|
|
#31 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Trochę dobroci;) Lancome, Moschino, Bourjois
mogłabym oddać dermedic za żel mexxa, ale cenowo i objętościowo ma się to nijak do kremu...więc raczej podziękuje
Cytat:
Resztę posprawdzam i dam znać na priv dzięki wielkieno pewnie to co sobie wypatrzyłam to:Dior 5-tki (w tym wypadku oczywiście musiałabyś coś dobrać do cienia) lub EL Maximum Cover - tylko czy nadaje się dla bladolicych? lub balsam Emporio Armani ew. błyszczyk Bourjois. Czekam na info i oczywiście propozycje z Twojej strony. ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Właśnie przestudiowałam Twoją wishlistę...i spoza wątku mogę Ci zaproponować prawie nie ruszone cienie inglot oraz beyu. Kolorki złota, brązu, srebra, wanilii. Wszystko w bardzo dobrym stanie zarówno jeśli chodzi o sam cień jak i opakowanie. Jeśli będziesz zainteresowana, to mogę umieścić foteczke. |
|
|
|
|
|
#32 |
|
BAN stały
|
[1=542942b10b98aefc608b751 431afece5be154cd7_658a178 224f65;11729478]
Lacoste znam, miałam, ale chyba już mi się troche znudził Resztę posprawdzam i dam znać na priv dzięki wielkie[/quote] No to czekam cierpliwie |
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
poprosilabym o fotke cieni beyu, aby obadac kolorek
![]() 5tko diora juz polecialy w swiat
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
|
|
|
|
#34 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() w tej chwili nie mam zdjęcia samych cieni beyu, jedynie w komplecie z pozostałymi "do oddania". To są te obok szarego cienia inglot (brązik plus łososiowy). Jeśli będziesz chciała czytelniejszą fotkę to będę mogła ją zamieścić dopiero wieczorem. |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Konto usunięte
|
[1=542942b10b98aefc608b751 431afece5be154cd7_658a178 224f65;11724641]Jamestown, różyk wygląda oki. Czy to jest taki ceglasty kolorek, dobrze widzę?? W kwestii wymiany to jeśli chodzi o lancome to trochę za mało, bo nie jest on taki najgorszy
i jestem w stanie oddać go za coś na prawdę super. Możesz natomiast wziąć cienie i jeszcze coś do nich dobrać.Idiaminko, Ty jak zawsze masz długaśny wątek w dodatku nie za wiele mi te nazwy mówią. Może jutro zorientuje się jak pachnie część perfum z Twojej listy i dam znać jak się zapatruje na podmiankę.Pozdrawiam serdecznie [/QUOTE]Roze Benefitu kosztuja w okolicach 140 zl zatem za cienie podziekuje, bo chyba nie byloby to dla mnie oplacalne |
|
|
|
|
#36 |
|
Konto usunięte
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;11733624]Roze Benefitu kosztuja w okolicach 140 zl zatem za cienie podziekuje, bo chyba nie byloby to dla mnie oplacalne[/quote]
Sam podkład Lancome to 170 zl, więc w komplecie z cieniami mi chyba tym bardziej by się nie opłacało poza tym proponowałam coś jeszcze poza bourjois...ja również dziekuje
Edytowane przez 542942b10b98aefc608b751431afece5be154cd7_658a178224f65 Czas edycji: 2009-04-02 o 15:57 |
|
|
|
|
#37 |
|
Konto usunięte
|
[1=542942b10b98aefc608b751 431afece5be154cd7_658a178 224f65;11733791]Sam podkład Lancome to 170 zl, więc w komplecie z cieniami mi chyba tym bardziej by się nie opłacało
poza tym proponowałam coś jeszcze poza bourjois...ja również dziekuje [/QUOTE]to chyba sie nie zrozumialysmy . Ja w ktorys z postow wspominalam, ze nie potrzebuje juz cieni bo juz je mam. Interesowal mnie tylko podklad
|
|
|
|
|
#38 |
|
Konto usunięte
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;11733872]to chyba sie nie zrozumialysmy
. Ja w ktorys z postow wspominalam, ze nie potrzebuje juz cieni bo juz je mam. Interesowal mnie tylko podklad[/quote]faktycznie się nie zrozumiałyśmy to zmienia postać rzeczy. w takim razie jeśli możesz to odpisz pls na wyżej zadane pytania co do różu - chciałabym trochę więcej szczegółów odnośnie koloru, bo jak wiadomo zdjęcia czasem przekłamują. No i jak to jest dokładnie z tymi drobinkami? |
|
|
|
|
#40 |
|
Konto usunięte
|
[1=542942b10b98aefc608b751 431afece5be154cd7_658a178 224f65;11741525]faktycznie się nie zrozumiałyśmy
to zmienia postać rzeczy. w takim razie jeśli możesz to odpisz pls na wyżej zadane pytania co do różu - chciałabym trochę więcej szczegółów odnośnie koloru, bo jak wiadomo zdjęcia czasem przekłamują. No i jak to jest dokładnie z tymi drobinkami?[/QUOTE] postaram sie zrobic to najlepiej jak potrafie, ale w kwestii opisywania kolorow to jestem jak facet. znam pare podstawowych i koniec :P. Gramatura rozu to 3,65. Jego kod to PB10. Opakowanie jest czarne, lekko blyszczace. Patrzac pod swiatlo widac pare rysek, jednak to sa lekkie zarysowania od innych opakowan kosmetykow. Widac jes po swiatlo w sumie tylko. Pedzel jest nieuzywany, wciaz w folii. Na roz posiadam folie ochronna. Gdzieniegdzie na rozu widac jeszcze oryginalna produkcyjna fakture (wytloczenia malenkiej kratki). Roz uzyty 3 razy. Na pierwszy rzut oka roz wydaje sie ciemny. Jak juz wspominalam nie jest to odcien pastelowy jak np roze w kremie YSL. Ma drobinki, jednak one sa naprawde male. To nie zaden brokat :p. Zrobilam wlasnie mala plamke na rece, zeby lepiej Ci go opisac. Gdy trzymam reke nieruchomo nie widac zadnych drobinek. Wydaje sie on matowy. Gdy poruszam reka dzieki grze swiatla drobinki zaczynaja mienic sie w sloncu. Z cala premedytacja uzywam slowa "mienic". To nie jest jakis "rozblask", ktory swieci sie z odleglosci 3 metrow :P. Dzieki temu, ze drobinki sa naprawde drobno zmielone daje to efekt migotania w sloncu. Mam nadzieje, ze choc troche mnie zrozumialas. Co do koloru to jest on jak dla mnie malinowy, jednak z wiekszym naciskiem na wpadajacy w czerwien niz w roz. |
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
akurat te posiadam :[
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
cos za 1 6 7 8??
szczegolnie zalezy mi na 1, oddam wiele, zajrzyj do mnie, pzdr
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za 5) Podkład mineralny Rimmel Lasting Finish - kolor 103 - również prawie nieużywany; może być za jakiś drobiazg
![]() lub Lancome Teint Idole Ultra - kolor 01, świeży, oryginalny; przetestowany dwukrotnie. Ubytek niewidoczny z 30 ml opakowania. |
|
|
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
[1=542942b10b98aefc608b751 431afece5be154cd7_658a178 224f65;11660772]
4) EDT Moschino I love love - ze 100 ml opakowania została ok. połowa (w tym wypadku jestem skłonna oddać zapach za zapach) [/quote] Może coś u mnie za Moschino? Serdecznie, mintle |
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
[1=542942b10b98aefc608b751 431afece5be154cd7_658a178 224f65;11729478]mogłabym oddać dermedic za żel mexxa, ale cenowo i objętościowo ma się to nijak do kremu...więc raczej podziękuje[/quote]
Bardzo interesuje mnie ten krem, mam mała dokładkę więc może znalazłabyś coś na dokładkę do żelu Mexxa
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
to jak znajdziesz cos u mnie??(patrz kilka postow wyzej)
|
|
#47 | |||
|
Konto usunięte
|
niestety nie
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;11745544]postaram sie zrobic to najlepiej jak potrafie, ale w kwestii opisywania kolorow to jestem jak facet. znam pare podstawowych i koniec :P. Gramatura rozu to 3,65. Jego kod to PB10. Opakowanie jest czarne, lekko blyszczace. Patrzac pod swiatlo widac pare rysek, jednak to sa lekkie zarysowania od innych opakowan kosmetykow. Widac jes po swiatlo w sumie tylko. Pedzel jest nieuzywany, wciaz w folii. Na roz posiadam folie ochronna. Gdzieniegdzie na rozu widac jeszcze oryginalna produkcyjna fakture (wytloczenia malenkiej kratki). Roz uzyty 3 razy. Na pierwszy rzut oka roz wydaje sie ciemny. Jak juz wspominalam nie jest to odcien pastelowy jak np roze w kremie YSL. Ma drobinki, jednak one sa naprawde male. To nie zaden brokat :p. Zrobilam wlasnie mala plamke na rece, zeby lepiej Ci go opisac. Gdy trzymam reke nieruchomo nie widac zadnych drobinek. Wydaje sie on matowy. Gdy poruszam reka dzieki grze swiatla drobinki zaczynaja mienic sie w sloncu. Z cala premedytacja uzywam slowa "mienic". To nie jest jakis "rozblask", ktory swieci sie z odleglosci 3 metrow :P. Dzieki temu, ze drobinki sa naprawde drobno zmielone daje to efekt migotania w sloncu. Mam nadzieje, ze choc troche mnie zrozumialas. Co do koloru to jest on jak dla mnie malinowy, jednak z wiekszym naciskiem na wpadajacy w czerwien niz w roz.[/quote] bardzo Ci dziekuje za tak wyczerpujący opis, ale jeśli ten róż choć trochę wpada w czerwień to jest zdecydowanie nie dla mnie... szkoda, w takim razie reflektujesz jeszcze na te bourjois czy sprawa już nieaktualna? Cytat:
Cytat:
chyba zapomniałaś o linku... Cytat:
jw. Przepraszam za opóźnienia w odpisywaniu, ale z powodu przeprowadzki mam ograniczony dostęp do kompa... Ostatnia rzecz...w związku z tym iż oddaję kosmetyki praktycznie nowe, nieużywane w pełnowymiarowych opakowaniach dziękuję za wszelakie testery, kosmetyki zużyte w 3/4 oraz te z niższej półki. Nie jestem również zainteresowana ubraniami. Bardzo chętnie "przytulę" rzeczy z mojej wishlisty do której dołączę także pędzle do pudru dobrej jakości, kuferki na kosmetyki oraz balsamy. Pozdrawiam serdecznie wszystkie przekupy
|
|||
|
|
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
Link mam w podpisie!
Zapraszam Cię serdecznie |
|
|
|
|
#49 |
|
Konto usunięte
|
ha, sprytnie się schował, bo go nie zauważyłam ![]() możesz mi coś więcej powiedzieć na temat tych perfum? 1. Bvlgari, Eau Parfumee au the blanc - tester bez kartonika i korka, 45/75ml. Bardzo je lubię, od noszenia w torebce matowy mleczny flakon ma bardzo lekko starty napis i kilka plamek. Ale nie do tego stopnia, żeby był wstyd go pokazywać. 2. O oui! Lancome, EDT, 70/75 ml. |
|
|
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
[1=542942b10b98aefc608b751 431afece5be154cd7_658a178 224f65;11788526]
możesz mi coś więcej powiedzieć na temat tych perfum? 1. Bvlgari, Eau Parfumee au the blanc - tester bez kartonika i korka, 45/75ml. Bardzo je lubię, od noszenia w torebce matowy mleczny flakon ma bardzo lekko starty napis i kilka plamek. Ale nie do tego stopnia, żeby był wstyd go pokazywać. 2. O oui! Lancome, EDT, 70/75 ml.[/quote] Bvlgari, Eau Parfumee au the blanc To jedne z tych perfum których ostateczne nuty zależą od skóry nosicielki . Na mnie to świeży i czysty zapach białej herbaty z pieprzem, raczej nie ogoniasty. Najwięcej powie chyba opis na KWC: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=10060 i przewąchanie w perfumerii, oczywiście O oui! Lancome Lekki, radosny, bardzo trwały. Nie jest typowo wodnisty czy cytrusowy, nie ma ani grama ozonu. Coś specjalnego, tj nie znam drugiego zapachu "w tym stylu" z rodziny trwałych i lekkich na lato. Znów podsuwam link do KWC: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=1016 Z tym, że za połówkę Moschino O oui! to jednak byłoby nieco nierówna wymiana. Serdecznie, Mintle |
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj.. coś u mnie za TIU Lancome??
Zapraszam |
|
|
|
|
#52 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
[1=542942b10b98aefc608b751 431afece5be154cd7_658a178 224f65;11890549]Z Twojej wymianki podoba mi się bronzer Lancome lub perfumy Dior Miss Dior Cherie. Jakieś propozycje?
[/quote]Nic więcej Ci w oczko nie wpadło.. ten podkład nie jest do końca dla mnie. Miss Dior oddam tylko za swoje wishe nad bronzerem też muszę się zastanowić |
|
|
|
|
#54 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale nie powiem że nie wygląda kusząco. Resztę rzeczy z Twojego wątku mam aż w nadmiarze, dlatego zwróciłam uwagę na te dwa cudeńka. Zastanów się w takim razie i daj znać
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
[1=542942b10b98aefc608b751 431afece5be154cd7_658a178 224f65;11891035]Generalnie nie cierpię na niedobór jakichś konkretnych kosmetyków...więc tak na prawdę i ten bronzer nie byłby mi niezbędny
ale nie powiem że nie wygląda kusząco. Resztę rzeczy z Twojego wątku mam aż w nadmiarze, dlatego zwróciłam uwagę na te dwa cudeńka. Zastanów się w takim razie i daj znać [/quote]Wiesz powstrzymuje mnie ten kolor bo w sumie potrzebuje dla Sis 03.. ja mam znowu TIU 05, który jest za ciemny gdyż długi czas się nie opalałam i tak myślałyśmy żeby zrobić mix kolorków ale obawiam się czy ta jedyneczka nie będzie znowu za jasna popatrze sobie jeszcze dokładniej na te kolorki i dam znać ![]() Pozdrawiam cieplutko |
|
|
|
|
#56 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Pozdrawiam serdecznie i czekam na wieści
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
[1=542942b10b98aefc608b751 431afece5be154cd7_658a178 224f65;11891890]Nie jest to aż tak jasny kolor jak się większości wydaje - sądząc po nazwie kojarzy się z mazidłem dla bladolicych, ale jak dla mnie przypomina raczej jasny beż. Zależy oczywiście od karnacji, dlatego ciężko mi cokolwiek więcej powiedzieć. Na pewno można spróbować go zmiksować z tym ciemniejszym...nie powinno być problemu z ew.przyciemnieniem. Tak czy inaczej żebyś się nie rozczarowała albo co gorsza nie miała do mnie pretensji, sprawdź sobie w drogerii co i jak.
Pozdrawiam serdecznie i czekam na wieści [/quote]Ja sobie pomyślę a pretensji nawet nie śmiałabym mieć gdyż mam dokładnie wypisane na co się wymieniam Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#59 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
[1=542942b10b98aefc608b751 431afece5be154cd7_658a178 224f65;11892594]Jakoś nie widzę żadnych kosmetyków pod podanym linkiem...to jakaś zmyłka?
![]() [/quote] Juz poprawiłam |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:25.

to co sobie wypatrzyłam to:

popatrze sobie jeszcze dokładniej na te kolorki i dam znać