|
|
#991 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VIII
Cytat:
). ten akurat należy do jakiegoś szejka (nie pamiętam dokładnie - Arabia Saudyjska albo te okolice )Cytat:
zostań szejkiem, to sobie kupisz, co za problem tylko nie wiem co Madziczka na to
|
||
|
|
|
#992 |
|
BAN stały
|
Właśnie usłyszałam w radiu, że w ten weekend temperatura w Polsce ma być wyższa niż na Krecie. ![]() A więc... miłego weekendu |
|
|
|
#993 |
|
grozi wypollizowaniem
|
witam!
przyszło mi do głowy heszcze pytanie o te kody rabatowe na e-torebce, czy one są wielorazowe? tzn czy z jednego kody moze skozystac kilka osób?
|
|
#994 |
|
BAN stały
|
Dzień doberek!
Piękne słońce więc dzisiaj zamierzam porobić porządki na podwórku. Zjadłam mega śniadanie, jeszcze zaraz kawkę zapodam sobie z mleczkiem.. aach normalnie chce się ŻYĆ!!! |
|
|
|
#995 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#996 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#997 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Ja za to czyję sie tak zmęczona, że ledwo dowlekam się do domu i natychmiast zasypiam
|
|
#998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no, słoneczko cudne jest, dziś już 20 stopni Dzieciaki w krótkich rękawkach z piłką szaleją ![]() Ja niedługo też wybywam. Wreszcie wiosna całą gembą |
|
|
|
|
#999 |
|
Zakorzenienie
|
Co do samopoczucia wiosennnego - mam "2 w 1". Z jedenej strony mam taki "power", chęć do działania, chęci do życia, patrzę na życie tak optymistycznie, że nie poznaję samej siebie ( zresztą znajomi też przeżywają lekki szok). Z drugiej - jestem ospała, marudna, najchętniej jakby mi wszyscy dali spokój i nic ode mnie nie chcieli i żebym ja nic nie musiała
![]() Niezły mix
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1000 |
|
BAN stały
|
Dostałam paczkę z BU
wieczorem będę kręcić serum i żel hialuronowy. Olejek kokosowy też mam i olejek do mycia twarzy! |
|
|
|
#1001 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1002 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#1003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-04-03 o 14:16 |
|
|
|
|
#1005 | |
|
Zakorzenienie
|
Tulipanko - a niech Gryksio kupuje
Byle za własne pieniądze![]() Cytat:
![]() Ja tam kocham mężczyzn za ich niesamowity intelekt ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-04-03 o 14:12 |
|
|
|
|
#1006 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
kasiastych jest dużo ale co to za buraki są co niektórzy to ech... ![]() dla mnie najważniejsze jest t aby czuć się swobodnie, nie udawać kogoś kim nie jestem, być sobą... póki co "zaprzyjaźniłam" się z kolegą takim jednym...i w jego towarzystwie mi bardzo dobrze, a poczucie humoru to ma na medal
|
|
|
|
|
#1007 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Siedzę w szpitalu,podłączyli nam neta do jednego z komputerów to sobie czasem cos skrobnę ![]() Ja w mężczyznach kocham intelekt i wyczucie smaku w kwestii ubioru Czy złote dodatki się w to wliczają to cały czas się zastanawiam...![]() Polly,Ty się nie smuć,bo ja się właśnie jutro pakuję i jadę Zuzia,Madzik,Gothic-dzisiaj niestety nie będę piła
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-04-03 o 15:30 |
|
|
|
#1008 |
|
BAN stały
|
Winter ja dzisiaj też nie.
Objadłam się i ledwo chodzę. |
|
|
|
#1009 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś też bezalkoholowa.
Znalazłam dziś na youtub'ie film (a właściwie dwie części) Ania z Zielonego Wzgórza ![]() Pytanie - gdzie i w co mam kliknąć po zalogowaniu, żeby zrobić przelew z konta w Mbanku?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-04-03 o 17:08 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1010 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
NOWY PRZELEW ZDEFINIOWANY |
|
|
|
|
#1011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co oznacza " nazwa przelewu w IVR" i "numer przelewu w IVR"? Czy tego się nie wypełnia? I jeszcze na samym dole jest opcja "wykonanie potwierdzone hasłem jednorazowym lub kodem sms". Kliknąć tak/nie?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#1012 |
|
BAN stały
|
Ja tego nie wypełniam.. a co do smsa to tez tego nie klikam...a i tak przyjdzie smsem hasło które musisz wpisać.
Kiecka przyszła...jak zmierzę dam znać. |
|
|
|
#1013 |
|
BAN stały
|
dziewczyny, mam problem
doszła dzisiaj paczka ze statkusem, jednak kartonik był cały zalany perfumami. gdy zobaczyłam atomizer- zdębiałam. jest uszkodzony, gdy tylko przechyli się flaszkę na bok, cieknie z niej powinno być 35ml a ja z przykrością stwierdzam, że nie ma w niej więcej niż 15-20ml! ![]() Sprzedawczyni twierdzi, że to wina poczty ale karton jest w stanie idealnym, nienaruszonym! Spotkałam znajomego policjanta, jednak ten zdążył mi tylko powiedzieć że powinnam rządac odszkodowania za straty (wylane perfumy, atomizer i uszkodzone pudełko). jak się to ma w praktyce? Miałyście juz taka sytuacje, wiecie jak co zrobić? Edytowane przez GothicAristocrat Czas edycji: 2009-04-03 o 17:41 |
|
|
|
#1014 |
|
Zakorzenienie
|
Gothic, czy ja dobrze widzę? Na atomizerze są ślady ktore wyglądaja, jakby ktos tłukł w niego czyms ostrym, kamieniem czy czymś
![]() I kartonik od perfum rozerwany... Niemozliwe, aby to stało się z winy poczty, wtedy miałąbys zmasakrowany cały karton w którym przyszła flaszka
|
#1015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gothic - przykro mi z powodu flaszki, takie rzeczy są zawsze przykre
|
|
|
|
#1016 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1017 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
po perfumach. Atomizer odstaje i jest cały mokry. Kartonik sie rozkleił od tych perfum moja mama odebrała paczkę, jak przyszłam to czekała na mnie w moim pokoju. Kartonik obejrzałam dokładnie przed otwarciem, żeby w razie żeby był uszkodzony to zrobić zdjęcie na dowód że ktoś majstrował przy paczce. tato ma firme i życie nas nauczyło, że niestety bez zdjęcia, bez dowodu-nic nie da się zrobić. ale nie... na kartonie nie było ŻADNEGO uszczerbku. nic nie wskazywało na to że coś jest nie tak. Gdy otworzyłam paczkę i dobrałam się do rozpakowywania, poczułam zapach perfum i mokrą folie.Zuziunia, madziczka ![]() Winter- ja też dzisiaj nie mogę. ale z bardzo prozaicznej przyczyny- wódka mi się skończyła ale za to jutro ide w tany więc będzie gruuubo odbije sobie dzień dzisiejszyEdytowane przez GothicAristocrat Czas edycji: 2009-04-03 o 17:58 |
|
|
|
|
#1018 | |||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja zawsze klikam przelew dowolny i o nic mi sie juz dalej nie pyta Cytat:
kurcze! to trochę wątpliwe żeby to poczta zrobiła....nie wiem co o tym mysleć
|
|
|
#1019 |
|
BAN stały
|
Kiecka za szeroka w cyckach i będzie trzeba poprawiać, jakby nie to to super..bo kolor piękny!
|
|
|
|
#1020 | |||||||
|
BAN stały
|
Podstawowa potrzeba
![]() A już chciałem o pożyczkę prosić No nic... dzwonię do Providentu Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Najnowszy model BMW, zakupy w Londynie (oczywiście D&G i te sprawy), na imprezach najlepsza whiskey, ale ułożyć po polsku poprawne zdanie to już nie lada wyzwanie ![]() Cytat:
Nie jest to jednak wyrachowanie, a raczej jakaś podświadoma chęć pokazania się z lepszej strony, dopasowania się ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Btw - kurtałka zakupiona Model ten sam, tylko cudem jakimś, przypadkowo natknąłem się na rozmiar M (eLki na mnie wiszą ostatnio ), tańszy o 60 zł --- Gothic, przykra sprawa |
|||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.

Zeby kolor pasowal do zlotych zebow 
)

Nie jest to jednak wyrachowanie, a raczej jakaś podświadoma chęć pokazania się z lepszej strony, dopasowania się