|  2006-12-16, 00:20 | #1 | 
| Zadomowienie | Flash mob =)

Słyszałyście kiedyś o tym ? Na jutro w Gdańsku w Alfie centrum jest zaplanowana taka akcja : WSZYSTKO ZACZYNA SIE OD DWOCH OSóB, JEDNA W CZARNYM WPLASZCZU JAK Z MATRIKA SCHODZI PO SCHODACH W STRONE DRUGIEJ. PIERWSZA UDAJE ZE WYCIAGA PISTOLET I CELUJE W DRUGA, PO CHWILI DRUGA W PIERWSZA I WSZYSCY NA SIEBIE. JEST CISZA. PIERWSZA OSOBA DAJE ZNAK "BAM" I ZACZYNA STRZELAC I SIE ZABIJAMY XDDDD KIEDY WSZYSCY UPADNA CZEKAMY 10 SEKUND WSTAJEMY I SIE ROZCHODZIMY. http://www.blog.mediafun.pl/index.ph...ina-w-arkadii/ <--- tu można zobaczyć filmiki z flash moba z Wa-wy . http://pl.wikipedia.org/wiki/Flash_mob Ja się jutro do Alfy wybieram , może być zabawnie   Co o tym sądzicie ?? 
				__________________ "Nie pozwólcie aby ktokolwiek wmówił wam ze trzeba być zadowolonym z tego co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia i nie ma powodu abyście tego nie miały osiągnąć" | 
|     |   | 
|  2006-12-16, 00:46 | #2 | 
| Mrs Mrau Zarejestrowany: 2004-09 
				 | 

Dot.: Flash mob =)

brałam udział w dwóch: *przy metrze centrum w Wawie [wszyscy chodzili w zwolnionym tempie].ah te miny biednych ludzi nie w temacie    *w Galerii Mokotów [udawaliśmy,że przenosimy coś ciężkiego ] ...coś jeszcze mi świta o akcji z proszeniem o kartofla w Empiku,ale nie pamietam. Najbardziej żałuję,że nie byłam na jednym kiedy to [bodajrze na dworcu] wszyscy otwierali w tym samym czasie puszke Coca coli. ps. a tak w ogole to już kiedyś pisalam o tym na wiazażu,nie wiem czy był wątek,czy powstał off top.. | 
|     |   | 
|  2006-12-16, 00:54 | #3 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
 Szukałam takich wątków i nie znalazłam ,ale moze coś przeoczyłam   Mam nadzieje że jutro akcja się uda  ) 
				__________________ "Nie pozwólcie aby ktokolwiek wmówił wam ze trzeba być zadowolonym z tego co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia i nie ma powodu abyście tego nie miały osiągnąć" | |
|     |   | 
|  2006-12-16, 00:58 | #4 | 
| Mrs Mrau Zarejestrowany: 2004-09 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2006-12-16, 10:05 | #5 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-07 
				 | 

Nie brałam osobiście udziału w takich akcjach, ale słyszałam o kilku i chętnie bym się przyłączyła  Daj znać Blair, jak poszło w Gdańsku   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2006-12-16, 10:15 | #6 | 
| Raczkowanie | 

Śledzę akcje Flash Mobowe od jakiegoś czasu, natrafiłam na nie dzięki "Free Hugs"   cały czas jedynie żałuję, że w moim mieście nikt nie bierze się za organizowanie podobnych rzeczy. a szkoda, trochę oderwania od rzeczywistości każdemu by się przydało...  btw, pozwolę sobie załączyć linki - pierwowzór akcji "bang!"  http://www.youtube.com/watch?v=KRt0s_BJEyo&NR - strona, na której można znaleźć info zarówno o planowanych akcjach, jak również o tych, które miały już miejsce http://mob.blox.pl/html mam tylko nadzieję, że nie złamałam właśnie w jakikolwiek sposób regulaminu...   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2006-12-16, 10:20 | #7 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2006-07 Lokalizacja: Gdańsk;) 
				 | 

Ja sie tez zastanawiam czy nie isc  Mam blizutko a moze byc ciekawie   
				__________________ Nigdy mnie nie kochał!-szepcze.Podły kłamca! Skąd wiesz...? Ktoś mówi Ci, że jest noc, pokazuje księżyc... Po 12 godzinach nazwiesz go kłamcą? | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|  2006-12-16, 10:24 | #8 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-01 
				 | 

te flash mody to musza byc swietne.Szkoda ze mieszkam tak daleko od duzych miast   Chetnie bym sie przylaczyla do tego z tym matrixem- chetnie bym sie postrzelala na niby   
				__________________ Pisz do mnie tylko Ilona. 
 | 
|     |   | 
|  2006-12-16, 14:56 | #10 | 
| Zadomowienie | 

No i juz po akcji   Przyszło bardzo dużo ludzi , o wiele więcej niż się spodziewałam ( tak ok.400-500 osób  ) Było przez to bardzo mało miejsca a i ochroniarze zablokowali schody na których wszystko miało się zacząć , ale i tak było fajnie    Tylko troche za szybko wszyscy się "pozabijali"   Ja chce więcej takich akcji ! 
				__________________ "Nie pozwólcie aby ktokolwiek wmówił wam ze trzeba być zadowolonym z tego co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia i nie ma powodu abyście tego nie miały osiągnąć" | 
|     |   | 
|  2006-12-16, 17:23 | #11 | 
				 | 

No slyszalam ze bylo starsznie malo miejsca... Ja chcialam byc ale nie poszlam..   
				__________________ Nigdy mnie nie kochał!-szepcze.Podły kłamca! Skąd wiesz...? Ktoś mówi Ci, że jest noc, pokazuje księżyc... Po 12 godzinach nazwiesz go kłamcą? | 
|     |   | 
|  2006-12-16, 18:06 | #12 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-06 
				 | 

O, ja też chciałabym na taką akcję.    
				__________________ żartowałam! | 
|     |   | 
|  2006-12-16, 18:07 | #13 | 
| Zakorzenienie | 

Super sprawa,kiedyś o tym słyszałam i czytałam tutaj na Wizażu.Pozazdrościć tylko takich akcji    | 
|     |   | 
|  2006-12-16, 19:49 | #14 | 
				 | 

http://www.youtube.com/watch?v=CihXyWBzGAw troche nie wyszlo --> a tu filmik ktory znalazlam w necie   
|     |   | 
|  2006-12-16, 20:11 | #15 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2005-12 Lokalizacja: Częstochowa 
				 | 

Niezla akcja dla terorystow przeciez wszyscy mysla ze to tylko zabawa   a co by bylo gdyby ise okazalo ze te 2 pierwsz eosoby maja prawdziwe spluwy    | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2006-12-16, 23:25 | #16 | 
| Zadomowienie | 

Jakby jakaś wizażanka z trójmiasta chciała brać udział w takich "akcjach" flash moba to tu jest forum : http://klisiu.info/flashmob/news.php

|     |   | 
|  2007-01-11, 19:45 | #17 | 
| Raczkowanie | 

hihi to jest świeetne  oglądałam duzo filmów i w 1 brałam udzial- latałam jak superman po starówce ^^ qrcze szkoda ze tak trudno się o tym dowiedzieć.... W-wa chętna????   zróbmy cos razem ^^ 
				__________________       Duszo moja,tak bardzo tęskniłaś za rajem,a dostałaś tylko mnie. I co teraz poczniesz w mym ciele tak samotna? | 
|     |   | 
|  2009-04-03, 16:10 | #18 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2009-03 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Wybaczcie za odświeżenie tematu, ale Warszawa ma swoje flashmoby. Na gronie czytałam, o jaka akcji będzie w centrum w tą sobotę. Sama uczestniczyłam we flash mobie w Galerii Mokotów ostatnio: http://www.youtube.com/watch?v=p4_BSWSuFmc  to było do tego układu: http://www.youtube.com/watch?v=5RVkebw7t6w  Teraz podobno mają to powtórzyć w Gdańsku w Galerii Bałtyckiej w sobotę. Więcej info dla zainteresowanych np. tu: http://grono.net/%2Fforum%2Ftopic%2F17435620%2F0%2F  Dobra zabawa i miły sposób na spędzenie czasu   . Mnie najbardziej przekonuje to zdziwienie zaskoczonych ludzi  
				__________________ Bóg stworzył pierwszego mężczyznę bo zaczyna się od zera   | 
|     |   | 
|  2009-04-03, 16:34 | #19 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-11 
				 | 

jak bedzie cos w lublinie to chętnie się wybiore!!    
				__________________  ****** | 
|     |   | 
|  2009-04-03, 21:11 | #20 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-12 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Brałam udział w jednym, całkiem fajny był   , ale ogólnie już mi się to mniej podoba, odkąd jest wszędzie reklamowane, bo brakuje elementu zaskoczenia, czasami przychodzą jakieś dzieciaki, żeby popatrzeć (oczywiście paplając na głos o niespodziance) i psują całą zabawę, bo ludzie zaczynają coś podejrzewać lub nawet wiedzą przed akcją co się zaraz stanie :/ | 
|     |   | 
|  2009-04-04, 16:39 | #21 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2009-03 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

To już kwestia organizacji, ale ktoś musi wiedzieć że akcja będzie   . Inaczej głupio wyszłoby w 5 osób, lepiej jak jest pokaźna grupa i element zaskoczenia! 
				__________________ Bóg stworzył pierwszego mężczyznę bo zaczyna się od zera   | 
|     |   | 
|  2009-04-04, 17:22 | #22 | |
| ForceIsStrongInThisOne... | 

Cytat: 

__________________  Wealth, Income & Power I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką 55 kg | |
|     |   | 
|  2009-04-04, 20:19 | #23 | 
| Perfumoholik z wyboru Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

Nie nazwalabym tego szczeniackim, to fajnie, ze dorosli ludzie maja troche luzu. Z gory zaklada sie ze jak czlowiek jest po 20 czy 30 to powinien zmadrzec, przestac sie wyglupiac, zaczac chodzic pod krawatem... w naszej bezbarwnej rzeczywistosci zbyt duzo pałęta się klonow, nuda nuda jeszcze raz nuda. Takimi 'wyglupami' nikomu nikt nie robi przeciez krzywdy   ja osobiscie jestem na  choc nigdy nie bralam udzialu w takiej akcji, chetnie bym to zobaczyla 
				__________________ Fragrantica Lubimy Czytać "Don't you know there ain't no devil, there's just God when he's drunk." | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-04-04, 22:31 | #24 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-08 Lokalizacja: Poznań 
				 | 

Cytat: 
  nawet chętnie wzięłabym udział  czy ktoś wie czy coś takiego dzieje się w najbliższym czasie w poznaniu lub na jakiej stronie mogłabym uzyskać takie informacje? | |
|     |   | 
|  2009-04-04, 23:24 | #25 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-11 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 

__________________ szczęście jest w zasięgu ręki   | |
|     |   | 
|  2009-04-05, 13:19 | #26 | 
| Raczkowanie | 

Wczoraj był w Bielsku. Graliśmy w karty w przejściu w CH Sfera   Ale i tak nie przebije to tego jak na rynku zebrało się dość dużo osób, patrzą w niebo i pokazują rękoma, nagle padają na ziemię jakby było jakieś bombardowanie. xD Teraz czekam na free hugs'y ^^ | 
|     |   | 
|  2009-04-05, 13:47 | #27 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 
				 | 

w Krakowie w sobotę odbyło się na Rynku pillow fight    
				__________________ sun goes down | 
|     |   | 
|  2009-04-05, 14:18 | #28 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-03 Lokalizacja: z dużego pokoju 
				 | 

ciekawe, kiedy w Poznaniu coś zoranizują   edit: juz wiem, 9 kwietnia jest akcja w GM ;>   
				__________________ Edytowane przez Papryczkaa Czas edycji: 2009-04-05 o 14:23 | 
|     |   | 
|  2009-04-05, 14:22 | #29 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2008-01 
				 | 

ja czekam na Śląsk   napewno wezmę udział ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)  | 
|     |   | 
|  2009-04-05, 19:08 | #30 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-03 Lokalizacja: 100lica 
				 | 

| 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum plotkowe | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:53.

!!!
!!!