Żony doskonałe PM2008 - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-02, 20:30   #301
agunia82
Zakorzenienie

Dot.: Żony doskonałe PM2008

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość

Dużo by opowiadać, po krótce problemy z kasą i relacjami z szefostwem. Włascicielka pokazuje swoja prawdziwa twarz. O dziwne wzywa mnie na dywanik bo nie zaplacila mi naleznych mi pieniedzy i odmowilam dodatkowej pracy za grosze. Gdybym powiedziala Ci ta magiczna sume uwierz nie wiedzialabys czy masz śmiać sie czy płakać.
współczuje a co do kasy, to cóż, mnie już chyba nic nie zaskoczy. Pracowałam długo (i nadal pracuje) za marne grosze... A mój pierwszy szef wkręcał nas w dodatkową robotę... za darmo. Także dokładnie rozumiem co czujesz

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
Ad 1
Ad 2 Niestety ostatnio w dwóch niezaleznych szpitalach byłam badana i metody oraz leczenie wyglądają identycznie, więc wiem co mnie czeka - jakieś wylewy w jajnikach (tydzień zwijania się z bólu) kosmos
Ale jak zawsze podejdę do tego z uśmiechem na twarzy i masą głupich pomysłów w głowie
słonko i za to Cię uwielbiam. Że do wszystkiego potrafisz podejść z takim luzem i śmiać się nawet z tego, co jest bardzo upierdliwe

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Kochane moje normalnie osiągnęłam wyższy stopień wtajemniczenia wizażowego - zadomowiłam się jakiś cudem nastukałam 1000 postów
moje gratulacje

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
A tak poza tym zgadnijcie kogo dzisiaj spotkałam w Obornikach?? Otóż naszą Kasieńkę z "Wielkim Zadkiem". Obejrzałam ją dokładnie i stwierdziłam naocznie że wielkie to ona miała tylko okulary...no i przepraszam-torbę Zadku nie stwierdzono
bo Kasieńce trzeba w domu lustro zmienić na takie odchudzające, skoro siebie widzi jako grubą. Tylko w tak tajemnicy Wtedy pomyśli, że jest w sam raz

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 20:46   #302
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Malutka to imprezę trza zrobić- dla Ciebie i Dawidka soczek-smaczny i pożywny
Dla reszty-czym barek pełny Mam wódeczkę dębową, winko czerwone, winko różowe, winko białe No i zapas absolwenta z wesela-czeka na chrzciny A że najbliższe to będą Dawidka to można z niego skorzystać

Dzasta ale Ci zazdroszczę duuużej sypialni U nas sypialenka jest niewielka , a pokój gościnny ma 15,31 m2 .
Ale dajemy radę, choć mało miejsca by się bawić w kotka i myszkę

Czekoladzinko79 ja Cię podziwiam za Twoje poczucie humoru w każdej sytuacji-również takiej gdzie kto inny siadł by i płakał To dlatego zaszłaś tak daleko Jesteś wielka (nie tylko gabarytowo:P ) A jak już jesteśmy przy wadze to na zdjęciach ślubnych kilogramów nie widać- metki równiez nie masz przyczepionej tak jak np kurczaki 0,525kg 8zł do zapłaty :P
A ten Twój były to jakiś dziwny był- chyba jego fetyszem były modele do nauki anatomii
Stary 2009-04-02, 20:53   #303
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Witanko wieczorkiem, stwierdzam ze z premedytacja was opuscilam bo mnie mezus na spacerek wieczorny wyciagnal. suuuper i zesmy sobie pogadali . A po powrocie do domu powitala mnie tesciowa z informacja ze ma dla mnie prace... okazalo sie ze zadzwonila jej znajoma ze jej siostra dowiedziala sie o wakacie w spoldzielni na Mokotowie. Wiec ledwom sie rozebrala a juz wykonalysmy telefon do tejze siostry kolezanki aby sie dowiedziec o szczegoly. Suma sumarum mam czekac do wtorkowego wieczora gdyz dopiero wtedy owa babeczka bedzie po spotkaniu z zarzadem i wysunie moja kandydature.... Fajnie by bylo, nie powiem....
Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
To będę czekać na fotkę az skończysz

Jak to ? Ja co roku takie kupuję i tylko jakoś w tym roku wszędzie są cukrowe. Obie wyglądają tak samo - białe figurki np baranka z jakims tam małym kolorem. tylko te z cukru są bardziej śnieżnobiałe a marcepanowe takie bardziej ecri
Acha - i śliczne to jajuszko w twoim wątku a kurczaczki w kieliszkach - no cudo, super pomysł
O widzisz a nie wiedzialam teraz bede sie bacznie sie przygladac wszystkim stworkom wielkanocnym . A po skonczonym remoncie zarzuce was fotkami. Madzik stwierdzila ze bedziemy miec romatyczna sypialnie
Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
no no no... pomysł całkiem całkiem
moja sypialnia ma ponad 16m2, wiec do małych nie należy (kwadrat 4mx4m)
To mozecie sie ganiac w kolo lozka

Cytat:
Moge troche poczekac
Wlasnie ogladam z mezem Twoje dziela i sie pyta: -masz ją na naszej klasie? -Tak to jest ... -Aaaaaa
Zaraz Wam pokaze moje zdobycze tylko sie zdjecia zaladuja
1. Sukienka w sumie troche krotsza niz myslalam wiec chyba bede sobie musiala sprawic jakies leginsiory
2. Tunika tam gdzie jest czasrny pas na srodku jest jeszcze kokardka
fajne te kiecunie . Pozdrow meza, mam nadzieje ze sie nie rozczarowal jak mnie na NK zobaczyl, teraz to juz nie jestem incognito hehhe

Cytat:

Ostatnio w szpitalu byłam na sali z taką fantastyczną starszą kobietką postrzeloną prawie tak jak ja no i się chichrałyśmy że w sumie fajnie tak .... leżymy sobie czytamy książkę, żarełko nam przynoszą to takie prawie agrowczasy ..... no a potem przez całą noc przyłaziła do nas ielęgniarka co 2 godziny, budziła nas i pobierała nam krew ..... no i po trzecim takim podejściu obie chichocząc stwierdziłyśmy, że my pier......my takie arowczasy i wracamy do domu
niezle te wasze agrowczasy.... Ale zwierzatek nie bylo

Cytat:
Kochane moje normalnie osiągnęłam wyższy stopień wtajemniczenia wizażowego - zadomowiłam się jakiś cudem nastukałam 1000 postów

ad. 1 najważniejsze, że własne choć ciasne a tak z ciekawości to ile ma metrów to Wasze mieszkanko
To impreza wzniesmy toast sokiem z gniecionych pajaczkow . a nasze mieszkanko wedlug zaswiadczenia ze spoldzielni ma...... 30,9 m2
Cytat:
Daget przejrzałam Twoje cuda- golfik i mnie bardzo przypadł do gustu. I pisanka dla Madziczka również superowa

A tak poza tym zgadnijcie kogo dzisiaj spotkałam w Obornikach?? Otóż naszą Kasieńkę z "Wielkim Zadkiem". Obejrzałam ją dokładnie i stwierdziłam naocznie że wielkie to ona miała tylko okulary...no i przepraszam-torbę Zadku nie stwierdzono
zazdraszczam Wam tego spotkania, wypijcie lyk kawy za mnie . A golfik robilam posilkujac sie golfem z jakiegos katalogu wysylkowego. Kosztowal kupe kasy wiec siadlam i udziergalam sobie podobny . Opis wielkiej ... torby Kasienki spowodowal ze az Czika na mnie dziwnie spojrzala
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 20:57   #304
agunia82
Zakorzenienie

Daguś no to ja już mocno ściskam

Stary 2009-04-02, 22:16   #305
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
moje gratulacje

bo Kasieńce trzeba w domu lustro zmienić na takie odchudzające, skoro siebie widzi jako grubą. Tylko w tak tajemnicy Wtedy pomyśli, że jest w sam raz
ad. 1
ad. 2 to kto się podejmie tego zadania

Cytat:
Malutka to imprezę trza zrobić- dla Ciebie i Dawidka soczek-smaczny i pożywny
Dla reszty-czym barek pełny Mam wódeczkę dębową, winko czerwone, winko różowe, winko białe No i zapas absolwenta z wesela-czeka na chrzciny A że najbliższe to będą Dawidka to można z niego skorzystać

Dzasta ale Ci zazdroszczę duuużej sypialni U nas sypialenka jest niewielka , a pokój gościnny ma 15,31 m2. Ale dajemy radę, choć mało miejsca by się bawić w kotka i myszkę
ad. 1 dorzucam whisky, martini czerwone, wino białe i nawet jeszcze mam butelkę szampana
ad. 2 e tam mało miejsca dla chcącego nic trudnego

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
A po powrocie do domu powitala mnie tesciowa z informacja ze ma dla mnie prace... okazalo sie ze zadzwonila jej znajoma ze jej siostra dowiedziala sie o wakacie w spoldzielni na Mokotowie. Wiec ledwom sie rozebrala a juz wykonalysmy telefon do tejze siostry kolezanki aby sie dowiedziec o szczegoly. Suma sumarum mam czekac do wtorkowego wieczora gdyz dopiero wtedy owa babeczka bedzie po spotkaniu z zarzadem i wysunie moja kandydature.... Fajnie by bylo, nie powiem....

To impreza wzniesmy toast sokiem z gniecionych pajaczkow . a nasze mieszkanko wedlug zaswiadczenia ze spoldzielni ma...... 30,9 m2

zazdraszczam Wam tego spotkania, wypijcie lyk kawy za mnie
ad. 1 to trzymamy a cóż byś miała robić w tej spółdzielni
ad. 2 moja babcia ma 23m2 kawalerkę, więc Wasza nie jest taka mała
ad. 3 pewnie, że wypijemy

Daguś
oglądałam Twoje dzieła i są boskie
Stary 2009-04-03, 06:57   #306
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Witam cieplutko z rana U mnie na termometrze za oknem 3 stopnie No ale słoneczko piękne, ma byc dzis 20 stopni więc czekam
Cytat:
Ostatnio w szpitalu byłam na sali z taką fantastyczną starszą kobietką postrzeloną prawie tak jak ja no i się chichrałyśmy że w sumie fajnie tak .... leżymy sobie czytamy książkę, żarełko nam przynoszą to takie prawie agrowczasy ..... no a potem przez całą noc przyłaziła do nas ielęgniarka co 2 godziny, budziła nas i pobierała nam krew ..... no i po trzecim takim podejściu obie chichocząc stwierdziłyśmy, że my pier......my takie arowczasy i wracamy do domu

.... ciekawam jakby zareagował mój małż jakbym mu pewnego dnia wyciagnęła lateksowy czarny kostiumik z dziurą na ptaka i otwory nosowe aby mógł oddychać
Ad 1 Agrowczasy Jestes kobieto niesamowita uwielbiam czytać twoje posty

Ad 2 teraz juz spadłam z krzesła - właśnie sobie wyobraziłam mojego małzona w takim lateksowym wdzianku
Cytat:
Ja tak piłam jak się kiedyś kwasu siarkowego nawdychałam. Ponoć aż zielona na buzi byłam bo degestorium zamiast wyciągać szkodliwe opary nawiewało nimi na mnie. Nauczycielki tż były zielone ze strachu i mnie mleczkiem (niestety bez Malibu) poiły.
Własnie sobie przypomniałam tez jak ja się na studiach kiedys na laboratorium tak nawąchałam, że aż nie dałam rady jechac do domu na weekend (to był piątek) i to tez był kwas siarkowy
Cytat:
Witanko wieczorkiem, stwierdzam ze z premedytacja was opuscilam bo mnie mezus na spacerek wieczorny wyciagnal. suuuper i zesmy sobie pogadali . A po powrocie do domu powitala mnie tesciowa z informacja ze ma dla mnie prace... okazalo sie ze zadzwonila jej znajoma ze jej siostra dowiedziala sie o wakacie w spoldzielni na Mokotowie. Wiec ledwom sie rozebrala a juz wykonalysmy telefon do tejze siostry kolezanki aby sie dowiedziec o szczegoly. Suma sumarum mam czekac do wtorkowego wieczora gdyz dopiero wtedy owa babeczka bedzie po spotkaniu z zarzadem i wysunie moja kandydature.... Fajnie by bylo, nie powiem....
Kochana za wcześnie może na gratulację żeby nie zapeszać ale będę do wtorku mocno wkońcu ja to najbardziej rozumiem taka chwilę (jako osoba tez bezrobotna )

soffera - czerwona sukieneczka po prostu cudna

Edytowane przez Anusia_piekniusia
Czas edycji: 2009-04-03 o 06:59 Powód: ciuszki sofferki :)
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 08:02   #307
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
dziewczyny muszę się pochwalić są mebelki Wasze kciuki działają CUDA

oto moje meble do sypialni (za ok 2 tyśki) (wszystko z pierwszego zdjęcia plus komoda z drugiego)
całkiem ładne mebelki i wcale nie drogie!!

Cytat:
Ubierz sie ubierz, bo niby cieplo a jednak zimno. Pogoda zdradziecka

A marcepan tez uwielbiam niestety moj mezus nie
wiem , wiem- chyba zimowa kurtke wezme hehe
a moj mezus tez nie lubi marcepanu tak samo jak twoj.....

Cytat:

1. Sukienka w sumie troche krotsza niz myslalam wiec chyba bede sobie musiala sprawic jakies leginsiory
ta czerwona sukienka miodzio

Cytat:

hehe fajnie to ujelas

Dzien dobry zoneczki!!
u mnie dzisiaj slonko od rana.....mam nadzieje ze nie bedzie az tak zimno na tym ognisku wieczorem.....

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-03, 08:10   #308
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Droga Malutka i droga Kiniu Obwieszczam że o 9 rano będę stała pod Galaxy i czekała na Was (oczywiście w sobótkę)-poznacie mnie po żółtych butach Trochę mi głupio że to spotkanko jest w takich rannych godzinach ale tylko tak mam czas

a dlaczego ja sobie ubzdurałam, że to w niedzielę?

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 08:31   #309
agunia82
Zakorzenienie

Dzień dobry laseczki kochane
Piękna pogoda dzisiaj, znowu
A dzisiaj śmigamy do moich rodziców i jutro sesyjka (ciekawe tylko, jak wyjdzie, bo dostałam @ i pewnie będę jutro albo umierać, albo jechać na końskiej dawce leków przeciwbólowych )
Miłego dzionka!

Stary 2009-04-03, 08:52   #310
dzasta110
Wtajemniczenie

A KU KU
kto zdziwiony moją obecnością o tej godzinie??

mam dziś wolne ale o 14 na uczelnie zmykam

Cytat:
Ładniutkie i świetna cena, ale materac chyba jeszcze musicie dokupic?

Dzastus oj wiemy jak sie cieszysz, super ze tak szybko bedziecie je mieli
ad1. dzięki materac mamy
ad2. ładne
ad3.

Cytat:
Ad 2 Niestety ostatnio w dwóch niezaleznych szpitalach byłam badana i metody oraz leczenie wyglądają identycznie, więc wiem co mnie czeka - jakieś wylewy w jajnikach (tydzień zwijania się z bólu) kosmos
Ale jak zawsze podejdę do tego z uśmiechem na twarzy i masą głupich pomysłów w głowie

Ad 1 .... ciekawam jakby zareagował mój małż jakbym mu pewnego dnia wyciagnęła lateksowy czarny kostiumik z dziurą na ptaka i otwory nosowe aby mógł oddychać

Wooow fajowe te Twoje mebelki .... ojć zazdraszczam, bo ja nie mam znów czego meblować ..... chlip chlip
ad1. nasza Waryjatka-Czekoladka poradzi sobie ze wszystkim trzymaj się wariatuńcio
ad2. agrowczasy udane kobitki
ad3.
ad4. dzięki przyjdzie czas, że i Ty będziesz kupować mebelki... i będziesz w lepszej sytuacji bo do SWOJEGO mieszkania

Cytat:

no ba wizażowe kciuki zawsze były skuteczne
fajne te mebelki i chyba nie wyszła tak drogo
ad1. gratulacje
ad2. dzięki cena całkiem przyzwoita

Cytat:

Cytat:
oooo i to jest dobry pomysł

Cytat:
Dzasta ale Ci zazdroszczę duuużej sypialni U nas sypialenka jest niewielka , a pokój gościnny ma 15,31 m2 .
Ale dajemy radę, choć mało miejsca by się bawić w kotka i myszkę
kiedyś pisałam, że duże mieszkanie to i duże wydatki na meble, żeby je zastawić jakoś

Cytat:
Witanko wieczorkiem, stwierdzam ze z premedytacja was opuscilam bo mnie mezus na spacerek wieczorny wyciagnal. suuuper i zesmy sobie pogadali. A po powrocie do domu powitala mnie tesciowa z informacja ze ma dla mnie prace... okazalo sie ze zadzwonila jej znajoma ze jej siostra dowiedziala sie o wakacie w spoldzielni na Mokotowie. Wiec ledwom sie rozebrala a juz wykonalysmy telefon do tejze siostry kolezanki aby sie dowiedziec o szczegoly. Suma sumarum mam czekac do wtorkowego wieczora gdyz dopiero wtedy owa babeczka bedzie po spotkaniu z zarzadem i wysunie moja kandydature.... Fajnie by bylo, nie powiem....
ooooooo!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
całkiem ładne mebelki i wcale nie drogie!!
dzięki

Cytat:
dzisiaj śmigamy do moich rodziców i jutro sesyjka (ciekawe tylko, jak wyjdzie, bo dostałam @ i pewnie będę jutro albo umierać, albo jechać na końskiej dawce leków przeciwbólowych )
wyjdzie superaśnie bez paniki

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 09:17   #311
LOLA7
Rozeznanie

Cytat:
A sliczna ta czerwona sukienka tez chcę taka gdzie ją kupiłaś i za ile???

Cytat:
A dzisiaj śmigamy do moich rodziców i jutro sesyjka (ciekawe tylko, jak wyjdzie, bo dostałam @ i pewnie będę jutro albo umierać, albo jechać na końskiej dawce leków przeciwbólowych )
Miłego dzionka!
heheh zrobicie artystyczne zdjęcia npo panna młoda na haju, albo cierpiaca panna młoda hehe fajna by była taka sesja i jeszcze z krwią cieknącą po sukni

Ale jest piękna pogoda po raz pierwszy dzisiaj ubrałam cieniutki płaszczyk i buciki wiosenne do sukienki
a dzisiaj piątek weekendu początek
LOLA7 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-03, 09:36   #312
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Prawdziwa modelka zniesie wszystko

A ja zabrałam się za wypisywanie kartek świątecznych I tak sobie wymyśliłam, że skoro w tym roku wysyłam te własnoręcznie zrobione to może pochwalę się większej ilości osób I zaczełam wypisywać to wszystkich ciotek i wujków, do których nigdy nic nie wysyłałam. No i brakło mi karteczek Siedzę i robię nowe kolejne (oczywiście znowu inspirując się wątkiem Dagecika i innych wizażanek)
Stary 2009-04-03, 10:36   #313
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LOLA7 Pokaż wiadomość

heheh zrobicie artystyczne zdjęcia npo panna młoda na haju, albo cierpiaca panna młoda hehe fajna by była taka sesja i jeszcze z krwią cieknącą po sukni
no po prostu padłam, a zwłaszcza z tej krwi cieknącej To ja już wolę wersję panna młoda na haju

Cytat:
Prawdziwa modelka zniesie wszystko
tyle tylko, że ja nie prawdziwa modelka Ehhh czego nie robi się dla sztuki

Stary 2009-04-03, 10:47   #314
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Hej dziewczynki wybaczcie ze ja tak z partyzanta i z doskoku ale jestem w trakcie pakowania . I musze dokladnie pomyslec co mam na tydzien wziasc i jakims dziwnym trafem juz mam cala torbe spakowana a polowe rzeczy nie wzielam .

Dzasti dzieki za wpisik do mego watku

Malutka ciesze sie ze moja tworczosc Ci sie podoba. Tymbardziej jestem rada jak mnie ktos bierze na wzor Anus

Agus zazdraszczam Ci tej sesji, ale to juz pisalam. Zycze superowej zabawy pomimo @.

A z kciuki nie dizekuje

Lece pozbierac buty bo kilka par na pewno mi sie przyda.... Mam nadzieje ze mnie maz nie wysmieje jak przyjdzie z pracy i zobaczy ilosc bagazu
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 10:56   #315
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Agus zazdraszczam Ci tej sesji, ale to juz pisalam. Zycze superowej zabawy pomimo @.

A z kciuki nie dizekuje

Lece pozbierac buty bo kilka par na pewno mi sie przyda.... Mam nadzieje ze mnie maz nie wysmieje jak przyjdzie z pracy i zobaczy ilosc bagazu
A dziękuję
A mnie mój mężuś nauczył dość skutecznie sztuki pakowania mniejszego bagażu, bo zawsze nabrałam milion rzeczy a ponad połowy nawet nie ruszałam Co prawda tak czy inaczej moich rzeczy jest zazwyczaj 2 razy więcej niż jego

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-03, 11:09   #316
malutka_24
Wtajemniczenie

Hejka
Z rańca musiałam na czczo zrobić badania teraz sobie siedzę u mamusi

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość

a dlaczego ja sobie ubzdurałam, że to w niedzielę?
no i byłaby wtopa

Cytat:
gratulacje

kiedyś pisałam, że duże mieszkanie to i duże wydatki na meble, żeby je zastawić jakoś
ad. 1
ad. 2 święta prawda

Cytat:
Miłego dzionka!
życzę udanej sesyjki
a czy później możemy liczyć na jakieś efekty

Cytat:
Napisane przez LOLA7 Pokaż wiadomość
taka hardcorowa sesja

Cytat:
I musze dokladnie pomyslec co mam na tydzien wziasc i jakims dziwnym trafem juz mam cala torbe spakowana a polowe rzeczy nie wzielam .

Malutka ciesze sie ze moja tworczosc Ci sie podoba.

Mam nadzieje ze mnie maz nie wysmieje jak przyjdzie z pracy i zobaczy ilosc bagazu
ad. 1 to życzę powodzenia w pakowaniu, bo tydzień to kupa czasu
ad. 2 chciałabym mieć chociaż odrobinę Twojego talentu
ad. 3 a on taki naiwny, że Tobie wystarczy walizka na tydzień
Stary 2009-04-03, 11:45   #317
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:

życzę udanej sesyjki
a czy później możemy liczyć na jakieś efekty
jak mimo wszystko dobrze wyjdzie to tak

Stary 2009-04-03, 11:52   #318
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Żony doskonałe PM2008

Dżem dobry Śmieszki...słońeczko świeci, ale coś chłodzno dziś...
Cytat:
Ty to masz pracę .... za free możesz się naćpać i jeszcze Ci za to płacą A tak serio to ja też tak czasem mam jak pomieszam środki do czyszczenia przy odgruzowywaniu naszego kibla ..... ale zazwyczaj i tak zostaję przy metodzie naturalnej ..... dłuto i młoteczek
No niestety cyrki były i to całkiem niezłe ostatnio - zresztą ja mam koszmarne problemy od zawsze - pierwszy krwotok miałam w wieku 14 lat - przez 5 tygodni lało się ze mnie jak ze świni ehhhhh
Ad 1 .... ciekawam jakby zareagował mój małż jakbym mu pewnego dnia wyciagnęła lateksowy czarny kostiumik z dziurą na ptaka i otwory nosowe aby mógł oddychać
A zaraz biegnę włoski farbowac, bo siwulce mi wylazły - ja mam juz pół łba siwego .....tylko u mnie siwizna oznacza mądrość inaczej
No i muszę brwi wydepilować bo zarosłam jak małpa
Czekolinko79 po dłutku i młoteczku jakoś oddech złapałam, ale tego lateksu nie wytrzymałam i "ochlipałam" monitor...a niech to!!
Podziw dla Ciebie, za takie nastawienie do życia...naprawdę..
Cytat:
Dużo by opowiadać, po krótce problemy z kasą i relacjami z szefostwem. Włascicielka pokazuje swoja prawdziwa twarz. O dziwne wzywa mnie na dywanik bo nie zaplacila mi naleznych mi pieniedzy i odmowilam dodatkowej pracy za grosze. Gdybym powiedziala Ci ta magiczna sume uwierz nie wiedzialabys czy masz śmiać sie czy płakać.

sofferko Właścicielkę trzeba w d...ę kopnąć, bo może jej sie w główce poprzewracało...
Śliczna ta pierwsza... a tuniczka teź niezła, ale tak mi oczka sie przylepiły do tej pierwszej, że nie moge ich odkleić...
Cytat:
no to widac nie zagmatwalam zbytni. Jak tam polowanko na spodnie????
A marcepan tez uwielbiam niestety moj mezus nie
Spodni ani ani... ...ale jutro z małżem mamy na zakupki wieksze jechać, więc może same mnie znajdą...
A marcepana niet!!
daget oglądałam wczoraj po krótce Twoje dzieła...ale Ty masz talent do tego....!!!
kurcze sama bym spróbowała cos takiego, ale nie wiem od czego zacząć...
Cytat:
oto moje meble do sypialni (za ok 2 tyśki) (wszystko z pierwszego zdjęcia plus komoda z drugiego)
Mniamniusie takie....
Cytat:
Pochwalę się bluzeczkami jak mąż mi udostępni swój komputerek
A mam superową wiadomość- jedziemy z mężem i ekipą na majówkę w góreczki Opawskie do Pokrzywnej-ot takie wzniesienia dla emerytów Ale się cieszę
Ale macie fajowo..zazdraszczam też!
Czekam na bluzencje...
Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
ja za pół godzinki spadam do fryca odezwę sie później
Jak fryzurka, zadowolona?
Cytat:
No ale za to jak chce mnie małzon czymś udobruchać to wystarczy że kupi mi duży baton marcepanowy i juz jestem gotowa mu się oddać No a wracając do figurek wielkanocnych - chcviałam się obkupić a tu taki klops
To ma na Ciebie sposób....
Cytat:
oooo...to gratulejszon...a ja taka mało wtajemniczona jeszcze,,,taka mróweczka jestem....ale Was dogonię... a co!
Cytat:
A po powrocie do domu powitala mnie tesciowa z informacja ze ma dla mnie prace... okazalo sie ze zadzwonila jej znajoma ze jej siostra dowiedziala sie o wakacie w spoldzielni na Mokotowie. Wiec ledwom sie rozebrala a juz wykonalysmy telefon do tejze siostry kolezanki aby sie dowiedziec o szczegoly. Suma sumarum mam czekac do wtorkowego wieczora gdyz dopiero wtedy owa babeczka bedzie po spotkaniu z zarzadem i wysunie moja kandydature.... Fajnie by bylo, nie powiem....
Dobra teściowa
Cytat:
Hej dziewczynki wybaczcie ze ja tak z partyzanta i z doskoku ale jestem w trakcie pakowania . I musze dokladnie pomyslec co mam na tydzien wziasc i jakims dziwnym trafem juz mam cala torbe spakowana a polowe rzeczy nie wzielam .
Z partyzanta do nas?? AAAAAAAAAA!!!

Uciekam na obiadek...
A to taki ludzio, którego ulepiłam na zajeciach jakiś czas temu...
ludzio.jpg
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 12:03   #319
LOLA7
Rozeznanie

Cytat:
A dziękuję
A mnie mój mężuś nauczył dość skutecznie sztuki pakowania mniejszego bagażu, bo zawsze nabrałam milion rzeczy a ponad połowy nawet nie ruszałam Co prawda tak czy inaczej moich rzeczy jest zazwyczaj 2 razy więcej niż jego
hehe ja też mam zawsze o wiele więcej ciuchów i zawsze to mój mąż ma moja walizkę bo jest za ciężka a ja jego bagaże

Cytat:
Napewno wyjdzie dobrze ja chcę zobaczyć te zdjęcia bo jak nie to

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-03, 12:48   #320
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
no i byłaby wtopa
bym sobie stała w niedzielę pod Galaxy i kwitła
Malutka, a którym będziesz jechała tramwajem? może byśmy razem pojechały?

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 12:52   #321
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Malutka ciesze sie ze moja tworczosc Ci sie podoba. Tymbardziej jestem rada jak mnie ktos bierze na wzor Anus

Facet i tak zawsze, nie ważne czy się dużo spakuje czy mało, powie "po co ci tyle tego?" więc lepiej sobie od razu więcej spakować, a co
Cytat:
Nie mimo wszystko tylko na pewno chcemy widzieć zdjęcia bo jak nie... Wiesz że my ci tu wszystkie zazdrościmy tej sesji jak cholera

Izuś - super ten ludzik A z czego go ulepiłaś/ I on taki duży jest czy mi się wydaje? Zdolniacha z Cienie
Stary 2009-04-03, 13:30   #322
kasienka1985
Zakorzenienie

Hej miśki
Poczytałam Was trochę i nie mam czasu na cytowanie
Znów pełno pracy

Proszę tu nie obgadywać mojego zadka

Dżasti- za mebelki

Przede mną ciężki weekend w szkole, więc proszę... trzymajcie kciuki żebym tam nie zmarła z nudów
Myślę, że zobaczymy się dopiero w poniedziałek <w zasadzie poczytamy > więc życzę Wam pięknego i słonecznego weekendu

I proszę za dużo nie skrobać

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 14:24   #323
LOLA7
Rozeznanie

A ja już kończę pracę jest sliczna pogoda więc idę na jakieś zakupki
trzymajcie kciuki żebym, wreszcie sobie cos kupiła

Buziaki
Stary 2009-04-03, 15:10   #324
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Wróciłam z Wrocłąwia-mąż zapomniał dokumentów auta a musiał je dać szefowi i musiałam je przywieźć.
Poza tym humor mam zły. Byłąm świadkiem jak pociąg uderzył w chłopaka. Wezwałąm karetkę.

Buziaczki dziewczynki, idę się położyć bo źle się czuję.
Stary 2009-04-03, 16:18   #325
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Wróciłam z Wrocłąwia-mąż zapomniał dokumentów auta a musiał je dać szefowi i musiałam je przywieźć.
Poza tym humor mam zły. Byłąm świadkiem jak pociąg uderzył w chłopaka. Wezwałąm karetkę.

Buziaczki dziewczynki, idę się położyć bo źle się czuję.
O jejku Jak takie cos jest wogóle możliwe ? I co się z nim stało ?

Takie coś na poprawę humoru (do przeczytania wszystkim mężom ku przestrodze )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ATT73680.jpg (126,4 KB, 25 załadowań)

Edytowane przez Anusia_piekniusia
Czas edycji: 2009-04-03 o 16:26
Stary 2009-04-03, 17:08   #326
paulinaizabela
Zakorzenienie

Hejka dziewczyny
Kurde ale u nas dzisiaj brzydko, pada co chwilę i jeszcze net mi zamula i dlatego dopiero teraz się odzywam
Z fryzurki jestem zadowolona na nk wkleiłam zdjęcie ale trochę z daleka wieczorkiem wkleję tu z bliska i moje nowe butki, króre dziś kupiłam za jedyna 20 euro - przecenione z 70 ciekawe czy Wam się spodobają

Dzasta mebelki super faktycznie duża ta wasza sypialnia - macie pole do popisu

Daget za pracę

Czeko 79 obejrzałam fotki - baaaajeczne
a kostiumik lateksowy ciekawy tylko jakoś nie mogę sobie wyobrazić mojego małża w takowym

Soffi super kiecki oczywiście mi też ta pierwsza przypadła bardziej do gustu

Anusia następna art ycha co tworzy kartki
co za historia, nieźle ta żona sobie wykombinowała ja bym na to nie wpadła

Aguś udanej sesyjki i czekamy na focie

Izka niezłego gostka ulepiłaś a z czego on jest?? kurczę mnożą się artyski nam

Kasieńka za szkołę abyś wytrzymała w niej

Lola udanych zakupków

Izazusia OMG!!! ale przeżycie miałaś ja bym się zaryczała jakbym to widziała, że zadzwoniłaś po pogotowie ciekawe co z tym chłopakiem??
Stary 2009-04-03, 17:40   #327
kotekk81
Zakorzenienie

czesc piatkowo

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-03, 17:45   #328
mooonik
Zakorzenienie

Heloł

Cytat:
Hejka laseczki
Mężuś się chyba jednak troszkę dzisiaj zreflektował, bo widziałam, że chodził koło mnie na palcach i próbował czymś zagadać, odwrócić uwagę, żeby doła nie łapała No może będzie dobrze, mam nadzieję przynajmniej
widzisz mąż jednak nie taki zły udanej sesji zdjęciowej życzę a zdjęcia na pewno będą świetne

Cytat:
Napisane przez madziczek Pokaż wiadomość

Mooonik – witam nową żonę doskonałą i PM 2008
witam Madziczku

Cytat:

Moonik na elektryzowanie sie polecam nawilzacz powietrza.
chyba musimy sobie tak czy inaczej sprawić nawilżacz bo strasznie mamy sucho w mieszkaniu- w bloku, centralne ogrzewanie, nie tylko moje kwiatki na tym cierpią ale i ja bo mój małż strasznie chrapie
Cytat:

genialne te meble normalnie się zakochałam, aż sobie zdjęcie zapisałam i będę mieć wzór jak będziemy swoje mieszkanie urządzać, bo to połączenie z czerwienią straaaaasznie mi się podoba

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
witanko

kurcze od wczoraj ciagle boli mnie glowa i niedobrze mi czy to mozliwe ze sie strulam tymi srodkami czystosci
jak dzisiaj? lepiej troche?

Daget trzymam kciuki żeby sie udało z pracą

Izazusia podziwiam za zachowanie zimnej krwi, niewielu sie to udaje pełen szacunek naprawde.

Cytat:

Takie coś na poprawę humoru (do przeczytania wszystkim mężom ku przestrodze )
a to już gdzieś widziałam, dobry sposób

jak któraś z Was ma blisko do Tarnowa to może się wybierze na coś takiego
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sky flyer1.jpg (38,5 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sky flyer.3jpg.jpg (26,9 KB, 4 załadowań)
mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 17:59   #329
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
Heloł

jak któraś z Was ma blisko do Tarnowa to może się wybierze na coś takiego
ja na tym kiedyś jechałam w Krynicy Morskiej fajowo
Stary 2009-04-03, 18:07   #330
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
ja na tym kiedyś jechałam w Krynicy Morskiej fajowo
mi niestety brakło odwagi, cóż starość nie radość
mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości