Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz. V - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-05, 12:03   #4951
Samoa
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
bo to park narodowy i tak sobie ustalili, ze tam akurat nie wolno
moze dlatego ze jakby sie z gorki zjezdzalo rozwijajac dzikie predkosci to mogloby to byc dosc niebezpieczne dla pieszych
ahh fajnie byloby sobie tak z MOKa zjechac na dol... wiatr we wlosach, zapach lasu
to chyba najbardziej nielubiana przeze mnie trasa w Tatrach ten asfalt jest straszny... jak mi wychodzi ze musze tamtedy wracac to do plecaka pakuje sportowe sandaly, bo isc tamtedy w trekkingach to horror, nawet w dol...
no własnie sobie wyobrażałam zapach lasu i wiatr we włosach a tu dupa.MIało byc tak, ze jest ładna pogoda. Migiem wjeżdżamy na górę patrzymy sobie na wodę, siedzimy sobie i sie cieszymy, bo słonko grzeje i bziuuuum na dół Tylko w sumie na jeden dzień samo MOrskie Oko rowerem to za krótka wycieczka by była, a tak to problem z głowy skoro nie można rowerem.
Po co oni w ogóle ten asfalt tam zrobili? Dlatego, że aż tylu tuyrystów tamtędy idzie? Tylko przez ten asfalt wycieczka traci urok.
Ja chodzę wszędzie w sandałkach Nie mam butów trekkingowych, bo się aż tak nigdzie nie zapuszczam wysoko. A może wypadałoby zacząć
Dobra, spadam, bo tzcik zaraz przyjedzie, jemy obiadek i jedziemy
A wiecie co - pożyczyłam bratu plecak, bo gdzieś tam jechał ze znajomymi i wczoraj wzięłam go z jego pokoju, wypakowałam śpiwór, wsadziłam aparat i idę do garażu do tż a brat mi mówi, że kolega mu orzygał ten plecakJa się patrzę a on faktycznie z boku...bleeee...myślałam, że go poćwiartujęFuj. Fuj. Fuj. I to mój plecak W ogóle patrzę do środka a tam kapsel po piwieTak się bawi AGHSzkoda, że mj plecak ucierpiał
Do później laski, może już w nastepnej części
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-05, 12:05   #4952
jozia
Zadomowienie

GG do jozia
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość

Jozia czyli najzwyczajniej w świecie kłamiesz przy każdej spowiedzi.. To już by było chyba lepiej jakbyś nei chodziła szczerze mówiąc...
nie kłamie ja tylko nie mowie calej prawdy:P. Jakby sie zapytla to bym powiedziała. Nie pyta sie wiem sama tez nie mowie,. Zwłaszcza ze to dla mnie nie jest grzechem . Przeciez sie kochamy tak??

Edytowane przez jozia
Czas edycji: 2009-04-05 o 12:08
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-05, 12:09   #4953
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
co do Chocholowskiej to tam na wiosne piekne krokusy rosna... cale laki krokusow
nie wiem czy sie utrzymuja do maja, ale podobno warto sie tam wlasnie wybrac w okresie wiosennym
http://www.olaieryk.republika.pl/gal...y/galeria.html

pokazuj mi więcej takich fotek to nie usiedze w domu
Tez mam krokusy w ogródku, ale nie tak dużoJej, ale mi się chce takie widoki podziwiać
Mam nadzieję, ze się jakos zbierzemy, bo byłoby fajnie i super zdjęcia byśmy zrobili, bo ten aparat to mistrzostwo świata i zaczęło mnie bardzo interesować fotografowanie, bo super oddaje rzeczywistość
Stary 2009-04-05, 12:11   #4954
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Po co oni w ogóle ten asfalt tam zrobili? Dlatego, że aż tylu tuyrystów tamtędy idzie? Tylko przez ten asfalt wycieczka traci urok.
chyba wlasnie dlatego inaczej te tlumy moglyby ta trase rozdeptac. no i te bryczki jeszcze jezdza takie duze, wiec pewno zeby koniowi bylo latwiej ciagnac cale to barachlo to zrobili ten asfalt. w dodatku jeszcze pewno zaopatrzenie do schroniska lepiej sie taka droga dowozi.
ja unikam tej drogi jak ognia... z reszta moj TZjak mu mowie ze bedziemy musieli podejsc czy wracac to droga to od razu ma mine meczennika

Cytat:
Ja chodzę wszędzie w sandałkach Nie mam butów trekkingowych, bo się aż tak nigdzie nie zapuszczam wysoko. A może wypadałoby zacząć
no jasne, ze wypadaloby ja stopniowo wchodze coraz wyzej dolinki sa przyjemne, ale szczyty, granie, ta ogromna przestrzen itp. to jest to

Cytat:
A wiecie co - pożyczyłam bratu plecak, bo gdzieś tam jechał ze znajomymi i wczoraj wzięłam go z jego pokoju, wypakowałam śpiwór, wsadziłam aparat i idę do garażu do tż a brat mi mówi, że kolega mu orzygał ten plecakJa się patrzę a on faktycznie z boku...bleeee...myślałam, że go poćwiartujęFuj. Fuj. Fuj. I to mój plecak
ooo bleeeeeeeeeee... to teraz musisz go przypilnowac zeby ci porzadnie ten plecak wypral i zdezynfekowal
a jak sie bawi AGH to ja wiem doskonale po moim bracie...
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-05, 12:11   #4955
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jozia Pokaż wiadomość
nie kłamie ja tylko nie mowie calej prawdy:P. Jakby sie zapytla to bym powiedziała. Nie pyta sie wiem sama tez nie mowie,. Zwłaszcza ze to dla mnie nie jest grzechem . Przeciez sie kochamy tak??
zatajanie grzechu to potworny grzech, jak przyjmuejsz komunie wtedy to jest to świętokradztwo. Z tego co widzę jesteś nad wyraz wierząca(medalik kupiłas tż, przeżywasz rekolekcje) a tu taka hipokryzja? Nie Ty decudujesz co jest grzechem, grzechem jest to co religia uaża za grzech. Taka spowiedź jest bez sensu.
Stary 2009-04-05, 12:13   #4956
lain
Zakorzenienie

Cytat:
nie kłamie ja tylko nie mowie calej prawdy:P. J

jozia dobra jestes

to ja rownie dobrze mogabym isc do spowiedzi i nie powiedziec ze kogos zamordowalam i mialabym rozgrzeszenie... no bo co... ksiadz nie zapytal

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-04-05 o 12:14
Stary 2009-04-05, 12:15   #4957
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
A wiecie co - pożyczyłam bratu plecak, bo gdzieś tam jechał ze znajomymi i wczoraj wzięłam go z jego pokoju, wypakowałam śpiwór, wsadziłam aparat i idę do garażu do tż a brat mi mówi, że kolega mu orzygał ten plecakJa się patrzę a on faktycznie z boku...bleeee...myślałam, że go poćwiartujęFuj. Fuj. Fuj. I to mój plecak W ogóle patrzę do środka a tam kapsel po piwieTak się bawi AGHSzkoda, że mj plecak ucierpiał
Do później laski, może już w nastepnej części
ŁŁEEEEEEEEE Samoa daj spokój I wyczyścił Ci potem brat ten plecak czy nie?

Cytat:
Jak uważasz ale...

Cytat:
zatajanie grzechu to potworny grzech, jak przyjmuejsz komunie wtedy to jest to świętokradztwo. Z tego co widzę jesteś nad wyraz wierząca(medalik kupiłas tż, przeżywasz rekolekcje) a tu taka hipokryzja? Nie Ty decudujesz co jest grzechem, grzechem jest to co religia uaża za grzech. Taka spowiedź jest bez sensu.
No właśnie Samcia mi to z ust wyjeła...
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-05, 12:29   #4958
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca

Cytat:
ja również się podpisuję...
dlatego właśnie od paru lat się nie spowiadam, bo ani kłamać nie chcę ani z seksu nie zrezygnuję a jeśli dana religia czegoś zabrania to człowiek, który ją wyznaje, musi się do tego stosować, tak to każdy by sobie wybierał "nie można jeść mięsa w wielki piątek (poprawcie mnie, jeśli już można, ale to pierwszy przykład który mi przyszedł do głowy ale będę jadł, bo dla mnie nie robię nic złego". Okej, nie robisz nic złego, ale popełniasz grzech według Kościoła
Stary 2009-04-05, 12:41   #4959
lusmarija
Wtajemniczenie

hellou panny
włąśnie zjadłam obiad... ale się najadłam, aż się ruszać nie mogę dlatego zaraz uciekam na spacerek

Cytat:
Napisane przez grulla Pokaż wiadomość

lusmarija
ile przekroczyłaś? chyba mamy tu piratkę drogową
oj tam trochę... 40 km no, ale tak się ciągnął jakimś ledwo trzymającym się drogi autem koleś że nie miałam cierpliwości za nim jechać to teraz mam..

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Po wczorajszym wieczorze i dzisiejszym poranku sądzę że to początek końca...
Black jak to się mówi, co ma być to będzie i prędzej czy później znajdziecie najlepsze rozwiązanie dla Was obojga.. trzymaj się Kochana

a dzisiaj znowu na 18.30 jadę do szkoły negocjować

miłej niedzieli kociaki

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-05, 12:41   #4960
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość
ja również się podpisuję...
dlatego właśnie od paru lat się nie spowiadam, bo ani kłamać nie chcę ani z seksu nie zrezygnuję a jeśli dana religia czegoś zabrania to człowiek, który ją wyznaje, musi się do tego stosować, tak to każdy by sobie wybierał "nie można jeść mięsa w wielki piątek (poprawcie mnie, jeśli już można, ale to pierwszy przykład który mi przyszedł do głowy ale będę jadł, bo dla mnie nie robię nic złego". Okej, nie robisz nic złego, ale popełniasz grzech według Kościoła
Dobra idziesz do spowiedzi przes slubem i ksiadz sie pyta wspolzyjesz powiesz tak to nie dam ci rozgrzeszenia i co zrobisz w takim wypadku??

Ja raz sie wyspowiadalam z tego ze wspolzyje i nie dostalam rozgrzeszenia. Ale ze akurat byl chrzest to poszlam do innego kosciola i tam mnie z tego wyspowiadali. Ale ja za kazdym razem przeciez nie bede latac do innego kosciola po rozgrzeszenie.

I jakim prawem ksiadz moze nas oceniać może mi ktos to powiedzieć??

Ale niech Wam bedzie moja wina....

Edytowane przez jozia
Czas edycji: 2009-04-05 o 12:43
Stary 2009-04-05, 12:53   #4961
lain
Zakorzenienie

Cytat:
I jakim prawem ksiadz moze nas oceniać może mi ktos to powiedzieć??
prawem Kosciola
ja tam spowiedzi nie uznaje, uwazam, ze jest zbedna, ze bog i tak wie jak, kiedy, ile i gdzie nagrzeszylam, wiec sie w ogole nie spowiadam...
a ty w takim razie po co sie spowiadasz (i w dodatku ciagniesz za soba TZa) jesli sama uwazasz, ze ksiadz nie ma prawa oceniac... ?
Stary 2009-04-05, 13:04   #4962
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Cytat:
prawem Kosciola
ja tam spowiedzi nie uznaje, uwazam, ze jest zbedna, ze bog i tak wie jak, kiedy, ile i gdzie nagrzeszylam, wiec sie w ogole nie spowiadam...
a ty w takim razie po co sie spowiadasz (i w dodatku ciagniesz za soba TZa) jesli sama uwazasz, ze ksiadz nie ma prawa oceniac... ?
Dobre pytanie czemu?? Nie wiem...
Stary 2009-04-05, 13:06   #4963
can't be perfect
Wtajemniczenie

hej dziewczynki widzę że bardzo kontrowersyjny temat tutaj poruszacie

ja tam się z tego wszystkiego spowiadam bo bym potem miała potworne wyrzuty sumienia i by mnie wszystko gryzło...

wczoraj było tak ładnie u mnie a dzisiaj jest raczej zimno..
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-05, 13:16   #4964
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Dobre pytanie czemu?? Nie wiem...
jak to nie wiesz

Stary 2009-04-05, 13:33   #4965
can't be perfect
Wtajemniczenie

a tak ogólnie to myślicie że będzie dzisiaj nowa część ?? bo widzę że większośc randkuje ze swoimi TŻtami.. Mój własnie sobie siedzi na żużlu i chyba się dzisiaj widziec nie będziemy już..

a i zapomniałam sie pochwalić że byłam dzisiaj na zakupach i kupiłam sobie takie sportowe butki w CCC

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-05, 13:41   #4966
lain
Zakorzenienie

no moj TZ nadal tworzy... zostal mu ostatni rozdzial i cos mu motywacja wyparowala
a ja nadal nie zrobilam NIC pozytecznego... a zbiera sie zbiera... i potem bedzie pieknie, goraco, a ja bede siedziec w domu i nadrabiac... ehhh zawsze tak jest jak terminy jakos specjalnie nie gonia...

ja jakos malo zdzieram butki sportowe, wiec sluza mi latami adidasy Adidasa mialam jakos od 6 klasy podstawowki... zdarly sie dopero po w-fie na I roku studiow
teraz mam Etniesy i tez wyglada na to, ze dluuugo mi posluza, bo nic sie im nie dzieje.
a sportowe sandaly ktore mama mi kupila jakos w pierwszych latach gimnazjum mam nadal... troche juz rzepy slabiej trzymaja ale sa super

gorzej sie u mnie maja buty na obcasie, ale to juz inna historia
tak zdzieram fleki jak malo kto
Stary 2009-04-05, 13:47   #4967
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
a tak ogólnie to myślicie że będzie dzisiaj nowa część ?? bo widzę że większośc randkuje ze swoimi TŻtami.. Mój własnie sobie siedzi na żużlu i chyba się dzisiaj widziec nie będziemy już..

a i zapomniałam sie pochwalić że byłam dzisiaj na zakupach i kupiłam sobie takie sportowe butki w CCC
jak się we trzy (razem z Lain) sprężymy to zaraz może powstać nowa część bo chyba tylko my tu jesteśmy dziś

ja uwielbiam butki sportowe mam ich co prawda mało i w tym jedne różowe Nike ale uwielbiam w nich chodzić i naprawdę to są chyba buty nie do zdarcia

Stary 2009-04-05, 13:50   #4968
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
no moj TZ nadal tworzy... zostal mu ostatni rozdzial i cos mu motywacja wyparowala
a ja nadal nie zrobilam NIC pozytecznego... a zbiera sie zbiera... i potem bedzie pieknie, goraco, a ja bede siedziec w domu i nadrabiac... ehhh zawsze tak jest jak terminy jakos specjalnie nie gonia...

ja jakos malo zdzieram butki sportowe, wiec sluza mi latami adidasy Adidasa mialam jakos od 6 klasy podstawowki... zdarly sie dopero po w-fie na I roku studiow
teraz mam Etniesy i tez wyglada na to, ze dluuugo mi posluza, bo nic sie im nie dzieje.
a sportowe sandaly ktore mama mi kupila jakos w pierwszych latach gimnazjum mam nadal... troche juz rzepy slabiej trzymaja ale sa super

gorzej sie u mnie maja buty na obcasie, ale to juz inna historia
tak zdzieram fleki jak malo kto

no ja też muszę sobie kupic takie sportowe sandałki, żeby były wygodne, bo tyle biegam do tej szkoły . co do butow na obcasie to też starsznie fleczki zdzieram bo ja tak jakby na pietach chodzę i chyba sobie zrobię metalowe fleczki chodziaż będą stukać

ja też nic pozytecznego nie zrobiłam, ale nbiedługo zcznę sie uczyć na jutrzejsze kolo, muszę zrobić 2 raporty to może jutro no i mam prezentację za 2 tygodnie to tez bym musiała się z koleżankami wziąść bo w święta na pewno nie usiądziemy a potem to będzie na styk
Stary 2009-04-05, 13:50   #4969
szana
Zadomowienie

Myślałam pół dnia co chciałam Wam napisac i już wiem Samciu wklej fotki z waszej wycieczki z TŻ
szana jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-05, 13:54   #4970
can't be perfect
Wtajemniczenie

ja sobie te butki kupiłam tak na szybcika dzisiaj i jak znajdę jakieś Nike lub Adidasa które mi swię spodobają to sobie odłoże i kupie bo jeszcze nigdy nie miałam jakichś oryginalnych bo zawsze szkoda mi było kasy
Stary 2009-04-05, 14:00   #4971
metkaa
Zakorzenienie

jestem w szoku myslałam ze jak wroce po 2 dniach nieobecnosci to tu nowa czesc bedzie a tu co

wczoraj bylismy na ostatnim spotkaniu kursu miały byc wydawane zaswiadczenia a okazało sie ze ksiadz doliczył sobie jeszcze jedno spotkanie i po zaswiadczenia mamy przyjsc po swietach dobrze ze juz nie wszyscy razem to szybko pojdzie,

ale pieknie na dworze w samochodzie myslałam ze sie ugotuje
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-05, 14:04   #4972
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
ja sobie te butki kupiłam tak na szybcika dzisiaj i jak znajdę jakieś Nike lub Adidasa które mi swię spodobają to sobie odłoże i kupie bo jeszcze nigdy nie miałam jakichś oryginalnych bo zawsze szkoda mi było kasy
co jak co, ale oryginalne buty sportowe to ja naprawdę polecam, jak już mam sobie kupić to wolę nazbierać troszkę więcej pieniążków i potem mieć je na bardzo długo bo one po prostu są bardzo wytrzymałe, przynajmniej moje zawsze takie były

Stary 2009-04-05, 14:05   #4973
lain
Zakorzenienie

Cytat:
ja wlasnie wole kupic drozsze, a miec pewnosc, ze sie nie rozpadna po jednym sezonie
jest to jakas oszczednosc (calkiem spora - jak sie kupuje buty raz na 9-10 lat tak jak w moim przypadku)

i znow... wszyscy na spacerkach, rowerkach, grzeja tylki w sloncu i sa w szoku, ze inni nie siedzieli w domu i nie klepali w klawiature
Stary 2009-04-05, 14:08   #4974
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
jestem w szoku myslałam ze jak wroce po 2 dniach nieobecnosci to tu nowa czesc bedzie a tu co

wczoraj bylismy na ostatnim spotkaniu kursu miały byc wydawane zaswiadczenia a okazało sie ze ksiadz doliczył sobie jeszcze jedno spotkanie i po zaswiadczenia mamy przyjsc po swietach dobrze ze juz nie wszyscy razem to szybko pojdzie,

ale pieknie na dworze w samochodzie myslałam ze sie ugotuje
Meetka Ty się tutaj nie szokuj tylko pisz to zaraz ta nasza upragniona nowa część będzie bo wróci kolejna teraz pewnie Tancerka i dozna następna szoku, że jak to nowej części jeszcze nie ma i się dziewczyna jeszcze nie będzie mogła pozbierać po tym

fajnie, że już macie po naukach praktycznie, my dopiero gdzieś w październiku pójdziemy

Stary 2009-04-05, 14:12   #4975
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
i znow... wszyscy na spacerkach, rowerkach, grzeja tylki w sloncu i sa w szoku, ze inni nie siedzieli w domu i nie klepali w klawiature

dobra dziewczyny ja nie skupię się do nauki póki nie będzie nowej części więc do dzieła
Stary 2009-04-05, 14:14   #4976
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:

dobra dziewczyny ja nie skupię się do nauki póki nie będzie nowej części więc do dzieła
trzy czte ry ... zaczynamy
a jaki mamy w ogóle ten nowy tytuł?? moze po prostu PM`10 też się będzie wyróżniał bo wiadomo, że musi

Edytowane przez lusmarija
Czas edycji: 2009-04-05 o 14:17
Stary 2009-04-05, 14:18   #4977
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
a jaki mamy w ogóle ten nowy tytuł?? moze po prostu PM`10 też się będzie wyróżniał bo wiadomo, że musi
nio może być ksrótko zwięźle i na temat

tak dla odmiany
Stary 2009-04-05, 14:19   #4978
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
mi by sie chyba bardziej podobal PM'2010
wlasciwie to ja juz nie wiem czy byl jakis jeden ustalony, a niebawem ktos to bedzie musial rozstrzygnac zakladajac nowy watek.
Stary 2009-04-05, 14:20   #4979
szana
Zadomowienie

ja takie nie markowe noszę około 4-5 lat to i tak oszczędzam już tak mam ,że mało buty psuję
ja już po obiadku-najadłam się i chyba się położę bo coś głowa mnie boli
a właśnie kobietki wiecie może co to może być albo z jakiej przyczyny- mam takie coś,że nawet jak się najem to czuję takie jakby zasysanie w żołądku,nie wiem jak to określić dokładnie ale pomimo tego,że jadłam czuję jakby była głodna i taki chłód dziwny w żołądku...z czego to może być ?
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-05, 14:23   #4980
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Skoro Wam takś pieszno do nowej części odliczajmy od np 20 do 1 .. kazda liczba w osobnym poście
Ja dzisiejszy dzień mogęzaliczyć do tych spadkowych.. w sensie .. formy psychofizycznej

Uwaga 20....

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-04-05 o 14:25
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości