|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4951 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
Cytat:
Tylko w sumie na jeden dzień samo MOrskie Oko rowerem to za krótka wycieczka by była, a tak to problem z głowy skoro nie można rowerem. Po co oni w ogóle ten asfalt tam zrobili? Dlatego, że aż tylu tuyrystów tamtędy idzie? Tylko przez ten asfalt wycieczka traci urok. Ja chodzę wszędzie w sandałkach Nie mam butów trekkingowych, bo się aż tak nigdzie nie zapuszczam wysoko. A może wypadałoby zacząć![]() Dobra, spadam, bo tzcik zaraz przyjedzie, jemy obiadek i jedziemy ![]() A wiecie co - pożyczyłam bratu plecak, bo gdzieś tam jechał ze znajomymi i wczoraj wzięłam go z jego pokoju, wypakowałam śpiwór, wsadziłam aparat i idę do garażu do tż a brat mi mówi, że kolega mu orzygał ten plecak ![]() Ja się patrzę a on faktycznie z boku...bleeee...myślałam, że go poćwiartuję Fuj. Fuj. Fuj. I to mój plecak W ogóle patrzę do środka a tam kapsel po piwie Tak się bawi AGH Szkoda, że mj plecak ucierpiał![]() Do później laski, może już w nastepnej części
|
|
|
|
|
#4952 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
nie kłamie ja tylko nie mowie calej prawdy:P. Jakby sie zapytla to bym powiedziała. Nie pyta sie wiem sama tez nie mowie,. Zwłaszcza ze to dla mnie nie jest grzechem . Przeciez sie kochamy tak??
16.11.2007 Poznaliśmy się ![]() 25.12.2008 Zaręczyliśmy się ![]() 04.09.2010 Powiedzieliśmy"Tak" przed Bogiem ![]() Edytowane przez jozia Czas edycji: 2009-04-05 o 13:08 |
|
|
|
#4953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokazuj mi więcej takich fotek to nie usiedze w domu ![]() Tez mam krokusy w ogródku, ale nie tak dużo Jej, ale mi się chce takie widoki podziwiać![]() Mam nadzieję, ze się jakos zbierzemy, bo byłoby fajnie i super zdjęcia byśmy zrobili, bo ten aparat to mistrzostwo świata i zaczęło mnie bardzo interesować fotografowanie, bo super oddaje rzeczywistość
|
|
|
|
|
#4954 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja unikam tej drogi jak ognia... z reszta moj TZjak mu mowie ze bedziemy musieli podejsc czy wracac to droga to od razu ma mine meczennika ![]() Cytat:
ja stopniowo wchodze coraz wyzej dolinki sa przyjemne, ale szczyty, granie, ta ogromna przestrzen itp. to jest to Cytat:
a jak sie bawi AGH to ja wiem doskonale po moim bracie...
|
|||
|
|
|
#4955 |
|
Zakorzenienie
|
zatajanie grzechu to potworny grzech, jak przyjmuejsz komunie wtedy to jest to świętokradztwo. Z tego co widzę jesteś nad wyraz wierząca(medalik kupiłas tż, przeżywasz rekolekcje) a tu taka hipokryzja? Nie Ty decudujesz co jest grzechem, grzechem jest to co religia uaża za grzech. Taka spowiedź jest bez sensu.
|
|
|
|
#4956 |
|
Zakorzenienie
|
![]() jozia dobra jestes ![]() to ja rownie dobrze mogabym isc do spowiedzi i nie powiedziec ze kogos zamordowalam i mialabym rozgrzeszenie... no bo co... ksiadz nie zapytal
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-04-05 o 13:14 |
|
|
|
#4957 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I wyczyścił Ci potem brat ten plecak czy nie? Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4958 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dlatego właśnie od paru lat się nie spowiadam, bo ani kłamać nie chcę ani z seksu nie zrezygnuję a jeśli dana religia czegoś zabrania to człowiek, który ją wyznaje, musi się do tego stosować, tak to każdy by sobie wybierał "nie można jeść mięsa w wielki piątek (poprawcie mnie, jeśli już można, ale to pierwszy przykład który mi przyszedł do głowy ale będę jadł, bo dla mnie nie robię nic złego". Okej, nie robisz nic złego, ale popełniasz grzech według Kościoła
|
|
#4959 | |
|
Wtajemniczenie
|
hellou panny
włąśnie zjadłam obiad... ale się najadłam, aż się ruszać nie mogę dlatego zaraz uciekam na spacerek ![]() oj tam trochę... 40 km no, ale tak się ciągnął jakimś ledwo trzymającym się drogi autem koleś że nie miałam cierpliwości za nim jechać to teraz mam.. ![]() Cytat:
a dzisiaj znowu na 18.30 jadę do szkoły negocjować miłej niedzieli kociaki
|
|
#4960 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja raz sie wyspowiadalam z tego ze wspolzyje i nie dostalam rozgrzeszenia. Ale ze akurat byl chrzest to poszlam do innego kosciola i tam mnie z tego wyspowiadali. Ale ja za kazdym razem przeciez nie bede latac do innego kosciola po rozgrzeszenie. I jakim prawem ksiadz moze nas oceniać może mi ktos to powiedzieć?? Ale niech Wam bedzie moja wina....
16.11.2007 Poznaliśmy się ![]() 25.12.2008 Zaręczyliśmy się ![]() 04.09.2010 Powiedzieliśmy"Tak" przed Bogiem ![]() Edytowane przez jozia Czas edycji: 2009-04-05 o 13:43 |
|
|
|
|
#4961 |
|
Zakorzenienie
|
prawem Kosciola
![]() ja tam spowiedzi nie uznaje, uwazam, ze jest zbedna, ze bog i tak wie jak, kiedy, ile i gdzie nagrzeszylam, wiec sie w ogole nie spowiadam... a ty w takim razie po co sie spowiadasz (i w dodatku ciagniesz za soba TZa ) jesli sama uwazasz, ze ksiadz nie ma prawa oceniac... ?
|
|
|
|
#4962 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4963 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki widzę że bardzo kontrowersyjny temat tutaj poruszacie
![]() ja tam się z tego wszystkiego spowiadam bo bym potem miała potworne wyrzuty sumienia i by mnie wszystko gryzło... wczoraj było tak ładnie u mnie a dzisiaj jest raczej zimno.. |
|
|
|
#4964 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#4965 |
|
Wtajemniczenie
|
a tak ogólnie to myślicie że będzie dzisiaj nowa część ??
a i zapomniałam sie pochwalić że byłam dzisiaj na zakupach i kupiłam sobie takie sportowe butki w CCC
|
|
|
|
#4966 |
|
Zakorzenienie
|
no moj TZ nadal tworzy... zostal mu ostatni rozdzial i cos mu motywacja wyparowala
![]() a ja nadal nie zrobilam NIC pozytecznego... a zbiera sie zbiera... i potem bedzie pieknie, goraco, a ja bede siedziec w domu i nadrabiac... ehhh zawsze tak jest jak terminy jakos specjalnie nie gonia...ja jakos malo zdzieram butki sportowe, wiec sluza mi latami adidasy Adidasa mialam jakos od 6 klasy podstawowki... zdarly sie dopero po w-fie na I roku studiow ![]() teraz mam Etniesy i tez wyglada na to, ze dluuugo mi posluza, bo nic sie im nie dzieje. a sportowe sandaly ktore mama mi kupila jakos w pierwszych latach gimnazjum mam nadal... troche juz rzepy slabiej trzymaja ale sa super ![]() gorzej sie u mnie maja buty na obcasie, ale to juz inna historia ![]() tak zdzieram fleki jak malo kto
|
|
|
|
#4967 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja uwielbiam butki sportowe mam ich co prawda mało i w tym jedne różowe Nike ale uwielbiam w nich chodzić
|
|
#4968 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no ja też muszę sobie kupic takie sportowe sandałki, żeby były wygodne, bo tyle biegam do tej szkoły . co do butow na obcasie to też starsznie fleczki zdzieram bo ja tak jakby na pietach chodzę i chyba sobie zrobię metalowe fleczki chodziaż będą stukać ![]() ja też nic pozytecznego nie zrobiłam, ale nbiedługo zcznę sie uczyć na jutrzejsze kolo, muszę zrobić 2 raporty to może jutro no i mam prezentację za 2 tygodnie to tez bym musiała się z koleżankami wziąść bo w święta na pewno nie usiądziemy a potem to będzie na styk
|
|
|
|
|
#4969 |
|
Zadomowienie
|
Myślałam pół dnia co chciałam Wam napisac i już wiem
Samciu wklej fotki z waszej wycieczki z TŻ ![]() |
|
|
|
#4970 |
|
Wtajemniczenie
|
ja sobie te butki kupiłam tak na szybcika dzisiaj i jak znajdę jakieś Nike lub Adidasa które mi swię spodobają to sobie odłoże i kupie
bo jeszcze nigdy nie miałam jakichś oryginalnych bo zawsze szkoda mi było kasy
|
|
|
|
#4971 |
|
Zakorzenienie
|
jestem w szoku myslałam ze jak wroce po 2 dniach nieobecnosci to tu nowa czesc bedzie a tu co
![]() wczoraj bylismy na ostatnim spotkaniu kursu miały byc wydawane zaswiadczenia a okazało sie ze ksiadz doliczył sobie jeszcze jedno spotkanie i po zaswiadczenia mamy przyjsc po swietach dobrze ze juz nie wszyscy razem to szybko pojdzie, ale pieknie na dworze w samochodzie myslałam ze sie ugotuje |
|
|
|
#4972 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest to jakas oszczednosc (calkiem spora - jak sie kupuje buty raz na 9-10 lat tak jak w moim przypadku )i znow... wszyscy na spacerkach, rowerkach, grzeja tylki w sloncu i sa w szoku, ze inni nie siedzieli w domu i nie klepali w klawiature |
|
|
|
|
#4974 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo wróci kolejna teraz pewnie Tancerka i dozna następna szoku, że jak to nowej części jeszcze nie ma i się dziewczyna jeszcze nie będzie mogła pozbierać po tym fajnie, że już macie po naukach praktycznie, my dopiero gdzieś w październiku pójdziemy
|
|
#4975 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4976 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a jaki mamy w ogóle ten nowy tytuł?? moze po prostu PM`10 też się będzie wyróżniał bo wiadomo, że musi
* ... bo w marzenia trzeba wierzyć ... Edytowane przez lusmarija Czas edycji: 2009-04-05 o 15:17 |
|
|
|
|
#4977 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wlasciwie to ja juz nie wiem czy byl jakis jeden ustalony, a niebawem ktos to bedzie musial rozstrzygnac zakladajac nowy watek. |
|
|
|
|
#4979 |
|
Zadomowienie
|
ja takie nie markowe noszę około 4-5 lat to i tak oszczędzam
już tak mam ,że mało buty psuję ![]() ja już po obiadku-najadłam się i chyba się położę bo coś głowa mnie boli ![]() a właśnie kobietki wiecie może co to może być albo z jakiej przyczyny- mam takie coś,że nawet jak się najem to czuję takie jakby zasysanie w żołądku,nie wiem jak to określić dokładnie ale pomimo tego,że jadłam czuję jakby była głodna i taki chłód dziwny w żołądku...z czego to może być ? |
|
|
|
#4980 |
|
Zakorzenienie
|
Skoro Wam takś pieszno do nowej części odliczajmy od np 20 do 1 .. kazda liczba w osobnym poście
![]() Ja dzisiejszy dzień mogęzaliczyć do tych spadkowych.. w sensie .. formy psychofizycznej ![]() Uwaga 20.... Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-04-05 o 15:25 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:32.

ten asfalt jest straszny... jak mi wychodzi ze musze tamtedy wracac to do plecaka pakuje sportowe sandaly, bo isc tamtedy w trekkingach to horror, nawet w dol... 
Tylko w sumie na jeden dzień samo MOrskie Oko rowerem to za krótka wycieczka by była, a tak to problem z głowy skoro nie można rowerem.
Nie mam butów trekkingowych, bo się aż tak nigdzie nie zapuszczam wysoko. A może wypadałoby zacząć

Ja się patrzę a on faktycznie z boku...bleeee...myślałam, że go poćwiartuję
Tak się bawi AGH