

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-02, 13:22   #282
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam w piękną wiosenkę
słoneczko świeci to i samopoczucie lepsze

Cytat:
pochwal się bluzeczkami

Cytat:

przyjemnej pracki

fajne rozwiązanie, na pewno będzie świetnie wyglądało koniecznie fotki wklej jak już to zrobicie

Cytat:

u mnie dzisiaj 1 dzien remontu

to fajnie, że już zaczynacie remoncik przynajmniej będzie gotowe wszystko jak maluszek się pojawi na świecie
suuuuper z tym ognichem... ja ostatnio byłam.. hmm nawet nie pamiętam kiedy
no ubierz się grubo bo wieczory zimne jeszcze...

Cytat:
Hejka laseczki
dobry mężuś ale lepiej jakby nie dawał powodów do doła

Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość
Hejka

miłego dnia żonki ;*
ja też dzisiaj wstałam i mówię do małża że nie mam się w co ubrać a on na to, że woli jak chodzę na popołudnia bo przynajmniej nie musi tego słuchać
dzisiaj idę poszukać jakichś butków wiosennych po fryzjerze bo na kozuny za ciepło i w adidaskach biegam teraz cały czas, a wszystkie wiosenne butki mam na obcasie ( a ostatnio wolę wygodę )to teraz chcę takie na niskim obcasiku do latania...

Cytat:
Hej dziouchy

Więcej czasu z nami.. ...to doskonała wizażanka z Ciebie, bo wiadomo, że doskonała żonato na pewno!

To dziś mnie czeka mycie okien(końcoweczka) u mamy, potem zaopatrzeć sklepik i fru na zakupy...moze jakies spodnie upoluję...latam za jaśniutkiki jeans-ami....

U mnie też słoneczko...
no baa...
udanych zakupków

Cytat:

myślisz, że tylko Ty jedna
pamiętam, że za czasów przygotowań ślubnych tempo miałyśmy takie, że mój mąż zastanawiał się ileż to można pisać o ślubie

kurczę żałuję że wcześniej tu nie wstąpiłam

Cytat:

Ja własnie zeszłam wszystkie sklepiki osiedlowe w poszukiwaniu wielkanocnych figurek marcepanowych (wiecie takich kurczaczków, baranków i zajączków ) i nigdzie nie ma wszędzie maja tylko cukrowe A ja wprost uwielbiam marcepan Kocham po prostu wszystko co ma smak i zapach migdałów i marcepanu Małzon sie zawsze śmieje ze mnie że jestem tak na maksa uzależniona że nawet jak piekę ciasto - zawsze zapach migdałowy daję, nie ważne czy pasuje czy nie mydło w łazience też zawsze migdałowe No ale za to jak chce mnie małzon czymś udobruchać to wystarczy że kupi mi duży baton marcepanowy i juz jestem gotowa mu się oddać
No a wracając do figurek wielkanocnych - chcviałam się obkupić a tu taki klops
wie jak Cię pojdejść

ja za pół godzinki spadam do fryca odezwę sie później
Stary 2009-04-02, 13:49   #283
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Pochwalę się bluzeczkami jak mąż mi udostępni swój komputerek
A mam superową wiadomość- jedziemy z mężem i ekipą na majówkę w góreczki Opawskie do Pokrzywnej-ot takie wzniesienia dla emerytów Ale się cieszę
Stary 2009-04-02, 13:56   #284
madziczek
Zadomowienie

Czy ja się dziś z Wami witałam? - chbya nie, a wiec
Dzień doberek

Trochę udało mi się nadrobić.

Izazusia – Ty to masz głowę do pomysłów, zresztą tak samo Czekoladka J super prezenty.
Ja pomysły mam czasem, ale ciężko mi się zabrać do wykonania, szczególnie jak nie mam poparcia w danym przedsięwzięciu :/

Zapomniałam się Wam pochwalić, że dostałam od moich sobotnich gości świąteczny prezencik - jajko wielkanocne na patyczku – dzieło Dagetowych rączek oczywiście J … zapomniałam że Grześ też pomagał.
Piękności!

Kasieńko – super wyglądasz w tych spódniczkach. Każda jest inna i każda do Ciebie pasuje i podkreśla Twoją kobiecą figurkę J
Mogę byś niedyskretna i zapytać jaki rozmiar stanika kupujesz (jakby co to może być na pw albo gg) – ja trochę przejrzałam tę stronkę i ciężko mi coś znaleźć na mój biuścik L
Staniczki – cudne – zazdroszczę J

Malutka

Czekoladka79 – dobrze, ze sytuacja z mamą się częściowo rozwiązała/wyjaśniła. Widać, że Twoja mama miała częściowe podstawy do takiego zachowania. Mam nadzieję, że uda Wam się jeszcze porozmawiać i relacje miedzy Wami będą poprawne … niedługo święta, więc dobry moment.

Widzę po cytatach, że poruszany był temat zaręczyn – ile par tyle rozwiązań i każde jedyne w swoim rodzaju – piękne i niezapomniane J

moje były takie:
Mój nie romantyczny mąż oświadczył mi się w kuchni, kiedy miałam ręce całe w pianie, bo zmywałam i do tego byłam na niego strasznie zła.
To był dzień naszej 7 rocznicy. On do rocznic itp. świąt przywiązuje bardzo małą wagę a o kupowaniu mi kwiatków tak po prostu musiałam zapomnieć. Tego dnia przypomniałam mu dyskretnie który to dzień stycznia i zasugerowałam, że chętnie przyjęłabym jakiś kwiatek. Po powrocie do domu zaczęłam szykować uroczystą kolacyjkę i cały czas zastanawiałam się czy dostanę tego kwiatka czy np. po drodze nie będzie żadnej kwiaciarni. W końcu przyszedł i widzę, że kwiatka niet L Strasznie się wkurzyłam i było mi smutno.
Zostałam w kuchni (nie odzywając się) i kończyłam to co miałam do zrobienia kiedy wszedł mąż (jeszcze wtedy nie mąż ) z pudełeczkiem i mi się oświadczył – nie zważając na to że mi kapie z rąk piana na podłogę (nie zdążyłam ich opłukać). My nigdy nie rozmawialiśmy na temat pierścionka (ja ogólnie nie nosze biżuterii) i ja o nim prawdę powiedziawszy nie myślałam. Nie mówiłam jaki mam rozmiar, a on sam poszedł i wybrał – zapamiętał rozmiar bo pare lat temu kupowaliśmy sobie obrączki srebrne (myśleliśmy o ślubie cywilnym). Zanim włożyłam pierścionek zapytałam jaki rozmiar – on mówi że 11, a ja mu na to no to niestety będzie za mały, bo ja mam 14, widziałam, że smutno mu się zrobiło – spróbowałam jednak włożyć pierścionek i okazało się, że jest idealny J - to ja się pomyliłam i pamiętałam jego rozmiar.
Mimo, że było to bardzo mało romantyczne miejsce i czas, nie zamieniłabym tych zaręczyn na żadne inne – słowa które mówił mój przyszły mąż kładą na łopatki wszystkie najpiękniejsze i najromantyczniejsze miejsca świata.
Zaręczyliśmy się 7.01.2008, a na przełomie luty-marzec ustaliliśmy datę i zaczęliśmy szukać sali, no a we wrześniu pobraliśmy się

Agunia – gratuluję sukcesów w pracy, żeby jeszcze finansowo docenili Twoją pracę – czego Ci życzę J

Katey – odnośnie piesków, to możecie kupić przecież pieska bez rodowodu (nie cały miot ma prawo do rodowodu – chyba tylko 5 pierwszych szczeniaczków), ale z konkretnej hodowali i prawdopodobnie będzie on tańszy, i odpadnie Wam obowiązek wystawiania go na wystawach itp.

Daguś – miło mi, że ma takie zdanie odnośnie mojego wiekowego wyglądu J … mi się wydawało, że tego dnia ja w ogóle nie wyglądałam
Jak to się mówi pierwsze koty za płyty J

Przykro mi z powodu Twojej koleżanki i jej maleństwa L

Mooonik – witam nową żonę doskonałą i PM 2008

Kasieńko – przekaż Liloszkowi naszemu

Anusia_piekniusia – trzymam kciukasy za pozytywne załatwienie sprawy z oporną klientką, niech się przekona na własnej skórze, że takie zachowanie nie popłaca.

Zostały mi jeszcze 4 strony do nadrobienia, ale nie wiem czy dziś dam radę.

Buziaczki
madziczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 14:07   #285
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:

Jakie nudy ?? a my na wizażu do pogadania to co ?

Ja własnie zeszłam wszystkie sklepiki osiedlowe w poszukiwaniu wielkanocnych figurek marcepanowych (wiecie takich kurczaczków, baranków i zajączków ) i nigdzie nie ma wszędzie maja tylko cukrowe A ja wprost uwielbiam marcepan Kocham po prostu wszystko co ma smak i zapach migdałów i marcepanu Małzon sie zawsze śmieje ze mnie że jestem tak na maksa uzależniona że nawet jak piekę ciasto - zawsze zapach migdałowy daję, nie ważne czy pasuje czy nie mydło w łazience też zawsze migdałowe No ale za to jak chce mnie małzon czymś udobruchać to wystarczy że kupi mi duży baton marcepanowy i juz jestem gotowa mu się oddać No a wracając do figurek wielkanocnych - chcviałam się obkupić a tu taki klops
wiem ze jest wizaż,ale nie moge tyle przy komputerze siedziec......wiec odpalam co jakis czas zeby byc na bieżąco
a jesli chodzi o marcepan to ja tez uwielbiam- najlepsze sa takie chlebki marcepanowe w czekoladzie

Dominika 04.11.2014

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-02, 14:37   #286
soffera
Zadomowienie

Witam tu gapcio panikarz ale w sumie to nie jest mi do smiechu jak sobie przypomne ta wczorajsza akcje...

Kurcze pies mi sie rozpycha na moich kolanach - fąfek jeden.....

Anusia tunika swietna! Mega bzykanko góra Ja tez kocham marcepan! Kiedy po przeprowadzce dowiedzialam sie ze w pobliskiej cukierni robia ciasto z marcepanem to myslalam ze oszaleje ze szczescia. Kupuje zazwyczaj takie batoniki marcepanowe, figurek nei widzialam, w lidlu jest duzo rzeczy z marcepanu.

Izka

Paulinko moze slubne foty sa na wizazu w watku PM 2008 ktores tam czesci albo na nk tyle ze mnie nie masz w znajomych

Daguś tak dokladnie podejrzewam ze moj pierscien mocy lezal i rechotał ze mnie jak go szukałam. Ups moze inteligent zna jakis przepis na dobry duszony makaron Chce zobaczyc te nowe super rozwiazanie

Czeko czekolada i czeresnie do siebie pasuja wiec bierz bzykanko Czytajac dalej widze ze juz plan obyslilas

Kasienka nikomu takiego prima apriliska nie zycze Tylko sie domyslam co to jest ponućkał Wyst

Kotek

Dzasta

Moonik na elektryzowanie sie polecam nawilzacz powietrza.

Agusia ja cale zycie marzylam o psie ale zaraz przed tym tak sie balam ze po prostu nie dam rady podolac wszelkim obowiazkom etc. W koncu moj maz powiedzial ze mam nei panikowac i maluszek byl juz nasz

Nie wiem czy napisalam wszystko co chcialam bo mam takei jazdy w pracy ze szukuje sie powoli z wypowiedzeniem

Lece konczyc obiad, dziś: dorsz z zapiekaną cukinią
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 14:54   #287
dzasta110
Wtajemniczenie

dziewczyny muszę się pochwalić są mebelki Wasze kciuki działają CUDA

oto moje meble do sypialni (za ok 2 tyśki) (wszystko z pierwszego zdjęcia plus komoda z drugiego)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg finestra.jpg (52,3 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Finestra___Komod_499bd9fdda66a.jpg (32,1 KB, 14 załadowań)

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 15:03   #288
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziczek Pokaż wiadomość
Katey – odnośnie piesków, to możecie kupić przecież pieska bez rodowodu (nie cały miot ma prawo do rodowodu – chyba tylko 5 pierwszych szczeniaczków), ale z konkretnej hodowali i prawdopodobnie będzie on tańszy, i odpadnie Wam obowiązek wystawiania go na wystawach itp.
madziczek dziękuję

i będę prostować i wyjaśniać Teraz cały miot ma prawo do rodowodu (w sumie to tak już jest od 92r) ale wiele osób myśli, że jest inaczej, bo takie kity wciskają pseudohodowcy, żeby sprzedać szczeniaka po suce nie dopuszczonej do hodowli. Każdy piesek po rodowodowych rodzicach dostaje metryczkę na podstawie której można (ale nie trzeba) wyrobić rodowód.
Jak ma się psa z rodowodem wcale nie trzeba z nim jeździć na wystawy! (kolejny mit pseudohodowców). Jedynie taki obowiązek jest, jeśli bierze się psa na prawach hodowlanych- czyli najczęściej dostaje się psiaka za dużo niższą cenę, ale zobowiązuje się do wystawiania go i dążenia do założenia hodowli. Ale to jest jeden, jedyny wyjątek.

sofferko a co to się w pracy dzieje?

Edytowane przez agunia82
Czas edycji: 2009-04-02 o 15:20
agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 15:30   #289
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
A mam superową wiadomość- jedziemy z mężem i ekipą na majówkę w góreczki Opawskie do Pokrzywnej-ot takie wzniesienia dla emerytów Ale się cieszę
Znam te górki - często sobie z małzonem jeździmy w niedzielkę wejść od tak na Biskupią Kopę Bardzo przyjemne i urokliwe miejsce
Cytat:
Zapomniałam się Wam pochwalić, że dostałam od moich sobotnich gości świąteczny prezencik - jajko wielkanocne na patyczku – dzieło Dagetowych rączek oczywiście J … zapomniałam że Grześ też pomagał.
Piękności!

moje były takie:
Mój nie romantyczny mąż oświadczył mi się w kuchni, kiedy miałam ręce całe w pianie, bo zmywałam i do tego byłam na niego strasznie zła.
To był dzień naszej 7 rocznicy. On do rocznic itp. świąt przywiązuje bardzo małą wagę a o kupowaniu mi kwiatków tak po prostu musiałam zapomnieć. Tego dnia przypomniałam mu dyskretnie który to dzień stycznia i zasugerowałam, że chętnie przyjęłabym jakiś kwiatek. Po powrocie do domu zaczęłam szykować uroczystą kolacyjkę i cały czas zastanawiałam się czy dostanę tego kwiatka czy np. po drodze nie będzie żadnej kwiaciarni. W końcu przyszedł i widzę, że kwiatka niet L Strasznie się wkurzyłam i było mi smutno.
Zostałam w kuchni (nie odzywając się) i kończyłam to co miałam do zrobienia kiedy wszedł mąż (jeszcze wtedy nie mąż ) z pudełeczkiem i mi się oświadczył – nie zważając na to że mi kapie z rąk piana na podłogę (nie zdążyłam ich opłukać). My nigdy nie rozmawialiśmy na temat pierścionka (ja ogólnie nie nosze biżuterii) i ja o nim prawdę powiedziawszy nie myślałam. Nie mówiłam jaki mam rozmiar, a on sam poszedł i wybrał – zapamiętał rozmiar bo pare lat temu kupowaliśmy sobie obrączki srebrne (myśleliśmy o ślubie cywilnym). Zanim włożyłam pierścionek zapytałam jaki rozmiar – on mówi że 11, a ja mu na to no to niestety będzie za mały, bo ja mam 14, widziałam, że smutno mu się zrobiło – spróbowałam jednak włożyć pierścionek i okazało się, że jest idealny J - to ja się pomyliłam i pamiętałam jego rozmiar.
Mimo, że było to bardzo mało romantyczne miejsce i czas, nie zamieniłabym tych zaręczyn na żadne inne – słowa które mówił mój przyszły mąż kładą na łopatki wszystkie najpiękniejsze i najromantyczniejsze miejsca świata.
Zaręczyliśmy się 7.01.2008, a na przełomie luty-marzec ustaliliśmy datę i zaczęliśmy szukać sali, no a we wrześniu pobraliśmy się

Anusia_piekniusia – trzymam kciukasy za pozytywne załatwienie sprawy z oporną klientką, niech się przekona na własnej skórze, że takie zachowanie nie popłaca.
Ad 1 No jak z pod dagecikowych rączek wyszło to cudo to pewnie śliczności

Ad 2 Rzeczywiście specyficzne miałaś zaręczynki

Ad 3 dzięki Kochana
Cytat:
wiem ze jest wizaż,ale nie moge tyle przy komputerze siedziec......wiec odpalam co jakis czas zeby byc na bieżąco
a jesli chodzi o marcepan to ja tez uwielbiam- najlepsze sa takie chlebki marcepanowe w czekoladzie
Chlebki marcepanowe
Cytat:
Anusia tunika swietna! Mega bzykanko góra Ja tez kocham marcepan! Kiedy po przeprowadzce dowiedzialam sie ze w pobliskiej cukierni robia ciasto z marcepanem to myslalam ze oszaleje ze szczescia. Kupuje zazwyczaj takie batoniki marcepanowe, figurek nei widzialam, w lidlu jest duzo rzeczy z marcepanu.
dzięki Widzę że fanek marcepanu jest wiele Jestem częstą klientką lidla właśnie ze względu na marcepan
Cytat:

oto moje meble do sypialni (za ok 2 tyśki) (wszystko z pierwszego zdjęcia plus komoda z drugiego)
Śliczności te mebelki podoba mi się w zestawie z czerwienią

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-02, 18:07   #290
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Ubierz sie ubierz, bo niby cieplo a jednak zimno. Pogoda zdradziecka
Cytat:
Ad 1 To sunia ma pierwsze wczasy Żeby się tam sprawowała jak należy u dziadków

Ad 2 Rozumiem Twoja wizję Nawet cos podobnego widziałam kiedys u kogoś (tyle że z tym materacem na podeście) Tylko jak dla mnie to by było trochę nie wygodne jak tak nisko jest łoże - tzn ciężko się wstaje i w ogóle a ja taki leń jestem z rana że pewnie bym nie dała rady się podnieść

Ad 3 Pokazuj kieckę jak skończysz To ta czarna co ostatnio kupiłaś?
Zobaczymy jak tatko zniesie pobyt nowego lokatora heheh. W sumie mielismy kupic luzko ktore nie jest wysokie bo mialo rame 25 cm wiec moze podest byc ciut wiekszy i tak bedzie robiony na zamowienie .
Kiecki nawet nie zaczelam bo szyjac ciocine zaslonki zlamalam igle i czekalam na nowa dostawe (czyli az ciocia ze sklepu wroci), ale mam plana wystapic w niej we swieta wiec musze ja uszyc

Cytat:
Zrozumiałam...ciekawa opcja, ciekawa
no to widac nie zagmatwalam zbytni. Jak tam polowanko na spodnie????

Cytat:
ad. 2 już mi się podoba to rozwiązanie a duża ta kawalerka, z aneksem czy kuchnią
Z kuchnia Malutka mala lazieneczka i tycim przedpokojem oraz oknem balkonowym do nikad na calej szerokosci sciany

Cytat:
Nie widzialam jeszcze marcepanowych figurek. Jakas zacofana chyba jestem

Cytat:

Daguś – miło mi, że ma takie zdanie odnośnie mojego wiekowego wyglądu J … mi się wydawało, że tego dnia ja w ogóle nie wyglądałam
Jak to się mówi pierwsze koty za płyty J
Jajo jest do podziwiania w moim watku roboczym heheh.
Moze brakowalo Ci troszke do idealnego wygladu ale tak zle to nie bylo heheh.
Cytat:
Daguś tak dokladnie podejrzewam ze moj pierscien mocy lezal i rechotał ze mnie jak go szukałam. Ups moze inteligent zna jakis przepis na dobry duszony makaron Chce zobaczyc te nowe super rozwiazanie
niesadze aby zna to taki wybredny typ ze szok . A rozwiazanie chcesz widziec teraz czy jak juz bedzie skonczone

Cytat:

Moj maz sie zapytal czy masz taka duza sypialnie jak na zdjeciu . Ale mebelki fajne

Cytat:
Ad 1 No jak z pod dagecikowych rączek wyszło to cudo to pewnie śliczności
Dziekowac
A marcepan tez uwielbiam niestety moj mezus nie

Edytowane przez daget
Czas edycji: 2009-04-02 o 18:08
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 18:22   #291
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Kiecki nawet nie zaczelam bo szyjac ciocine zaslonki zlamalam igle i czekalam na nowa dostawe (czyli az ciocia ze sklepu wroci), ale mam plana wystapic w niej we swieta wiec musze ja uszyc

Nie widzialam jeszcze marcepanowych figurek. Jakas zacofana chyba jestem
To będę czekać na fotkę az skończysz

Jak to ? Ja co roku takie kupuję i tylko jakoś w tym roku wszędzie są cukrowe. Obie wyglądają tak samo - białe figurki np baranka z jakims tam małym kolorem. tylko te z cukru są bardziej śnieżnobiałe a marcepanowe takie bardziej ecri
Acha - i śliczne to jajuszko w twoim wątku a kurczaczki w kieliszkach - no cudo, super pomysł
Stary 2009-04-02, 18:23   #292
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
no no no... pomysł całkiem całkiem

Cytat:
oooo i następny remont

Cytat:

Cytat:
żałuj, żałuj to były czasy pisało się nawet po 10 stron dziennie

Cytat:
Dzasta

Cytat:
dzięki Widzę że fanek marcepanu jest wiele Jestem częstą klientką lidla właśnie ze względu na marcepan

Śliczności te mebelki podoba mi się w zestawie z czerwienią
ad1. też lubię marccepana
ad2. dzięki

Cytat:
Moj maz sie zapytal czy masz taka duza sypialnie jak na zdjeciu . Ale mebelki fajne
moja sypialnia ma ponad 16m2, wiec do małych nie należy (kwadrat 4mx4m)

meble będą już jutro do odbioru superancko wiecie, że się cieszę

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 18:45   #293
kotekk81
Zakorzenienie

witanko

kurcze od wczoraj ciagle boli mnie glowa i niedobrze mi czy to mozliwe ze sie strulam tymi srodkami czystosci

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 18:47   #294
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Oczywiście że możliwe-mam nadzieję że ich ze sobą nie mieszałaś!!! Spróbuj troszkę mleczka wypić-częściowo może to zneutralizować szkodliwe substancje
Stary 2009-04-02, 19:02   #295
kotekk81
Zakorzenienie

dzieki Izus wlasnie wyslalam malza do sklepu po mleczko...ogolnie "pracowalam" z plynem do toalet ale "przewinal" sie czasem taki spray..jednak sklaniam sie bardziej ku temu pierwszemu bo z nim mialam najwiekszy kontakt

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 19:13   #296
soffera
Zadomowienie

Cytat:

Ładniutkie i świetna cena, ale materac chyba jeszcze musicie dokupic?

Cytat:
sofferko a co to się w pracy dzieje?
Dużo by opowiadać, po krótce problemy z kasą i relacjami z szefostwem. Włascicielka pokazuje swoja prawdziwa twarz. O dziwne wzywa mnie na dywanik bo nie zaplacila mi naleznych mi pieniedzy i odmowilam dodatkowej pracy za grosze. Gdybym powiedziala Ci ta magiczna sume uwierz nie wiedzialabys czy masz śmiać sie czy płakać.

Cytat:

A rozwiazanie chcesz widziec teraz czy jak juz bedzie skonczone
Moge troche poczekac
Wlasnie ogladam z mezem Twoje dziela i sie pyta: -masz ją na naszej klasie? -Tak to jest ... -Aaaaaa
Zaraz Wam pokaze moje zdobycze tylko sie zdjecia zaladuja
1. Sukienka w sumie troche krotsza niz myslalam wiec chyba bede sobie musiala sprawic jakies leginsiory
2. Tunika tam gdzie jest czasrny pas na srodku jest jeszcze kokardka

Dzastus oj wiemy jak sie cieszysz, super ze tak szybko bedziecie je mieli
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg D1023230RD-FR.jpg (21,7 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg p32000802jp.jpg (65,0 KB, 11 załadowań)

Edytowane przez soffera
Czas edycji: 2009-04-02 o 19:15
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 19:14   #297
czekoladka79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
dobry wieczor dziolszki
ufff nareszcie Was nadrobilam...jakas taka malopisana jestem dzis bo kiepsko sie czuje troszku sie nafukalam plynu do kibelka w pracy i caly dzien mnie lebek nagina i niedobrze mi...bllleeee
taki jakis niemrawy Kocur ze mnie dzis
Ty to masz pracę .... za free możesz się naćpać i jeszcze Ci za to płacą A tak serio to ja też tak czasem mam jak pomieszam środki do czyszczenia przy odgruzowywaniu naszego kibla ..... ale zazwyczaj i tak zostaję przy metodzie naturalnej ..... dłuto i młoteczek
Cytat:
czekoladko matko to aż takie cyrki z tym leczeniem współczuje ehhh, my kobiety to jednak musimy być silne...
No niestety cyrki były i to całkiem niezłe ostatnio - zresztą ja mam koszmarne problemy od zawsze - pierwszy krwotok miałam w wieku 14 lat - przez 5 tygodni lało się ze mnie jak ze świni ehhhhh

Cytat:
no cyrki z tym leczeniem ale trzeba byc twardym nie miętkim więc na pewno
dasz radę a my Cię będziemy wspierac
mąż będzie najbardziej ucieszony

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

Czeko a Twoje ślubne foteczki gdzie mogę obejrzec??
A proszę bardzo http://picasaweb.google.pl/malarka79...37792323750066
Miłego gapienia .....tylko proszę się nie ślinić

Cytat:
Oj bidulka Powąchaj dla odmiany cos miłego - najlepiej feromony męża - będzie lepiej

Ad 1

Ad 2 Podziwiam cię kochana że mimo tych problemów potrafisz się trzymać i podchodzic do tego z dystansem, to sprawi, że może przeskoczysz te skutki odstawienia, tzn ominą cię one
Ad 1
Ad 2 Niestety ostatnio w dwóch niezaleznych szpitalach byłam badana i metody oraz leczenie wyglądają identycznie, więc wiem co mnie czeka - jakieś wylewy w jajnikach (tydzień zwijania się z bólu) kosmos
Ale jak zawsze podejdę do tego z uśmiechem na twarzy i masą głupich pomysłów w głowie

Ostatnio w szpitalu byłam na sali z taką fantastyczną starszą kobietką postrzeloną prawie tak jak ja no i się chichrałyśmy że w sumie fajnie tak .... leżymy sobie czytamy książkę, żarełko nam przynoszą to takie prawie agrowczasy ..... no a potem przez całą noc przyłaziła do nas ielęgniarka co 2 godziny, budziła nas i pobierała nam krew ..... no i po trzecim takim podejściu obie chichocząc stwierdziłyśmy, że my pier......my takie arowczasy i wracamy do domu

Cytat:
kup mężowi jakiś kostium z zawiązanymi oczami i dalej maleńka

no co moje myślenie w czasie ciąży spadło poniżej poziomu morza
Ad 1 .... ciekawam jakby zareagował mój małż jakbym mu pewnego dnia wyciagnęła lateksowy czarny kostiumik z dziurą na ptaka i otwory nosowe aby mógł oddychać

Ad 2 to ja nie kcem być w ciaży

Cytat:

Wooow fajowe te Twoje mebelki .... ojć zazdraszczam, bo ja nie mam znów czego meblować ..... chlip chlip
Cytat:
Oczywiście że możliwe-mam nadzieję że ich ze sobą nie mieszałaś!!! Spróbuj troszkę mleczka wypić-częściowo może to zneutralizować szkodliwe substancje
nooooo jak mleczko to koniecznie z MALIBU

Padam na ryj .... znów w pracy spedziłam 10 godzin .....ehhhh już mam tego dość ..... a jeszcze mam jakieś gówno do zrobienia w domu.

A zaraz biegnę włoski farbowac, bo siwulce mi wylazły - ja mam juz pół łba siwego .....tylko u mnie siwizna oznacza mądrość inaczej
No i muszę brwi wydepilować bo zarosłam jak małpa
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 19:15   #298
malutka_24
Wtajemniczenie

Kochane moje normalnie osiągnęłam wyższy stopień wtajemniczenia wizażowego - zadomowiłam się jakiś cudem nastukałam 1000 postów

Cytat:
Wiesz dobrze jest mieć czasami taki "duży" balkon jak ty bo ja mam prawie 3metry na 1m wielkość balkonu i przez to więcej się muszę naharować przy praniu żeby zapełnić cały balkon (co by małżon widział jak się napracowałam dzisiaj )

Cytat:
oj wesoło, tłoczno i dużo do pisania i czytania było

Cytat:
Trochę udało mi się nadrobić.
Zostały mi jeszcze 4 strony do nadrobienia, ale nie wiem czy dziś dam radę.
normalnie należą Ci się duże za nadrobienie tych naszych wizażowych zaległości

Cytat:
Nie wiem czy napisalam wszystko co chcialam bo mam takei jazdy w pracy ze szukuje sie powoli z wypowiedzeniem
a co się dzieje?

Cytat:

no ba wizażowe kciuki zawsze były skuteczne
fajne te mebelki i chyba nie wyszła tak drogo

Cytat:
Z kuchnia Malutka mala lazieneczka i tycim przedpokojem oraz oknem balkonowym do nikad na calej szerokosci sciany

Jajo jest do podziwiania w moim watku roboczym heheh
ad. 1 najważniejsze, że własne choć ciasne a tak z ciekawości to ile ma metrów to Wasze mieszkanko
ad. 2 zaraz idę wylukać

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
kurcze od wczoraj ciagle boli mnie glowa i niedobrze mi czy to mozliwe ze sie strulam tymi srodkami czystosci
na to wygląda, że tak
Stary 2009-04-02, 19:29   #299
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Droga Malutka i droga Kiniu Obwieszczam że o 9 rano będę stała pod Galaxy i czekała na Was (oczywiście w sobótkę)-poznacie mnie po żółtych butach Trochę mi głupio że to spotkanko jest w takich rannych godzinach ale tylko tak mam czas

Koteczku biedaczysko- napij się mleczka ale powoli bo Cię może naciągać. Ja tak piłam jak się kiedyś kwasu siarkowego nawdychałam. Ponoć aż zielona na buzi byłam bo degestorium zamiast wyciągać szkodliwe opary nawiewało nimi na mnie. Nauczycielki tż były zielone ze strachu i mnie mleczkiem (niestety bez Malibu) poiły. I tak na przyszłość kochaniutkie-nie mieszać ze sobą płynów(zwłaszcza różnych do toalet), a na kamień polecam techniczny kwasek cytrynowy- właśnie doszorowałam kabinę tym. A jak ubikacja kamieniem zarośnie to gorący roztwór wlewamy do muszli zostawiamy na jakiś czas i spłukujemy
Sofko słoneczko poszukaj najpierw pracy zastępczej a potem myśl o wypowiedzonku. Trzymam kciuki by się wszystko skończyło jak sprawa z pierścionkiem zaręczynowym
Daget przejrzałam Twoje cuda- golfik i mnie bardzo przypadł do gustu. I pisanka dla Madziczka również superowa

A tak poza tym zgadnijcie kogo dzisiaj spotkałam w Obornikach?? Otóż naszą Kasieńkę z "Wielkim Zadkiem". Obejrzałam ją dokładnie i stwierdziłam naocznie że wielkie to ona miała tylko okulary...no i przepraszam-torbę Zadku nie stwierdzono
Stary 2009-04-02, 20:03   #300
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Dużo by opowiadać, po krótce problemy z kasą i relacjami z szefostwem. Włascicielka pokazuje swoja prawdziwa twarz. O dziwne wzywa mnie na dywanik bo nie zaplacila mi naleznych mi pieniedzy i odmowilam dodatkowej pracy za grosze. Gdybym powiedziala Ci ta magiczna sume uwierz nie wiedzialabys czy masz śmiać sie czy płakać.

Zaraz Wam pokaze moje zdobycze tylko sie zdjecia zaladuja
ad. 1 podobnie jak Iza proponuję powoli szukać innej pracy
ad. 2 śliczne te twoje zdobycze

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
Ostatnio w szpitalu byłam na sali z taką fantastyczną starszą kobietką postrzeloną prawie tak jak ja no i się chichrałyśmy że w sumie fajnie tak .... leżymy sobie czytamy książkę, żarełko nam przynoszą to takie prawie agrowczasy ..... no a potem przez całą noc przyłaziła do nas ielęgniarka co 2 godziny, budziła nas i pobierała nam krew ..... no i po trzecim takim podejściu obie chichocząc stwierdziłyśmy, że my pier......my takie arowczasy i wracamy do domu

ciekawam jakby zareagował mój małż jakbym mu pewnego dnia wyciagnęła lateksowy czarny kostiumik z dziurą na ptaka i otwory nosowe aby mógł oddychać

to ja nie kcem być w ciaży
ad. 1 to już wiemy jak będziesz się zachowywała na starość
ad. 2 to mógłby być ciekawy widok
ad. 3 ej no nie jest tak źle to taki mały skutek uboczny, jest więcej plusów

Cytat:
Droga Malutka i droga Kiniu Obwieszczam że o 9 rano będę stała pod Galaxy i czekała na Was (oczywiście w sobótkę)-poznacie mnie po żółtych butach Trochę mi głupio że to spotkanko jest w takich rannych godzinach ale tylko tak mam czas

A tak poza tym zgadnijcie kogo dzisiaj spotkałam w Obornikach?? Otóż naszą Kasieńkę z "Wielkim Zadkiem". Obejrzałam ją dokładnie i stwierdziłam naocznie że wielkie to ona miała tylko okulary...no i przepraszam-torbę Zadku nie stwierdzono
ad. 1 trza tylko wcześnie się z łóżka podnieść
ad. 2 ciekawe co na to nasza Kasia

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości