![]() |
#841 |
BAN stały
|
Dot.: Gadulcowe opisy :)
bini6
'Płaczę do pustych ścian, co za wstyd...' 'Czuje, ze wokół mnie nie kocha nikt. Czuję, że zawsze już będzie tak..' 'Tylko pstryk i już nie ma mnie Czasem tylko tego chcę' Świat ma tylko czert strony, a w tym świecie nie ma mnie... Życie to jedno wielkie bagno, a każdy przebłysk świadomości jest katorgą. [wizaż] nie wiem czy pomogłam.... |
![]() ![]() |
![]() |
#842 |
Raczkowanie
|
A coś o tym, że lubię z nim rozmawiać, że dla mnie też nie jet obojętny, że sprawia że się uśmiecham i jestem szczęśliwa.
Ale nie takie wprost, coś tajemniczego, dającego do myślenia, coś podobnego do : Kiedy z serca płyną słowa... ;* szczęście wchłaniam z powietrzem! ![]() wieczory bezkarne i czekoladowe ![]() kieszenie pełne uśmiechów. Szczęście na co dzień przenika przez głowę, życie mi płynie przy Tobie cytrynowe. podejrzanie wesoła. podejrzanie szczęśliwa. szczęściem zapachniało ![]() 'Uśmiech się, to jest dobra czas. Zły duch mieszka tak daleko stąd. Miej chęć na miłosne gry. Słońce jest zawsze tam gdzie pada deszcz. Więc nie bój się deszczu bo ja jestem deszczem, co pada na Twoje włosy i na Twoje ręce" Małe szczęścia i ich smak. przestrzeń pełna zachwytu. Prooooooszę Was bardzooooo ![]()
#843 |
Marudziara
|
Podbijam
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Czyli takie że on nie jest mi obojetny ![]()
#844 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#845 |
BAN stały
|
Miło że pomogłam
![]() jagoodka i mandragona no i miód, majonez i masło orzechowe z szynką Skoro i tak skończe w piekle, to moge po drodze zaszalec w końcu szczęście zapukało do mych drzwi... ciągle z głową w chmurach, co za bzdura! ![]() miłosno mi, gdy mandolina brzmi, zagraj mi znów nuty bez słów... Gdzieś w każdym z nas Jest dziecka ślad Małe szczęścia I ich smak. Ale ja mam w sobie mordercę, Wojownika, chcę zjeść Twoje serce. Bo ja chciałabym żyć w mieście miłości mój narkotyku, mój tlenie. potrzebuję Ciebie jesteś moją inspiracją. Jestem bliżej nieba, w którym kiedykolwiek byłam. może coś akurat się spodoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#846 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziękuje ![]() coś jeszcze? ![]()
![]() |
#847 |
Zakorzenienie
|
Heej
![]() trochę przystopowałam z odpowiadaniem na prośby ale 'ucze sie' do matury i w ogóle taka zabiegana jestem. Postaram się jak najszybciej komuś pomóc ![]() jest chlopak, jest świetnie słodko i w ogóle. On lubi mnie a ja lubię jego xD wszystko składa się do bycia razem, ale.... są momenty kiedy tak strasznie mnie wkurza że najchętniej to bym zerwała znajomosc. I prosze o opisy takie o tym że bardzo go lubie ale mnie denerwuje. Jeżeli coś macie to bardzo proszę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#848 |
Przyczajenie
|
Hhmm . taka prośbe . ;]
tak więc czy macie jakieś opisy o życiu ? coś w stylu - żyCie to sen szaleńca lub coś takiego ?;d nie musibyć koniecznie o miłości;] z góryy dziekuje ;*** no i b. prOszę. |
![]() ![]() |
![]() |
#849 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a jakieś podpisy pod zdjęcia? samemu i z przyjaciółmi?
Braki mi weny ostatnio. ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
#850 |
BAN stały
|
A macie cos w stylu:
...Że to w głowie się nie mieści Jak prześlicznie jesz naleśnik... ?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#851 |
Konto usunięte
|
jakieś wulgarne proszę .
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#852 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Na prawdę nikt nic nie ma? ![]() Proszę Was, to wazne ![]()
![]() |
#853 |
Zadomowienie
|
a jakieś szczęśliwe miłosne opisy
![]() coś w stylu : Ty i ja na zawsze ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#854 |
Raczkowanie
|
Dawno mnie tu nie było... ale cóż tak to jest jak się ma do zrobieni a5 tysięcy rzeczy na minutę... Proszę Was moje drogie o opisy o tym, że się zakochałam... że to nie tak miało być... Miałam się już nigdy nie zakochać... znaczy się nie zakochać w ten sposób... Rozmawiałam z Nim parę razy i nie mogę teraz przestać o tym myśleć... to jest jakies chore juz... Co lepsza nie czuję żadnej chemii, żadnych motylków i tych innych głupotek... Proszę...
|
![]() ![]() |
![]() |
#855 |
Przyczajenie
|
hejka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#856 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak jesteś sama, to jesteś sama, a jak tylko zjawi się w Twoim życiu jeden mężczyzna, to natychmiast pojawia się następny... a wszystko dlatego, że oczy Ci się błyszczą bardziej niż wtedy kiedy byłaś sama. to ? ![]()
![]() |
#857 | |
Zadomowienie
|
Takie dwa mi się przypomniały ![]() Cytat:
![]() ![]() 2. Więc spleć palce z moimi palcami i zaprowadź tam gdzie nikt inny <3 ; ** 3. Na zawsze on, jedyny jeden ;* 4. Niech to trwa, nigdy się nie kończy, Nawet śmierć nas nie rozłączy ! ![]() 5. Jestem jak nitro, Ty to gliceryna ![]() 6. Czy te oczy mogą kłamać? Jej oczy nie kłamią, Zabiłaby za mnie, zamordowałbym za nią. 7. Na zawsze razem, czas dla nas nie tyka, Powłoka ozonowa? trudno, niech znika. ![]() 8. Przecież chcesz Zawsze być ze mną i wiesz że Też tego chcę : * 9. 'Marzę , by zastygnąć w twoich ramionach już na wieki i by przy tobie zamknąć swe powieki .' <3 ;* 1o. Chcę dzielić z tobą wszystkie moje sny... Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni <3 11.PS. nadajesz sens memu życiu! ;* 12. To właśnie jest wielkie szczęście i nie pytam kto ma lepiej, chyba nikt. Nie trzeba mi wiecej nieba, to co ważne obok siebie, blisko mam ;* 13. Będę Twoja, tylko Twoja juz na zawsze ;-* 14. Bez ciebie umieram, powietrza mi brak ;* Przez 2 lata sobie takie opisy ustawiałam i to `do końca życia` się skończyło ;| dlatego nie lubię takich opisów.. No,ale spróbowałam ![]() ![]() ![]() Coś pozytywnego ? Nie o miłościi tylkoo ![]()
To moje terytorium pod jego ubraniem. ♥ Paulina jestem ! ![]() ![]() Edytowane przez Paajkaa Czas edycji: 2009-03-30 o 18:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#858 |
Przyczajenie
|
jagoodka92 tak to
![]()
![]() |
#859 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny. Jestem nową osobą na tym forum. Ja niestety nie potrafie tworzyć tak jak Wy tak wspaniałych opisów, aby komus pomóc w potrzebie
![]() ![]() Proszę tylko o opisy które macie gdzieś w zanadrzu. Moga być wylgarne. Pomożecie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#860 | |
BAN stały
|
Cytat:
Hm nie wiem czy zdołam cos natworzyc, ale postaram sie ![]() Bo ja umiem radzic sobie sama ! Jestem duzą dziewczynka i nie potrzebuje niczyjej pomocy! Jestem w pełni sprawna sama umiem podejmowac decyzje ! Wiesz co to znaczy "prywatne sprawy"?! Mam wrazenie ze chyba nie ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#862 |
Zadomowienie
|
"Dont let your muscles cover your soul".
|
![]() ![]() |
![]() |
#863 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#864 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#865 |
Wtajemniczenie
|
A macie moze opisy w stylu że wreszcie mamy wiosnę i sloneczko tak ladnie swieci
![]()
#866 |
Raczkowanie
|
coś że mi straszne smutno? że nie mam humoru bez jakiegos szczególnego powodu? prosze.
![]() |
#867 | |
Marudziara
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#868 |
Raczkowanie
|
![]() A ja bym prosiła o coś związanego z wiosną... może coś ze miłość zawitała w moim serduszku tak przy okazji. Tylko tak subtelnie żeby on się przedwcześnie o tym nie domyślił
![]() ![]()
#869 | |
Marudziara
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#870 | |
BAN stały
|
Cytat:
``Nagle przestał płynąć czas ![]() ``W głowie blask wiruje, świat unosi Cię ``Sucho w ustach, ciało drży. ``Co to w ogóle jest? ;d ``Już wiem, że od dziś.. ``z uśmiechem budzę się.. ``życie chwile trwa, więc kochaj całym sercem.. ;p `` kolorowe sny.. `` słoneczko nam to namalowało... `` wiosna prezent sprawiła `` Wszystko kwitnie w koło, i ja, i Ty. `` zieloną wiosnę w głowie mam! ``Nawet w bramie pan Walenty stróż.. `` na klatce piersiowej po lewej stronie również zawitała wiosna. `` Dla niej wszystkie dni były jednakowe... już nie są.! `` piękniejszy świat wokół mnie! `` Nikt nigdy nie zgłębił zamysłów wiosny. ![]() `` z wiatrem będzie mu posyłać pocałunki |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.