Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :) - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-03, 21:50   #2581
Sysunia_d
Zakorzenienie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
A nie denerwujecie sie jak to bedzie po slubie?? mi czasami przechodzą przed oczami jakis czarne scenariusze. kurcze dzis, to ja strasznie narzekam chyba najwyzsza pora aby isc spac i zakończyc ten dzien
Mnie sie Madziu wydaje ze po ślubie to bedzie tak jak przed .. Slub to tylko formalność , przeciez po tej magicznej dacie nagle nie zmienimy sie na innych ludzi - no chyba ze ktos gra . Jednak wiekszosc z nas jest długo w zwiazku wiec o grze , innej twarzy chyba nie ma mowy.

Tak wiec napewno bedzie dobrze - kazda z nas bedzie miała szcześliwa , kochajaca sie Rodzinke .

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 21:50   #2582
dekoderka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość

Widzisz a u mnie jest tak ze sa rzeczy do których tz sie nie wtraca - pewnie mu to wisinp dekoracja koscioła , cala msze mam sobie ustalic co ja chce , ciasta , itp ( i te sprawy załatwiam sobie po swojemu wtedy jest git ale sa rzeczy w które sie włącza i wtedy robi sie problem tak było z wyborem zaproszen gdzie on chcial jak najtaniej a mi zalezalo zeby bylo tanio ale zeby mialy piekny wyglad wiec musialam walczyc i stanelo na moim po dostaniu probki tz przyznal mi racje - ale ile bylo gadania , tak bylo z menu , itp

A np jak mu mowie zeby sie zainteresowal garniuturami, butami, wódka to on mi mowi ze jesttt czaaas , ze w lipcu kupi tydzien przed slubem normalnie zabic

Oczywiscie na wódke naciskałam to sie kupilo juz w grudniu.

Tak wiec ja tam w sumie wole zeby sie tz tak nie angazował no ale on chce wiec mu nie zabronie bo to NASZ dzien.
he he dobre Tz też się angażuje-np lepił ze mną te nasze zaproszenia i dzielnie mnie bronił przed swoimi rodzicami gdy pytali po co to robimy Ale włącza się w przygotowania gdy ja cś nakręcę. Bardzo rzadko wykazuje jakąś inicjatywę. No coz...Tłumaczy to tym że faceci już tak maą że nie lubią gadać, planować itp tylko robić ale jak przyjdzie na to czas
Stary 2009-04-03, 21:53   #2583
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie sie Madziu wydaje ze po ślubie to bedzie tak jak przed .. Slub to tylko formalność , przeciez po tej magicznej dacie nagle nie zmienimy sie na innych ludzi - no chyba ze ktos gra . Jednak wiekszosc z nas jest długo w zwiazku wiec o grze , innej twarzy chyba nie ma mowy.

Tak wiec napewno bedzie dobrze - kazda z nas bedzie miała szcześliwa , kochajaca sie Rodzinke .
Moze masz racje, moze ja tylko ostatnio wszytsko widze w ciemnych barwach??
Cytat:
Napisane przez dekoderka Pokaż wiadomość
he he dobre Tz też się angażuje-np lepił ze mną te nasze zaproszenia i dzielnie mnie bronił przed swoimi rodzicami gdy pytali po co to robimy Ale włącza się w przygotowania gdy ja cś nakręcę. Bardzo rzadko wykazuje jakąś inicjatywę. No coz...Tłumaczy to tym że faceci już tak maą że nie lubią gadać, planować itp tylko robić ale jak przyjdzie na to czas
a mój ostatnio powiedział: Kochanie, ale ja wiem ze ty to wszytsko (zaproszenia, winietki itp) wybierzesz najlepiej, ja sie przeciez na tym nie znam.
ale orkiestre, sale, fotografa, kamerzyste i nawet te zaproszenia wybierał ze mną i bardzo sie w to angazował.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 22:16   #2584
AgatkaL
Wtajemniczenie

Zamówiliśmy dziś obraczki ...klasyczne półokragłe, 5 mm za 1 045,00 pln, więc dużo mniej niż się spodziewaliśmy Zostawiliśmy je do grawerki i są do odbioru na poniedziałek ...huraaaa

Kupiłam tez butki ...śliczne, całe ze skórki, nie zrobiłam fotki, a nigdzie w necie nie mogę znaleźć, więc wklejam linka z allegro (co prawda używane, ale identyczne) http://www.allegro.pl/item594807954_...l_rozm_38.html
http://www.allegro.pl/item578949604_...38_okazja.html

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 22:23   #2585
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość

GRATULACJE!!
dzieki !

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

Graulacje!! a ja nie mogę nic znaleźć... na jedno miejsce średnio 50 osób...

wiem co to znaczy
ja szukalam od 1 stycznia

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Ja też nie umiem znaleźć pracy od 3 miesięcy, jak ide się złosić do urzędu pracy to na wstępie mówią, że nic dla mnie nie mają, a jak szukam na własną ręke to właśnie jest dużo chętnych i mi się wydaje, że biorą i tak kogoś po znajomości
ja tez rowne 3 miesiace minely i nic
na szczescie otwieraja u nas 2 galerie i znalazlam

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
a nam zostało 168 dni do ślubu
a mi 104

Cytat:
Napisane przez kasiapruszkow Pokaż wiadomość
witam wszytkie panny mlode

dopiero sie wkrecam w to forum i prosze o dopisanie mnei do listy

05.09.2009

pozdroweczki

...i najgorsze ze prawie nic nie mamy zlatwione a jak czytam to wieksozsc z Was juz jest na mecie z przygotowaniami
witaj z nami

Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość

strippi gratulacje pracy
dzieki

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość

super, gratuluje
dzieki

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
gratuluje!

dzieki

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość

strippi gratuluje pracy!!!
dzieki

a my jutro z rana jedziemy najpierw do naszego konika
a pozniej do karpacza do konikow gdzie sie uczylismy jezdzic kiedys i tam co zawsze jezdzimy : jupi:
Stary 2009-04-03, 22:44   #2586
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Hey dziewczyny
Mam pytanko czy 150zl za makijaz slubny to duzo?
ile wy placicie?
strasznie duzo
te co podalas ze stronki sa cieniutkie...
ja place 20zl...
makijaze robi na kosmetykach dior, chanel, lancome,
a moja kosmetyczka (majaca swoj gabinet w domu - profesjonalnie urzadzony lecz niezarejestrowany )
maluje bardziej profesjonalnie niz kosmetyczkiw miescie biorace 50 zl... bo u mnie tyle to srednia, max to chyba 100 zl, ale 150 :O przesada..
Cytat:

A jak piszesz np. Jolantę i Krzysztofa Piersę czy Piersów?? (chyba to pierwsze co??)
czemu piersę...
skoro nazywa się PIERS to JOLANTĘ I KRZYSZTOFA PIERSÓW
raczej logiczne

Edytowane przez agus87
Czas edycji: 2009-04-03 o 22:46
agus87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 22:57   #2587
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
Moze masz racje, moze ja tylko ostatnio wszytsko widze w ciemnych barwach??
Myśle ze to stres i moze taki wewnetrzny lek przed tym ze wkraczamy w nowe zycie ( nasze własne) . Mam nadzieje ze wiesz o co mi chodzi , ze teraz byłysmy jeszcze pod skrzydłami rodziców wiadomo mieszkamy z tz i tak dalej ale jeszcze to zwiazek wiesz cos sie stanie to odchodzisz a teraz trzeba sobie radzic z powaznymi problemami wiesz nie taki ze to masz np problem bo tz nie napisał czy sie nie zjawił tylko z problemami zycia codziennego naszego wspolnego - tym bardziej ze wszystko co nas otacza jest trudne . Dlatego sa takie mysli - ja tez je miewam ale wiem ze Przy moim M bede bezpieczna i ze stworzymy cudowna rodzine .

Bedzie dobrze Madziu

Cytat:
agus
ja place 20zl...

To gratuluje u mnie nie ma sznas zeby ktos mi zrobił makijaz w takiej cenie ja licze na 150 zł i mam nadzieje ze uda mi sie go zrobic w dniu slubu w domu , bo nie chce sie bujac po salonach w tym zabieganiu wolałabym sie rekasowac w domu a inni niech robia mi makojaze , fryzury , zdjecia

AgatkaL super ze zamówiliscie juz obraczki ja sie zastanawiam czy zdaze wszystko zrobic na ta odleglosc

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-03, 23:21   #2588
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
Cześć dziewczyny. Właśnie się dzisiaj dowiedziałam że tego samego dnia co my slub w naszym kościele bierze jeszcze jakaś para Niewiem jak podzielić się dekoracją kościoła|????
Poza tym nie mogę się zdecydować na buty, które znalazłam w necie
A na koniec się jeszcze dowiedziałam że czeka mnie ślub kuzynki w maju
Ma 34 lata i ...wpadła
Ja tez sie nad tymi butkami zastanawiam. 3 mi sie chyba najbardziej podobaja!
Bedziesz je kupowac z allegro ?? Jesli tak to daj znac jak zamowisz i jakie sa koniecznie !! Mi sie bardzo podobaja ale boje sie czy z rozmiarem trafie, bo czolenka zawsze mniejsze kupuje.

A jutro wybieram sie w poszukiwaniu butow - mam chocby malka nadzieje ze cos znajde... ale znajac moje szczescie moze byc ciezko Trzymajcie kciuki ! plisss

AgatkaL - fajnie ze obraczki juz zamówione i to jeszcze po dobrej cenie !
Butki ładne! skórkowe to napewno wygodne beda !

Edytowane przez Katunia:)
Czas edycji: 2009-04-03 o 23:26
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 23:30   #2589
ladyinred85
Rozeznanie

Madzialenka, wszystkie nazwiska w języku polskim są odmienne Piersów, Gałązków itd. I napewno nikt sie nie obrazi, jak odmienicie jego nazwisko :P Już raczej dziwnie to wygląda nieodmienione... bardzo razi moim zdaniem
Co do winietek, to mam podobny problem. Nie wiem jak to rozwiązac z osobami towarzyszącymi?
ladyinred85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 23:34   #2590
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
Napisane przez ladyinred85 Pokaż wiadomość
Madzialenka, wszystkie nazwiska w języku polskim są odmienne Piersów, Gałązków itd. I napewno nikt sie nie obrazi, jak odmienicie jego nazwisko :P Już raczej dziwnie to wygląda nieodmienione... bardzo razi moim zdaniem
Co do winietek, to mam podobny problem. Nie wiem jak to rozwiązac z osobami towarzyszącymi?
No właśnie ja też sie zaczelam nad tym zastanawiac...
Kobietki ktore juz rozstrzygnely ten problem podzielcie sie propozycjami
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-04, 00:23   #2591
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
po zdjeicu to nic sie nie dowiesz musisz sie na probny umowic
tylko wlasnie nie wiem czy bede miala czas

Cytat:
Zabka to zalezy na jakich ci kosmetykach bedzie robić. Jesli na tych z wyzszej polki typu dior , lancome , chanel to nie duzo

A jesli na lorealu , inglocie ... to wydaje mi sie ze duzo bo to nie sa jakies super kosmetyki jesli chodzi o makijaz slubny . .
no wlasnie musze zapytac jej jakich kosmetykow uzywa

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
strasznie duzo
te co podalas ze stronki sa cieniutkie...
ja place 20zl...
makijaze robi na kosmetykach dior, chanel, lancome,
a moja kosmetyczka (majaca swoj gabinet w domu - profesjonalnie urzadzony lecz niezarejestrowany )
maluje bardziej profesjonalnie niz kosmetyczkiw miescie biorace 50 zl... bo u mnie tyle to srednia, max to chyba 100 zl, ale 150 :O przesada..
a mi sie akurat podobaja zwlaszcza pani pierwsza i ostatnia
20zl? po znajomosci czy jak?
pierwszy raz slysze zeby makijaz slubny byl takie tani ...

a ma jakies zdjecia ta Twoja wizazystka?

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-04, 05:24   #2592
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie wszystkie nazwiska się odmienia mój TŻ ma np takie nazwisko, że nawet nie da się go odmienić.
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-04, 07:07   #2593
dekoderka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Ja tez sie nad tymi butkami zastanawiam. 3 mi sie chyba najbardziej podobaja!
Bedziesz je kupowac z allegro ?? Jesli tak to daj znac jak zamowisz i jakie sa koniecznie !! Mi sie bardzo podobaja ale boje sie czy z rozmiarem trafie, bo czolenka zawsze mniejsze kupuje.

A jutro wybieram sie w poszukiwaniu butow - mam chocby malka nadzieje ze cos znajde... ale znajac moje szczescie moze byc ciezko Trzymajcie kciuki ! plisss

AgatkaL - fajnie ze obraczki juz zamówione i to jeszcze po dobrej cenie !
Butki ładne! skórkowe to napewno wygodne beda !
Witajcie
Z butami pewnie skonczy sie tak że kupię na allegro i po sprawie. Pojadę tylko jeszcze do 2 sklepów w Warszawie może w tygodniu i poszukam.Jeśli nie znajdę, kupuję na allegro.

Agatka piękne buciki) Były na mniejszym obcasie? Gdzie i za ile jakbym mogła wiedzieć

Jeśli chodzi o nazwiska, przypomniała mi się pewna historia...
Pewna staja radiowa oglosłakonkurs na najśmieszniesze nazwisko.
Pierwsze miejsce zajęło małżeństwo-on Chrzan, ona Jedlik. Co w tym smiesznego?
Gdy sIę pobierali ksiądz na zapowiedziach powiedzaiła że w związek małżeński mają zamiar wstąpić JEDLIGÓWNA Z CHRZANEM!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
Stary 2009-04-04, 07:17   #2594
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Hey dziewczyny
Mam pytanko czy 150zl za makijaz slubny to duzo?
ile wy placicie?
Mnie się wydaje, że to dużo, ja płace za makijaż 55 zł (próbny) i 65 zł normalny, czyli razem 110zł. Maluje mnie profesjonalna wizażystka. Co prawda są też takie ceny i tu, ale mnie się wydaje, że to przesada. Moja naprawde zrobiła mi ekstra makijaż

Cytat:
Cześć dziewczyny. Właśnie się dzisiaj dowiedziałam że tego samego dnia co my slub w naszym kościele bierze jeszcze jakaś para Niewiem jak podzielić się dekoracją kościoła|????
Ja się wczoraj dowiedziałam, że jeszcze 3 inne pary biorą ślub tego samego dnia. No i jak my to mamy podzielić już normlanie mam czarne wizje .. heh w ostateczności będziemy chcieli swoją własną dekoracje, chociaż to przecież bezsensu
Stary 2009-04-04, 07:24   #2595
dekoderka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
Mnie się wydaje, że to dużo, ja płace za makijaż 55 zł (próbny) i 65 zł normalny, czyli razem 110zł. Maluje mnie profesjonalna wizażystka. Co prawda są też takie ceny i tu, ale mnie się wydaje, że to przesada. Moja naprawde zrobiła mi ekstra makijaż

Ja się wczoraj dowiedziałam, że jeszcze 3 inne pary biorą ślub tego samego dnia. No i jak my to mamy podzielić już normlanie mam czarne wizje .. heh w ostateczności będziemy chcieli swoją własną dekoracje, chociaż to przecież bezsensu
my pogadamy o tym jak się dzielić dekoracją kościoła z księdzem pod koniec kwietnia gdy pójdziemy spisać protokól. Może on coś wymyśli?
Stary 2009-04-04, 08:07   #2596
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Witajcie
Z butami pewnie skonczy sie tak że kupię na allegro i po sprawie. Pojadę tylko jeszcze do 2 sklepów w Warszawie może w tygodniu i poszukam.Jeśli nie znajdę, kupuję na allegro.

Agatka piękne buciki) Były na mniejszym obcasie? Gdzie i za ile jakbym mogła wiedzieć
Buty kupiłam w KDT w W-wie za 140 pln. Na mniejszym obcasie nie było takiego fasonu. Wszystkie inne ślubne były na takiej kaczuszcze, a jeżeli obcas był w miarę prosty, to znów buty miały straszne czuby, więc te były jedne jedyne pasujące moim wymogom, czyli czubek lekko wydłużony i zaokrąglony i prosty obcas...ja szukałam całych gładkich, ale nie było takowych, każdy bucik miał jakieś ozdóbki Ale te są cudniaste i jestem zadowolona, że mam już to z głowy

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png

Edytowane przez AgatkaL
Czas edycji: 2009-04-04 o 08:09
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-04, 08:39   #2597
baja_86
Zakorzenienie

Hej taka śliczna pogoda, a ja mam weekend na uczelni
Dzis na szczęście po 11 zaczynam, więc mam jeszcze chwile by nadrobić zaległości wizażowe

Cytat:
Ma 34 lata i ...wpadła
złapcie kontakt do tej pary i pogadajcie, pewnie też im będzie zależało na wspólnej dekoracji, bo tak jest taniej. No i nie trzeba się stresować, że dekoratorka nie zdąży w tak krótkiej przerwie między ślubamu ustroić wszystkiego

Cytat:

dokładnie masz racje, nie ma co myśleć nad tym, że ktoś się bardzo po ślubie zmieni, będzie taki jak teraz. Zmienią się tylko problemy Ale będziemy razem więc uda się je rozwiązać.

Cytat:
Jeśli chodzi o nazwiska, przypomniała mi się pewna historia...
Pewna staja radiowa oglosłakonkurs na najśmieszniesze nazwisko.
Pierwsze miejsce zajęło małżeństwo-on Chrzan, ona Jedlik. Co w tym smiesznego?
Gdy sIę pobierali ksiądz na zapowiedziach powiedzaiła że w związek małżeński mają zamiar wstąpić JEDLIGÓWNA Z CHRZANEM!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
proście księdza o namiary do nich, na pewno uda się dogadać w sprawie wspólnej dekoracji
Jak my byliśmy u księdza to zobaczyłam, że ma już jakąś parę wpisaną, spytałam o nazwisko, bo może znam, w końcu ślub biorę w mojej rodzinnej miejscowości. Jak usłyszałam nazwisko to z początku myślałam, że to mój kumpel z podstawówki i pytam o imię, ale ksiądz powiedział, że to raczej nie facet, bo przeważnie ślub bierze się w parafii młodej. W domu przypomniało mi się, że on ma siostrę, no i okazało się, że to rzeczywiście ona. No i po jakimś czasie spotkałyśmy się żeby pogadać co z tą dekoracją, stwierdziła, że jej obojętnie kto będzie dekorować, więc będzie to robić moja zamówiona kwiaciarnia
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-04, 08:47   #2598
atomufka
Zakorzenienie

Witam dziewczynki wreszcie ta wiosna przyszla
Co do wystroju kosciola to tez uwazam ze najlepiej dogadac sie z innymi parami.
Mojego dnia tez beda jeszcze dwie inne pary,ale ja jakos sie akurat nie przejmuje wystrojem,bo u nas zawsze siostry zakonne fajnie przystrajaja kosciol no i dla mnie to nie ma wiekszego znaczenia.I tak nikt nie zwroci na to uwagi

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-04, 08:59   #2599
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

Cytat:
tak na ul. nowolipie

ooo a co to za plener??
wschod slonca na jeziorach

teraz mam przerwe zjem cos i dalej lece na zdjieca tym razem na chrzcie

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Cytat:
Ma 34 lata i ...wpadła
mi osobiscie sie ostatnie najbardziej podobaja

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Cytat:
wkurzam się czasem na niego niemiłosiernie-bo czasem mam wrażenie że mój TZ zupełnie nie włącza się w przygotowania i o wszystkim ja muszę myśleć a on czeka na gotowe...
moj mi powiedzila ze on sie za bardoz denerwuje na sama mysl o dniu slubu wiec powinnam sama wsyztko pozalatwiac
kasiapruszkow jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-04, 09:14   #2600
baja_86
Zakorzenienie

dekoderko jeśli chodzi o buty to albo 2 albo 3, sama kiedyś zastanawiałam się na 3.

kasiapruszkow jestes fotografem?

Dziewczyny świadkowa ma bukiet, więc świadek powinien mieć butonierkę, prawda? Bo ja będę mieć dwóch świadków i powiem szczerze, że wczesniej się nie zastanawiałam czy powinni mieć butonierki, ale chyba bez tak łyso, w kóncu trzeba ich jakoś wyróżnic, co myślicie? Bo jeśli już to chyba ciut inne jak młody, prawda?
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-04, 09:18   #2601
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

a wlasnie co do dekoracji to przez to ze kazda para chciala inna dekoracje na co pozwalal wczesniejszy proboszcz - nowy proboszcz zabronil wogole dekorowania kosciola bo za ktoryms razem miedzy slubami jakies okropne zamiesznie wyniklo z dekorowaniem
i penwie ja bnie ebde miala wcale alejki kwiatow

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość

kasiapruszkow jestes fotografem?

Dziewczyny świadkowa ma bukiet, więc świadek powinien mieć butonierkę, prawda? Bo ja będę mieć dwóch świadków i powiem szczerze, że wczesniej się nie zastanawiałam czy powinni mieć butonierki, ale chyba bez tak łyso, w kóncu trzeba ich jakoś wyróżnic, co myślicie? Bo jeśli już to chyba ciut inne jak młody, prawda?
tak jestem fotografem/fotografka

co do butonierki to jestem stanowczo za swidek czy swiadkowie powinni je miec
sma chcialabym miec 2 pary swiadkow ale moj nie chce - z nim to cyzsta desperacja
Stary 2009-04-04, 09:31   #2602
atomufka
Zakorzenienie

dziewczyny a ja mam problem z wyborem welonu.Oba mi się podobają i sama nie wiemmoze mi podpowiecie
Oba sa w kolorze ecru ,jeden krotszy , drugi dluzszy.I ktory tu wybrac?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg welon sr 2.jpg (20,5 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg welon sredni.jpg (19,0 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg welon dl 2.jpg (28,8 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg welon dlugi.jpg (28,8 KB, 32 załadowań)

szafa

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2009-04-04 o 09:32 Powód: dopisek
Stary 2009-04-04, 09:35   #2603
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

Cytat:
dziewczyny a ja mam problem z wyborem welonu.Oba mi się podobają i sama nie wiemmoze mi podpowiecie
Oba sa w kolorze ecru ,jeden krotszy , drugi dluzszy.I ktory tu wybrac?
jak jestes wysoka to mozesz dluzszy a jak niska do krotszy
Stary 2009-04-04, 09:37   #2604
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
jak jestes wysoka to mozesz dluzszy a jak niska do krotszy
Niska jestemMyslisz ze ten dluzszy moze mnie skrocic?A to moja sukienka dla
przypomnienia

edit: juz sama sobie odpowiedzialam Dla niskich osob :welon krotki,albo calkiem dlugi.Ale taki u mnie odpada bo mam bardzo dlugi tren w sukni.Wiec wezme ten krotki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 7252-full.jpg (46,9 KB, 35 załadowań)

szafa

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2009-04-04 o 09:41 Powód: dopisek
Stary 2009-04-04, 09:42   #2605
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

Cytat:
Niska jestemMyslisz ze ten dluzszy moze mnie skrocic?A to moja sukienka dla
przypomnienia

edit: juz sama sobie odpowiedzialam Dla niskich osob :welon krotki,albo calkiem dlugi.Ale taki u mnie odpada bo mam bardzo dlugi tren w sukni.Wiec wezme ten krotki
do tej kieculki chyba bym wybrala drugie rozwiazanie krotki welon podpiety z tylu od dolu
Stary 2009-04-04, 09:50   #2606
kaska87
Zakorzenienie

Atomufko a mi się wydawało, że masz suknię z Lisa Ferrera

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-04, 09:50   #2607
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Atomufko a mi się wydawało, że masz suknię z Lisa Ferrera
To jest suknia z LF

szafa

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-04, 09:52   #2608
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
To jest suknia z LF
a ja jej znaleźć nie mogłam zobaczę jeszcze raz

aha! bo to model 2008

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-04-04 o 09:53
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-04, 09:52   #2609
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość

czemu piersę...
skoro nazywa się PIERS to JOLANTĘ I KRZYSZTOFA PIERSÓW
raczej logiczne
nazwisko to Piersa a nie Piers
Cytat:
Myśle ze to stres i moze taki wewnetrzny lek przed tym ze wkraczamy w nowe zycie ( nasze własne) . Mam nadzieje ze wiesz o co mi chodzi , ze teraz byłysmy jeszcze pod skrzydłami rodziców wiadomo mieszkamy z tz i tak dalej ale jeszcze to zwiazek wiesz cos sie stanie to odchodzisz a teraz trzeba sobie radzic z powaznymi problemami wiesz nie taki ze to masz np problem bo tz nie napisał czy sie nie zjawił tylko z problemami zycia codziennego naszego wspolnego - tym bardziej ze wszystko co nas otacza jest trudne . Dlatego sa takie mysli - ja tez je miewam ale wiem ze Przy moim M bede bezpieczna i ze stworzymy cudowna rodzine .

Bedzie dobrze Madziu
chyba jest dokąłdnie tak jak napisałas.
dzis u nas szara pogoda i jakos znowu mam parszywy humor. TZ na chwile wyjechał z samochodem na przegląd. Powiedział,z e jak wróci to powaznie pogadamy bo widzi, ze od jakiegos czasu cos jest ze mna nie tak. A ja?? potrzebuje tejk rozmowy.
A co do bezpieczenstwa, to tak przy TZ czuje sie spokojnie i bardzo bezpiecznie, jak przy nikim innym.
Cytat:
buuu to ja juz nie wiem czy odmieniac te nazwiska czy nie??
Jest tu jakas Polonistka??

Podam dokłądne przypadki:
Wojtka Piersę (czy Piersa)
Martę i Wojtka Piersa (Piersów)
i czy tak samo jest z nazwiskiem Gałązka i Słomka

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-04, 09:55   #2610
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a ja jej znaleźć nie mogłam zobaczę jeszcze raz

aha! bo to model 2008
Tak zeszloroczny

szafa

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości