|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1801 | |||||
BAN stały
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
Cytat:
![]() [quote=domi7ks;11713543] Motylicaja trzymam za Ciebie kciuki, mam nadzieje, że dasz rade ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a opisac zorbie fotke to wkleje to zobaczycie same... Piekne dzidzi ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1802 |
Zakorzenienie
|
chór?gitara? widzę Domi, że nastrojona jesteś muzycznie
![]() Jagódka, a małą była grzeczna? Jak tam opieka nad taką maludą? Bo się trochę obawiałaś ![]()
#1803 |
BAN stały
|
Jajniki podrażnione, ale żadnych stanów zapalnych nie ma.
Także jest ok...musi mi lekarz tylko wszystko wyregulować. ![]() Pije browara....komu? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1804 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj taki dzien dziś i jakos na refleksje mnie wzielo. Kiedys chodziłam na chór i to dość długo, zateskniłam za tym okresem, tym bardziej, ze sie wiele piesni nauczyłam tam i nas prowadzil taki ksiadz. Przy czuwaniach, róznych okazjach zawsze spiewalismy i naprawde to tak cudnie wychodziło ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1805 | |
BAN stały
|
Cytat:
naszczescie grzeczna był i to jak tylko po spaniu troszke marudzila...ale tak to bylo super... ![]() aha i juz 2 raz jak bylam na spacerku meszczyzna powiedzial ze jestem mamą małej... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1806 |
Zadomowienie
|
Hej Lejdiski!
![]() Za chwilę rocznica śmierci naszego Ojca Jana Pawła II - świeczki palimy w oknach, nie? A u nas pewnie zbiórka na ulicy Jana Pawłą i jest tak super, tzn. taka atmosfera, no a ja nie pójdę ![]() Ale koleżanka była z Małą i mężem - fajowo, no i ta Mała śliczna blodni z blue oczkami i podkręcanymi ciemnymi rzęskami - extra! ![]() To na razie - nic nie piszę, bo zaraz 21:37!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1807 |
Zakorzenienie
|
O tak, dziś rocznica, jak dla mnie i mojego Tz Dzień Refleksji
![]() Jane posłuchaj tego, napewno sie Tobie spodoba ![]() http://www.youtube.com/watch?v=i1Hk0_cblds |
![]() ![]() |
![]() |
#1808 |
Rozeznanie
|
![]() Domi ja też posłuchałam. ![]()
#1809 |
BAN stały
|
Ja dokladnie pamietam te 4 lata temu co robilam gdzie bylam o 21:37...
Czlowek mam to w pamieci... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1810 |
BAN stały
|
Dzień doberek!
Piękne słońce więc dzisiaj zamierzam porobić porządki na podwórku. Zjadłam mega śniadanie, jeszcze zaraz kawkę zapodam sobie z mleczkiem.. aach normalnie chce się ŻYĆ!!! ![]() Nie sądziłam jeszcze parę tygodni temu że moje złe samopoczucie i złe nastawienie do swiata się zmieni...czas goi wszystko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1811 |
Zakorzenienie
|
![]() U mnie też słoneczko, ale ja chce skończyc prace więc raczej nigdzie bede wycchodziła ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1812 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1813 |
Zadomowienie
|
Hej Lejdiski!
![]() No, wczoraj już nie zaglądałam - - - - Domi, no super ten "list do Boga" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No ale kończąc optymistycznie - spotkałam człowieka który mnie super kumał i świetnia było nam razem ze sobą, to mój przyjaciel, mężuś i tatuś Fasolki w 1 osobie ![]() ![]() Tym nawiązuję do Zuzi - tak, jak tak się człowiek zastaowi i pomyśli o różnych rzeczach to ma tyle powodód do wdzięczności i radości, że no aż chce się żyć!!! ![]() ![]() ![]() Piwusia - Ty też wrażliwa Dziewczynka ![]() ![]() Miłego dnia Wszystkim: Domi, Zuzi, Piwusi, Ali, Blondi, Magdzi, Syli, Zance, Poziomce, Motylkowi, Mai, Aankcee ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1814 |
Zakorzenienie
|
No ja już sobie robie przerwe dziś, bo już mnie nosi. Taka ładna pogoda, a ja odkąd wstałam slecze nad pracą. Jakby mi ktoś kazał od nowa pisać, to
![]() ![]() Wyczytałam, że Olivka sie obroniła dzis na 5 GRATULACJE ![]() ![]() Też chciałabym być już po. Ale ja mam wrażenie, że w ogóle nei nadaje się do obrony ![]() ![]() Jane oo gitara mmm ![]() ![]() ![]() Jane takie koleżanki, niestety zawsze były, a raczej pseudkolezanki. Tylko chłopaki, inne koleżanki, bardziej "trendy" w tych okresach ![]() ![]() Ty Jane idź na spacerek dziś bo w naszych regionach ładna pogoda, niech się Dzidzia przewietrzy troszke ![]() ![]() A odpisze Ci tutaj od razu o tej kolezance A. W. Nie wiem czy miała brata, wiem ze ona studiuje w Krakowei a jej mama siedzi we Francji. Ale moze to Twoja sasiadka ![]() ![]() Zuzia pewnie opala sie w ogrodku ![]() Odeziwjcie sie reszta Dziewczynek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1815 |
Rozeznanie
|
Oj Jane masz racje że ja to straszny wrażliwiec hih ale nie zawsze, są dni co nic mnie nie wzrusza a są dni że rycze jak podglądam wiewióra w parku
![]() A już miałam Ci pisać wcześniej, mam tu u mnie jedną znajomą Słowaczke o imieniu Jane (nie Jana) ![]() Domi ![]() Motylicaja ja też pamiętam co Wtedy robiłam... siedziałam na schodach przed domem i ![]() ![]() Ale miałam dziś sen, śniło mi się że... rodze ![]() ![]() ![]() ![]() A w czoraj za to śniło mi się że pojechałam do znajomej która niby miała rodzić we ... Wiedniu. Weszłam na sale i widze że ona stęka ale... niema Brzuszka. To jej się kulturalnie pytam "gdzie brzuch?? Zgubiłaś ty mendo?!" a ona odpowiedziała "nie, ukradli mi" ![]() Ja to mam sny, kwalifikuje się do czubków z przedziałkiem ![]() A tak w ogóle to żadko mam sny związane z Tą tematyką ![]() ![]() ![]() Ide kupic sobie loda ![]()
#1816 |
BAN stały
|
O Olivka....Boziu a co tam u niej oprócz 5 z obrony???
![]() Przyszła kieca...albo poprawiać albo odsyłać...sama nie wiem, bo wisi w cyckach. Same zobaczcie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1817 |
Zakorzenienie
|
Zuzia ja Ci juz napisałam...odeslij. Jest za duza, i bedzieszm usiała płacic dodatkowo za przerabianie, albo sama z tym paćkać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1818 | |
BAN stały
|
Cytat:
a materiał hmm do rewelacyjnych nie należy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1819 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dlatego za bardzo na allegro nei lubie zamawiać ;/ Kolor jest faktycznie ładny, ale po co sie denerwowac i przerabiac, jak za taka cene mozna kupić dobrze dopasowaną, sexi sukienke ![]() Ja mieszkam w małym miasteczku, ale powiem Wam, że u mnie jest taki wybór z ciuchami, że szok ![]() ![]() To samo z kosmetykami. Dziewczyny z włsoowego zamawiaja kosmetyki przez interent, bo nei moga znaleźc w tych dużych miastach, a ja mam wszytsko pod ręką i nawet taniej. Ach to podkarpacie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1820 | |
BAN stały
|
Cytat:
ja zawsze przeważnie szyję sukienki, bo ja bezcyckowiec za to biodra szerokie. Dawno w Rzeszowie nie byłam...oj dawno. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1821 |
Zadomowienie
|
Hm, to widzę, że wiosna u nas zapanowała - nie? no i fajowo
![]() Domi się zbuntowała z pisaniem i poszła w wiosnę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do gitarki Domi, jam samouk też (bo Ty rozumiem także?) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Podregulował mi gryf, to potem było już git, a jeszcze niedługo zmieniłam struny na nylonówki to już w ogóle śmiałąm się z tych, którzy jęczeli, że ich paluszki bolą na nylonówkach! ![]() ![]() A Dzidzia u nas dziś zaczęła 22 tydzień ![]() Piwusia - wrażliwa Słowiańska duszo ![]() ![]() ![]() Zuzia - hm, pytanie mam takie: a maja mniejsze rozmiary??? Jeśli tak to super! Jeśli nie, hm, to trzeba pomyśleć ![]() ![]() Aha - no i super, że jajniczka ok! Co prawda nie wiem co to znaczy, że podrażnione (jak, przez co? ![]() ![]() ![]() A gdzie Reszta Lejdisek???!!! Meldować się po kolei!!! No Olivce gratulujemy mgr na 5! ![]() ![]() ![]() DOPISEK: Oj, w międzyczasie widzę dopisałyście - to Zuzia mówisz, że materiał wcale nie fajny??? Kurcza, no to gorzej... I co robisz z tym w końcu??? Domi - u nas też jest ok ze sklepami, ceny też niższe niż w Krakowie (co do kosmetyków to niezbyt wiem, bo ja tylko podstawowe strasznie używam, więc się nie znam zupełnie), ale niektóre rzeczy widze taniej na allegro, to ja się odważyłam i jestem zadowolona! ![]() Ali - widzę Cię! A ku ku! ![]() ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-04-03 o 18:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#1822 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a masz kogoś w Rzeszowie? ![]() Jane mnie uczyła grac koleżanka na gitarze- sąsiadka. Ja byłam gdzieś w 7 czyósmej klasie. I ona chodziła do skzoły muzycznej a ja codziennie do niej przychodziłam. I za każdym razem po lekcji uczyła mnie tego, czego się sama nauczyła. A ja jako że miałam w domu taką podróbe gitary (ta moja jakas hawajska, taka miniaturowa, ale dźwieki wydaje, ciocia ja ze Stanów przywizła kiedyś czy podała w paczce, juz nie pamietam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a wiesz...ja nawet nie pamietam jak sie struny nazywaja...w każym razie ja mam te plastikowe na mojej mini gotarce i są superowe. Zreszta na takich się fajnie gra. Kiedys mogłam godzinami i nie bolały mnie palce, a wczoraj po 10 minutach mi odpadaly (na tej rece, gdzie se własnie gryf trzyma ![]() ![]() My z Tz na chwile wyszlismy do drogerii i kupiłam maske na włosy nowa, za całe 4,8. Zadna znana firma, ale mam przeczucia, ż bedzie super. No i oczywiscie kupilismy piwka. A niedlugo zmiatam do domu, jutro rano sie trzeba poopalac, zeby jakos wygladac. Mam nadzieje, ze to ostatni ciezki łikend ![]() Jane ja tez jestem wybredna, no nie powiem że w takich rzeczach jak wózeczki, bo jesczez nie, ale w tego typu ![]() ![]() Piwusia ja tez nie mam Twojego konta na NK, mogłabys mi podac łaskawie??ile w ogóle nasza Piwusia ma lat, chyba tsrasnzie młoda jest...ciekawe czy młodsza ode mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1823 |
BAN stały
|
Kieckę wymienię na 34 z 36 i zobaczymy.
Mam kolegę...ale nie widziałam go lat hmm 6?? Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2009-04-03 o 18:52 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1824 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A ja dzis rano bawilam dziecko sasadki a po drugie dziecko bylam w szkole i poszlismy do parku ![]() ![]() Buziaczki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1825 |
Zadomowienie
|
O ja - Motylki Ty jeździsz konno??? Ła!!!
![]() ![]() ![]() Ależ super! ![]() ![]() Ty to super musisz jeździć, ja to czasem jak się gdzies uda i też bardziej samouk z zamiłowania po prostu! No to Ci już nie popuszczę - pisz jak tam jest w tym Waszym klubie i w ogóle fotki końskie dawaj! A nk masz? Też dawaj - oj, chwila chwila, chyba gdzieś tu było coś takiego gdy mnie nie było? - muszę sprawdzić wcześniej, może tam juz masz jakieś focie z konikami! Ale super! Dziewczyny! Ile my tu mamy podobnych zainteresowań, hobby, marzeń - extra! Ła!!! ![]() Zuzia - to so super, że jest 34! Domi - no ja wiem, że Ty specjalistka, a jam ... spontan ![]() ![]() ![]() ![]() 1 raz posmarowałam głowę kremę tłustym z wit. A - zalecane od czasu do czasu dla skóry głowy, no i nie mogłam tego domyć potem, miałam dość ![]() ![]() ![]() ![]() A wcześniej dużo, jak mała byłam Jane ![]() ![]() ![]() No od niedawna też źle robię bo czasem sobie suszarko lokówką ułożę i podsuszę - a dawniej po rpostu schły sobie naturalnie! Chyba mi się nie chce teraz, no ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1826 |
Zakorzenienie
|
O JA SIE KONI BOJE
![]() ![]() Jane nie wsmarowuj kremów w skóre głowy. tego to napwni nie mozna spłukac. Ja jak nakadłam to olejki, a olejki sie super zmywają zwykłymi szamponami, typu brzowoy, pokrzywowy i tylko takie uzywam ![]() No i zabraniam Ci uzywac suszarki i lokowki, to samobojstwo dla wlosów ![]() Ala i Blondi, gdzie jesteście??? ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-04-03 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#1827 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No, to może się postaram lepiej, co? ![]() A koni się boisz, bo co - spadłaś czy tak po prostu, bo duże? A jeszcze innym śmierdzą, no bo fakt, że czasami czuć, ale cóż - "miłość wszystko wybacza" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1828 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje doswiadczenie z konmi trwało krótko, tylko 2 jazdy i podczas jednej konik mi zaczal robic kupke-to bylo straszne ![]() ![]() eee tam, konie ładnie pachną ![]() Jak masz poniszczone końcówki, to koniecznie podetnij. A Ty miałas chyba kiedys takie dlugie, że aż Ci sie warkocz przytrzaskiwał?? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1829 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No - włosy na studiach miałach "po tyłek" ![]() ![]() A co do koni - to może jeszcze Domi spróbuj kiedyś, bo to extra sprawa i przygoda! Ja pierwsze słowa prawie, które mówiłam to koń i konik ![]() ![]() ![]() ![]() No i zbierałam i nadal zbieram: zdjęcia, kartki, puzzle mam ogromne na ścianach, bryloczki, no wszystko w sumie chyba co ładne z końmi ![]() No i marzenie mam, że swojego będę kiedyś mieć ![]() ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-04-03 o 21:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1830 |
Zakorzenienie
|
Melduję się posłusznie ale więcej napiszę innym razem. Dzisiaj miałam pogrzeb babci i spędzam teraz czas z rodziną i gośćmi. Pozdrawiam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.