|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4951 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
Cytat:
![]() Po co oni w ogóle ten asfalt tam zrobili? Dlatego, że aż tylu tuyrystów tamtędy idzie? Tylko przez ten asfalt wycieczka traci urok. Ja chodzę wszędzie w sandałkach ![]() ![]() Dobra, spadam, bo tzcik zaraz przyjedzie, jemy obiadek i jedziemy ![]() A wiecie co - pożyczyłam bratu plecak, bo gdzieś tam jechał ze znajomymi i wczoraj wzięłam go z jego pokoju, wypakowałam śpiwór, wsadziłam aparat i idę do garażu do tż a brat mi mówi, że kolega mu orzygał ten plecak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Do później laski, może już w nastepnej części ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4952 |
Zadomowienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
nie kłamie ja tylko nie mowie calej prawdy:P. Jakby sie zapytla to bym powiedziała. Nie pyta sie wiem sama tez nie mowie,. Zwłaszcza ze to dla mnie nie jest grzechem . Przeciez sie kochamy tak??
16.11.2007 Poznaliśmy się ![]() 25.12.2008 Zaręczyliśmy się ![]() 04.09.2010 Powiedzieliśmy"Tak" przed Bogiem ![]() Edytowane przez jozia Czas edycji: 2009-04-05 o 12:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#4953 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokazuj mi więcej takich fotek to nie usiedze w domu ![]() Tez mam krokusy w ogródku, ale nie tak dużo ![]() ![]() Mam nadzieję, ze się jakos zbierzemy, bo byłoby fajnie i super zdjęcia byśmy zrobili, bo ten aparat to mistrzostwo świata i zaczęło mnie bardzo interesować fotografowanie, bo super oddaje rzeczywistość ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4954 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja unikam tej drogi jak ognia... z reszta moj TZjak mu mowie ze bedziemy musieli podejsc czy wracac to droga to od razu ma mine meczennika ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a jak sie bawi AGH to ja wiem doskonale po moim bracie... ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4955 |
Zakorzenienie
|
zatajanie grzechu to potworny grzech, jak przyjmuejsz komunie wtedy to jest to świętokradztwo. Z tego co widzę jesteś nad wyraz wierząca(medalik kupiłas tż, przeżywasz rekolekcje) a tu taka hipokryzja? Nie Ty decudujesz co jest grzechem, grzechem jest to co religia uaża za grzech. Taka spowiedź jest bez sensu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4956 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() jozia dobra jestes ![]() to ja rownie dobrze mogabym isc do spowiedzi i nie powiedziec ze kogos zamordowalam i mialabym rozgrzeszenie... no bo co... ksiadz nie zapytal ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-04-05 o 12:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4957 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4958 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dlatego właśnie od paru lat się nie spowiadam, bo ani kłamać nie chcę ani z seksu nie zrezygnuję ![]() ![]()
![]() |
#4959 | |
Wtajemniczenie
|
hellou panny
![]() włąśnie zjadłam obiad... ale się najadłam, aż się ruszać nie mogę dlatego zaraz uciekam na spacerek ![]() oj tam trochę... 40 km ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a dzisiaj znowu na 18.30 jadę do szkoły negocjować ![]() miłej niedzieli kociaki ![]()
![]() |
#4960 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja raz sie wyspowiadalam z tego ze wspolzyje i nie dostalam rozgrzeszenia. Ale ze akurat byl chrzest to poszlam do innego kosciola i tam mnie z tego wyspowiadali. Ale ja za kazdym razem przeciez nie bede latac do innego kosciola po rozgrzeszenie. I jakim prawem ksiadz moze nas oceniać może mi ktos to powiedzieć?? Ale niech Wam bedzie moja wina....
16.11.2007 Poznaliśmy się ![]() 25.12.2008 Zaręczyliśmy się ![]() 04.09.2010 Powiedzieliśmy"Tak" przed Bogiem ![]() Edytowane przez jozia Czas edycji: 2009-04-05 o 12:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4961 |
Zakorzenienie
|
prawem Kosciola
![]() ja tam spowiedzi nie uznaje, uwazam, ze jest zbedna, ze bog i tak wie jak, kiedy, ile i gdzie nagrzeszylam, wiec sie w ogole nie spowiadam... a ty w takim razie po co sie spowiadasz (i w dodatku ciagniesz za soba TZa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4962 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4963 |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki widzę że bardzo kontrowersyjny temat tutaj poruszacie
![]() ja tam się z tego wszystkiego spowiadam bo bym potem miała potworne wyrzuty sumienia i by mnie wszystko gryzło... wczoraj było tak ładnie u mnie a dzisiaj jest raczej zimno.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4964 |
Wtajemniczenie
|
#4965 |
Wtajemniczenie
|
a tak ogólnie to myślicie że będzie dzisiaj nowa część ??
![]() a i zapomniałam sie pochwalić że byłam dzisiaj na zakupach i kupiłam sobie takie sportowe butki w CCC ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4966 |
Zakorzenienie
|
no moj TZ nadal tworzy... zostal mu ostatni rozdzial i cos mu motywacja wyparowala
![]() a ja nadal nie zrobilam NIC pozytecznego... a zbiera sie zbiera... i potem bedzie pieknie, goraco, a ja bede siedziec w domu i nadrabiac... ![]() ja jakos malo zdzieram butki sportowe, wiec sluza mi latami ![]() ![]() teraz mam Etniesy i tez wyglada na to, ze dluuugo mi posluza, bo nic sie im nie dzieje. a sportowe sandaly ktore mama mi kupila jakos w pierwszych latach gimnazjum mam nadal... troche juz rzepy slabiej trzymaja ale sa super ![]() gorzej sie u mnie maja buty na obcasie, ale to juz inna historia ![]() tak zdzieram fleki jak malo kto ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4967 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja uwielbiam butki sportowe mam ich co prawda mało i w tym jedne różowe Nike ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4968 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no ja też muszę sobie kupic takie sportowe sandałki, żeby były wygodne, bo tyle biegam do tej szkoły . co do butow na obcasie to też starsznie fleczki zdzieram bo ja tak jakby na pietach chodzę i chyba sobie zrobię metalowe fleczki chodziaż będą stukać ![]() ja też nic pozytecznego nie zrobiłam, ale nbiedługo zcznę sie uczyć na jutrzejsze kolo, muszę zrobić 2 raporty to może jutro no i mam prezentację za 2 tygodnie to tez bym musiała się z koleżankami wziąść bo w święta na pewno nie usiądziemy a potem to będzie na styk ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4969 |
Zadomowienie
|
Myślałam pół dnia co chciałam Wam napisac i już wiem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4970 |
Wtajemniczenie
|
ja sobie te butki kupiłam tak na szybcika dzisiaj i jak znajdę jakieś Nike lub Adidasa które mi swię spodobają to sobie odłoże i kupie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4971 |
Zakorzenienie
|
jestem w szoku myslałam ze jak wroce po 2 dniach nieobecnosci to tu nowa czesc bedzie a tu co
![]() wczoraj bylismy na ostatnim spotkaniu kursu miały byc wydawane zaswiadczenia a okazało sie ze ksiadz doliczył sobie jeszcze jedno spotkanie i po zaswiadczenia mamy przyjsc po swietach dobrze ze juz nie wszyscy razem to szybko pojdzie, ale pieknie na dworze w samochodzie myslałam ze sie ugotuje |
![]() ![]() |
![]() |
#4972 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4973 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jest to jakas oszczednosc (calkiem spora - jak sie kupuje buty raz na 9-10 lat tak jak w moim przypadku ![]() i znow... wszyscy na spacerkach, rowerkach, grzeja tylki w sloncu i sa w szoku, ze inni nie siedzieli w domu i nie klepali w klawiature ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4974 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() fajnie, że już macie po naukach praktycznie, my dopiero gdzieś w październiku pójdziemy
![]() |
#4975 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4976 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a jaki mamy w ogóle ten nowy tytuł?? moze po prostu PM`10 też się będzie wyróżniał bo wiadomo, że musi ![]()
* ... bo w marzenia trzeba wierzyć ... Edytowane przez lusmarija Czas edycji: 2009-04-05 o 14:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4977 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4978 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wlasciwie to ja juz nie wiem czy byl jakis jeden ustalony, a niebawem ktos to bedzie musial rozstrzygnac zakladajac nowy watek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4979 |
Zadomowienie
|
ja takie nie markowe noszę około 4-5 lat to i tak oszczędzam
![]() ![]() ja już po obiadku-najadłam się i chyba się położę bo coś głowa mnie boli ![]() a właśnie kobietki wiecie może co to może być albo z jakiej przyczyny- mam takie coś,że nawet jak się najem to czuję takie jakby zasysanie w żołądku,nie wiem jak to określić dokładnie ale pomimo tego,że jadłam czuję jakby była głodna i taki chłód dziwny w żołądku...z czego to może być ? |
![]() ![]() |
![]() |
#4980 |
Zakorzenienie
|
Skoro Wam takś pieszno do nowej części odliczajmy od np 20 do 1 .. kazda liczba w osobnym poście
![]() Ja dzisiejszy dzień mogęzaliczyć do tych spadkowych.. w sensie .. formy psychofizycznej ![]() Uwaga 20.... Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-04-05 o 14:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.