|
|
#241 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: A Radom też bywa na wizażu ???? :))
Taką wymarzoną? Nie. Owszem mam przyjaciółki, ale.. no właśnie ale
![]() A Wy? |
|
|
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
Indescriptible moge sie podpisac obiema rekami pod tym co napisalas.
mam przyjaciolki, tzn w suemie jedna,ale..to jakos nie jest to o czym zawsze myslalam...ostatnio zreszta oddalamy sie jakos od siebie, i w ogole jest dziwnie...nie piszemy do siebie, nie dzwonimmy, a spotykamy tylko w szkole.... mam jeszcze pare dobrych kolezanrk i ogolnie calkiem sporo znajomych,ale........ ciagle czekam ze jakas fajna dziewczyne, ktora bedzie miaal dla mnie czas, bedziemy mialy o czym gadac itp.. ale bez podtekstow oczywisice ![]()
|
|
|
#243 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie kochane Radomianki
![]() Jestem totalnie nowa na wizazau, więc baaaardzo się ucieszyłam widząc Wizazanki z mojego rodzinnego miasta w którym żyje już ładnych 20 latek ![]() Pozdrawiam Was bardzo serdecznie |
|
|
|
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
perpetua witaj bardzo serdecznie
![]() miło mi jestem Magda i równiez jestem radomianka na przywitanie : ![]() zapraszam do wątku
|
|
|
#245 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Przepraszam, że tak rzadko się odzywałam, ale cały tydzień zleciał mi na sprzątaniu, myciu okien i pracy. Już jestem tak tym zmęczona, że nie mogę doczekać się czwartku kiedy będę miała wolne i pojadę do rodzinnego domku na święta. Do Radomia przyjedziemy z Tż w poniedziałek, do jego rodziny. A do pracy dopiero w środę po świętach , a potem w czwartek znów wolne bo czas się na uczelni pokazaćPrzyjaciółka hmmm, koleżanki a i owszem, a przyjaciółka chyba tak choć teraz mieszkamy w różnych miastach i widujemy się raz na 3 miesiące, nasze relacje się trochę zmieniły. Ale mimo wszystko nasze babskie weekendy są super. Pewnie że ma jakieś wady, ale w kilku załamkach nerwowych pomogła i wspierała, cieszę się że ktoś taki jest, tylko szkoda że nie na miejscu ![]() Pozdrawiam Was dziewczynki w ten ciepły (w końcu ) wiosenny wieczór.
|
|
|
|
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() wlasnie wstalam ,zjadlam kanapeczke i kawusie popijam ![]() niedziela....ach... jejku juz niedlugo świeta, gdyby nie wieksze sprzatanie, to ym ich nie czula ![]() zreszta, i tak wole Boze Narodzenie
|
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
Zdałam
![]() Dziękuje za trzymanie kciuków |
|
|
|
|
#248 |
|
Zakorzenienie
|
kongratulejszyn
ja dzis leniuchuje w domu, czekam na TZ , na 18 chyba do kosciola z palma pojdziemy
|
|
|
#249 |
|
Przyczajenie
|
Też przyłączam się do gratulacji
:roll eyes:![]() ....... a teraz najlepsza część nastapi- oblewanie---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Niedziela pomału dobiega końca...ale tym razem baaardzo się cieszę z końca weekendu- bo jadę z powrotem do Radomca jutro .... Perspektywa świąt w połaczeniu z tą piękną (nareszcie!) pogodą działa tak energetyzująco, że akumulatory na maksa podładowane i tylko bym latała ach... co ta wiosna robi z człowiekiem Chyba trzeba pomyśleć o jakimś wypadzie na łono natury, bo w mieście aż grzech siedziećMiłego pogodnego
|
|
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() ja dzis w domku leniuchuje zaczne chyba zaraz sprzatac albo licencjata pisac ![]() zycze milego dnia
|
|
|
#251 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Rzadko zagladam bo mam dwoch braci a komputer jest u nich w pokoju i nie zawsze moge sie do niego dostac te gazetka czyli chyba mowisz o PP? tez kupuje a takiej przyjciolki niestet nie mam, ale jakos sobie radze
|
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
tez sobie radze
tylko czasami tak sobie mysle, ze fajnie by bylo takowa miec![]() jakies pogaduszki, wspolne wypady na zakupy, plotki itp no i porady , zwierzanie sie... a nie wiem, ale chyba chodzi o te przepisy ![]() wlasnie sie mam zabrac za sprzatanie w szafie i w butach ![]() maszkara
|
|
|
#253 |
|
Raczkowanie
|
aj mi tez sie marza takie babskie wieczory ... malowanie paznokci, przebieranie w ciuszkach, plotki, ciasteczka, winko
... albo wspolne zakupy, zawsze to przyjaciolka - jako kobieta lepiej doradzi niż TŻ Madzia powodzenia ze sprzataniem
|
|
#254 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki
Ja mimo, że rzadko piszę to często podglądam co się tu dzieje U mnie już posprzątane, czyściutko i przyjemnie. Nie jestem chorobliwie pedantyczna, ale lubię porządek. Niestety w szafie go nie mam. Niby pełno ciuchów, a nie mam się w co ubrać. Co do przyjaciółki to niby jest, ale... Hmmm.... Uciekam na piwko, piękna pogoda. Miłego popołudnia kochane. Można by było o jakimś zlociku pomyśleć Buźka.
|
|
#255 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciuchow mnostwo, podnie, bluzki, topy swetry itp ale oczywisice jak zwykle malo![]() ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() jakos sobie radze, i tez wlasnie czesc odkladam do wydania, bo za male, albo niemodne itp. w sumie to czesto tak robie, i ja i moja mama i ciotka, ze robimy porzadki a ubranai w ktorych nie chodzimy to oddajemy tym co potrzzbuja. akurat moj TŻ zna pare takich rodzin ktorym daje te ciuszki no i zakupya co do wieczorku...ach tez mi sie taki marzy wlasnie, winko, pogaduszki itp
|
|
|
|
#256 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja sie pisze![]() Ciuszki w ktorych nie chodze tez ida zazwyczaj na wydanie ''no co Ty, fajna bluzka, jak Ty juz jej nie chcesz to ja sobie wezme'' niesamowita jest
|
|
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
hahaha,no. ja z mama mam inny rozmiar ale po ciotce przechwycam
![]() zlocik fajna rzecz...i moze sie nie zakonczy na jednym spotkaniu ![]() ale to juz zalezy od naszych charakterkow czy bysmy sie dogadaly itp
|
|
|
#258 |
|
Konto usunięte
|
Jestem za zlocikiem całym sercem za
Czekam tylko na termin, a w zależności od ilości chętnych mogę zaproponować miłe miejsce ![]() Ciuchy podbieram i mamie i siostrze Ostatnio zrobiłam małe czystki w szafie i marzę o uzupełnieniu tych "dziur" (ledwo się mieści i po czystkach, ale jak zwykle to za mało..)A na razie przez ten wredny kwiecień jestem chora.. Tu niby słoneczko, niby cieplutko, a po chwili CAP! i leżę
|
|
|
|
|
#259 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i tak mnie przewialo ze dwie opryszczki naraz mi wyskoczyly na ustach jedna zeszla a jedna lecze do tej pory
|
|
|
#260 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam was wszystkie
[quote=Justynka_xc;1177942 Ciuszki w ktorych nie chodze tez ida zazwyczaj na wydanie ''no co Ty, fajna bluzka, jak Ty juz jej nie chcesz to ja sobie wezme'' niesamowita jest [/quote]Moja mama też tak ma Czasem jest też tak, żę dam jej jakąś bluzkę, a po jakimś czasie znów mi się zaczyna podobać i jej zabieram![]() Ja wam się jeszcze nie pochwaliłam, ale byłam już u fryzjera i jestem mega mega zadowolona! Mam już śliczny blond i krótkie włosy ledwie do ramion albo i nie, których już nie obcinam i zapuszczam, bo mi się marzą do pasa ![]() Mi też się marzą babskie wieczory o których tu wspomniała Madzia i Justynka... Miłego dnia. Piękny dzień się zapowiada.
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() witam wszystkich w ten piekny sloneczny dzionek ![]() wstalam sobie niedawno, zaraz wypije kawusie (rozpuszczalna podwojnie mielona Maxwell Hosue z cukrem, i mlekiem ), sniadanko, posiedze w domku troszke i ide na miasto na uczelnie. musze do szewca jeszcze isc
|
|
|
#262 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
![]() Ja też się wczoraj zebrałam w sobie i postanowiłam uporządkować ten stos wiecznie na mnie wylatujących ubrań w szafie (ciągle się człowiek spieszy ). I jak posprzątałam to stwierdziłam, że jednak wielka ta szafa i jeszcze sporo mogę do niej zmieścić![]() A co do spotkania to ja bardzo chętnie ![]() Buziole |
|
|
|
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
haj
![]() ja po uczelni, po zakupach na miescie, po spacerkuz TZ i suczka i teraz totalrelax
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#264 |
|
Raczkowanie
|
czesc kobietki
no dzisiaj rewelacyjna pogoda, przyznaje powiedzcie mi, czy to slonko to juz opala? czy bede skazana isc na solarium
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
opala opala
moja mama z twarzy to jak murzyn juz
|
|
|
#266 |
|
Raczkowanie
|
uf, cale szczescie
zeby tylko pogoda tak dopisywala jak dopisuje
|
|
#267 |
|
Zakorzenienie
|
nom, pogoda jest miodzio
az przyjemnie bedzie w sobote z jajkami isc ![]() ![]() nadal nie wiem w co sie ubiore na swieta zastanawiam sie czy by sobie jeszcze cos nie kupic![]() A WY jak tam ![]()
|
|
|
#268 |
|
Konto usunięte
|
Dzięki dziewczynki- już mi trochę lepiej
Katar nadal męczy, ale jakoś funkcjonuje ![]() A słoneczko opaala Cały weekend spędziłam w ogródku wystawiając twarz i łapki (chyba stąd to przeziębienie..) Aż moje 'słoneczne piegi' ujrzały światło dzienne i wyglądam trochę dziwnie
|
|
|
|
|
#269 |
|
Zakorzenienie
|
lece, zrobie jakas kolacyjke, a potem tv z tz
![]() ![]() ![]()
|
|
|
#270 | |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry kochane kobietki
![]() wlasnie wstalam i standard: kawusia i sniadanko ![]() pozniej cos porobie może, posprzatam co mi jeszcze zostalo ![]() kurcze swieta niedlugo, nadal nie wiem co upieke ide dzis z TZ na zakupy swiateczne![]() ide po kawe komus tez ?? ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Cytat:
takie piegi sa sexowne ![]() wracajac do fryzjera, kolezanka byla na kelles krauza gdzies i zaplacila za balejaz 80 zl to chyba tsnio co nie? a ona ma dlugie krecone wlosy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.

co do ciast to nie wiem, u mnie bedzie mazurek i jeszcze jakies ale nie wiem. w sumie nawielkanoc to moga byc jakies babki roznego roadzju albo co tam kto woli. my z mama kupujemy takie przepisy za 80 gr i sa super

Ostatnio zrobiłam małe czystki w szafie i marzę o uzupełnieniu tych "dziur" (ledwo się mieści i po czystkach, ale jak zwykle to za mało..)
i tak mnie przewialo ze dwie opryszczki naraz mi wyskoczyly na ustach