|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
Pokaż wyniki sondy: W którym mieście chcesz/możesz spotkać się z pachnącymi Wymiatacz(k)ami: | |||
Gdańsk |
![]() ![]() ![]() ![]() |
19 | 46,34% |
Kraków |
19 | 46,34% |
Warszawa |
16 | 39,02% |
Wrocław |
5 | 12,20% |
dojadę gdziekolwiek odbędzie się spotkanie |
8 | 19,51% |
w żadnym z wymienionych |
4 | 9,76% |
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 41. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- czesc II
|
![]() ![]() |
![]() |
#182 | |||||
czyli Endżi
|
No właśnie pracuję nad tym żebyście nie zapomniały
![]() ![]() Cytat:
U mnie nie ma gdzie pojeździć a takiego smaka mi teraz narobiłaś... ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A co do prawka... Robimy wyścig która pierwsza ![]() Mój zapał perfumiarski minimalnie opadł, ale to tylko i wyłącznie z tego względu że za dużo mam na głowie. Nie daję rady myśleć o TYM WSZYSTKIM na raz... ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() To spaghetti to w Gelato ![]() ![]() ![]() Jutro znowu motory ![]()
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-04-04 o 22:55 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, zjadyśmy sobie lodowe spaghetti z Tymeną i Homykiem ( ja miałam spagetti neri) dzięki Dziewczynom odważyłam się i poprosiłam o próbki podkładów w Douglasie. I kupiłam potem jeszcze podkład- w B Shopie ![]() Strasznie podobają mi się 2 nowe Sisleye- 1 i 2- zwłaszcza Dwójka. Trójka wydaje się jaka nikła i bez wyrazu.... Byłam też na koncercie- kilkugodzinna Pasja wg św. Mateusza Bacha ![]() Czy zwyczaj Pieśni na dziś zanikł w wątku? ![]() ![]()
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
czyli Endżi
|
Tymenko, a widziałaś jak się chwaliłam że taniec już mi wychodzi
![]() ![]() ![]() ![]() Ale nikt nam nic nie mówił o żadnym spotkanku we Wrzeszczu. Może to dla takich bardziej wprawionych ![]()
#188 |
Zakorzenienie
|
Tak, czytałam
![]() ![]() Występ jest 29 kwietnia, na pewno Wam powiedzą, bo to duży klub - Jaśkowa, budynek po byłym kinie Bajka a będzie to impreza dla szkoły Maisy i zaproszonych gości. |
![]() ![]() |
![]() |
#189 | |
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Tak, tak - wiem gdzie jest Jaśkowa ![]() ![]()
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
![]()
Wpadam się pożegnać. Wszystko już zapięte na ostatni przedwyjazdowy guzik, a ja mam odwieczny dylemat- czy kłaść się w ogóle spać
![]() ![]() Spędziłam dziś uroczy, leniwy dzień w towarzystwie mojego męża, bez pośpiechu z lodami na plaży... Uwielbiam takie chwile. Zabieram laptop, więc będę czasami wpadać, aby zorientować się, co u Was. ![]() ![]() Uściski dla Was wszystkich, także dla odnalezionej Neonki ![]() Do rychłego zobaczenia!
#191 | |
Zakorzenienie
|
Joasiu
![]() ![]() Neonko ![]() Cytat:
![]() Padłam wczoraj na zbity pysk, zasnęłam przy książce i obudziłam sie o 6 ![]() życzę miłej niedzieli wszystkim ![]() na łagodne przebudzenieau cafe des delices ![]() Edytowane przez Córka D'artagnana Czas edycji: 2009-04-05 o 06:39 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
Witajcie niedzielnym rankiem,
Jestem z tych co wczesnie wstaja ( dzisiaj ok. szostej). Kiedys zloscilam sie na ten swoj wmontowany budzik, dzisiaj cieszy mnie bardzo wczesne wstawanie, ma to duzo plusow - popatrze sobie na swoich chlopakow z pomarszczonymi na poduszce buziakami, zaslinionych... Czlowiek durnieje na stare lata ![]() Joasiu, dzieki za trzymanie kciukow w walce z rzucaniem sadla. Wyjatkowo tej zimy oblazlo mi to sadlo tylko brzuch i biodra. Glupio utylam, w jednym miejscu. Tez tak macie? Jakis cza stemu stojac przed lustrem mowie do moich chlopakow - kurcze, zawsze mialam talie, a teraz jej nie widze, utylam w jednym miejscu... Na co moj syn - mamo, czytalem, ze w starszym wieku tak sie tyje. Taa. Renata, gratuluje zakupu bucikow i choc musze przyznac, ze nie przepadam za takim fasonem, to Tobie on pasuje. A najbardziej, to kojarzysz mi sie ze szpileczkami, ktore na dodatek stukaja. Pomachuje do Tulipanki ![]() Usciskuje dawno nie czytana Neonkowa Kasie ![]() edit: Posylam Wam jedna z moich ulubionych, spiewajacych kobiet - Randy Crawford: http://www.youtube.com/watch?v=VdM3NHDU7Mk Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2009-04-05 o 07:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Piers do przodu
|
Witam wszystkie poranne Wymiataczki i śpiącego jeszcze Winogrona
![]() Jestem nieco przymulona po wczorajszym winie ale mycie okien to będzie dobre panaceum na to ![]() Dziś dzień pełen wrażeń więc dopiero popołudniem zajrzę do mojego ulubionego wątku - więc miłej niedzieli wszystkim!
#194 | |||
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Witajcie niedzielni Dzielni Wymiatacze!
Gupawkę mam notoryczną z powodu słonecznej pogody Stan mojego duch podobny jest do tego, który zwą zakochaniem ![]() Totalna euforia ![]() Innej niż ta pieśni na dziś nie może być ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Pomimo, że w pupie mi ubyło o rozmiar, to w talii nie zmieniło się nic, we związku z czem coraz bardziej przypominam cycaty kołek ![]() ![]() Obawiam się, że synio Twój Dorotko ma rację, w pewnym wieku właśnie tak zaczyna tyć pewna część damskiej populacji , drugiej części rośnie pupa i uda - generalizuję oczywiście. Ponoć tycie w talii wskazuje na skłonność do zapadnięcia na cukrzycę typu II, a w pupie i udach na raka piersi. ![]() Też się dziś zerwałam o 6tej ![]() (choć męża mój wzrok budzi, serio, nie wiem dlaczego ![]() ![]() Radosnej niedzieli wszystkim ![]()
![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-04-05 o 08:54 Powód: takie tam - stylizacje ;) |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, idę biegać
jeśli się więcej nie odezwę - to znak, że nie żyję już jestem zasapana, bo musiałam się schylić buty zawiązać ![]() kondycja na poziomie .... no poniżej poziomu (każdego poziomu) no to pa ![]() miłego dnia Mariolu, udanej podróży i jeszcze bardziej udanego urlopu ![]() Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2009-04-05 o 08:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#197 | |||||||
rude jest piękne:)
|
Cytat:
![]() Duzo radosci z pobytu w kraju . Cytat:
Milej niedzieli Renatko ![]() Cytat:
![]() Tej zimy tez mi przybylo w tych strategicznych miejscach i rozpoczelam walke ![]() Milej niedzieli Dorotko ![]() jestes bardzo madra osobka Cytat:
Kasiu-san nie daj sie oknom pokonaj je ![]() Duuuzo sily w tej nierownej walce ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moniko milej niedzieli i... biegania wracaj do nas ![]() Cytat:
Szachwonico,Fenrisie pogodnej niedzieli ![]() ale calusna sie zrobilam w niedzielny poranek ![]() A u nas niebo zachmurzone ,chociaz cieplo ,zapowiadali pierwsze wiosenne burze.
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW ![]() Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2009-04-05 o 09:16 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#198 | |
Wtajemniczenie
|
Helou
![]() ![]() Jakbym widziała siebie... ![]() Cytat:
Jesteś atrakcyjna tak jak wyglądasz, kilka centymetrów w pasie tego nie zmieni ![]() Najlepsze co możesz zrobić to zadbać o kondycję a nie katować się głodówką (zrezygnowanie z pizzy to katowanie się ![]() ![]()
![]() |
#199 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zostane jak nic kolkiem, o ktorym piszesz, na dodatek z brzuszyskiem.. A tak serio, to nigdy nie mialam problemu ze swoimi kraglaosciami. Glupio zabrzmie, ale lubie jak wygladam, tyle tylko, ze tym razem oblazlam tluszczem w jednym miejscu i nie dopinam sie w pasie w wiekszosc spodni i spodnic. A wiesz, ze mnie tylko budzi intensywny wzrok naszego psa. Gapi sie jakos tak po kaszpirowskiemu... Cytat:
Zalozylam sobie wtedy, ze przebiegne 3 kilometry. Po gora kilometrze, z obledem w ochach- padlam na piach. Jesli moge cos doradzic, to wazne zebys zachowala rytm biegu i wyrownala oddech. Cytat:
Laczmy sie! Zeby zle nie zabrzmialo- w kupie sila ! ![]() Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2009-04-05 o 09:55 |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
Macham do Was z pochmurnego Gdańska i życzę miłej niedzieli
![]() Mariolu, miłego urlopowania ![]() Doroto, ja właśnie tak tyłam - uda, brzuch i biodra a tej zimy stało się coś dziwnego i zaczęłam tyć na górze ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
Myślę, że nie zostaniesz - - bo jesli wiesz, że masz taką skłonność, to zaczniesz uważać, może poćwiczysz brzuszki .... ważne, co zrobisz, że swoją wiedzą ... czy będziesz się zamartwiać, czy zaczniesz działać ![]() Z wiekiem spowalnia się przemiana materii (nie myśl, że Cię uważam za leciwą ![]() - jak sobie przypomnę ile jadłam w czasie studiów i nie tyłam, to ogarnia mnie zgroza - dziś nie jem nawet połowy tego, a zimą niestety 3 kg do przodu ![]()
![]() |
#202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O przemianie materii... ech. Zauważyłam to, o czym pisze Big Mama, niestety, ona z wiekiem spowalnia się. Ale zauważyłam też, że jak trochę pilnuję się i nie wpieprzam- dosadnie mówiąc- np całej czekolady za jednym zamachem- o czym mówiłam ostatnio Homykowi i Tymenie- jak staram się w ogóle tej czekolady nie jeść- to jest lepiej. Ograniczając samo spożycie słodyczy i delikatnie monitując ilość jedzenia- schudłam ostatnio trzy kilo. Ale... mam prośbę- na przekór niejedzeniu słodyczy... Macie jakiś swój przepis na naprawdę dobrego, prostego w wykonianiu mazurka- na kruchym cieście? Bez kajmaku ( przeraża mnie jego robienie) o ile by się dało, to z czymś kwaskowatym?
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Miłej słonecznej niedzieli. |
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Parfum Sacre ponownie mnie omija .... To musi być fatum ... albo znak, żeby nie kupować ... idę łkać z rozpaczy w samotności (obiad przy okazji nastawię) zamówię na fragrancu nie czekając na spadek kursu dolara .... chyba ...
#205 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Witam wszystkich.
Ja mam dzisiaj nastrój taki sobie,dziecko lezy chore,jutro lekarza trzeba odwiedzić,ale to mi wygląda na zapalenie oskrzeli-3 z kolei od wrzesnia ![]() ![]() Co do odchudzania-ja zrzuciłam 18 kg, skromnie się pochwalę ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A jak zrzuciłaś? Zabijałaś się wyrzeczeniami czy nie?
![]() |
#207 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jedynym wyrzeczeniem było płacenie dietetyczce
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
Macham wszystkim i lecę na zajęcia w oparach Insolence! Potem zlot. Bardzo się cieszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#209 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#210 |
Wtajemniczenie
|
Witam w nowym, wymiatającym wątku
Tulip witaj ![]() ![]() Fenris - bardzo Ci ładnie w tym kolorze ![]() Macham do przelatującego ;-)), zajętego Aniołka ![]() Gratuluję wszystkim nabytków, a w szczególności tych obuwniczych ![]() Mariolu - witaj w kraju Chorym - dużo zdrowia Zostawiam kilka zdjęć kwietniowego morza (zatoki właściwie) z naszego wczorajszego dłuuugiego spaceru. Dzień był przepiękny, ciepły, ludziska masowo wylegli na świeże powietrze, które pachniało watą cukrową i goframi (moje dodatkowo Safran Troublant :p Słońce dodaje mu blasku). I tylko zieleni jeszcze brak, ale pewnie niedługo wybuchnie na dobre... Poza wodą widać fragment mola na Zaspie, park w Brzeźnie z pozostałościami po II WW i latarnię morską w Nowym Porcie. Miłej niedzieli. Dzisiaj mleczne niebo nad Gdańskiem... /edit./ Nie mam pojęcia czemu fotki takie wielkie powychodziły ![]() Edytowane przez Anuschka Czas edycji: 2009-04-05 o 11:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.