|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
Ależ sper focie, Zuzia!
![]() Ali - pęcherzyk będzie git i zobaczysz, jeszcze będą z niego ludzie - no, bo chyba więcej niż 1 ludź, nie? Domi - no właśnie: napiszmy to ładnie i miejmy temat z główy, nie? Oby nam fajnie i szybko poszło! ) A Ty tu na włoski nie narzekaj, bo masz je supcio! Żadnych tu głupotek nie opowiadaj, Ty - Dźomi Agentko! Laski tu same i jeszcze wybrzydzają - oj Wy, nieładnie ![]() Babeczkom po prostu zawsze jak coś się już odkłada to w biodrach i brzuszku, no taka już nasza dola i uroda Ale też słyszałam, że ponoć gdy się o fasolkę ludzie starają to wcale nie zalecane jest chudnięcie (no chyba, że ktoś miał jakąś nadwagę, to w parze (słyszałayście też o tym?), więc Ali wiesz - spacerki z pieskiem Ci już pewnie w zupełności wystarczą A tak fajnie na polku faktycznie -i w kościółkuspoko), bo jakoś tam z gospodarką hormonalną tłuszczyk chodzi byłam i mniej mnie to połamanie boli, bo dziś już troszkę chodzę, że normalnie super! No tak tak - ja myślę, że Piwusia nauczycielkę miała podobną do mnie z wyglądu no, a nic więcej Ciekawe czy choć fajną jakąś czy jędzę? - o ludzie! ![]() Blondi - no to zajadaj te kiełbaski, bo już niedługo )A znów z resztą Lejdisek się mijam? Wszystkie pewnie witają wiosnę w terenie Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-04-05 o 18:09 |
|
|
|
#1922 |
|
Zakorzenienie
|
Jane raczej nie wolno chyba ze malutko i nie spieczone a ja uwielbiam spalone
powinno sie jesc karmiac raczej gotowane miesko |
|
|
|
#1923 |
|
Zakorzenienie
|
Jane, nie miałabym nic przeciwko bliźniakom, ale jeden "ludź" też jak najbardziej mnie uszczęśliwi
na pewno podeślę fotki swojego mieszkania, jak już się tam wprowadzimy urządzać Wasze gniazdkoJane, ja się nie "pleneruję ", siedzę w domu i uczę się hiszpańskiego![]() wczoraj rozmawiałam z bratem i widziałam mojego bratanka
|
#1924 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ma oko dziewczyna bo "lwie zdjęcie" jest zarąbiste... jak je zobaczyłam to wpadłam w dziki śmiech |
|||
|
|
|
#1925 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja juz pisze do Was którys raz posta i mi kasuje
w skrócie napisze jeszcze raz ggrrr :Jane praca u nas ma zawierac sie w granicach 80-100 stron. Wydaje mi sie ze takie obszerne prace sa na studiach humanistycznych Ali hiszpanski chyba nie trudny, prawda?Bo moim marzeniem od zawsze było nauczyc sie tego języka Zuzia tak ma byc masz tryskac humorem, a nie przejmowac sie burakami ![]() Blondi ja uwielbim grillowane miesko, bardziej wole tłuste rzeczy niz np, słodkie, odmieniec jakis jestem
|
|
|
|
#1926 |
|
Zakorzenienie
|
nie jest hiszpański trudny. jak już się powkuwa odmiany czasowników przez osoby (mają tak jak w polski, odmieniają czasowniki przez osoby), to nauka jakoś pójdzie. Trudność sprawia tez szybkość, z jaką mówią po hiszpańsku, jak katarynka, no i co region lub kraj, to różnice w hiszpańskim są, choćby w wymowie. Ale język bardzo mi się podoba i polecam
|
#1927 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1928 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() edit: juz mamy sałatke grecką ![]() Takich rzeczy nie powinno sie brac bez pytania, bez jaj!!!podejrzewam ze to Tz brat alboo siostra, jak nas nie było ![]()
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-04-05 o 19:18 |
||
|
|
|
#1929 |
|
Zadomowienie
|
Ojej, Domi
|
|
|
|
#1930 |
|
Zakorzenienie
|
no kurcze wkurzyłam sie i to bardzo zawsze my sobie te salatke robilismy, a wczoraj zrobilismy duzo na dzis i w misce było tego jeszcez na jakies 3 wielkie porcje) a została resztka wogóle sama sałata pekinsa i to tak torszke. Wczoraj wkroilismy całe ser feta a jego jest dużo wiem, ze sie nei powinno żałowąc jedzenia, ale to BYŁO nasze i nikt bez pytania nie powinien wpiepszać![]() dodam, że zawsze czestujemy jak robimy rodziców Tz. Oni sami by nie wzieli, to napewno siostrunia ( ona nie ma kultruy i nie raz mi cos zabrała) albo tz brat ;/ Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-04-05 o 19:36 |
|
|
|
#1931 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
jak prosiaki w chlewie..no jak tak można... wrrr.... Domi jak robisz tą sałatkę i jak sos do niej dodajesz?? To kupie sobie jutro produkty. |
|
|
|
|
#1932 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak prosiaki...ja bym sie wstydziła tak zrobic, nigdy nie ruszam czyjejs rzeczy ![]() Tz brat raz zrobił awanture o koleta, wiec wypada zeby Tz teraz podobnie sie zachował ![]() ale nie bedziemy sie awanturowac...wyprowadzim y sie za jakis czas i bede co niektórych miaała tu ![]() Cytat:
A składnki to: oliwki czarne papryka ogórek (ale nie korniszon )kukurydza w puszce ser feta pomiodor (ale neikoniecznie) kapusta pekińska To jest mój przepis, troszke zmieniony, wg mnie na lepszy
|
||
|
|
|
#1933 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
a sałatką wyjedzoną już się nie przejmuj ale mnie też wpienia jak ktoś mi moje rzeczy rusza!!! |
|
|
|
|
#1934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jeszcze dodam, że siostra tz z nami cały czas trzymała, bo wiadomo jaki Tz brat jest. Pisałam o nim nie raz a w ostatnich dniach z nim nagle zaczela gadac, a do mnie ani BE ani me, dosłaownie łep odwaraca jak ide, jakbnym jej coś zrobiła a ja miałam w zeszłym tygodniu jej dać moje rurki białe, to bym żałowała zaczeła sie czepiac Tz nagle o cos tam, Tz ja opiepszył, a ta teraz sie do nas nie odzywa i do mnie nie, a ja nawet nie miałam z tym nic wspólnego...Powiedzcie czemu ludzie sa tacy wredni i czemu tak sie zmieniaja z dnia na dzien???
|
|
|
|
|
#1935 |
|
Zadomowienie
|
Domi -
To tak zawsze Twój narzeczony miał? Hm, w tym wieku to chyba dzikie na rodzeństwo - bo wiesz, z czasem gdy każdy ma swoją rodzinę, w grę wchodzi kasa, to wtedy faktycznie róznie się słyszy, no ale teraz, mieszkając pod 1 dachem??? I rodzice Jego to widzą i co na to? Nic? No dzikie to wszystko, fakt - niefajnie No to i my kiedys musimy zrobić tę sałatkę słynną już - tylko sera feta never nie jadłam, a chyba coś mi doszło do uszu, że z fasolką się go nie powinno? No, a można byłoby inny ser użyć??? I loiwek ja nie lubię |
|
|
|
#1936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jane masz priva nie bede juz sie wgłebiała w ten temat, bo jeszcze ktos przeczyta, ale SZOK, nie?Jane nie musisz dawac oliwek, jesli nie chcesz- o juz zmodyfikowałam przepis ![]() edit: Jane ser feta dodaje smaku i to bardzo, ale w ciąży to faktycznie lepiej go nie jedz, bo przeglądnełam troche net i tam jekies "ale"maja do niego ;/ https://mamotoja.pl/ciaza_i_porod_od...ykul,5418.html -artykuł zakazanych produktów. Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-04-05 o 22:04 |
|
|
|
|
#1937 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() o a 26.04 to moj tatus ma urodzinki Cytat:
![]() ja jutro wkleje bo dzis bylam an spacerku 3h z przyjaciolka i mam pre fotek swiezych....![]() WItajcie wieczorowa pora ![]() U mnie super niedziela spacerek dlugi...a pozniej obiadek i kosciol.... No niestety sa tez zle strony dzisiejszego dnia.. a to to ze z moim dziadkiem nie jest za dobrze...z jego zdrowiem jest jakis slaby ![]() a co najgorsze ze on mieszka do weilu lat w USA i bedzie musal chyab tu wrocic do nas...bo tam niecche isc do lekarza...NO i sie martwie o niego....![]() ![]() ehh...Dobra wygadlam sie. wiec moge isc lulu do jutra...Ma na 9:00 do dziecka Piotrusia..jzu za nim tesknie cale 7 dni sie nie widzielsmy.... |
||
|
|
|
#1938 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
a co do dziadka to mam nadzieje ze bedzie dobrze, moze to lepiej ze wróci tu do Polski |
|
|
|
|
#1939 |
|
BAN stały
|
halooooo gdzie jesteście?
|
|
|
|
#1940 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
Ja musze skonczyc to prace, bo chce jeszzce dzis wydrukowac. A nie mam w domu drukarki, wiec chodze w takie jedno miejsce, gdzie place 15 groszy za strone, albo 10 groszy. Koleś liczy raz tak raz, a czemu to nie wiem ![]() Jakiegos doła mam takiego i smutna jestem
|
|
|
|
#1941 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Boze ja musze zaczac pisac prace ![]() poprztykałam sie z mamą...wkurza mnie! wiec i ja juz bez humoru |
|
|
|
|
#1942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Tz siostra ma do mnie problem...nic jej nie zorbiłam. Ale Tz przyszedł do mnie i powiedział, że sie go czepiala i wygadał sie, ze mnie też (chyba głownie mnie), ale nie powiedział do kladnie. Ale załoze sie, że pojechala po mnie tylko nie chcial mi tego powtorzyc;/ |
|
|
|
|
#1943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja z siora Tż dobrze zyje ale tesciowa mnie wkurza przy mnie milutka dupe lize spec przed Tż a ja wiem jaka ona jest rok z nia pracowalam.A pozniej moj Tż mysli ze ja wymysla bo mamusia dobrze grajestem na nia ost nagrzana tylko czekam az sie z nia spotkam i zacznie jakies glupoty gadac |
|
|
|
|
#1944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie wiem ska sie biora tacy fałszywi ludzie i co my im robimy
|
|
|
|
|
#1945 |
|
BAN stały
|
Domi
ale mi sie loda chce z owocami i bitą śmietaną...jutro jadę na miasto to wdepnę gdzieś i pyszny deserek zjem a i wypad na solarke zrobię wreszcie o ile @ nie dostanę, bo cos mnie brzuch pobolewa. |
|
|
|
#1946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też na dniach czekam na @
|
|
|
|
|
#1947 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1948 |
|
Zakorzenienie
|
Blondi, pracowałaś z teściową?
nie zazdroszczęDomi, kurcze, muszę kiedyś Twój przepis na sałatkę wypróbować a lody to wiadomo, głodnemu chleb na myśliByłam dziś u gin, niestety jednak nie będą z bąbla ludzie ![]() są nikłe szansę, więc gin odradziła w tym cyklu inseminacje, choć jakbyśmy chcieli, to by ją przeprowadziła. Ale stwierdziła, że lepiej zaczekać do następnego cyklu, bo wtedy dostanę większą dawkę leku, więcej bąbli powstanie, będą rosły lepiej itp trochę się podłamałam, tym bardziej, że endo znowu małe no ale trudno się mówi, popiję sobie czerwonego wina, może endo mi urośniegeneralnie trochę podłamana jestem, no ale trudno się mówi. A dziś w pracy zamiast liczyć płace to sobie wykładzine kładłyśmy i dałyśmy rade z dziewczynami (fachowcy mieli przyjść, ale dali plame, nie pojawili się, wiadomo, faceci
|
#1949 |
|
BAN stały
|
wysmarowałam nogi i lokcie olejkiem kokosowym..ale mi bosko pachnie
![]() idę pic browarka
|
|
|
|
#1950 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wolno Ci sie poddawac ![]() Cytat:
jestes teraz smakowita |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.

- no, bo chyba więcej niż 1 ludź, nie?
) 
Ciekawe czy choć fajną jakąś czy jędzę? - o ludzie! ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

i musze powiedziec tak: nie masz szerokch bioder, masz w sam raz, fajnie jestes ubrana- tak luźno i kolor włosów świetny i bardzo geste masz, nie to co ja, takie strąki 
tak tak tak 

a ja miałam w zeszłym tygodniu jej dać moje rurki białe, to bym żałowała
zaczeła sie czepiac Tz nagle o cos tam, Tz ja opiepszył, a ta teraz sie do nas nie odzywa i do mnie nie, a ja nawet nie miałam z tym nic wspólnego...