Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz. V - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-02, 09:45   #4681
obca7
Wtajemniczenie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość
ale czad ja chcę dziurkacz w wilcze łapy

a mi się śniła masa dziwnych rzeczy, też coś ze ślubem i że mieliśmy dziecko. Komentarz Ukochanego: "To chyba miałaś straszny koszmar"
Fajne nie??:P:P Niekltóre pewnie myslą ale wariatka podnieca się dziurkaczami, ale jak sie ma hobby i się wykorzystuje wycinanki to się człowiek cieszy z każdego nowego nabytku

Fajny senDo ślubu jeszcze czas żeby sie spełnił
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 09:51   #4682
tancerka212
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ale by było ej! ale skoro wiesz ile im do slubu zostało to Ty masz suwaczek do ich ślubu?

cześć 380 dni
policzyłam mniej więcej w głowie jeszcze mi nie odbiło żeby szwagrowi liczyć dni do ślubu ale w sumie to chętnie bym się zamieniła hehehe tylko chyba wtedy zaraz bym w panikę wpadła że to już tak mało czasu i muszę sukni szukać i w ogóle wszystkiego więc lepiej zostanę przy swojej dacie.. ale fajnie wiedzieć że w razie jakiegoś bejbika czy coś to nie będzie kłopotu

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość

A mi sie podobają bezy Takie delikatne tuszuja wszystkie niedoskonałości, zwłaszca jak ktos jest przy kości jak ja Siostra będąc w 6 miesiącu ciąży miała bezę i wyglądała super Brzuszka tak bardzo nie było widać ale i sukienka nie była za bardzo "bezowata"
mi też się podobają bezy ale to dlatego że ja dobrze w nich wyglądam.. w sukienkach takich lejących czy dopasowanych wyglądam jak kij od szczotki więc zupełnie nie dla mnie są te wszystkie piękne koronki i lejące wąskie suknie co dominuja teraz w sklepach...

wilczyca ty na suknię marzen wklejałas jakąś łądną suknie ślubną- mogłabyś ja tu mi jeszcze raz wkleic? bo przypomniało mi się że łądna była a sobie jej nie zapisałam

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Cytat:
a ja mam kilka typów:
pierwsza coś się na brzuchu dziwnie układa tej modelce, ale jest ładna, druga jakoś mam wrażenie tej modelce powiększyła dupę, ale jest ładna, trzecia ładna ale chyba za bardzo lśniący materiał... czwarta ładna i piąta taka o zwykła koronkowa suknia podobna do całej reszty. ogólnie ładne
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 09:53   #4683
obca7
Wtajemniczenie

A wczoraj był u mnie Tż i powiedział, że może na weekend majowy pojedziemy do Karpacza:jupi : Fajnie by było, szkoda tylko, że w tym roku weekend tak krótki, ale zawsze coś
Stary 2009-04-02, 09:58   #4684
tancerka212
Zakorzenienie

a w ogóle to nie wiem czy wam mówiłam ale fajne promocje są w Esotiqe czy jak się piszę nazwę tej marki bielizny. byłam w weekend w poszukiwaniach biustonosza bez ramiączek cielistego do lekko prześwitującej sukienki i kupiłam taaaki fajny biustonosz z silikonowymi paseczkami żeby się nie osuwał i pani mówi że jest promocja i im więcej rzeczy się kupi tym więcej procent zniżki- myślałam że to ściema jakaś ale jak już mnie namówiła na majtki to wzięłam sobie takie za 20zł i zapłaciłam za nie 12 groszy!!! i mam takie fajniusie majteczki prawie za nic chyba na ślub też sobie tam kupię bieliznę bo mają spory wybór i fajne są te paski silikonowe dookoła bo sie stanik nie osuwa w ogóle mimo ze ramiączka są odpięte
Stary 2009-04-02, 09:59   #4685
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
nie martw się ja też nie mam co roku stypendium.. ale w sumie to na własne życzenie- po prostu niektóre przedmioty mnie w ogóle nie obchodzą i nie wiem co mają wspólnego z moim przyszłym życiem czy zawodem.. wiele razy już przytaczany agrobiznes na którym gadają nam o gnojówce czy sadzonkach.. no w życiu mi się to w księgowości nie przyda więc nawet tym sobie głowy nie zaprzatam w tym czasie wolę czytać książki i się uczyć np na mój kurs wiadomo że fajnie by było mieć stypendium ale chyba mózg by mi się zagotował jakbym miała się wszystkiego na tych studiach nauczyć.. no a uczyć się żeby następnego dnia zapomnieć to też mija się z celem.. więc jak coś mnie nie obchodzi to uczę się na niezbędne minimum ale za to jak coś mi się spodoba to piąteczki mam i jest równowaga u nas wielu ludzi nie ma stypendium bo naprawdę ciężko je zdobyć, no a kwoty są wręcz śmieszne więc każdy się uczy dla siebie a nie dla marnych kilku złotych
no masz rację nie będę się przejmować bo na tych studiach uczę się takich głupot że szkoda gadać
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 10:01   #4686
kaska87
Zakorzenienie

ja nigdy nie byłam na weekendzie majowym-czasem jak czytam, że tak sobie podróżujecie to mi trochę przykro tylko raz bylismy na wakacjach: Szczyrk było fajnie

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 10:05   #4687
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość

Fajny senDo ślubu jeszcze czas żeby sie spełnił
mam nadzieję, że nieprędko ani przed ani po ja na dzień dzisiejszy nie myślę, żebym w ogóle chciała. Na pewno przyjdzie taki czas, że zacznę chcieć, ale jeśli nic się we mnie nie zmieni to się nie zdecydujemy...jakoś na razie dzieci nie lubię, to znaczy nie budzą we mnie negatywnych uczuć, ale pozytywnych też nie ale myślę, że mi się odmieni jeszcze
Stary 2009-04-02, 10:07   #4688
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
ja nigdy nie byłam na weekendzie majowym-czasem jak czytam, że tak sobie podróżujecie to mi trochę przykro tylko raz bylismy na wakacjach: Szczyrk było fajnie
My z TŻtem 2 lata z rzędu bylismy na weekendzie majowym w górach i raz nad morzem latem, więc mimo że jesteśmy 4 latka ze sobą to tak dużo nie jeździliśmy.. teraz chyba tez nigdzie nie pojedziemy bo chcę poszukać pracę w wakacje, może będę musiała zaząc badania na pracę magisterską.. nie wiem..
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 10:14   #4689
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Kasia więc może poświęcicie stówkę z waszej skarbonki na obrączki i śmigniecie gdzieś chociaż na 2 dni- z jednym noclegiem to by był superowy odpoczynek i wreszcie wytestowalibyście moc twoich tabletek my na weekend majowy nic nie planujemy- ewentualnie jakaś wycieczka w okoliczne piękne miejsca typu kazimierz dolny itp ale w wakacje na pewno gdzieś ruszymy w świat choćby w ciemno

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
My z TŻtem 2 lata z rzędu bylismy na weekendzie majowym w górach i raz nad morzem latem, więc mimo że jesteśmy 4 latka ze sobą to tak dużo nie jeździliśmy.. teraz chyba tez nigdzie nie pojedziemy bo chcę poszukać pracę w wakacje, może będę musiała zaząc badania na pracę magisterską.. nie wiem..
my też dużo nie jeździmy ale co roku wakacje muszą być choć kilka dni. jak nie mieliśmy kasy to pojechaliśmy nad jezioro gdzie noclegi były po 20zł a jedzenie wzięliśmy z domu więc jakieś 100zł wydaliśmy a byliśmy ze 4 dni- to było jeszcze w liceum- stare dobre czasy. potem jak mielismy troszkę więcej kasy to pojechaliśmy nad morze gdzie noclegi były po 35zł hehehe i było super- był basen do dyspozycji za darmo i w ogóle. więc kasa akurat na wakacje duża nie jest potrzebna wystarczy ruszyć głowa ja w tym roku chcę jechać do pracy za granicę, potem mieć praktyki miesięczne więc jak znajdę tydzień wolnego to będzie cud.. ale nawet jak nie znajdę to pojedziemy gdzieś na weekend- choćby 15km od domu ale pojedziemy
Stary 2009-04-02, 10:15   #4690
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie smutaj My tez często nie wyjeżdzamy tym bardziej radość, że chce mnie zabrać Ale to jeszcze nic pewnego, bo ja może 1 maja do pracy pójdę, zależy ajkie będą zamówienia ehhh
A jakl nie pojedziemy to też miło weekend spędzimy Z przyjaciółmi sie spotkamy na piwku albo na disco i tez bedzie miło. Nie trzeba nigdzie jechać, żeby miło spędzać czas
Stary 2009-04-02, 10:20   #4691
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca

my też nigdy na weekendzie majowym nie byliśmy, ani na feriach. Tylko wakacje, bo kasy nie ma a jakoś z drugiej strony ja lubię jeździć tylko nad morze, więc na 2 dni się nie opłaca bo sam pociąg kosztuje sporo a jak mamy jechać gdziekolwiek tylko po to, żeby jechać to wolę u nas w domku wyłączyć komórki, kupić wino, zamówić pizzę i udawać, że wyjechaliśmy
Stary 2009-04-02, 10:20   #4692
kaska87
Zakorzenienie

teraz 8 maja jedziemy do Niemiec jeszcze nigdy nie byłam tam szkoda, że po niemiecku tam gadają ale co tam na weekend właśnie więc się liczy jako wycieczka

ale piękna pogoda oby 17.04 było jeszcze ładniej albo chociaż tak jak dziś

dostałam @ boli mnie brzuch

ja już poodkurzałam, umyłam podłogi, pozmywałam, naczynia, nastawiłam pranie, a teraz chwilkę odpocznę i zrobię pomidorówkę

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-04-02 o 11:01
Stary 2009-04-02, 11:15   #4693
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
hej dziewczyny

jaki dzisiaj piekny poranek u mnie do szkoły jadę dopiero pociagiem o 12 więc mogę się troszkę polenić

ale na uczelni nie idzie mi za ciekawie, fakt że na razie mam wszystko zdane, ale jak tak dalej pójdzie to w przyszłym semestrze stypendium naukowego nie będzie ale co tam i tak będę szukac pracy więc się wyrówna ..
Can't nic się nie przejmuj... Ja właśnie też w tym roku mam sytpendium ale pewnie w przyszłym tak nie będzie... Póki co mam średnią 4,1 a do minimalnego stypendium potrzeba 4,3, więc pewnie nie wyrobie.... Ale co tam, korepetycji sobie więcej poszukam i zawsze trochę swojego gorsza wpadnie...

Cytat:

mi też się podobają bezy ale to dlatego że ja dobrze w nich wyglądam.. w sukienkach takich lejących czy dopasowanych wyglądam jak kij od szczotki więc zupełnie nie dla mnie są te wszystkie piękne koronki i lejące wąskie suknie co dominuja teraz w sklepach...

wilczyca ty na suknię marzen wklejałas jakąś łądną suknie ślubną- mogłabyś ja tu mi jeszcze raz wkleic? bo przypomniało mi się że łądna była a sobie jej nie zapisałam

Mi właśnie też nieładnie w tych takich prostych z góry w dół lejących więc też będę miała coś że tak powiem "większego dołem"

Cytat:
Kaśka nie przejmuj się, my też za wiele nie podróżujemy.. Parę razy byliśmy na weekendzie w górach i tyle.. No ale tak jak tancerka mówiła, za małą kasę też można sobie coś wymyślic, tylko troszkę ruszyc głową trzeba...
No a my mieliśmy jechac na rocznicę do tej nieszczęsnej Krynicy, potem się zrobiła afera i nie wiem w końcu, chyba nie pojedziemy.. Ale ja gadac o tym TŻtowi nie będę, chce się wykazywac inicjatywą po męskiemu to niech się wykazuje

Cytat:

ja już poodkurzałam, umyłam podłogi, pozmywałam, naczynia, nastawiłam pranie, a teraz chwilkę odpocznę i zrobię pomidorówkę
O nie, nie mów mi o pomidorówce, ugotowałam ją w poniedziałek i jadłam przez 3 dni na obiad i kolację.. Już nigdy nie ugotuję tyle zupy
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 11:17   #4694
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
O nie, nie mów mi o pomidorówce, ugotowałam ją w poniedziałek i jadłam przez 3 dni na obiad i kolację.. Już nigdy nie ugotuję tyle zupy
ja tam mogę jeść w kółko to samo

Stary 2009-04-02, 11:20   #4695
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
ale piękna pogoda oby 17.04 było jeszcze ładniej albo chociaż tak jak dziś
oj Kasiu jest cieplutko ale w samej sukni z odkrytymi ramionami na pewno by było za zimno iść więc raczej nastaw się na jakieś wdzianko bo zamarzmiesz.. no a jak będzie np te 5 stopni mniej to już całkiem..
Cytat:
No a my mieliśmy jechac na rocznicę do tej nieszczęsnej Krynicy, potem się zrobiła afera i nie wiem w końcu, chyba nie pojedziemy.. Ale ja gadac o tym TŻtowi nie będę, chce się wykazywac inicjatywą po męskiemu to niech się wykazuje
ooo bardzo dobrze myślisz- chciał sie wykazywać to niech się wykazuje hehehe no ciekawe czy coś załatwi... myślisz ze zarezerwuje wszystko?

ja sobie właśnie wymoczyłam stópki, usunęłam zbędny naskórek i teraz mam stópki jak dzidziuś lubię mieć takie stópki świeżo zrobione dlatego tak często o nie dbam hehehe
Stary 2009-04-02, 11:26   #4696
kaska87
Zakorzenienie

no ja bolerka chcę jakies koronkowe na długi rękaw coś jak to:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 427-1.jpg (58,4 KB, 12 załadowań)

Stary 2009-04-02, 11:29   #4697
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
ja tam mogę jeść w kółko to samo
Oooo Kasia chyba nie wiesz co mówisz Próbowałaś kiedyś takiego typowego studenckiego życia za studenckie pieniądze? Gdzie się gotuje i 2-3 dni je to samo? Bo ja na przykład jak skończę studia to chyba nigdy już nie kupię pasztetu ani serka topionego haha

Cytat:

ooo bardzo dobrze myślisz- chciał sie wykazywać to niech się wykazuje hehehe no ciekawe czy coś załatwi... myślisz ze zarezerwuje wszystko?
Szczerze mówiąc, to wydaje mi się że pojedziemy gdzieś w najbliższym czasie, tylko pewnie nie na rocznicę... Bo w terminie rocznicy to ja się ustawiłam ze znajomymi na imprezę u mnie w domku, a on się musi niestety dostosować jak mu się przerwy zachciało... Ale w sumie mu to pasuje więc ok No a wydaje mi się że załatwi bo dziś coś w porannym smsie przebąknął że poszuka noclegi będzie dzwonił a ja odpisałam tylko że "spoko", jak będzie chciał pojechac to się zmobilizuje i zadzwoni a jak nie to nie

A poza tym to za godzinkę śmigam na basen
Stary 2009-04-02, 11:31   #4698
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Oooo Kasia chyba nie wiesz co mówisz Próbowałaś kiedyś takiego typowego studenckiego życia za studenckie pieniądze? Gdzie się gotuje i 2-3 dni je to samo? Bo ja na przykład jak skończę studia to chyba nigdy już nie kupię pasztetu ani serka topionego haha
ja jestem monotematyczna jesli chodzi o jedzonko. Jak jem serek wiejski to cały miesiąc w kółko, jak żółty ser to samo

Stary 2009-04-02, 11:36   #4699
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
ja jestem monotematyczna jesli chodzi o jedzonko. Jak jem serek wiejski to cały miesiąc w kółko, jak żółty ser to samo
No to chyba że tak

Kasia ja właśnie też w jakieś wdzianko będę musiała się na pewno zaopatrzyć... Ale jak mierzyłam suknie to jedna była z takim koronkowym bolerkiem które miało dekolt w łódkę i zapinane z tyłu a nie z przodu.. Nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam.. Podoba Ci się coś takiego?
Stary 2009-04-02, 11:36   #4700
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
no ja bolerka chcę jakies koronkowe na długi rękaw coś jak to:
sliczne bolereczko, też bym coś takiego chciała ale boję się że to cholernie gryzie.. już pół biedy w ręce ale tu w dekolt.. trzeba jakąs mieciutką koronkę wybrac.. ja to nie wiem nawet jakie to bolerko na sierpien szykowac.. no bo ty to na pewno z długim ale ja to w sumie nie wiem.. jak bedzie upał to wyjdę jak czubek w długim rękawie a jak uszyję z krótkim a będzie chłodno to będę z gęsią skórką stać... dziewczyny z sierpnia jakie wy planujecie okrycie????
Cytat:
Bo ja na przykład jak skończę studia to chyba nigdy już nie kupię pasztetu ani serka topionego haha
ja też pasztetu nie ruszę hahaha chociaż ja i tak nie mam źle bo mama co tydzień podrzuca jakieś smakołyki

Gosia z tego co piszesz to na pewno jakiś wyjazd będzie- ja bym na twoim miejscu już się pakowała a szczególnie coś na romantyczne wieczorki się przyda żeby odswieżyć uczucie
Stary 2009-04-02, 11:41   #4701
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:

ja też pasztetu nie ruszę hahaha chociaż ja i tak nie mam źle bo mama co tydzień podrzuca jakieś smakołyki

Gosia z tego co piszesz to na pewno jakiś wyjazd będzie- ja bym na twoim miejscu już się pakowała a szczególnie coś na romantyczne wieczorki się przyda żeby odswieżyć uczucie
No a moja mama mi nic nie podrzuca, uczy mnie samodzielności i gotowania A tak naprawdę to jej się nie chce gotowac.. Nawet u nas w domku to w kuchni wiedziemy prym ja i tata

A na romantyczne wieczorki coś na pewno kupię ale dopiero jak już na 100% będę wiedziała że jedziemy :P Jak on się postara to ja też Niech mu oczy z orbit wyjdą
Stary 2009-04-02, 11:44   #4702
ashe
Raczkowanie

ja bym nie mogła jeść tak długo tego samego...pomimo, że mieszam z tz w akademiku to zadko zdaża sę ze jemy w ciagu tygodnia to samo..zwłaszcza że mam doś dużo czasu już teraz i moge gotowac obiadki mojemu tzcikowi...no i zawsze jakies ciasto jest dla gości co przyjdą <bo ga go niestety nie jem>

co do sukienek to te waskie tez mi sie nie podobają...jak byłam przymierzyc 2 które mi sie podobały to pani stwierdziła ze dobrze wybrałam sobie fason sukienki...bo znowu mocno rozszerzanej nie mogę miec bo dośc niska jestem i nie ładnie by wyglądało

a tak co do przygotowań do naszego wielkiego dnia dziewczyny..to macie już wybraną godzine w kościele ?
ashe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 11:46   #4703
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Kasia ja właśnie też w jakieś wdzianko będę musiała się na pewno zaopatrzyć... Ale jak mierzyłam suknie to jedna była z takim koronkowym bolerkiem które miało dekolt w łódkę i zapinane z tyłu a nie z przodu.. Nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam.. Podoba Ci się coś takiego?
takie? tez jest ładne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 424-1.jpg (58,1 KB, 9 załadowań)

Stary 2009-04-02, 11:48   #4704
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ashe Pokaż wiadomość
a tak co do przygotowań do naszego wielkiego dnia dziewczyny..to macie już wybraną godzine w kościele ?
Ja mieszkam na wsi no i wiadomo godziny nie są rozchwytywane Wystarczy, że 3 miesiące wcześniej się zapisze I ślub we wrześniu to wątpie, żeby jakiś jeszcze w nasz dzień był A w dużych miastach to już wybierają godzine, bo tam są rozchwytywane. A w którym kościele będziesz miała jeśli mogę wiedzieć

Edytowane przez obca7
Czas edycji: 2009-04-02 o 11:49
Stary 2009-04-02, 11:54   #4705
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
No a moja mama mi nic nie podrzuca, uczy mnie samodzielności i gotowania A tak naprawdę to jej się nie chce gotowac.. Nawet u nas w domku to w kuchni wiedziemy prym ja i tata

A na romantyczne wieczorki coś na pewno kupię ale dopiero jak już na 100% będę wiedziała że jedziemy :P Jak on się postara to ja też Niech mu oczy z orbit wyjdą
moja to jak nie gotuje to się dziwnie czuje i idzie gotować więc choćbym się rękami i nogami broniła przed jedzeniem to i tak da tżtowi niech mi przywiezie jak będzie jechał

oooo Gosia niech mu oczy z orbit wyjdą

Cytat:
co do sukienek to te waskie tez mi sie nie podobają...jak byłam przymierzyc 2 które mi sie podobały to pani stwierdziła ze dobrze wybrałam sobie fason sukienki...bo znowu mocno rozszerzanej nie mogę miec bo dośc niska jestem i nie ładnie by wyglądało

wilczyca wkleisz mi tą swoją suknię ładną co na sukni marzen wklejałas??? proszę

ja już mam wybraną 17 godzinę ale ksiądz nas narazie zapisał na koncu zeszytu na 2009 rok bo nowego jeszcze nie mają. więc w sumie mam ale jeszcze nie mam bo pewnie inni księża nawet tam nie zajrzą... pójdę pod koniec roku potwierdzić i mam nadzieję że nie będzie jekiejś lipy
Stary 2009-04-02, 11:54   #4706
ashe
Raczkowanie

u św Jana..i ja byłam sobie zaklepać termin już w lutym jak zezerwowałam sale i fotografa <choć to niepotrzebne bo do dobrzy znajomi i od zawsze wiedzieli że ja ich chę>..wszystko tego samego dnia...to na termin jaki ja chciałam <czerwiec> to nie dość ze sali nie było to w kosiele jak obaczyłam notes Siostry zakonnej to było już tam tyle wpisów, że dlatego pytam...czy sie nie pospieszyłam...
ashe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 11:55   #4707
tancerka212
Zakorzenienie

dziewczyny mam dzika potrzebę zjedzenia paczki chipsów błagam pomóżcie mi się powstrzymać bo oszaleje zaraz i pójdę do sklepu.. dobrze że mam włosy mokre to póki co siedze na tyłku ale nie ręczę za siebie... moja dieta HELP!!!
Stary 2009-04-02, 11:58   #4708
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
ja bym nie mogła jeść tak długo tego samego...pomimo, że mieszam z tz w akademiku to zadko zdaża sę ze jemy w ciagu tygodnia to samo..zwłaszcza że mam doś dużo czasu już teraz i moge gotowac obiadki mojemu tzcikowi...no i zawsze jakies ciasto jest dla gości co przyjdą <bo ga go niestety nie jem>

Ashe no tak tylko że inaczej się gotuje dla jednej osoby a już inaczej dla dwóch.. Jak TŻ do mnie przyjeżdża to jak ugotuję obiadek to go spokojnie we dwoje zjemy na raz, bo on je dużo więcej niż ja... A jak sama jestem to jem długo... A jak tu ugotowac zupę dla jednej osoby (Oczywiśie nie licząc tych z torebki)

A do kościoła klepac idę nie wcześniej niż w marcu przyszłego roku... Proboszcz tak powiedział jak był w styczniu z wizytą duszpasterską więc luzz jest.. Ale godzina będzie pewnie 15...

Kasia a ja właśnie o takim czymś mówiłam tylko że to co ja mierzyłam to normalnie kończyło się pod biutem a nie w pasie i się tak fajnie komponowało z wzorem tamtej sukni
Stary 2009-04-02, 12:01   #4709
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
u św Jana..i ja byłam sobie zaklepać termin już w lutym jak zezerwowałam sale i fotografa <choć to niepotrzebne bo do dobrzy znajomi i od zawsze wiedzieli że ja ich chę>..wszystko tego samego dnia...to na termin jaki ja chciałam <czerwiec> to nie dość ze sali nie było to w kosiele jak obaczyłam notes Siostry zakonnej to było już tam tyle wpisów, że dlatego pytam...czy sie nie pospieszyłam...
Ooo też tam czasami chodzę, gdy jestem u babci Dobrze, że juz zapisałaś. Później mogłoby już nie być wolnego terminu. Ani wymarzonej godzinki A jeszcze zapytam na sali gdzie masz i jaki zespół-wybacz, że tak wypytuje. jak nie chcesz nie odpisuj Ja mam w Małachowiance i Holidaysów
Stary 2009-04-02, 12:03   #4710
kaska87
Zakorzenienie

TZ juz do mnie idzie, tzn już wchodzi poniosło go nawet w simsy nie pograłam idziemy grac w kosza

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości