|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1861 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
Cytat:
Ja mam cere...no nie wiem ![]() ![]() Ja mam przygotowane na dzis balerinki, jeszcze w ogole w nich nie chodzilam ![]() porzadki w szafce z ciuchami zrobilam kilka dni temu. W miedzy czasie znalalzlam jedna moja bluzke z plama i jestem zła, bo ona byla taka fajna (bokserka w kratke, mama mi z cicholandu przyniosła ![]() Ciepełko jest super. Ale z druiej strony jakbym poszla sie opalac,to slonce by mnie przegrzali i potem nie bedzie chcialo mi sie pisac pracy. Dlatego poczekam jeszcze pare dni, a potem korzystam z promienie slonecznych:P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1862 |
Wtajemniczenie
|
fajnie macie z tym ciepelkiem...ja dzisiaj w pracy kwitne jak konwalia...a tak to moze i na rowerek by sie poszlo...eh...pomarzyc mozna..
#1863 |
Zakorzenienie
|
a ja musze nazbierac fiołkow
![]() wspołczuje Ci Madzia pracy ![]() Ja wlasnie etstuje nową maske do włosow, ktora czoraj kupilam. Kusila mnie juz dlugo, ale nie wiem czy jest dobra. W ogóle nie jest znana (kosztuje całe 4,8) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1864 |
Wtajemniczenie
|
dzis tylko do 19tej, wiec przezyjemy...jutro bedzie wolne za to. wiec moze cos konkretnego uda sie zrobic.
a ja od kilku dni mysle o swietach juz i robie kartki...a mam duzo do zrobienia bo ok.30tu-jak na razie 1/3 zrobionych...trzeba sie jakos do pon uwinac..bo potem bedzie wstyd wysylac;P
#1865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
do 19? ![]() ![]() Ja zapomniałam wysłać kartek do Ameryki i do Francji ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1866 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a gdzie idziesz na staż? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1868 |
Zakorzenienie
|
Madzia wyslalam ci zaproszonko na NK
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1869 |
Zakorzenienie
|
Ja w tamtym roku mieszkałam w akademiku i jak bylo takie ciepło musiałam wachac stopy wspolokatorki! pewnie czesc z Was pamieta, jak narzekalam...to były czasy
![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-04-04 o 11:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#1870 |
Wtajemniczenie
|
mam, mam ...dziekuje..juz pierwsze komentarze masz...tak BTW - fajne fotki, fajny maz i fajny piesek ![]()
#1871 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1872 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo kiedys mieszkalam z 4ema takimi...
![]() |
#1873 |
Zadomowienie
|
Ali - i ja się dołączam do życzeń pogodnych i miłosnych w dniu Waszej 1 rocznicy!!! Niech marzenia Wam się spełnią wszystkie i super będzie Wam razem każdego dnia!!!
![]() ![]() ![]() Cześć Domi, Zuzia, Magdzia, Blondi! A Ty Piwusia jeszcze nk nie likwiduj, co? ![]() To i Magdzia koniara i gitarowa girl - nie no, SUPER! Musimy ognisko urządzić i piknik konny - ale byłoby glajsko! ![]() ![]() Blondi - a po co na te 2 dni do szpitala? O jakies badania w związku z tymi kłykcinami może chodzić??? ![]() ![]() ![]() ![]() Domi - byłam wczoraj na profilu tej Twojej koleżanka - no super fotki, ach..., no i widzę forum też konne, ale stwierdziłam, że muszę spontana powstrzymać i już do nich nie kliknęłam, bo juz i tak za dużo na kompie siedzę, a co dopiero jak jeszcze w "koński" temat wejdę!!! Juz lepiej nie zaczynać! Motylku - a możesz podać stronkę tej szkółki jeżdzieckiej? Please - może być na priv. jak tu byś wolała nie, ok? Dzięki z góry ![]() A co z Sylą? Hejka - już lepiej? Napisz, może Ci lżej się zrobi! To ta kaska męża? Ale pamiętaj - to jednak tylko kasa, rzecz nabyta, ważniejsze, że masz mężusia, fasolkę i wszystko będzie git! 3maj się! Fajnie macie z ta pogodą - a jam nadal "więzień domowy i schodowy" - już się nie mogę doczekać wypuszczenia z aresztu! ![]() Dziś trochę sprzątamy po tym malowaniu, bo ostatnio ktoś co dnia wpada po pracy i jeszcze nie sprzątnęliśmy! To miłej kwietniowej soboty Lejdiski! Kwiecień to super miesiąc, nie? - no wtedy sie urodziłam i imieninki też tu mam ![]() ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-04-04 o 11:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#1874 |
Wtajemniczenie
|
a kiedy te urodzinki Jane? kiedy imprezke mamy ci robic?
#1875 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() Jak tam w pracy Magdziu? ![]() ![]() ![]() ![]() A ja chyba musze cosik posprzątać w końcu, a nie tylko czytać wizaż (lookłam też na wątki alnternatywne - szukałam Syli, ale jakoś Jej nie mogłam dojrzeć? I hope, że ma już serio lepszy humorek ![]() Miłego dnia Lejdiski - pa pa! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1876 |
Zakorzenienie
|
ja:
urodzinki- 2 czerwiec imieninki- 6 lipiec CZEKAM NA WÓR PREZNETÓW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1877 |
Zakorzenienie
|
Jane, 18 kwietnia? ja w ten dzień obchodzę imieniny
![]() ![]() wróciliśmy niedawno ze spaceru, biegaliśmy z sunią po polach, przeskakiwaliśmy strumienie (ja niby w Poznaniu mieszkam, ale 15 minut na pieszo i już mam pola i łąki ![]() ![]() Ja mam cerę mieszaną, tu i ówdzie jakiś prychol się pojawia ![]() Domi, ja pamiętam te czasy, gdy mieszkałaś z ta współlokatorką, dobrze, że to przeszłość ![]() Madzia, współczuję pracować do 19 ![]()
#1878 |
Zakorzenienie
|
18 kwietnia ma tez imieniki moja Mama
![]() ![]() A Jane Ty kiedy masz imieniny, bo urodziny 18 kwietnia, a imieniny? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1879 |
Wtajemniczenie
|
ja -
urodzinki:13 czerwca imieniny 22 lipca [ale nie obchodze z reguly-bom wiecznie mloda]... ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- no jutro wolne - ale na noc do pracy, a potem pon i wt wolne;P
![]() |
#1880 |
Zakorzenienie
|
oo Madzia13 bliźniaczka
![]() Ja tez imienin nie obchodze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1881 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1882 |
Zakorzenienie
|
Kolejna bliźniaczka ![]() To w czerwcu zbiorowe urodzinki robimy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1883 |
Wtajemniczenie
|
Zuzia - no to ladnie twoja mama z moja sie dogadaly
![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- jakby co mozemy impreze zrobic u mnie;P
#1884 | |
BAN stały
|
Pewnie że robimy
![]() Cytat:
![]() Madzia tylko wiesz różnica wieku jest...kurde z którego ty roku, ja 86. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1885 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Mam maly problem bo mam sie po swietach umowic z polozna ale nie wiem czy nie bede miec cc i teraz nie wiem tak to zrobic ![]() Gin mowil ze jak cokolwiek sie bedzie dzialo zabrac pizamke i sie przejsc do szpitala mam bardzo blisko. O 15 jedziemy na grilla i po drodze na małe zakupki ![]() ![]() moje urodzinki 06 marca wiec jest juz po 09 kwietnia ma Tż 29 maj moje imieninki Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-04-04 o 13:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1886 |
Wtajemniczenie
|
Zuzia - no widzisz, tzn ze moja mama z twoja sie w moje 6 urodziny zgadaly..proste, nie???
![]()
#1887 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Tu wklejam jeszcze o olejku kokosowym... ale ma zapach...mmmm...ciągle wącham słoiczek. Olej można stosować bezpośrednio na skórę twarzy i ciała oraz włosy. » Jako olejek pielęgnujący końcówki włosów, odpowiedni do stosowania zarówno na suche i mokre włosy, bez spłukiwania (nabrać odrobinę oleju, rozgrzać i rozetrzeć między palcami, następnie wmasować w końce włosów, nie spłukiwać). Używaj olejku oszczędnie, aby nie przetłuścić i zbytnio nie obciążyć włosów. » Jako maska do włosów, stosowana przed umyciem (w suche, nieumyte jeszcze włosy i skórę głowy wmasować olej, zawinąć włosy w foliowy czepek i/lub ręcznik, trzymać na włosach przez ok. półgodziny do godziny i następnie umyć włosy szamponem. W przypadku problemów ze zmyciem oleju, wylej porcję nierozcieńczonego szamponu na dłonie, rozetrzyj i wmasuj w suche włosy i następnie zmocz włosy wodą i umyj jak zwykle).- Opcjonalnie można olej kokosowy wymieszać z porcją Eclipty lub Amli lub odrobiną Neem w proszku i w takiej postaci stosować jako maskę do włosów. - Porcję oleju kokosowego można również przed nałożeniem na włosy, wymieszać z Olejkiem myjącym, co ułatwi późniejsze spłukanie oleju z włosów. » Olej kokosowy można stosować bezpośrednio na suchą lub lekko wilgotną skórę, w formie natłuszczająco-nawilżającego olejku lub masła (przetrzyj skórę wybranym Hydrolatem, odrobinę olejku rozgrzej między palcami i aplikuj na lekko wilgotną skórę twarzy, szyi, dekoltu oraz okolice oczu, delikatnie wklepując). » W przypadku skóry bardzo suchej, olej kokosowy może być wykorzystywany jako preparat do demakijażu oczu i twarzy. » Jako Dwufazowy nawilżacz w połączeniu z wybranym Żelem hialuronowym (nałożyć na zagłębienie dłoni porcję Żelu hialuronowego, dodać odrobinę oleju, zmieszać palcami na jednolitą masę i nakładać opuszkami palców, delikatnie masując i wklepując w skórę. Stosunek fazy olejowej do żelowej reguluje się w zależności od potrzeb i rodzaju cery. W przypadku cery tłustej dodajemy mniejszą ilość oleju, w przypadku cery suchej większą ilość oleju). » Porcję oleju można dodać do tradycyjnego balsamu do ciała tuż przed użyciem (mieszać małe porcje balsamu i oleju na dłoni i od razu aplikować na ciało). » Odrobinę oleju można dodać do kremu do twarzy tuż przed nałożeniem, zwiększa to walory i właściwości natłuszczające preparatu, w przypadku gęstych maści i kremów daje lepszy poślizg przy nakładaniu (nałożyć na zagłębienie dłoni porcję kremu, dodać odrobinę oleju, zmieszać palcami na jednolitą masę i nakładać opuszkami palców, delikatnie masując i wklepując w skórę). » Polecany do pielęgnacji włosów suchych, zniszczonych, skłonnych do rozdwojonych końcówek oraz dla cery suchej, przesuszonej, łuszczącej się i swędzącej. » W przypadku cery tłustej i trądzikowej jako Dwufazowy nawilżacz oraz jako dodatek do porcji Maseczek wulkanicznych. Tolerancja oleju kokosowego przez osoby o cerze tłustej jest kwestią indywidualną. » Może być stosowany także na okolice oczu, szyję, dekolt, jak i na całe ciało. ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Ciekawe produkty z BU jakie wynalazłam.. http://www.biochemiaurody.com/sklep/...lk-powder.html puder bambusowy http://www.biochemiaurody.com/sklep/peelsugarspice.html peeling http://www.biochemiaurody.com/sklep/milk-silk.html odzywka do włosów z jedwabiem http://www.biochemiaurody.com/sklep/...icellulit.html olejek antycellulitowy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1888 |
Zakorzenienie
|
wlasnie znalazlam w necie ze moj synek bedzie mial 27 maja imieniny mam nadzieje ze do tego dnia sie urodzi
![]() ja spadam bede wieczorkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1889 |
Zakorzenienie
|
No to ja sie urodziłam jak Madzia13 miała 4 latka, a jak ja miałam dwa to Zuzia się urodziła
![]() Ja mam Vatike, to jest olejek kokoswy z Amla, ale ma zapach taki drazniacy. Nie lubie go za bardzo ![]() ![]() ![]() Blondi udanego grilla zycze, nie zapomnij mi przywiesc kielbaski ![]() My z Tz zakupy zrobione, po dwa piwka na łepek, chipsy, banany suszone, morele suszone, skladniki do saąłtki i wielki słoj oliwek.... JA JESTEM UZALEZNIONA OD OLIWEK CZARNYCH, CIEKAWE NA CO SĄ DOBRE,MOZE NA WŁOSY ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1890 |
BAN stały
|
Jakie plany na wieczór..
poskakać na skakance najeść się jak prosiak ![]() moze pedicure zrobić.. odżywić włosy olejkiem kokosowym.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.