|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '91 - część X :*
a ja idę się umyć i spać. Palce mnie bolą od tego przesuwania palcem po tym czymś, nie podłączyłam myszki do laptopa. :/ Jestem zmęczona....
![]() Dobranoc i miłego dnia jutro
|
#93 |
|
Zadomowienie
|
no, a ja mam ochotę na wagary jutro, ale raczej nie znajdę chętnych.
w ogóle to muszę sobie jakąś torbę upatrzeć, bo przyjaciółka chce mi na 18-stkę kupić. ; ) nuuuuudy. ;D idę zaraz spać, chyba.
|
|
#94 |
|
BAN stały
|
wróciłam z zakupów z samymi słodyczami
poczytałam na polski i idę się wykąpać i spać ![]() wiosneeeeeee mamy i aż chce sie żyć ![]() branoc dziewczyny ![]() |
|
|
|
#95 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
daj mi nr to juz nie bedzie milczal :P Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
W koncu nie obejrzalam tej plotkary :P ale bylam za to w kosciele
|
|
#96 |
|
Zadomowienie
|
eee, wątpię. ;D nie ma kim zwiększać.
aleee, zwiększy się przed Wielkanocą. ^^
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
łoo widze że wzięłaś się ostro do roboty! :P ja też muszę, ale chwilowo taki zastój ;/ do du.py ;/
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
ale piękna pogoda za chwilę pójdę umyć włosy, a potem na spowiedź. O! |
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
słoneczko od rana świeciUmyje głowe, ogarne sie i porobie troche brzuszków taki zapal, pewnie jednodniowy![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Nie ma nikogo... ide na jakies małe zaqpy i na praktyke bd wieczorkiem miłego dnia![]()
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
wyspowiadana
![]() dzisiaj 3 razy będę w mieście, raz: na spowiedzi, pojechałam 8.50, wróciłam niedawno, dwa: angielski 16.15, w domu bd na 18. trzy: lekarz 19.30 teraz biorę się za angielski a pogoda jest cu - dow - na |
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
hej Wam.
ja już po lekcjach gdyby zawsze tak lekcje były 35 minutowe. Pogoda jest P I Ę K N A!!!!! A ja idę wysprzątać łazienkę
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
i ja wróciłam
![]() A byłam w Krośnie Odrzańskim - i pozdrawiam Darię ![]() a teraz chyba bedę grała xD chociaż taka śliczna pogoda na spacerku z Tżtem byłam :P a teraz pójdzie na korki a później do straży i odezwie się wieczorem a ja już tęsknie
Który daje obecność. Który odbiera telefony. Który dotrzymuje słowa. Każda miłość zaczyna się od obecności i do obecności się sprowadza. Edytowane przez Slodka_Marzycielka Czas edycji: 2009-04-03 o 13:41 |
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny nie piszcie tyle, nie nadążam!
ałaaa....ręka mnie boli. Ja sprzątam, a taka śliczna pogoda.
|
#105 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej!
![]() Ja u spowiedzi nie byłam. Mały bezbożnik ze mnie wyrasta ![]() Siedzę w kuchni, jem makaron z serem i zastanawiam się co by tu oglądnąc...
|
#106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaryzykować? ![]() Aleeee piękny dzionek I mam taki wspaniały humor. Byłam na spacerku z ... ( i teraz nie wiem co tu wpisać )Niech będzie z kolegą... A teraz cała lewa strona ciała mi pachnie nim
|
|
|
|
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() widziałas moją metropolie.. stolica powiatu, niczym NY ale tak poważnie co tu robiłaś? pewnie przejezdnie ![]() ed. aaa juz wiem, do Niemiec mówiłaś, że jedziesz a to strefa przygraniczna ;Pwszytsko jasne |
|
|
|
|
#108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyjeżdżałam tam ale Ci powiem ślicznie tam masz, na prawdę jak na pierwszy rzut oka mi się spodobało ![]() Byłam na kolejnym spacerze a teraz słucham ich troje - idioto i fajne to no ;P
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nadal walczę z wc. Niby jest mała, a tyle sprzątania. Zachciało mi się robić GENERALNYCH porządków. -.-'
i chce na dwór!!
|
#111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie jest źle, najładniej sie robi wiosną ![]() wyszłabym na dwór ale umowiłam sie na jutro bo stwierdziłam, że dzisiaj mi się nie będzie chciało no i mam
|
|
|
|
|
#112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() byłam w domu przed 13 i do tej pory zasuwałam w ogródku wykopałam parę rządków kamieni, które mamie się zachciało wsadzać 10 lat temu, poobcinałam forsycję, zrobiłam taką ładną kopułkę i jeszcze coś, co nie wiem, jak się nazywa. jeszcze chciałam wywalić wreszcie skalnik, ale nie dałabym rady kamieni wynieść, bo są takie duże. już sobie Tżta do tego zamówiłam sobie chłopak poćwiczy przy okazji
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-04-03 o 18:33 |
|
|
|
|
#113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zagrabiałam suche liście ze skalniaka. Właściwie to nie miałam tak dużo do roboty bo w tamtym tygodniu trochę posprzątałam. A moja mama to ma bzika na punkcie tego swojego ogródka. Co roku chce go powiększać i nowe rośliny kupuje. Niedługo to nie będzie trawy tylko same krzaczki. ![]() nowy avek śliczny
Edytowane przez Karmenka Czas edycji: 2009-04-03 o 19:00 |
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie mam ogródka
Tylko ogrodzony taras ;|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam balkon
![]() szałowo |
|
|
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie to wygląda tak, że mama miała kiedyś wizje i po bokach poodgradzała kamieniami, zrobiła skalnik i tylko trzeba prze to kosiarką lawirować.... a teraz to przerabiamy zgodnie z moim pomysłem ![]() a ja mieszkam na wsi i mam mały ogródek przed domem (trawnik, 4 tuje, jakieś tulipany, żonkile pod murem i wielka czereśnia), sad z drzewkami owocowym i duży ogród ze starym drzewami ![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- jak to było z avem? że jak jest w jpgu czy bmp to nie ma tego napisu wizaż? ale próbowałam w kilku formatach i za każdym razem jest
|
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
Hey girls
Nowy wątek, 4 strony Później nadrobię.Idę oglądać dalej "Gotowe na wszystko" na youtube ![]() Miłego wieczorka
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
ja właśnie zasysam poniedziałkowy odcinek 'brzyduli'
po prostu Daria The greatest thing you'll ever learn, is just to love and be loved in return. Edytowane przez these-words Czas edycji: 2009-04-03 o 19:44 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:36.

wykopałam parę rządków kamieni, które mamie się zachciało wsadzać 10 lat temu, poobcinałam forsycję, zrobiłam taką ładną kopułkę i jeszcze coś, co nie wiem, jak się nazywa. jeszcze chciałam wywalić wreszcie skalnik, ale nie dałabym rady kamieni wynieść, bo są takie duże. już sobie Tżta do tego zamówiłam