|
|
#1051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VIII
Powiem szczerze, że nick allegrowy już mi kiedyś mignął jako nick należący do wizażanki. Tylko za Chiny nie pamiętam kto to.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1052 |
|
BAN stały
|
No serum zrobione, żel hialuronowy wymieszany, olejek do mycia gotowy, olejek kokosy gotowy do użycia (ale zapach mmm...)
Serum musi postać 24godz i jutro na noc bedę mogła już uzyć, a dzisiaj juz mogę smarnąć się żelem hialuronowym ![]() Poćwiczyłam troszkę...bo zaczynam tyć w udach...a jem niesamowite ilości jedzenia
|
|
|
|
#1053 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
I wiecie co, ja myslę ze ona mogła nie wiedziec o przeciekaniu. Jesli nie uzywała długo, perfumy stały w szafce zakorkowane, to je wzięła z półki i wysłała. w międzyczasie jak stały nie używane, mogły sie popsuć, tzn, np. mąż mógł strącić, i odłozyć na półkę, a tymczasem borem lasem atomizer się złamał...Tak mi się przypomina odrobinę historia o tatusiu co dawał dziecku porobić pianką do włosów psyyyt, psyyyt , no i niby nieuzywana, ale uzyć sie jej juz nie dało, powiedzmy że zeczona wizazanka wpadłaby na pomysł wymianki tej nieuzywanej pianki....
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-04-03 o 21:51 |
|
|
|
|
#1054 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Za to Szkarłacik bomba, te zielone oczy wiecznie wygłodniałej kotki, niechęć do Rhetta (popieram
Edytowane przez piroksena Czas edycji: 2009-04-03 o 21:54 |
|
|
|
|
#1055 |
|
Zakorzenienie
|
Ale i Ashley nie był taki zły
Nie umywal sie do Rhetta, był z niego taki dżentelmen jak z Rhetta lajdak, ale miał w sobie coś...
|
#1056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#1057 |
|
grozi wypollizowaniem
|
dziewczyny! ale macie tematy
no ale jak wszyscy to wszyscy. Tego rudasa bym nawet patykiem nie tknęła, a rhett był niegrzeczny...a ja lubie niegrzecznych chłopców
|
|
#1058 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
dobrze by było gdyby czytała tą rozmowę i wytłumaczyła wszystko. napisała również że zrobiła odlewkę 5ml i reszte posłała.Cytat:
podpisała się jeno stellatennant.
|
||
|
|
|
#1059 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I stąd moje problemy Bo do mnie jak do miodu lgną ci grzeczni, a że są dla mnie nieatrakcyjni pod względem charakteriologicznym, to są gonieni na koniec świata![]() Pirokseno - miałam na myśli "wnętrze" Ashleya Brunet czy blondyn - taki "Ciciuś" nie ma u mnie szans.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-04-03 o 22:03 |
|
|
|
|
#1061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1062 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiem, wiem, chociaż o jakim wnętrzu tu można mówić, ciciuś (świetne określenie, pożyczam go sobie od Ciebie!) i już. A ja tak o tym kolorze bom lekko zwichrowana na tym punkcie.
|
|
|
#1063 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
do mnie zawsze lgnęli "patologiczni" a ja ich musiała "zbawiać" Rheta też bym chętnie "zbawiła" i w ogóle nie lubię miłych facetów
|
|
|
#1064 | |||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale to nie zmienia w żaden sposób faktu, że wysłała Ci uszkodzoną flaszkę. Cytat:
I o ile Scarlett mogła czuć się połechtana jego adoracją, to on pakując się w związek z kobietą tylko dlatego, że jest zabawną idiotką dowiódł, że jest jeszcze glupszy, niż ona. Oczywiście generalizuję, upraszczam i splycam problem. Świadomie. Cytat:
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2009-04-03 o 22:09 |
|||||
|
|
|
#1065 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)? Hm, scena przed wojną powiadasz...
|
|
|
#1066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Wolę nieukrywaną patologię i zepsucie - przynajmniej można łatwo ominąć![]() A co do zbawiania facetów - nie mam takich potrzeb i nigdy nie odczuwała. Zasada - "zabaw się sam"
|
|
|
|
#1067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wtedy, kiedy Scarlett juz jako wdowa mieszkała w Atlancie z Melanią, ciotką Pitty i Mammy, a Ashley wrócił po raz pierwszy z wojny Spędził chyba święta w domu, po czym znowu wyjechał. Obejrzyj, obejrzyj
Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655 Edytowane przez Aggie125 Czas edycji: 2009-04-03 o 22:15 |
|
|
|
|
#1068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1069 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale ostatniej części, tej strasznie naciąganej, o wojnie, nie mam. Nie kupiłam tego, denerwowało mnie strasznie poplątanie wątków i epok historycznych ![]() To nie kocianna To kot wiosenny, który udaje słowika ![]() Wykopałam w necie i przerobiłam na avek, bo zdjęcie mnie wyjątkowo bawiło ![]() Bardzo Klaudiusza też lubię - i książkę, i film. Masz może serial z Derekiem Jacobim? I tu się zgadzam, Scarlett obecnie okrutnie mnie irytuje. Ale zasadniczo to cała książka pani MM jest dla mnie już nie do przejścia, obawiam się, chociaż kiedyś mi się podobała. |
|
|
|
|
#1070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1071 |
|
Zakorzenienie
|
A mam. Kupiłam jakies 2 lata temu przed Bozym Narodzeniem. Odłożylam sobie wtedy ponad 100 zeta na jakies perfumy, pojechałam do Auchan i jak zobaczyłam zestaw z całym serialem... nie kupilam wtedy perfum.
Pożyczyć?
|
#1072 |
|
Zakorzenienie
|
Aragonte - a tej części, gdzie Ania i Gilbert biorą ślub, potem on jest na wojnie itd... nawet nie mam zamiaru oglądać. To już ostre przegięcie i naginanie fikcji literackiej na potrzeby filmu.
|
|
|
#1073 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dość dodać, że w Polsce dopiero za lat 8 narodzą się "Zakazane piosenki" (te dopiero dają po cierpliwości), a kolor pojawi się dopiero po '54. To tak po krótce. A ramotowatość jeśli tam jest, to akurat ja ją lubljum
Edytowane przez piroksena Czas edycji: 2009-04-03 o 22:29 |
|
|
|
|
#1074 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Fakt... różnie mogło być, możliwe, że nie przypuszczała że tak bedzie się z nich lało ![]() Wysłałam fotki, jak nie wiedziała o uszczerbku to zobaczy na własne oczy i może wykaże się przyzwoitością vesenko- flakon sie rozkręca. a tak a propos to właśnie również dokręcony nie był. lało się z dwóch miejsc, dlatego tak dużo perfum ubyło. Edytowane przez GothicAristocrat Czas edycji: 2009-04-03 o 22:26 |
|
|
|
|
#1075 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1076 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Mam taki okropny dyżur,że reszty dyskusji nie komentuję,co by zachować końcówkę intelektu na później Padam na pysk
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1077 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Podobno flakon przywędrował do Sprzedającej od innej Wizażanki. Musiał być w porządku, bo gdyby wtedy z niego się lało to nie sądzę, żeby ktoś z premedytacją posyłał go dalej (żeby się do końca wylało ). A jeśli był w porządku to co się z nim stało i w wyniku czego? Atomizer jest ewidentnie uszkodzony, jakby ktoś go chciał wyrwać. Sprawdzałam w moim flakonie - końcówka atomizera twardo siedzi i trzeba nieźle pociągnąć, żeby ta uszczelka wylazła
|
|
|
|
|
#1080 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Uwielbiam Piknik i Weira. To jeden z niewielu filmów, przy którym oglądając z byłym, nie słyszałam co chwilę, że ktoś z aktorów grał we Władcy Pierścieni czy Gladiatorze. Słowo, że co bym nie włączyła, to zawsze tematem przewodnim były role w tamtych filmach. Na Pikniku się tylko zdrowo wynudził. A moich musicali oglądanych pasjami w ogóle znieść nie mógł. A wracając jeszcze na moment do winnego tematu. Japońskie wino ZEN. "wypijasz 2-3 i masz taki ZEN, ze odjazd" "po czterech zenach jednoczysz sie z nicością i wszystkim!" Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2009-04-03 o 23:14 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.

Podała Ci nick? Jesli tak, to może uda sie wyhaczyć zdjęcia Statkusa na Targowisku?

, no i niby nieuzywana, ale uzyć sie jej juz nie dało, powiedzmy że zeczona wizazanka wpadłaby na pomysł wymianki tej nieuzywanej pianki....
no ale jak wszyscy to wszyscy. Tego rudasa bym nawet patykiem nie tknęła, a rhett był niegrzeczny...a ja lubie niegrzecznych chłopców

. Podobno flakon przywędrował do Sprzedającej od innej Wizażanki. Musiał być w porządku, bo gdyby wtedy z niego się lało to nie sądzę, żeby ktoś z premedytacją posyłał go dalej (żeby się do końca wylało