|
|
#2431 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna
Dziewczynki który strój (2) polecacie na piżamkę
![]() http://www.allegro.pl/item579843137_...m.html#gallery http://www.allegro.pl/item592941269_...wysylka_0.html http://www.allegro.pl/item589445516_..._m_gratis.html http://www.allegro.pl/item601901921_...halie_s_m.html http://www.allegro.pl/item589867830_...orsetti_m.html http://www.allegro.pl/item602275334_...s.html#gallery http://www.allegro.pl/item602275339_...m.html#gallery Tak wiecie aby tz mógł się nacieszyć. Bo ja nie wiem które no wszystkie mi się podobają
|
|
|
|
#2432 | |
|
Moderator
|
Cytat:
to brwi mi tez rosnąć nie chcą a chciałabym je trochę zapuścić. rzęsy mam jasne ale widoczne z tym ze końcówki maja bardzo jasne wiec wyglądają na bardzo krótkie bez pomalowania wiec ja tylko w makijażu do ludzi wychodzę
|
|
|
#2433 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam takie kikutki a nie rzęsy
więc nie wyjde bez tuszu. Co do takich prześladowców to też miałam podobną sytuacje i uciekłam gdzieś do sklepu i zgubiłam go ale strasznie się wtedy bałam A raz jak byłam na łąkach z kuzynką to musiałam leżeć w dole w krzaczorach z 0,5h bo jakich 2 zboków szukało nas Myślałam że cała z tego nie wyjde..
|
|
|
|
#2434 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wstawialabym real foto moich nowych bucikow.. oczków itd itp a tak to niestety tym razem musze odmowic ![]() ja to bez make up'u ostatnimi czasu chodze baaaaaaaaaaaaaaaardzo czesto ewentualnie jesli juz do puder w kamieniu.. ostatni fluid ktory uzywalam to z dobre 3lata temu ogolnie jestem zła bo przez ta zime cholernie sie zapuscilam przez 'renowacje' ze tak powiem włosów.. od 4lat robie pasemka.. zazwyczaj co miesiac.. przez ponad rok nie uzywam prostownicy.. no chyba ze wesele / impreza albo cos + odrostow nie robie co miesiac ale co 2 takze wygladam jak debil.. stosowanie szamponow welli.. odzywek pantene cholernie wplynelo na struktore moich włosow.. przez zime czulam sie brzydka.. nawet ostatnio moj tż zaczal narzekac ze o siebie nie dbam takze włosy odnowione opalenizna nabrana.. jutro lece w koncu do fryzjera i czas zaczac sezon letni i pięknie wygladac.. teraz bedzie wychodzic tu i owdzie takze trzeba sie ogarnac bo przeciez lubimy piekno,jednak niekiedy trzeba sie poswiecic.. ciesze sie ze włosy w koncu mam lśniance i nie puszące sie ![]() http://www.allegro.pl/item589445516_..._m_gratis.html co do tych pizamek to to wyzej to totalna tandeta.. mialam sobie kupic ale jak przypadkiem znalazlam w sklepie z bielizna to sie zalamalam.. tylko na tej pani modelce tak super wyglada.. w rzeczywistosci to kawal szmaty ;/ a tak nawiasem mowiac ostatnio jedna panna na dyskoteke przyszla w tej czerwonej koszuli ubrana to w paseczki jest ładne i fajne..mojego tż'ta siostra sobie niedawno zamowila wlasnie na pizamke.. Edytowane przez Agnesta Czas edycji: 2009-04-03 o 23:29 |
|
|
|
|
#2435 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mess super zestawy ![]() ja też na brzuch, z Tamilee i na twisterze jutro biorę się za pośladki i nogi na LM ![]() Ja mam tusz colossal, taki żółty, fajny jest ![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2436 |
|
Zadomowienie
|
neheszta jak dla mnie najlepszy pierwszy z tych strojów. juz ją kiedyś ogladałam na stronce tej firmy
i też pokazywałam tż-owi. mi się podobają takie proste rzeczy. trzeci tez fajnya na zboczeńców też trafiłam kilka razy, zawsze byłam na szczęście z jakąś koleżanką. ale tylko jeden pokazał to czego nie powinien |
|
|
|
#2437 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() i 5 bo slodka ![]() Agnesta swietne buciki Aaaa i mam juz Tamilke
Edytowane przez <<livia>> Czas edycji: 2009-04-03 o 23:06 |
|
|
|
|
#2438 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jak nie ćwiczyłam długo i zaczęłam robić z Tamilka to miałam zakwasy i to bardzo duże
|
|
|
|
#2439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- ja ściągam stąd: http://darmowefilmy.eu/komedie/3947-...im-miecie.html
|
|
|
|
|
#2440 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobranoc dziewczyny
![]() Właściwie to weszłam tylko, żeby się pożegnać, bo jutro wyjeżdżam z TŻ w góry na weekend. Pewnie będę miała co nadrabiać w poniedziałek ![]() Tak więc miłego weekendu wam życzę kochane
|
|
|
|
#2441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
M.in. dlatego TZ nigdy nie pozwala mi samej wracać do domu. Zawsze mnie odprowadza. Niektórzy mu mówią tak na złość "ale z ciebie grzeczny chłopczyk". A on im tłumaczy, że gdybym wracała sama (tylko dlatego, że mu się nie chce) i coś by mi się stało to by sobie nie wybaczył Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2009-04-03 o 23:25 |
|
|
|
|
#2442 |
|
Raczkowanie
|
Ja już idę się kąpciać a później do łózia
Dobanoc dziewczynki! |
|
|
|
#2443 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiem ,ze u mnie bedzie tak samo,ja nawet po paru minutach skakanki mialam bole nog![]() Jeju dziewczyny,ale macie przezycia,szok,nic milego
|
|
#2444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- co do kompletów - chciałam ten sobie kupić: http://www.allegro.pl/item592941269_...0.html#gallery bardzo mi się spodobał jeszcze bym wzięła taki:http://www.allegro.pl/item589445516_...s.html#gallery oczywiście czerwony ![]() ja wczoraj zrobiłam tylko jedną serię na pośladki, taki wstęp, i dziś rano nie umiałam z łóżka wstać. Ale lubię czuc swoje posladki, lepiej że polą - wiem że pracowały ![]() Ja też już idę spać, dobranoc
Edytowane przez RedApple Czas edycji: 2009-04-03 o 23:25 |
|
|
|
|
#2445 |
|
Zadomowienie
|
dobranoc
|
|
|
|
#2446 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja wypilingowałam całe ciało, nałożyłam grubą warstwę balsamu i zrobiłam manicure i pedicure ![]()
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
||
|
|
|
#2447 |
|
Raczkowanie
|
kiedyś będziecie się śmiać z tych "przygód" mi na szczęście się takie nie zdarzają, ale pewnie dlatego, że mieszkam w małym miasteczku, wszyscy się tu znają . . . także nic mi tu raczej nie grozi ;p
kładę się spać, jutro pobudka o 3:40 ![]() i do szkoły dobranoc laseczki ;* słodziutkich snów życzę
|
#2448 |
|
Zakorzenienie
|
nadya - kolorowych snów
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#2449 | ||
|
Rozeznanie
|
Nadrabiam:
Agnesta z super muszą wyglądać te buciki!! Takie własnie najbardziej lubie, dość proste, bez dużo ozdób i do tego fajny kolorek, aż sama nabrałam ochoty na takie cudo Tequilka super makijaż, nie wiem czemu tak długo się kryłaś ze swoim talentem I oczeńka też niczego sobie ![]() Cytat:
A że mam bardzo ciemne włosy muszę dość mocno podkreślać oczy więc z wyborek tuszu miałam spory problem... Ten double extention niestety nie dla mnie, czerń tej drugiej końcówki świetna ale podręcenie, wydłużenie, kiepsko z tym było Któraś z dziewczynek wspominała też o colosal maybeline, niestety jak dla mnie on nie robi nic, cieżko ze mną mają producenci tuszy :P Mnie ostatnio przypasował własnie max factor 2000 kalorie jak dla mnie póki co ulubiony ale będe mimo wszystko dalej szukać póki coś mnie nie powali na kolana, chyba że moim rzęskom to już nic nie pomoże heheheCytat:
Te Wasze przygody z prześladowaniami, straszne!! Ja bym chyba padła na zawał. Mnie na szczęście się nic takiego nie zdarzyło co bym sobie przypominała, prócz tam paru ekshibicjonistów ale to nie było takie przerażające jak Wasze!! Jedynie też kilka razy ktoś się zapatrzył na długą chwilę aż się czasem zastanawiałam czy coś mam nie tak z twarzą, co lepsze, zdarzyło mi się, ze i dziewczyny mi się dziwnie przyglądały kilka razy (zawsze wtedy pytałam tego kto akurat mi towarzyszył czy wszystko ok ze mną).
Marzenia się spełniają!!! Edytowane przez Martysia_ Czas edycji: 2009-04-03 o 23:45 |
||
|
|
|
#2450 |
|
Zakorzenienie
|
No ja też się zwijam do spania.
Tz się gdzieś z kumplami spotkał a ja idę spać No trudno, jakoś trzeba żyć![]() Dobranoc ślicznotki
|
|
|
|
#2451 |
|
Zadomowienie
|
ja też idę
jakaś zmulona jestem![]() dobranoc |
|
|
|
#2452 |
|
Zakorzenienie
|
ja też idę lulać już czas na mnie
Tż chyba jakiś wirus dopadł nałogowego spania, on to śpioch jest po kąpaniu od razu zasypia, tragedia ;DDOBREJ NOCKI KOCHANE
|
|
|
#2453 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ta jest naj http://www.allegro.pl/item589445516_..._m_gratis.html ![]() ![]() to ja tez lece pod prysznic szybciutko i spac dobranoc wszytskim
„Miłość nie polega na tym, aby wzajemnie się sobie przyglądać, lecz aby patrzeć razem w tym samym kierunku.” 17.12.2007 Love 31.07.2010 Zaręczyny ![]() 11.06.2011 nasz Slub zbliża się 14.09.2011 Dzidziuś |
|
|
|
|
#2454 |
|
Rozeznanie
|
Ja oglądam jeszcze south park i też lulu... Chyba, że się nie będę mogła oderwać od telewizora bo wreszcie mam od pierwszy dzień od 3 miesięcy przerwy polską telewizję
Tak czy inaczej dobranoc pięknotki
Marzenia się spełniają!!! Edytowane przez Martysia_ Czas edycji: 2009-04-03 o 23:54 |
|
|
|
#2455 |
|
Rozeznanie
|
Dobranoc wszystkim
|
#2456 |
|
Moderator
|
Martysia co oznaczają liczby w twoim podpisie?
Ps. tez zaraz zmykam na jakis film
|
|
#2457 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wróciłam z małej imprezki i robiłam a6w dzień 14.... zrobiłam 2 serie, ale 3 juz nie dam rady...
pierwszy raz mi się to zdarzyło.... ale chyba moge zacząc jutro pomimo tego normalnie 15 dzień?? dobranoc kochane
|
|
|
|
#2458 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Świetnie Ci idzie ![]() Pierwsza dziś, więc witam wszytstkie panny Pogoda cudowna, ja się zabieram za Tamilee bo potem na zakupy jadę, za 2 tygodnie idę na wesele jak coś kupię to sie pochwalę ![]() Mogę wam wkleić jedną fotę w kiecce w której pójdę w pierwszy/drugi dzień, bo byłam w niej na 100dniówce w lutym ![]() ---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- Cytat:
![]() Swoją drogą mi by się nie chciało o 2 w nocy ćwiczyć jeszcze, padłabym
|
||
|
|
|
#2459 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki
Miłego dnia. U mnie znowu piękna pogoda ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2460 |
|
Rozeznanie
|
co do przygód to miałam takie mało znaczące, bo zawsze się z nich śmiałam
poza tym zawsze z kimś jestem jakbym miała sama wracać to bym umarła ze strachu ![]() pamietam, że na ostatniej imprezie jakiś koleś mnie zobaczył, popatrzył się, a potem całą imprezę za mną chodził i chciał mi zrobić zdjęcie
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:30.

i też mogę spokojnie bez makijażu wychodzic. chociaż nie lubię
granatowe oczy. super muszą wygladać

to brwi mi tez rosnąć nie chcą a chciałabym je trochę zapuścić. rzęsy mam jasne ale widoczne z tym ze końcówki maja bardzo jasne wiec wyglądają na bardzo krótkie bez pomalowania wiec ja tylko w makijażu do ludzi wychodzę 
takze wygladam jak debil.. 

A że mam bardzo ciemne włosy muszę dość mocno podkreślać oczy więc z wyborek tuszu miałam spory problem... Ten double extention niestety nie dla mnie, czerń tej drugiej końcówki świetna ale podręcenie, wydłużenie, kiepsko z tym było