Wielbicielki Piękna - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-03, 22:55   #2431
neheszta
Zakorzenienie

Dot.: Wielbicielki Piękna

Dziewczynki który strój (2) polecacie na piżamkę
http://www.allegro.pl/item579843137_...m.html#gallery
http://www.allegro.pl/item592941269_...wysylka_0.html
http://www.allegro.pl/item589445516_..._m_gratis.html
http://www.allegro.pl/item601901921_...halie_s_m.html
http://www.allegro.pl/item589867830_...orsetti_m.html
http://www.allegro.pl/item602275334_...s.html#gallery
http://www.allegro.pl/item602275339_...m.html#gallery

Tak wiecie aby tz mógł się nacieszyć. Bo ja nie wiem które no wszystkie mi się podobają
neheszta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 22:57   #2432
tylkokasia
Moderator

Cytat:
Napisane przez tequilla.sunrise Pokaż wiadomość
no oprawę oczu też mam ciemną, brwi, rzęsy, brązowe oczy, chociaż przy moim bracie to i tak nic, bo on ma ciemna karnację, czarne włosy a oczy dosłownie jak węgiel. z urody to bliżej mu do jakichś południowych krajów niż do Polaka i też mogę spokojnie bez makijażu wychodzic. chociaż nie lubię bez make-upu tylko do pobliskich sklepików w sąsiedztwie inaczej się jakoś goło czuję

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

o wow granatowe oczy. super muszą wygladać
nie chcesz wstawić fotki
lubię takie nietypowe kolory oczu
Ja mam niestety jasna oprawę choć nie tak jasna jak włosy na szczęście i choć trochę mi brwi widać Ale ze jestem mało owłosiona to brwi mi tez rosnąć nie chcą a chciałabym je trochę zapuścić. rzęsy mam jasne ale widoczne z tym ze końcówki maja bardzo jasne wiec wyglądają na bardzo krótkie bez pomalowania wiec ja tylko w makijażu do ludzi wychodzę

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 23:00   #2433
olcac
Raczkowanie

GG do olcac

A ja mam takie kikutki a nie rzęsy więc nie wyjde bez tuszu. Co do takich prześladowców to też miałam podobną sytuacje i uciekłam gdzieś do sklepu i zgubiłam go ale strasznie się wtedy bałam A raz jak byłam na łąkach z kuzynką to musiałam leżeć w dole w krzaczorach z 0,5h bo jakich 2 zboków szukało nas Myślałam że cała z tego nie wyjde..
olcac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 23:01   #2434
Agnesta
Zadomowienie

Cytat:
...
o wow granatowe oczy. super muszą wygladać
nie chcesz wstawić fotki
lubię takie nietypowe kolory oczu
..gdybym tylko miala aparat
wstawialabym real foto moich
nowych bucikow.. oczków itd itp
a tak to niestety tym razem
musze odmowic

ja to bez make up'u ostatnimi czasu chodze
baaaaaaaaaaaaaaaardzo czesto ewentualnie
jesli juz do puder w kamieniu.. ostatni fluid
ktory uzywalam to z dobre 3lata temu

ogolnie jestem zła bo przez ta zime cholernie
sie zapuscilam przez 'renowacje' ze tak powiem
włosów.. od 4lat robie pasemka.. zazwyczaj co
miesiac.. przez ponad rok nie uzywam prostownicy..
no chyba ze wesele / impreza albo cos + odrostow nie
robie co miesiac ale co 2 takze wygladam jak debil..
stosowanie szamponow welli.. odzywek pantene
cholernie wplynelo na struktore moich włosow..

przez zime czulam sie brzydka.. nawet ostatnio moj
tż zaczal narzekac ze o siebie nie dbam takze
włosy odnowione opalenizna nabrana.. jutro lece w
koncu do fryzjera i czas zaczac sezon letni i pięknie
wygladac.. teraz bedzie wychodzic tu i owdzie
takze trzeba sie ogarnac bo przeciez lubimy piekno,
jednak niekiedy trzeba sie poswiecic.. ciesze sie ze
włosy w koncu mam lśniance i nie puszące sie

http://www.allegro.pl/item589445516_..._m_gratis.html
co do tych pizamek to to wyzej to totalna tandeta..
mialam sobie kupic ale jak przypadkiem znalazlam
w sklepie z bielizna to sie zalamalam.. tylko na tej
pani modelce tak super wyglada.. w rzeczywistosci
to kawal szmaty ;/ a tak nawiasem mowiac ostatnio
jedna panna na dyskoteke przyszla w tej czerwonej
koszuli ubrana ze jako sukienka

to w paseczki jest ładne i fajne..mojego tż'ta siostra
sobie niedawno zamowila wlasnie na pizamke..

Edytowane przez Agnesta
Czas edycji: 2009-04-03 o 23:29
Agnesta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 23:03   #2435
RedApple
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olcac Pokaż wiadomość
Ja też właśnie wieczorem najwięcej ćwicze, i zaraz chyba się za to wezmę
ja wolę ćwiczyc jak przyjdę ze szkoły, co prawda mi się nie chce, ale wieczorem wszyscy u mnie w domu są, siostra oblega komputer no i wole jak mnie nie oglądają kręcącej się na twisterze

mess super zestawy

Cytat:
Napisane przez dontknow Pokaż wiadomość
ja dzisiaj już ćwiczyłam ponad godzinkę na brzuch i już mi wystarczy
ja też na brzuch, z Tamilee i na twisterze
jutro biorę się za pośladki i nogi na LM

Ja mam tusz colossal, taki żółty, fajny jest

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

Cytat:
Napisane przez aga808 Pokaż wiadomość
A może sie zakochał wiesz taka miłość od pierwszego wejrzenia (czy jakoś tak)

Ja też nie lubie jak sie ktoś tak na mnie gapi to strasznie wkurzające jest
true love
RedApple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 23:05   #2436
tequilla.sunrise
Zadomowienie

neheszta jak dla mnie najlepszy pierwszy z tych strojów. juz ją kiedyś ogladałam na stronce tej firmy i też pokazywałam tż-owi. mi się podobają takie proste rzeczy. trzeci tez fajny

a na zboczeńców też trafiłam kilka razy, zawsze byłam na szczęście z jakąś koleżanką. ale tylko jeden pokazał to czego nie powinien chociaż wtedy to nam do śmiechu nie było. zwiewałyśmy że się kurzyło
tequilla.sunrise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 23:05   #2437
<<livia>>
Rozeznanie

Z wszystkich najladniejsza 3-bo sexy
i 5 bo slodka

Agnesta swietne buciki

Aaaa i mam juz TamilkeJednak wezme sie za nia jutro bo niedziela wolna wiec moge troche pocierpiec w razie jakis zakwasow

<<Piękno jest tym, co czujesz wewnątrz i co odbija się w twoich oczach>>

Edytowane przez <<livia>>
Czas edycji: 2009-04-03 o 23:06
<<livia>> jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 23:08   #2438
neheszta
Zakorzenienie

Ja jak nie ćwiczyłam długo i zaczęłam robić z Tamilka to miałam zakwasy i to bardzo duże
Stary 2009-04-03, 23:15   #2439
RedApple
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tylkokasia Pokaż wiadomość
Przypomniałaś mi moja przygodę. To było jakoś późną jesienią chyba. Jechałam autobusem do domu. Na dworze szarówka. Zaczął sie gapić na mnie jakiś chłopak. Ale nie przejęłam sie tym zbytnio. Ale gdy zbliżał sie mój przystanek to on nagle tez zaczął sie pchać do wyjścia. Cos mnie to zdziwiło postanowiłam wysiąść na kolejnym i na swoim przystanku udawałam tylko ze wygodniej mi sie stoi kolo drzwi a na następnym wysiadłam. On tez w ostatniej chwili wyskoczył za mna. Zaczęłam isc coraz szybszym krokiem a on za mna. Wiec juz nie czekałam co będzie dalej tylko biegiem pognałam do domu. Koles mnie dogonił przed klatka. Zastąpił mi drogę. Myslalamn ze umrę. Głosu mi zabrakło i nawet nie mogłam krzyknąć. On do mnie cos zaczął gadać ze mu sie spodobałam, ze chce sie zapoznać itp. i pyta czy tu mieszkam. Jakos zdołałam powiedzieć ze nie mieszkam tutaj, ze przyjechałam do chłopaka i ze mnie bardzo wystraszył. I jakoś zwiałam do domu (dosłownie pod jego pacha sie przemknęłam bo on miał z 2 mety a ja 1,6 i zasłaniał mi drzwi). Wyobrazcie sobie ze w ten dzień stal do polowy nocy pod moim blokiem. Chyba czekał az będę wracać od chłopaka. I przez kilka kolejnych dni tez sie pojawiał. w końcu moja mama sie juz tym wkurzyła i powiedziała ze zadzwoni na policje ale juz koleś sie nie pojawił...
Az mam ciarki jak sobie to przypomniałam.. bo koles mial takie dziwne oczy brrr

A co do bazy to artdeco. Rewelacyjna. Nadal mam ten makijaż w stanie nienaruszonym nic a nic. Az mi zal iść zmyć.
Kosztuje 36 zł za malutki słoiczek ale starcza na bardzo długo bo bierze sie jej bardzo malutko.
wow no to "super" przygoda ja bym się chyba posikała ze strachu

---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

Cytat:
Napisane przez anusiuniaa Pokaż wiadomość
a są jakies darmowe??
bo ja chce tylko ten teraz na szybko;P
ja ściągam stąd:
http://darmowefilmy.eu/komedie/3947-...im-miecie.html
Stary 2009-04-03, 23:17   #2440
cashmere20
Wtajemniczenie

Dobranoc dziewczyny
Właściwie to weszłam tylko, żeby się pożegnać, bo jutro wyjeżdżam z TŻ w góry na weekend. Pewnie będę miała co nadrabiać w poniedziałek
Tak więc miłego weekendu wam życzę kochane
cashmere20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 23:17   #2441
neheszta
Zakorzenienie

Cytat:
Przypomniałaś mi moja przygodę. To było jakoś późną jesienią chyba. Jechałam autobusem do domu. Na dworze szarówka. Zaczął sie gapić na mnie jakiś chłopak. Ale nie przejęłam sie tym zbytnio. Ale gdy zbliżał sie mój przystanek to on nagle tez zaczął sie pchać do wyjścia. Cos mnie to zdziwiło postanowiłam wysiąść na kolejnym i na swoim przystanku udawałam tylko ze wygodniej mi sie stoi kolo drzwi a na następnym wysiadłam. On tez w ostatniej chwili wyskoczył za mna. Zaczęłam isc coraz szybszym krokiem a on za mna. Wiec juz nie czekałam co będzie dalej tylko biegiem pognałam do domu. Koles mnie dogonił przed klatka. Zastąpił mi drogę. Myslalamn ze umrę. Głosu mi zabrakło i nawet nie mogłam krzyknąć. On do mnie cos zaczął gadać ze mu sie spodobałam, ze chce sie zapoznać itp. i pyta czy tu mieszkam. Jakos zdołałam powiedzieć ze nie mieszkam tutaj, ze przyjechałam do chłopaka i ze mnie bardzo wystraszył. I jakoś zwiałam do domu (dosłownie pod jego pacha sie przemknęłam bo on miał z 2 mety a ja 1,6 i zasłaniał mi drzwi). Wyobrazcie sobie ze w ten dzień stal do polowy nocy pod moim blokiem. Chyba czekał az będę wracać od chłopaka. I przez kilka kolejnych dni tez sie pojawiał. w końcu moja mama sie juz tym wkurzyła i powiedziała ze zadzwoni na policje ale juz koleś sie nie pojawił...
Az mam ciarki jak sobie to przypomniałam.. bo koles mial takie dziwne oczy brrr

A co do bazy to artdeco. Rewelacyjna. Nadal mam ten makijaż w stanie nienaruszonym nic a nic. Az mi zal iść zmyć.
Kosztuje 36 zł za malutki słoiczek ale starcza na bardzo długo bo bierze sie jej bardzo malutko.
Jeden z kilku takich przypadków. To miałam tak, że byłam z moim psiaczkiem na spacerku (jamniczek, teraz już go nie ma bo zdechł) i wiecie sobie idę. I tak po drugiej strony ulicy idzie facet i się na mnie gapi. Nie zwracam na niego uwagi. Potem idzie tyłem i cały czas się patrzy. No już dla mnie podejrzane. Aż w końcu się zatrzymuje i się patrzy. Ja poszłam na drugą strone ulicy do parku. A on też idzie do parku (tylko tam troszkę dalej) i widzi w którym kierunku idę to tam niby usiadł i się ciągle patrzy. To oczywiście zmieniłam trasę, a ten wstał i idzie tam gdzie ja. I mnie śledzi. Ja tutaj już przestraszona no kurcze przecież do chaty lecieć nie będę bo potem będzie wiedział gdzie mieszkam. To poszłam w tłum ludzi, sklepy itd (wiecie rondo). No i już chciałam mówić jakimś chłopakom (osiedlowym), że ten facet mnie śledzi jak on uciekł. Speszył się. Dla mnie to najlepszy pomysł. Policja też tam często jest także uciekł no. A ja jak wracałam do domu to cały czas się oglądałam czy idioty nigdzie nie ma.

M.in. dlatego TZ nigdy nie pozwala mi samej wracać do domu. Zawsze mnie odprowadza. Niektórzy mu mówią tak na złość "ale z ciebie grzeczny chłopczyk". A on im tłumaczy, że gdybym wracała sama (tylko dlatego, że mu się nie chce) i coś by mi się stało to by sobie nie wybaczył

Edytowane przez neheszta
Czas edycji: 2009-04-03 o 23:25
Stary 2009-04-03, 23:19   #2442
olcac
Raczkowanie

GG do olcac

Ja już idę się kąpciać a później do łózia Dobanoc dziewczynki!
olcac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 23:19   #2443
<<livia>>
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez neheszta Pokaż wiadomość
Ja jak nie ćwiczyłam długo i zaczęłam robić z Tamilka to miałam zakwasy i to bardzo duże
No wlasnie,dziewczyny pisaly ,ze zakwasy po pierwszym razie sa na maxa. Wiem ,ze u mnie bedzie tak samo,ja nawet po paru minutach skakanki mialam bole nog

Jeju dziewczyny,ale macie przezycia,szok,nic milegobrr

Stary 2009-04-03, 23:23   #2444
RedApple
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere20 Pokaż wiadomość
Dobranoc dziewczyny
Właściwie to weszłam tylko, żeby się pożegnać, bo jutro wyjeżdżam z TŻ w góry na weekend. Pewnie będę miała co nadrabiać w poniedziałek
Tak więc miłego weekendu wam życzę kochane
udanego weekendu (nie wątpię że taki będzie )

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ----------

co do kompletów - chciałam ten sobie kupić:
http://www.allegro.pl/item592941269_...0.html#gallery
bardzo mi się spodobał jeszcze bym wzięła taki:
http://www.allegro.pl/item589445516_...s.html#gallery
oczywiście czerwony

ja wczoraj zrobiłam tylko jedną serię na pośladki, taki wstęp, i dziś rano nie umiałam z łóżka wstać.
Ale lubię czuc swoje posladki, lepiej że polą - wiem że pracowały

Ja też już idę spać, dobranoc

Edytowane przez RedApple
Czas edycji: 2009-04-03 o 23:25
Stary 2009-04-03, 23:26   #2445
Agnesta
Zadomowienie

dobranoc
Agnesta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 23:27   #2446
messinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neheszta Pokaż wiadomość
Witam w klubie Ale ja ogółem lubię krótkie ciuszki bluzeczki, spódniczki, szorty, sukienki

Wiecie dzisiaj z jaką laską się spotkałam boże święty normalnie z tz już nie mogliśmy.
Idziemy sobie spokojnie spacerkiem ładnie prosto, a jakieś 2 dziewczyny tak szybko pędzą z na przeciwka i jedna z nich we mnie walnęła torebką i jej się osunęła. A jak minęła to zaczęła krzyczeć "Ty patrz jak chodzisz głupia p***zdo". TZ się odwrócił, pomyślał i mówi co za idiotka, kurcze no taką kulturą osobistą się wykazała, że to koniec. Nawet odpowiadać mi się jej nie chciało, bo sama się zbłaźniła a ja sobie szłam w dobre dalej i mnie to nic nie obchodziło. A ta wielkie popisy przed kumpelą robi... A najgorsze, że to typ laski takiej wyglądającej z twarzy jak masakra w spódniczce. Taka aż przerażająca Heh, że takie osoby istnieją. Ja wiesz jakoś zachowuje godność i jak ktoś na mnie wpadnie to powiem "uważaj" a nie taki tekst, normalnie pompa z takiego niskiego poziomu inteligencji, kultury osobistej
taka dziewczyna niczym szczególnym nie może się popisać, no chyba, że "niewyparzoną gębą" - to jest zdecydowanie jej atut ( oczywiście tylko i wyłącznie według niej) nie znoszę takich słów w ustach dziewczyny... wydaje mi się, że każda z Nas powinna raczej dbać o swoją opinię...
Cytat:
Napisane przez <<livia>> Pokaż wiadomość
No wlasnie,dziewczyny pisaly ,ze zakwasy po pierwszym razie sa na maxa. Wiem ,ze u mnie bedzie tak samo,ja nawet po paru minutach skakanki mialam bole nog

Jeju dziewczyny,ale macie przezycia,szok,nic milegobrr
dokładnie

ja wypilingowałam całe ciało, nałożyłam grubą warstwę balsamu i zrobiłam manicure i pedicure

Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA

walczę o marzenia
Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane
Technik farmacji ? --- zrealizowane
Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji

messinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 23:32   #2447
nadya landia
Raczkowanie

kiedyś będziecie się śmiać z tych "przygód" mi na szczęście się takie nie zdarzają, ale pewnie dlatego, że mieszkam w małym miasteczku, wszyscy się tu znają . . . także nic mi tu raczej nie grozi ;p

kładę się spać, jutro pobudka o 3:40
i do szkoły

dobranoc laseczki ;*
słodziutkich snów życzę

~imitacja damy~

{...} tu się mieści masa treści
nadya landia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 23:38   #2448
messinka
Zakorzenienie

nadya - kolorowych snów

walczę o marzenia

Stary 2009-04-03, 23:39   #2449
Martysia_
Rozeznanie

GG do Martysia_

Nadrabiam:
Agnesta z super muszą wyglądać te buciki!! Takie własnie najbardziej lubie, dość proste, bez dużo ozdób i do tego fajny kolorek, aż sama nabrałam ochoty na takie cudo
Tequilka super makijaż, nie wiem czemu tak długo się kryłaś ze swoim talentem I oczeńka też niczego sobie
Cytat:
a co do tuszu double extention miała moja kumpela na studiach. no i kiedyś wychodziłyśmy na jakąś imprezę no i się szykowałyśmy, plotkowałyśmy itp. i ona najpierw kładła tą bazę białą i czekała aż wyschnie i później dopiero miała położyć ten czarny. niestety przypomniała sobie o tym dopiero jak juz wyszłyśmy, no i sie bawiła z białymi rzęsami bo żadna ze sobą tuszu na imprezę nie wzięła
ale z tego co pamiętam to był dobry

ja mam rzęsy naturalnie długie tylko troszke cienkie, dlatego dla mnie najważniejsze żeby tusz pogrubiał
Ja natomiast mam rzęsy jasne rzadkie i krótkie najgorsze jakie mogą być chyba A że mam bardzo ciemne włosy muszę dość mocno podkreślać oczy więc z wyborek tuszu miałam spory problem... Ten double extention niestety nie dla mnie, czerń tej drugiej końcówki świetna ale podręcenie, wydłużenie, kiepsko z tym było Któraś z dziewczynek wspominała też o colosal maybeline, niestety jak dla mnie on nie robi nic, cieżko ze mną mają producenci tuszy :P Mnie ostatnio przypasował własnie max factor 2000 kalorie jak dla mnie póki co ulubiony ale będe mimo wszystko dalej szukać póki coś mnie nie powali na kolana, chyba że moim rzęskom to już nic nie pomoże hehehe

Jak dla mnie 1 i 2. 1 bo lubie błyskotki druga bo taka słodziutka

Te Wasze przygody z prześladowaniami, straszne!! Ja bym chyba padła na zawał. Mnie na szczęście się nic takiego nie zdarzyło co bym sobie przypominała, prócz tam paru ekshibicjonistów ale to nie było takie przerażające jak Wasze!! Jedynie też kilka razy ktoś się zapatrzył na długą chwilę aż się czasem zastanawiałam czy coś mam nie tak z twarzą, co lepsze, zdarzyło mi się, ze i dziewczyny mi się dziwnie przyglądały kilka razy (zawsze wtedy pytałam tego kto akurat mi towarzyszył czy wszystko ok ze mną).

Edytowane przez Martysia_
Czas edycji: 2009-04-03 o 23:45
Martysia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 23:40   #2450
neheszta
Zakorzenienie

No ja też się zwijam do spania.
Tz się gdzieś z kumplami spotkał a ja idę spać No trudno, jakoś trzeba żyć
Dobranoc ślicznotki
Stary 2009-04-03, 23:42   #2451
tequilla.sunrise
Zadomowienie

ja też idę jakaś zmulona jestem

dobranoc
tequilla.sunrise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 23:45   #2452
messinka
Zakorzenienie

ja też idę lulać już czas na mnie Tż chyba jakiś wirus dopadł nałogowego spania, on to śpioch jest po kąpaniu od razu zasypia, tragedia ;D

DOBREJ NOCKI KOCHANE

walczę o marzenia

Stary 2009-04-03, 23:49   #2453
2406kamila
Raczkowanie

ta jest naj http://www.allegro.pl/item589445516_..._m_gratis.html

to ja tez lece pod prysznic szybciutko i spac dobranoc wszytskim

17.12.2007 Love
31.07.2010 Zaręczyny
11.06.2011 nasz Slub

zbliża się

14.09.2011 Dzidziuś

2406kamila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 23:52   #2454
Martysia_
Rozeznanie

GG do Martysia_

Ja oglądam jeszcze south park i też lulu... Chyba, że się nie będę mogła oderwać od telewizora bo wreszcie mam od pierwszy dzień od 3 miesięcy przerwy polską telewizję Tak czy inaczej dobranoc pięknotki

Edytowane przez Martysia_
Czas edycji: 2009-04-03 o 23:54
Martysia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 23:53   #2455
<<livia>>
Rozeznanie

Dobranoc wszystkimmily ch snow

Stary 2009-04-04, 00:17   #2456
tylkokasia
Moderator

Martysia co oznaczają liczby w twoim podpisie?
Ps. tez zaraz zmykam na jakis film

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-04, 02:25   #2457
anusiuniaa
Zakorzenienie

a ja wróciłam z małej imprezki i robiłam a6w dzień 14.... zrobiłam 2 serie, ale 3 juz nie dam rady...
pierwszy raz mi się to zdarzyło....
ale chyba moge zacząc jutro pomimo tego normalnie 15 dzień??

dobranoc kochane
anusiuniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-04, 08:09   #2458
RedApple
Zakorzenienie

Cytat:
Martysia co oznaczają liczby w twoim podpisie?
Ps. tez zaraz zmykam na jakis film
chyba widze odchudzanko Martysia?
Świetnie Ci idzie

Pierwsza dziś, więc witam wszytstkie panny
Pogoda cudowna, ja się zabieram za Tamilee bo potem na zakupy jadę, za 2 tygodnie idę na wesele jak coś kupię to sie pochwalę
Mogę wam wkleić jedną fotę w kiecce w której pójdę w pierwszy/drugi dzień, bo byłam w niej na 100dniówce w lutym

---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ----------

Cytat:
Napisane przez anusiuniaa Pokaż wiadomość
a ja wróciłam z małej imprezki i robiłam a6w dzień 14.... zrobiłam 2 serie, ale 3 juz nie dam rady...
pierwszy raz mi się to zdarzyło....
ale chyba moge zacząc jutro pomimo tego normalnie 15 dzień??

dobranoc kochane
ja myślę, że spokojnie możesz, w końcu na imprezei też spaliłaś sporo
Swoją drogą mi by się nie chciało o 2 w nocy ćwiczyć jeszcze, padłabym
Stary 2009-04-04, 08:55   #2459
kasiaaczek
Zakorzenienie

Dzień dobry dziewczynki Miłego dnia. U mnie znowu piękna pogoda

Cytat:
Napisane przez RedApple Pokaż wiadomość
chyba widze odchudzanko Martysia?
Świetnie Ci idzie

Pierwsza dziś, więc witam wszytstkie panny
Pogoda cudowna, ja się zabieram za Tamilee bo potem na zakupy jadę, za 2 tygodnie idę na wesele jak coś kupię to sie pochwalę
Mogę wam wkleić jedną fotę w kiecce w której pójdę w pierwszy/drugi dzień, bo byłam w niej na 100dniówce w lutym

---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ----------

ja myślę, że spokojnie możesz, w końcu na imprezei też spaliłaś sporo
Swoją drogą mi by się nie chciało o 2 w nocy ćwiczyć jeszcze, padłabym
Wklej koniecznie
kasiaaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-04, 09:28   #2460
chitty
Rozeznanie

co do przygód to miałam takie mało znaczące, bo zawsze się z nich śmiałam poza tym zawsze z kimś jestem jakbym miała sama wracać to bym umarła ze strachu

pamietam, że na ostatniej imprezie jakiś koleś mnie zobaczył, popatrzył się, a potem całą imprezę za mną chodził i chciał mi zrobić zdjęcie

wymianka.

tylko w weekendy.

chitty jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości