|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
Pokaż wyniki sondy: W którym mieście chcesz/możesz spotkać się z pachnącymi Wymiatacz(k)ami: | |||
Gdańsk |
![]() ![]() ![]() ![]() |
19 | 46,34% |
Kraków |
19 | 46,34% |
Warszawa |
16 | 39,02% |
Wrocław |
5 | 12,20% |
dojadę gdziekolwiek odbędzie się spotkanie |
8 | 19,51% |
w żadnym z wymienionych |
4 | 9,76% |
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 41. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- czesc II
Witam w nowym wątku
![]() Raczej nie ma szansy abym nadrobiła te trzy strony - dzisiaj w pracy pracowałam ciężko ![]() Nie dzielenie z nikim pokoju biurowego ma jednak swoje plusy (czego wcześniej nie dostrzegałam, czując się bardzo samotna i nie mając do kogo zagadać ![]() ![]() Słuchałam swojej stacji na last.fm i akurat poleciały fajne kawałki do których znałam słowa ![]() ![]() Kattarino - widzę, że jesteś Baranek jak ja ![]() ![]() ![]() Fenris - świetnie wyglądasz. Nawet trochę mi mnie przypominasz za czasów "chcę wyglądać jak agentka Scully" ![]()
#92 | |
Zakorzenienie
|
Kasiu-Contax będę pamiętać
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Na obiadek wsunełam pangę zapiekaną na szpinaku w sosie smietanowym, będąc nieskomną powiem, że wyszła mi super ![]() ![]() Edytowane przez tymena Czas edycji: 2009-04-03 o 17:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Zmiany, zmiany.... pędzi wątek, pędzi
![]() Fenrisie, w końcu pokazałaś sie, Rudzielcu. Trzeba podsumować jednym słowem- dobrze- dobrze, że widać Ciebie, i dobrze w tych włosach. Co do zjazdu. Wymiataczkowego zjazdu.... To serce szaleje mi na wszystkie strony. ![]() A więc- 1. Kraków-Królewski Kraków- mam już Wymiataczkowo- sierpniowe zeszłoroczne przemiłe krakowskie wspomnienia i bardzo chętnie bym Kraków odwiedziła. Jestem na TAK. 2. Warszawa- bardzo miła mojemu sercu. No i też mam wspomnienia z warszawskich pachnących rajdów z Taką ![]() Jest położona sprawiedliwie- najsprawiedliwiej- mniej więcej w centrum...Jestem na TAK. 3. Gdańsk, tudzież Trójmiasto. Jestem też na TAK z oczywistych względów. ![]() I wybierz tutaj jakaś jedną opcję.... ![]() Widzę Tymenę! Kasiu, czy jutro spotykamy się? Mam nadzieję, że któraś z Nas ( Was) będzie w stanie m doradzić coś z kolorówki. Jak już będę w Bałtyckiej, muszę kupić coś z kolorówki- pokończyło mi się.
Kot najgorszego sortu Edytowane przez Kota Czas edycji: 2009-04-03 o 17:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#94 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() (uff, na kolejnym wrocławskim zlocie nie będzie o robalach, będzie o zębach ![]() ![]() no i się przywitam ![]() ![]() Fenris - kolor super, ale i cięcie bardzo mi się podoba ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koto, Asiu - pamiętacie jeszcze o naszych planach? o Tuli Pan K. ![]() Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2009-04-03 o 18:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 | ||||
Zakorzenienie
|
Fenris - podzielam zachwyty dziewczyn, piękny
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękować ![]() Dziękuję ![]() A ja Tobie gratuluję flaszeczki ![]() Cytat:
![]() A Ty się koniecznie butami pochwal ![]() Spieszę też donieść Ci, żeś kusicielka okrutna ..zakupiłam wczoraj Stulecie Detektywów ![]() Cytat:
![]() Mimo wszystko nie zamieniłabym miejsca w tym pokoju na żadne inne. Atmosferę w pokoju mamy świetną. Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale nie wspominałam tutaj ze w zględów odległościowych i połączeniowych- np, ja mieszkam niby blisko, nie powinen to być problem, ale jednak... jedyny dogodny dojazd mam autobusem- na kolej nie mam co liczyć- fatalne połączenia, godziny, przesiadki na tak krótkiej trasie ![]() A samochodu nie mam. Taka, a jak Twoje prawko? Bo nic nie wiem....
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Katt, ja tez nie wierze w twoje 35lat, wygladszasz na osobe o 10 lat młodszą
![]() Zuziu,piknie dziękuję ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie powiem też mi przybyło troche kg, ale wole jeść i energicznie sie ruszac niz odmawic sobie posiłkow ![]() Na obiad była oczywiscie ryba tilapia, surówka z kiszonej kapusty,czosnkiem i oliwą i ziemniaczki w mundurkach. BigMamo, obiecane foty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
![]() (a pan K. nie tuli, bo sobie pojechał się szkolić ![]() Witam Panią Prezes ![]() ![]() Cześć Kocie ![]() ![]() ![]() ![]() dziękuję za takie miłe powitanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
ten wątek mnie przerasta, nie nadążam
![]() Kattarino, sto lat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A zem kusicielka, to fakt ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edit: Fenris piękny,żywy kolorek. Ślicznie wyglądasz. Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2009-04-03 o 18:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 | |||
Zakorzenienie
|
Jestem. Jak ja lubie piatki
![]() Witaj w watku, Tuliś ![]() Kasiu-Contax to Park Wschodni ![]() Okolice osiedla/dzielnicy (?) Księże Małe. http://dolnoslaskie.parki.org/wroclawwschodni/ Cytat:
![]() Zdolny ten Czarek ![]() ![]() Cytat:
![]() Z Toba zawsze i wszedzie ![]() Cytat:
![]() (poza tym o zebach juz setki razy bylo ![]() Wlasnie... kiedy sie spotykamy? Corko, te czarne buty bym z checia przygarnela. Sliczne i zgrabne sa ![]() Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2009-04-03 o 21:24 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() jeeeeeee ![]() ![]() Cytat:
![]() nooo, kiedy? ja mam sporo wolnego czasu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Tulipanno
![]() Córko - butki kupiłaś zaprawdę śliczne ![]() ![]() bardzo młodzieńcze, pasują do zarysowującego mi się obrazu Twojej osoby Z racji wieku i postury ( ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-04-03 o 19:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Rozeznanie
|
Wymiataczka KomEwa melduje się na posterunku.
A dziś pojechałam do sklepu z zamiarem zbożnym nabycia płaszczyka-trenczu lub/i ![]() I ![]() W Mango, gdzie miałam upatrzony niebieski płaszczyk , wisiały już tylko czerwone. Odcień mi jednak nie odpowiadał. Na wystawie pysznił się jeszcze mój wymarzony trencz (i w dodatku mój rozmiar: S), ale "z wystawy ściągać nie wolno". Więc w desperacji się zapisałam na ten wystawowy płaszcz, ale ktoś był pierwszy, więc powstała lista kolejkowa do płaszczyka. Eh, żyzń tragiczieskaja i tragiczieskaja roża... Powlokłam się już nieco przygnębiona do Ryłki, gdzie wyśmienite buty dają. Ale i tam rozczarowanie. Co mi się podobało - było ostatnie i w nietypowym rozmiarze. A co nie było ostatnie i nietypowe - nie podobało mi się. I tak wróciłam do domu bez tarczy (jak to odpowiedział ktoś na egzaminie wstępnym na archeologię, zapytany jak Spartanie powracali z wojny: "z tarczą lub..............") ![]()
#109 |
Zakorzenienie
|
Tulipie część Ci
![]() rany wystarczy kilka dni być wyjętym z życia przez ból głowy, a juz nowy wątek otworzony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Witajcie z wieczora
![]() Katt - mamy podobny gust muzyczny ![]() Mariolu - ![]() Mskladaczku kciuki zarezerwowane ![]() Fenris -do twarzy Ci w tym kolorze włosów ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny gratuluję zkupów (tak sobie pozwolę zbiorowo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
rude jest piękne:)
|
Przywloklam sie z cwiczen i co widza moje piekne oczy Tulip
![]() ![]() Reniu buciki ![]() Kriss mam nadziej,ze juz dobrze ![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- KomEwo bedziesz miala jeszcze ladniejszy plaszczyk ![]()
#112 |
Zakorzenienie
|
ja się witam w przelocie, bo właśnie opijam na smutno nikupienie sobie butów, buuu, moje towarzystwo posłżo pić, a ja sie witam tego smutnego wieczoru, kiedy nawet sephora nie ma pełnego asortymentu własnych produktów
![]() ech, idę pić dalej, bo samo wspomnienie nieudanych zakupów spych amnie w ciemną otchłań czarnej rozpaczy. |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
dziękuję Tereniu - po 5 dniach wróciłam do żywych i znalazłam nowe forum "dla migreniaków"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
czyli Endżi
|
Fenris, super wyglądasz
![]() ![]() Wpadam przelotem, bo nie chcę żebyście o mnie zapomniały ![]()
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-04-03 o 23:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
rude jest piękne:)
|
Jasna cholerka wiem co to znaczy,nie pomagaj Tobie srodki przerywajace bol Sumigra ,Sumamigran ?
#116 | |||
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() No bo nie było czym ![]() No zdolny. Aż dziwne, ale bardzo mi się ten kolor podoba. A zadziornie to chyba najlepszy komplement ![]() ![]() ![]() ![]() No coś Ty, nikt nie zapomni. --- A ja wróciłam do domu i... jest mi smutno. Spitoliłam sprawę. Ajjj głuptakowata jestem ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
witam,
Córko buciki piękne. Tulip ![]() ![]() zapomniałam wczoraj ![]() tak nie wierzyłam tej Kattarinowej magicznej liczbie ![]() Katt wszystkiego najlepszego ![]() ![]() ------------------- pije sobie zielona herbatke i zastanawiam się czy już zacząć sprzątać czy jeszcze podarować sobię" odrobinę luksusu" z Wizażem ![]() ![]()
![]() Edytowane przez agaa13 Czas edycji: 2009-04-04 o 07:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Powitać
![]() Miłego dnia. |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
![]()
Irko, Tymeno, Tomku, Contax
![]() Wczoraj wieczorem położyłam się na sofie obok męża i między kotami ![]() ![]() Irko, Córko świetne zakupy. Fenris fajny kolor ![]() Tulip witaj ![]() Katt urodziny ma w poniedziałek ![]() ![]() ![]() ------- Wszystkim życzę miłej soboty!
#120 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jedne i drugie mogłabym spokojnie nosić, czarne byłyby dla mnie idealne do pracy. Cytat:
Ja bym się zapytała co na to kierownik sklepu ![]() Dzięki Tygrysie ![]() Cytat:
![]() No jakbyśmy mogły o Tobie zapomnieć, hę? Jak tam taniec brzucha? ![]() Cytat:
![]() Dzięki Mariolu ![]() A Ty jak? Przygotowana do wyjazdu? Dzisiaj zapowiada się wspaniały dzień. A wspaniały dzień oznacza, że CZAS ROZPOCZĄĆ SEZON ROLKARSKI ![]() ps. Gdzie w ogóle podziała się nasza Rachela?
Edytowane przez irkax Czas edycji: 2009-04-04 o 09:57 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:44.