![]() |
#2191 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XIV :)
Cytat:
![]()
![]() |
#2192 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() jaki masz wybór tych sikor pokaż ? ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2193 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No widzisz, to pokręciłam. A mogłabyś mi pokazać o którym żelu różanym do twarzy pisałaś?
![]() |
#2194 | |
Zakorzenienie
|
na 5
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2195 |
BAN stały
|
Prosze o kliknięcie.
http://www.***********/?click=962253...2d592c08c81f4d Bardzo dziękuje. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.biochemiaurody.com/sklep/hydrolatrose.html http://www.biochemiaurody.com/sklep/olejekmyj-rosewood.html Mówiłam o tym zestawie dokładnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na szczęście mam dośc ciemną karnację. Nie cierpię natomiast przesadzonej opalenizny z solarium ![]() Uwielbiam żurek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz już tylko 3 ![]() http://e-zegarek.pl/PK4qrX2nAdEgQU3o...KVdtXcbGKV6DaH http://e-zegarek.pl/PK4qrX2nAdEgQU3o...KVdtXcbGKDpEUb http://e-zegarek.pl/PK4qrX2nAdEgQU3o...KVdtXcbGKV4DUx No!, ma szczęście ![]() Pogratuluj TŻ ![]()
![]() |
#2199 | |
Zakorzenienie
|
No i po zakupach. Dziś wcześniej wyszłam z pracy więc zdążyłam obskoczyć sklepy ale dosłownie nic nie kupiłam
![]() Za to nogi mi odpadają bo butki miałam wysokie. ![]() ad. żurku ja nie przepadam, ale jak już jest to zjem. Za to mój TŻ uwielbia - im więcej jajek i kiełbasy tym lepiej ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2200 | |
Zakorzenienie
|
U nas jest na odwrót..ja lubię tylko na kaca..i tylko niezabielany i z dużą ilością chrzanu
![]() Mąż kocha żurki i barszcze białe pod każda postacią. Gotuję co najmniej raz w tygodniu dla mojego żarłoka. Najlepsza wersja dla męża to barszcz biały z proszku Winiary rozrobiony na wywarze z warzyw, kiełbachy i grzybów suszonych. Koniecznie z ziemniakami w środku i zabielany śmietaną. Dla mnie to ohyda ![]() ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() No chyba 2 będzie najlepszy...ten ostatni bardzo mi się podoba i jestem pewna że mąż by się posikał ale ten kałczukowy pasek mnie nie przekonuje. ![]() Ten pierwszy ma fajną tarczę..jest niby elegancki ale niestandardowy. Nie wiem tylko czy mąż będzie zadowolony z zegarka na bransolecie ![]() Tylko że ten 2 jest najdroższy..no nic muszę pogadać z ekipą imprezowo-urodzinową czy nas na niego stać. Zuza Twój mąż tez ma chyba urodziny o ile się nie mylę ![]() Tego samego dnia co mój.....
![]() |
#2201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szalejesz z prezentem widzę ![]() Podoba mi się drugi i trzeci, bo to są zegarki takie raczej sportowe a do nich nie pasuje mi absolutnie bransoleta- jak w pierwszym. Niezły prezent ![]() Z takich bardziej eleganckich podoba mi się ten http://e-zegarek.pl/PK4qrX2nAdEgQU3o...UVdtXcbGKV6EKH Bo kocham kwadratowe cyferblaty, sama mam dwa i obydwa kwadratowe ![]() Bardzo podobny kupiłam mojemu mężowi, tylko z białym cyferblatem, chciałam taki raczej garniturowy dla niego ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-04-03 o 15:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mu kupiłam koszulkę Kubicy..już idzie pocztą ![]() To zegarek od przyjaciół. My zawsze robimy składkowe prezenty. Im większa impreza urodzinowa tym droższy prezent. Mój brat np dostał telewizor. Kumpel miesiąc temu dostał zegarek za 4 tysiące ![]() Ale on robil urodziny w klubie więc dużo gości było ![]() U nas będzie tylko 11 osób ![]()
![]() |
#2204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja powoli się zbieram, życzę udanego weekendu wszystkim ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Więc u niego nie przejdzie. Mój musi mieć sportowy ![]() ![]() Dobrze pamiętałam ![]()
![]() |
#2206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już pisze, jak ja robię żurek. Biorę boczek pokrojony w kostkę i frankfuterki pokrojone (czasami też kiełbaskę zwykłą, ale nie przepadam, więc zazwyczaj zostaję prze frankfuterkach). Smaże je w dużym garze, jak już są 'zarumienione', dodaję pieczarki pokrojone i wszystko smażę razem. Jak się podsmaży, zalewam wodą, dodaję bulionik do smaku, ziemniaki pokrojone w kostkę i gotuję, aż ziemniaki zmiękną. Żurek ze słoika (tylko i wyłącznie Vortumnus, z zieloną zakrętką) miksuję z wodą, maką i łyżką śmietany, wlewam do wywaru i czekam aż się porządnie zagotuje. Do gotowego dodaje jajko, ale na talerz... I tyle... Haniu, mi sie ten najbardziej podoba: http://e-zegarek.pl/PK4qrX2nAdEgQU3o...KVdtXcbGKDpEUb |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2207 |
Zakorzenienie
|
Ja też lecę - miłego weekendu
![]()
![]() |
#2208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zegarek chyba najbardziej mi się podoba pierwszy i ten od Dorinki.Potem drugi, który ma najwięcej zwolenniczek ![]() Bardzo fajny prezent ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Robisz zupełnie inaczej niż ja ![]() No to mi rozjaśniłyście Kochane...rodzice się dorzucą i będzie ten ![]() I nawzajem ![]()
![]() |
#2210 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2211 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Założę się, że w kwestii wszelkich tradycyjnych polskich potraw, każda z nas miała by inne przepisy ![]() ![]() Haniu, jakie macie tradycyjne potrawy w Kielcach? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem ![]()
![]() |
#2213 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Haniu, mi też podoba się drugi i trzeci ![]() Ostatnio mam fazę na elegancki zegarek (np. coś takiego http://e-zegarek.pl/PK4qrX2nAdEgQU3o...qZdtXcbGKZoFUP to tylko przykład) , ale nie mogę kupić drogiego, bo jak znam siebie ponoszę go chwilę, a potem w kąt. Jak przechodzę obok Yes mają wystawkę sportowych, to w tym momencie mam fazę na sportowy. Tak właśnie mają zakupoholiczki. Odpierdziela im w danym momencie. Potem przechodzi, ale wystarczy, że taka Hania, rzuci strone z zegarkami i znów się zaczyna.. ![]()
![]() |
#2214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj mąż na pewno na taki zegarek by nie uzbierał..a marzy o porządnym od lat. Widzisz a on zdecydowanie 2 i 3 odrzucił ![]() Uznałam, że wolę go zapytać jakie zegarki mu się podobają, niż ryzykować zakup prezentu za grube pieniądze, który będzie leżał w szafce. I cale szczęście że tak zrobilam. Podobają mu się te 2-> http://e-zegarek.pl/PK4qrX2nAdEgQU3o...UVdtXcbGKVoEKZ http://e-zegarek.pl/PK4qrX2nAdEgQU3o...KVdtXcbGKV6DaH
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-04-03 o 16:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2215 |
Zakorzenienie
|
witam.
Własnie wróciłam z pracy. Humor mi nie wrócił. Ide zrobie sobie jakąs ciepłą herbatkę bo na obiad nie mam ochoty. |
![]() ![]() |
![]() |
#2216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wstałaś po prostu lewą nogą?
![]() |
#2217 |
Zakorzenienie
|
A bo jak sobie cos zaplanuje to wszytsko idzie nie tak.
Poza tym wieczorem pokłóciłam sie mocno z TZ. Myslałam,z e dzis o tym pogadamy, choc to w sumie nie mi zalezy na tej rozmowie. To on zawinił. \wróciłam z pracy i... minęłam sie z nim w drzwiach. dzwonił kolega do niego ze ma problem, bo musi rzeczy przetransportowac do innego miasta (do swojej dziewczyny) a nie ma auta. TZ powiedział, ze pojedzie z nim. 120km w jedna strone. Mówił, ze jak wróci to pogadamy. Tylko ja nie wiem czy nie bede juz spała. Miałam zamawiac zaproszenia z nim. ale on a to mecz, a to kolega a to kłotnia i dupa. poza tym jego rodzice chyba olali sprawe bo mieli mu dokąłdne listy gosci do wczoraj przesłac i ![]() wczoraj sobie poplakałam, pół nocy nie spałam przez moją alergie, a jak juz nad ranem (ok 5) mi sie spało rewelacyjnie to ten debil (kolega z pokoju obok) zaczał nawalac drzwiami bo przeciez szykuje sie do pracy. I na nic były moje krzyki. Tz z nim dzis gadał. ale ten twierdzi, ze przeciez nie trzaskał ![]() Dzis chciałam byc jak najdłuzej w pracy, nie chciało mi sie wracac do domu. |
![]() ![]() |
![]() |
#2218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo w sumie czas jeszcze macie ![]() Ja zamawiałam zaproszenia na 1,5 miesiąca przed ślubem. Przecież jak zamówisz, w tydzień będziesz je miała w domu...a w sumie po co Ci one teraz i tak jesteś w Holandii więc ich nie rozdasz. A może za miesiąc będą podobały Ci się inne. ![]()
![]() |
#2219 |
Zakorzenienie
|
witam piatkowo
uff nareszcie Was nadrobilam Dorinko dziekuje bardzo za zdjecia ![]() ![]() Diano straszne jest to co napisalas o Tzcie..poprostu szok ![]() dziewczyny a tak z innej beczki 2 maja idziemy na wesele, bede swiadkowa i mam juz czerwona sukienke (niestety zdjecia nie posiadam bo kiecka jest w Polsce) dluugasna prosta na cieniutkich ramiaczkach..i teraz pytanie co zalozyc na rece bo przypuszczam ze za bieplo nie bedzie (zwlaszcza w kosciele) i jakie buty, torebka i dodatki??aaa no i Tz ma baardzo ciemno brazowy garnitur, prawie czarny jaka koszula mu pasuje i krawat?? totalnie zakrecona jestem w tej kwestii ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poprostu ostatnio mam wrazenie, ze tylko ja (i moi rodzice a szczególnie moja mama hehe) sie tylko tym ślubem przejmuje, a TZ i jego rodzice twierdza, ze i tak na wszytsko sie zgadzają. Poza tym mam dosc samotnych wieczorów. a ostatnio jakos nie mam czasu aby posiedziec tylko z TZ sam na sam. Dzis tez czeka mnie samotny wieczór. Własnie zrobiłam sobie kako i posiedze z wami. Po pracy jestem troche zmęczona, to moze wczesniej uda mi sie zasnąc, o ile "kolega" mnie nie obudzi, bo jutro ma wolne wiec nie musi isc wczesniej spac. ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Dzis po praz pierwszy piłam zieloną herbatkę . W sumie z lenistwa, bo w pracy na przerwie nie chciało mi sie isc po zwykła, a ta była pod ręką. I... chyba sie od niej uzależnie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:13.