|
|
#1231 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar VIII
Ja uciekam do wyrka,bo mam 38 stopni i trzęsie mną jak pijakiem na odwyku
łyknę polopirynkę i może rano obudzę się w lepszej formie ![]() Może na lansie mnie przewiało ![]() Pa pa kochani
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1232 |
|
Zakorzenienie
|
masakrycznie się zastałam przez zimę
Porozciągałam się dziś trochę i odkryłam,że niestety szpagat to chyba już przeszłość
|
#1233 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trza się było samemu nie lansować
|
||
|
|
|
#1234 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
O tak rozpiera mnie ostatnio...słońce tak a mnie działa po tej długiej zimie.. |
|
|
|
|
#1235 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1236 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jakiś czas temu wróciłam do callaneticsu, żeby trochę się ujędrnić i rozciągnąć, po pierwszym razie załamałam się totalnie, bo beznadziejnie było, za drugim i trzecim razem zrobiło się lepiej. Zastrzegam, że nigdy nie byłam i nie jestem specjalnie rozciągnięta Ćwiczę, żeby lepiej się czuć i lepiej wyglądać.Poszłam jednak po to piwo. Na razie siedzi w zamrażalniku, bo było ohydnie ciepłe. |
|
|
|
|
#1237 |
|
BAN stały
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myśmy jeszcze razem nie imprezowały, prawda? Wypadałoby wypić sobie niedlugo razem piwo. Klaudiusza przyniosłabym
|
|
#1239 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A wina (sztuk dwie, białe i czerwone, obaw wytrawne) miałam, ale mój organizm domagał się piwa ![]() W ramach ciekawostki - na dniach wyjdzie na DVD inny serial z Derekiem Jacobim, odtwórcą roli Klaudiusza - Kroniki braciszka Cadfaela |
|
|
|
|
#1240 |
|
Zakorzenienie
|
Sabbath - naprawdę współczuję sytuacji
Przyznam, że mnie odrazu przyszło na myśl to, że ta wizyta w jakiś sposób nie jest bezinteresowna - czyli to, o czym napisałaś w "Czym dziś pachniesz...".Narobiłyście mi smaka, serialem "Ja, Klaudiusz". Książkę pochłonęłam w dwa dni
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A braciszka Cadfaela też pewnie dorwę
|
|
#1242 |
|
Wtajemniczenie
|
Uuu, w niedzielę po świętach idę na spektakl Carmina Burana
![]() Może na razie umówimy się na jakieś piwo na tygodniu, po pracy? |
|
|
|
#1243 |
|
Zakorzenienie
|
To może w sobotę po świętach? Przyjde sobie na rano do roboty i wyjdę wcześniej, koło 3-ciej, 4-tej?
|
#1244 |
|
Zakorzenienie
|
Winter, zdrowia życzę. Wyśpij się porządnie, jak mawiała moja babcia - sen jest najlepszym lekarstwem (na wszystko
)Dziś także winko, ale bardzo oszczędnie ![]() A poza tym radość mnie roznosi - bo już za 3 dni do Polski!!! |
|
|
|
#1245 | ||||||||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Zazdroszczę twoim dzieciom mamy. Cytat:
Ale tu też zostawię: dziękuję i zdrowia zyczę. Śpij dobrze. ![]() Cytat:
Pisałam już w "czym dziś pachniesz...", że piłyśmy "na pohybel sk...synom" i "za zdrowie Aragonte" naprzemiennie. Ależ będziesz zdrowa! ![]() Cytat:
Sama sobie zazdroszczę! Cytat:
A wyłączność.... Nie byłaby zła. Podlewałabym. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A "Ja Klaudiusz" za pierwszym czytaniem połknęłam ciurkiem. Do szkoły nie poszłam. ![]() A Cadfaela czytam dopiero od momentu, kiedy tlumaczyć zaczął Marek Michowski. Dostaję w przyjacielskim darze, jak wszystko, co tłumaczy. Muszę nadrobić początek cyklu.
|
|
#1246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobranoc wszystkim
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#1247 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To wstępnie jesteśmy umówione ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ależ mi się miło zrobiło Daję znać z opóźnieniem, bo oglądam jeden z zaległych odcinków Supernatural - coś mi pisanie nie szło w ten weekend, więc włączyłam na poprawę humoru. Cytat:
Niezmiennie polecam Ci jeszcze Stevena Saylora i jego cykl powieści o rzymskim detektywie Gordianusie ![]() A "Klaudiusza" muszę zanabyć wreszcie, bo czytałam daaawno temu. |
|||
|
|
|
#1248 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1249 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam, bo nie znoszę wina, fee
|
|
|
#1250 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1251 | ||
|
Wiedźma
|
Bardzo rozsądnie.
Nam byłoby milej, gdybyś przyjechała do Katowic. ![]() Cytat:
Ja mam z sześć seriali do obejrzenia. Kumple dbają o moją edukację, przynoszą płyty, a ja je gubię... ![]() Cytat:
To znaczy dopadł w sumie mój kumpel, ale ponoć na widok jego łupu zakwiliłam tak żałośnie i rozdzierająco , że nie miał sumienia nie oddać mi książki. Zwykle staram się nie wykorzystywać ludzi tak podle, ale... no cóż... każdego człowieka można sprowadzić z drogi cnoty, jesli tylko ma się odpowiednią przynętę.
|
|
#1252 |
|
grozi wypollizowaniem
|
witam i zegnam, niedawno wróciłam z załatwiania interesów z których jak sie okazało raczej g... będzie. kiedy Ci ludzie oprzytomnieją i bedą chceli innym płacic za pracę
ja caritas nie jestem, do interesu dokładać nie bede w dodatku straciłam cały dzien
|
|
#1253 |
|
BAN stały
|
ale cisza...
a tak poza tym to zła godzina mi się wyświetla na forum.. Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2009-04-06 o 12:41 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1254 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cisza była przymusowa,bo wizaż nie działał.
Mnie się spać chce
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1255 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1256 |
|
Zakorzenienie
|
Jesteśmy, jestesmy.
Chcesz Klaudiusza w wersji książkowej? Plus "Klaudiusza i Messalinę", bo też mam? Sabbath, nie wybierasz się do Wawy w sobote tydzień po świętach?
|
#1257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do twojej teori , to pewnie masz racje ja od trzech dni jem tylko pomidorówkę , pomarańcze i biały ser - nic innego mój organizm nie chce.Likopen, białko , witamina C ![]() Wiosna mi chyba uderzyła do głowy i nabyłam sama nie wiedziec czemu ...Diorissimo. Przeciez to nie mój zapach
|
|
#1258 |
|
Zakorzenienie
|
Ale miałam dziś intensywny dzień, niedawno weszłam do domu, a na nogach jestem od 4.30
A od jutra już regularnie do pracy.Poza tym czekam sobie już nasty dzień na kartę z mBanku - mieli przysłać do 10-ciu Jutro muszę do nich zadzwonić.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-04-06 o 18:04 |
|
|
|
#1259 |
|
BAN stały
|
Madzik a co tak załatwiałaś?
Ja właśnie wstałam.... jak poszłam poleżeć tak zasnęłam....snił mi się wish cała 5otkę trzymałam w łapkach... aż normalnie idę próbkę wygrzebać ![]() ja chcę loda!!!!!! waniliowego....z owocami i bitą śmietaną!!!!! mam straszny apetyt na słodkie STRASZNY!!!!!
Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2009-04-06 o 18:40 |
|
|
|
#1260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam w lodówce wszystko czego potrzebujesz ![]() Poza Wish
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:44.

Porozciągałam się dziś trochę i odkryłam,że niestety szpagat to chyba już przeszłość 

Też tak chcę!