![]() |
#31 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Plotki i ploteczki o wszystkim i o niczym 'Starorozstaniowych Wizazanek' ;)
Cytat:
![]() Gdybym byla z Krk to czemu nie, no ale do Krk mam az 150km ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Dot.: Plotki i ploteczki o wszystkim i o niczym 'Starorozstaniowych Wizazanek' ;)
![]() Dostań się, koniecznie!! Będe trzymać kciuki ![]()
Walczę o długie włosy! ![]() Piję drożdże od 18.12.2012 Jantar od 22.01.2013 CP od 26.01.2013 Sesa, Nafta, Vatika i inne dobroci - szukam swojego KWC Zrzucam tłuszczyk - od 07.01.2013 Start 70kg ![]() Jest 66 kg ![]() Cel 63 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
o, zielona
![]() ![]() Ja jestem Sloneczko, ale pod nowym nickiem ![]() cholera.. tak juz dobrze bylo, a tu wczoraj a w nocy przysnilo mi sie ze eks sie rozbil samochodem i nie przezyl tego ![]() A on mial zdawac prawko, mozliwe ze juz ma ale nie wiem tego. Strasznie dziwnie sie czuje caly dzien, chcialabym mu napisac zeby uwazal na siebie ale nie moge sie odezwac przeciez skoro juz 3 miesiace daje rade, nie moge tego rozwalic.. Strasznie mi dziwnie. dziuniaa co u Ciebie ![]()
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
U mnie? Ciulowo. Mam dylemat. Oczywiscie chodzi o faceta, ale nie o exa, kompletnie nie wiem co robic i nie ma nikogo, kto by doradzil
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
jak to nie ma nikogo:P?! A my to co:P!!
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
a ja mialam znowu ten sam sen ze sie rozbil samochodem co mnie zaczyna mocno niepokoic..
Co nic nie piszecie ![]() ![]()
![]() |
#39 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Zebym to ja wiedziala na co. Im blizej matury, to tym bardziej nic nie wiem ![]() No w sumie, to wieczorem napisze cala historie od poczatku do konca, ktory nastapil wczoraj i potrzebuje rad co dalej. Macie bojowe zadanie ![]() Cytat:
Plany na weekend? Dzis gotowanie, gotowanie, gotowanie, konczenie sprzatania itd. A od jutra caly dom ludzi, bo chrzest mam. Tzn nie ja tylko siostrzeniec;D A wczoraj all day spedzilam na polu myjac okna sprzatajac podworko itd i mnie opalilo<lol2> Kocham taka pogode! A Ty jakie masz plany? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Jaka przepiękna pogoda ![]() Byłam na zakupach i sie obłowiłam ![]() Moje plany są takie że wychodzę po 18.00 na piwko z przyjaciółką a potem na imprezkę ![]() Dziunia czekam na Twoją historię niecierpliwie, jeśli tylko będę mogła to na pewno spróbuję doradzić ![]() A co gotujesz dobrego ?
![]() |
#41 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Duzo tego co dzis gotowalam. M.in robilam 3 salatki i ogolnie pomagalam mamie przy produkcji dan na jutro, bedzie wyzera ![]() Postraram sie wieczorem splodzic to opowiadanie moje, pod warunkiem ze bede miec sile ;D Moja historia: [Jak wiadomo 16.10 skonczyl sie moj dlugi zwiazek. Pod koniec pazdziernika na nk odezwal sie do mnie przyjaciel faceta mojej owczesnej przyjaciolki. Jako pretekst do odezwania sie mial moje 'aktualne zajecie' na nk, w ktorym pisalo: zajmuję się aktualnie układaniem życia na nowo. Pytal sie dlaczego ukladam sobie zycie na nowo, to odpisalam, iz zakonczyl sie moj zwiazek i takie tam. Jak sie potem okazalo 10dni przede mna, czyli 6.10 z nim po 3latach zerwala panna. No i zesmy cos tam pisali na nk, potem smsy w koncu 1.11 spotkalismy sie. Pojechalismy zwiedzac cmentarze noca. Z nami byla jeszcze moja E. i jej chlopak. Gdzies po tygodniu widzielismy sie ponownie, tym razem sami, potem ja wrocilam na 10dni do bylego (M.), kontakt z owym chlopakiem (K.) sie urwal. Po jakims czasie, chyba w polowie grudnia znowu zaczelismy pisac, w koncu zesmy sie spotkali po raz 3, potem znowu nastala przerwa. Ponownie widzielismy sie na feriach, przy okazji zlotu wspolnych znajomych E i jej chlopaka W. W tym czasie zaczelo cos miedzy nami iskrzec, spotykalismy sie jeszcze pare razy sami [nie doszlo do zadnych blizszych macan, calowania etc.]. Przyszly walentynki, cala ekipa [15 osob] pojechalismy na dyskoteke. Pan K. zalozyl sie kiedys ze mna i jako nagroda [przegralam] mialo byc buzi. Na owej dyskotece alkohol zrobil swoje, przy okazji smiania z tego zakladu dalam mu buziaka w policzek. Potem nie wiem jakim cudem zesmy sie calowali, ogolnie cala noc spedzilismy razem tanczac, pijac, przytulajac sie itd. Trudno bylo nam sie rozstac ![]() Kilka razy doszlo miedzy nami do malej 'klotni', chodzilo hglownie o to, ze moja mama jest strasznie przeczulona na pkt sprowadzania facetow do domu po 21. A, ze K. pracuje, musi pomagac w domu itd i mieszka od mojego miasta oddalony o jakies 30km ma czas z reguly pozno i z trudem przychodzilo mu zaakceptowanie faktu, ze ja tak pozno spotykac sie nie moglam. Wracajac do tematu: Znow sporadycznie sie spotykalismy w weekendy, czesto na miescie, kilka razy u mnie. Caly poprzedni tydzien bylo super fajnie, trzaskal mi tekstami w stylu skarbie, kochanie, robil aluzje do zwiazku [smsy w stylu: 'ladnie zwiazek zaczynasz ![]() ![]() Aha, mam podejrzenia, ze nie bylam jedyna, z ktora sie spotykal i wydaje mi sie, ze zastapil sobie randki ze mna, jakas inna. Heh. A teraz: dziewczyny, co mi radzicie? Odpuscic sobie go, przestac sie odzywac, czy moze zmusic go jakims cudem do spotkania i wyciagniecia z niego odpowiedzi na postawione w smsie pytania?] Edytowane przez dziuniaa Czas edycji: 2009-04-04 o 19:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
oz kurna chata, a ja nie wiedzialam, ze zalozylyscie watek i wszystkie stare geby widze w jednym miejscu wreszcie jak kiedys
![]() ![]() ![]() Zielona, a Ciebie to myslalam, ze wywialo na amen i na zawsze. Czokled Ciebie tak samo ![]() Ja wreszcie doszlam z nedzy do mniejszej nedzy, czyli uwaga mam internet w mieszkaniu! ha! tak szaleje sobie radosnie ![]() ![]() ![]() dziunia, co do Twojej historii, to hmmm, ja bym zrobila teraz krok do tylu, czyli zaczela go olewac i patrzyla na reakcje. Jesli on zaproponuje spotkanie na zywo, to sie spotkac i wtedy w rozmowie w 4 oczy wyciagnac prawde. Wybadasz wtedy czy sciemnia i o co lata, tak przez gg czy smsy to nie mozna nic z czlowieka wyciagnac, wiec takie powazne kwestie lepiej poruszac w 4 oczy. Jesli nie zaproponuje spotkania, to bedzie znaczylo, ze mu nie zalezy calkiem, mozliwe, ze spotyka sie z jakas inna teraz.
................. Edytowane przez syntagma Czas edycji: 2009-04-04 o 19:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Wtajemniczenie
|
Moje dziewczyny kochane
![]() Aj dziuniaaa to naprawdę ciężka sprawa co się dzieje u Ciebie, ale wiesz... ja myślę, że jeżeli tak to się zaczyna to już lepiej nie będzie. Może być tylko gorzej. Niestety, ale jeżeli chłopak nie potrafi się określić czy zadeklarować tego, że jest z Tobą to ja bym mu tak do końca nie ufała... Wiem, że to bardzo ciężko, szczególnie po tym co przeszłaś, ale lepiej wystrzegaj się takich sytuacji. Będziesz cierpieć jeżeli za bardzo się zaangażujesz. Zostaw to, puść wolno. Nie zasłużyłaś sobie na takie nerwy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
dziunia, K = adorator :P?
No to ladnie nie chwalilas sie wszystkim ![]() co do Twojej sytuacji to popieram te pazdziernikowe nade mna (;*). A z eksem wez nie pisz wogole;> nawet po kolezensku, nie jest wart Twojej uwagi po tym jak Cie trakowal ![]()
![]() |
#45 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wlasnie robie krok do tylu, nie pisze pierwsza, ogolnie jak on sie odzywa to jestem taka raczej zimna. Czy zaproponuje spotkanie to mam powazne watpliwosci, no ale. Jesli juz to nie omieszkam z niego wszystkich niezbednych mi info wyciagnac, no ale tak stwierdzam, ze chyba nie ma po co ![]() Cytat:
Macie racje, trzeba sobie odpuscic, szkoda czasu, lez i nerwow. ![]() ![]() Cytat:
![]() Masz Kotku jakis kontakt z M? Dalej sa razem? ![]() Październikowe! Jestesmy niepokonane ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
no jasne, ze jestesmy niepokonane
![]() ja tam odpuscilam sobie ex i w ogole odpuszczam sobie wszystko, bo dokladnie: nie chca nas to niech sie wala. soulone, a jak u Ciebie z koncertami, chodzisz tam gdzie ex gra, czy odpuscilas calkiem? dziunia, tak poza tym to mysle, ze moze on wrocil do tej swojej bylej, z ktora byl 3 lata i zerwal w tym pazdierniku? kto wie ![]() jak mi sie zycie troche poprawi finansowo, to wiecie co, motor sobie kupuje ![]() ![]() ![]()
................. Edytowane przez syntagma Czas edycji: 2009-04-05 o 00:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A z M. chodzimy do jednej klasy poki co, wiec kontakt mamy:P normalny, w porzadku. Tak, jest z tamta ![]() Pisalas zebym zapytala kogos czy u eksa wszystko ok:P Ale za bardzo nie mam kogo, nie chce zeby ktos mu potem mowil ze wypytuje o niego.. Byl wczoraj na gg wiec jeszcze zyje:P :| Napisz potem jak sie impreza chrzcinowa udala ![]()
![]() |
![]() |
#48 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co do K. to na bank do bylej nie wrocil, bo ona w 3 tyg po zerwaniu ich miala juz nowego i dalej z nim jest ![]() To jak kupisz motor to zapraszam do mnie na kawke haha ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ohoohoo a jakis ladny status mial? ![]() ![]() Chrzciny o 14 sa ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja jestem chrzestna mojej siostry ciotecznej, we wrzesniu byl ten chrzest:P A chrzesnym jest moj partner studniowkowy ![]() Baw sie dobrze ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
dziuniaa, milego chcinowania
![]() hehe wiadomo ![]() w zyciu trzeba o siebie dbac, bo nikt inny tego nie zrobi ![]() ja tez uwazam, ze powroty nie maja sensu, no ale zyczmy szczescia im tam
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Dziuunia .......
Jestem w szoku. Bo mi przydażyła się ta sama sytuacja, kropa w krope ..... Czuję się jakbym to ja napisała, jakby nastąpiły w naszym życiu te same zdarzenia, jakby to tyczyło tego samego faceta ........ Nie mogę w to uwierzyć ?? Skąd ty pochodzisz ??
![]() |
#52 |
Wtajemniczenie
|
syntagma u mnie dobrze. Nie płaczę, nie rozpaczam, nie histeryzuję, nie tęsknię. Co do koncertów to raz ostatnio zdarzyło mi się wpaść na chwilę, ale jego widok nie zrobił na mnie żadnego wrażenia, nawet mi serce mocniej nie zabiło. Posiedzieliśmy dosłownie 5 minut z kolegą i wyszliśmy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Wtajemniczenie
|
dziuniaa, ja z własnego doświadczenia wiem, że niestety jak facet się tak zachowuje to nic dobrego to nie wróży. odpuść sobie, najwyraźniej nie jest Ciebie wart
![]() syntagma, jak miło Cię widzieć : ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Chrzestny Ksawcia mojego jest brat szwagra i oboje zesmy swiadkowali na slubie mojej siostry i jego brata ![]() ![]() Bawie sie oj bawie;D I w sumie nie wiem ile wypilam, ale Wasze zdrowie bylo ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Wtajemniczenie
|
dziuniaa będziesz szczęśliwa, tylko że to nie ten
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeszcze trafimy na swoich,kochana,oj trafimy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Rozeznanie
|
Heh widze, ze to nie ten. Gdyby to byl TEN to by tak perfidnie nie olal nie? Dzizu jak mozna krecic z kims od listopada i nie dac zadnej deklaracji
![]() ![]() Cytat:
![]() Jedyny plus. Jak po zerwaniu nie bylam w stanie uwierzyc, ze ktos inny niz moj M mnie bedzie calowal, dotykal itd itd, to robil to inny i wcale nie gorzej ![]() ![]() Mi wszyscy powtarzaja: pojdziesz na studia, zakochasz sie, znajdziesz swoje miejsce na ziemi. A ja coraz czesciej WATPIE. Aj tam, mamy siebie ![]() Witam Was dziewczyny po chrzcie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() swoją drogą,to miłe że pamiętasz co pisałam o Michale : ) no i ja właśnie też przez niego uwierzyłam,że nie jestem brzydka... pamiętam jak narzekałam że jestem gruba to on napisał mi że 'w każdym miejscu i z każdej strony jestem idealna' ![]() ![]() dziewczyny drogie, a co Wy na to,żeby się jakoś na wakacje na przykład spotkać? zjazd starorozstaniowych wizażanek? : D |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Wtajemniczenie
|
Będzie ciężko bo ja to z zadupia jestem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
ktos cos mowil o wroclawiu:P nigdy tam nie bylam wiec czemu nie
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.