|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1051 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 powracają do życia :P cz. XI
Na Przymorzu, okropność.
Ale mam nowe mieszkania ![]() Przeprowadzam się 15 kwietnia po powrocie z domu. Leluś: Jak bedziesz miała aparat to koniecznie się pokaż ![]() Zetko: Kiedy my się wkońcu spotkamy ![]() ![]() Edytowane przez marta6704 Czas edycji: 2009-04-02 o 21:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#1052 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a ja mam takie zakwasy że nie dam rady sie smiać ani nic.. nawet oddychać głębiej nie dam rady..;p
![]() ![]() |
![]() |
#1053 |
Zakorzenienie
|
Marta koniecznie napisz cos wiecej o mieszkaniu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1054 |
Zakorzenienie
|
Nija, w zupełności 3h jazd Ci wystarczą
![]() ![]()
#1055 |
Zakorzenienie
|
DsC ja tam brałam 5 h :P a najlepiej wziąć 3 i zobaczyć jak się czuje i najwyżej wziąć dodatkowe 2 :P
jutro urodzinki TŻ więc uciekam spać ![]() Dobranoc ![]()
#1056 | |
Zakorzenienie
|
Żabianka
![]() Cytat:
No i mieszkam ze znajomym więc jego jestem pewna. Troche ta cena mnie odstraszała bo niby opłaty mam co 3, a nawet 6 miesięcy, ale niby co miesiąc na osobe wypada ok. 500 zł z wszystkim. Ogólnie jestem zadowolona bo wszystko inne było albo za daleko, albo za drogo. Właśnie się pakuje, a jutro do domu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1057 |
Zakorzenienie
|
Zetka masz notatki na kompie z makro
![]() ![]() ![]()
#1058 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
eee ja sie chyba wstydze hehehe ![]() ale jesli masz mnie na nk to moze pojawi sie tam zdj, tylko to tez nie wiem kiedy ![]() Cytat:
druty wrecz tak zwane, czasem ani loczki ani nic nie trzyma mi sie dluzej niz pare godz, nawet jesli mam tone lakieru to i tak same sie prostuja ![]() i mowia mi, ze mi zazdroszcza;] chociaz czasem jak mi sie coś uwidzi to wymyslam prostownica na koncowkach. Tż zawsze sie smieje ze nie widzi roznicy przed i po ![]() a kolor mam jasny brązik - nigdy nie farbowany, moj naturalny braz, chociaz za dzieciaka bylam małą blondyneczka ;] zauwazam czasem mala zaleznosc - jak wysusze wlosy suszarka, to gdzies w glebi widze ten ciemny blond z dziecinstwa... takie jasniejsze sa ogolnie, chociaz braz pozostaje nadal. a jak sobie same schna, to ciemniejsze zostaja ;p czytalam gdzies kiedys nawet o tym zjawisku ;] a lele jakby miala ochote to niech da na PW dla Oli jakiegos linka ze zdjątkiem, czy cus jak wyglada aktualnie ![]() ![]() tymczasem dobranoc. jutro geodezja i podstawy ochrony wiec trzeba sie wyspac ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1059 |
Zakorzenienie
|
dobranoc...znaczy dzien dobry
![]()
#1060 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc Kochane
![]() Shiru do fryzjera idzie jutro. Wizyte ma juz chyba z miesiac umowiona.
#1061 |
Zakorzenienie
|
ta pogoda mnie nastraja pozytywnie
![]() ![]()
#1062 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Widzę wiosna wszystkich zachęciła do postanowień i zmian ![]() Czekam z niecierpliwością na Twoje fotki, lele ![]() Ja też coś w sobie zmieniłam, ha ha. Zachęcona do zmiany koloru na mojej łepetynce postanowiłam wybrać się do sklepu i kupiłam odcień "Palona kawa"... Po farbowaniu, gdy spojrzałam w lustro wyglądałam jakby mi ktoś przywalił siekierą prosto w czubek głowy ![]() Ale już wszystko wróciło do normy. Koniec szaleństw! ![]() Piękna pogoda, o 12 przyjeżdża mój TŻ z kurczaczkami z KFC i będę się obżeraaaaaaać ![]() edit: właśnie spojrzałam na temat: Oddział Zamknięty Bez Klamek i szybko stamtąd uciekłam, dziewczyyyyny jakim one "slangiem" piszą... ja połowy nie potrafię odczytać :O Edytowane przez Małgosia89 Czas edycji: 2009-04-03 o 09:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#1063 | |||
Zakorzenienie
|
tak co do mieszkania ze znajomymi... wczoraj byla awantura. marta ( ta co ma ze mna pokoj) wrocila do domu patrzy, ze drzi zamkniete sa tylko na jeden zamek taki samozatrzaskujacy sie. myslala, ze edyta spi. ale cos wygladalo jej podejrzanie, patrzy a tam nie ma jej ani jednej rzeczy, tylko klucze na srodku kanapy. probowala do niej zadzwonic i nic. ja zadzownilam dwa razy i tez nic, w koncu eydta do mnie oddzwinila. i co sie okazalo? wyprowadzila sie! i nie zaplaci czynszu ani nic. pomine fakt, ze mnei nawyzywala i inne takie malo przyjemne rzeczy. marte poznalam przez internet, widzialysmy sie przed studiami raz. edyte znam od gimnazjum. bylam jedna z niewielu osob, z ktorymi mogla wtedy porozmawiac, ludzie mowili ze jest dziwna itp a ja jej zawsze bronilam. a teraz mam placek... swietnie, nie?
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1064 |
Zakorzenienie
|
![]()
#1065 |
Zakorzenienie
|
postanowiłam.
od dzisiaj zabieram się za siebie ![]() i nie dlatego, że chcę schudnąć... po prostu chcę ujędrnić swoje ciałko, które po zimie niestety troszkę sflaczało ![]() Zaczynam delikatnie... dziś 15 minut intensywnego aerobiku. Tutaj dla zainteresowanych polecam serię "The Ultimate Dance Workout". Rewelacyjna, ćwiczyłam ją już rok temu i byłam baaaardzo zadowolona ![]() Jutro jadę z siostrą na tenisa (nareszcie sezon można zacząć ![]() no i tak codziennie jakieś ćwiczonka będę sobie kombinować ![]() Zwłaszcza teraz, kiedy mam trochę spokojniejsze dni na uczelni... Można zacząć i wpaść w rytm. I na lato wyskoczyć z super ciałkiem na plaży ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1066 |
Zakorzenienie
|
jakie wiosenne postanowienia..
![]() ![]() ![]() dzisiaj troszeczkę poimprezuję, jutro też rodzinka wpadnie ![]() btw. czuję się staro ![]()
#1067 |
Zakorzenienie
|
lele, z ta dziewczyna to
![]() EDIT pokazac Wam wroclawskie miejsce przeznaczone do picia wodki przez zacna,reprezentatywna i jakze wazna grupe ludzi -studentów? ![]() wyspa słodowa - http://www.tomekstrzelec.net/wroclaw...pa_slodowa.jpg http://farm2.static.flickr.com/1352/...97759d.jpg?v=0 normalnie chamstwo wykorzystywac tak piekne miejsce na skladowisko butelek ![]()
nazywaj mnie Vill Edytowane przez ViLLeMkA Czas edycji: 2009-04-03 o 14:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#1068 |
Zakorzenienie
|
ja niestety nie mam jak cwiczyc, bo noga spuchnieta
![]() bylam dzis po tz w szkole i zrobilismy sobie spacer do domu( okolo3km) i myslalam, ze juz nie dojde z ta noga ![]() lele domagajcie sie pieniedzy!
#1069 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() od srody biorę antybiotyk, wczoraj straciłam głos ![]() ![]() ![]() ja isę zabiorę jak wyzdrowieję ![]() jakie ładne słoneczko! a ja chora ![]() miałam spędzić taki super weekend z TŻ w Krakowie a tu lipa;/ jedynym plusem tego, że wróciłam jest spory zastrzyk gotówki bo zliwkidowałam książeczkę oszczędnościową od babci. Ale znająć życie to zaraz się rozejdzie, bo teraz trezba bratu prezent urodzinowy kupić, TŻ obiecałam kupić specjalny kubek tylko dla niego bo nie ma swoejgo w Krakowie, jakieś buty czy ubrania się kupi i po pieniądzach ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1071 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: Tes, dziękuję ślicznie ![]() ![]() ![]()
" To Twoje lęki - Ty je stworzyłaś, a to co stworzyłaś - możesz zniszczyć" ... Edytowane przez DsC Czas edycji: 2009-04-03 o 15:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1072 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mi na razie dobrze idzie (X zeby nie zapeszyc ;p) ale to przez siłkę.. zawsze po cwiczeniach mam duzo energii i w ogole a dieta? jak dieta, zadnej w sumie nie mam, moja friend smieje sie ze mnie ze non stop jem to samo, bo w sumie to tak: ser żółty, razowy chleb ze słonecznikiem, jogurty takie dobre z Lidla, zero mięsa, zero masla, ryż i brokuły,ryż i marchewka, ryż i fasolka szparagowa.. ;p i takie rzeczy.. a moge to jesc non stop codziennie i mi sie nie nudzi ![]() a tak na marginesie to dzieki mnie w firmie mojej wygralismy biigg przetarg i szef byl bardzo happy ze mnie, aż mnie puścil wczesniej o 1 h ;D ;p
![]() ![]() |
![]() |
#1073 |
Zakorzenienie
|
dsc masz dzis urodziny??
wszystkiego najlepsiejszegOo ![]() ![]() Hula mi by sie przydala taka ksiazeczka ![]()
#1074 |
Zakorzenienie
|
DsC Wszystkiego naj
![]() A ja dzisiaj ćwiczyłam, najpierw rozgrzewkę - marsz, potem z jakimiś bajerami typu podnoszenie jednego kolana do góry itd. ![]() ![]()
#1075 |
Zakorzenienie
|
DsC, a ja sie czuje mlodo XD
najlepszego ;** [jestes z mojego miesiaca ![]() wlasnie, koncze 19 lat za 3 tyg ; ((( a pieknie tam jest, wzoraj tam bylam z grupa z piwami i sie zachwycalam ![]()
#1076 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ta dziewczyna to normalnie szok, boli mnie to. i tu nawet nie chodzi o kase, ale o samo zachowanie.. o wyzywanie mnie. zarzucanie mi niestworzonych historii itp. niestety prawnie nie ma jak. a poza prawem to jedynie dac w pysk... no ale to tez sie wiaze z sankcja karna. DSC sto lat! sto lat! spelnienia marzen! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1077 |
Zakorzenienie
|
lele, ale o co jej w ogole chodzi ? ;/
[wiem ze kasa to najmniejszy problem.. co za zachowanie ; /]
#1078 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() DsC wszystkiego naj naj najlepszego ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1079 |
Zakorzenienie
|
nooo teraz wszyscy ode mnie długi ściagają
![]() ![]() a ja za miesiąc i 1 dzień kończe 20 lat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1080 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() dziękuję ![]() dziękuję ![]() z tymi wprowadzkami i wyprowadzkami współlokatorów to jest różnie .. ehh .. ostatnio moja koleżanka miała sytuacje też taką, że koleżanka jej się wyprowadziła z dnia na dzień, nie pogadała z nią ani nic, tylko się spakowała i smsa napisała ... :| a na dodatek chciała żeby jej zwróciła kase za czynsz... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.