|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
Pokaż wyniki sondy: W którym mieście chcesz/możesz spotkać się z pachnącymi Wymiatacz(k)ami: | |||
Gdańsk |
![]() ![]() ![]() ![]() |
19 | 46,34% |
Kraków |
19 | 46,34% |
Warszawa |
16 | 39,02% |
Wrocław |
5 | 12,20% |
dojadę gdziekolwiek odbędzie się spotkanie |
8 | 19,51% |
w żadnym z wymienionych |
4 | 9,76% |
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 41. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#301 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- czesc II
Witajcie, myślałam, że mi w robocie blokadę na wizaz założyli
![]() Anuschko, znam ten blog, dziewczyna też pisze do Akademii rzygaczy klik i udziela się na moim ulubionym wnętrzarskim forum, prezentuję tam swoje przecudne mieszkanie. Bardzo lubię jej zdjęcia ![]() Ewa, śliczne baletki ![]() Winterku, dużo zdrówka dla synka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#302 |
Zakorzenienie
|
Kijaneczko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu, podrzuć adres tego blogu ![]() a forum wnętrzarskie to gazetowe Wnętrzności, czy coś jeszcze innego ![]() Winter, dużo zdrówka dla syna ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#304 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() W imieniu Łukaszka dziękuję wszystkim za dobre słowa ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-04-06 o 12:16 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#305 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Blog jest tu klik |
|
![]() ![]() |
![]() |
#306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tu są Wnętrzności => http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=43139 i coś specjalnie dla Ciebie ![]() ![]() http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,7...2,0,2.html?v=2 Edytowane przez Contax Czas edycji: 2009-04-06 o 12:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#307 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
o nieba, reklamy w postach wróciły
![]() Zanabyłam następny staniczek - Barrrdzo czerwoną ![]() ![]()
#308 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#309 |
Wtajemniczenie
|
![]() Witajcie Wymiataczki i Wymiataczu! Ależ pędzicie... Może dzięki tym errorom będę miała mniej do nadrabiania ![]() Widzę, że Katt dzisiaj świętuje. Kattarino - życzę Ci samych słonecznych i radosnych dni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#310 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Ano, Winterku
![]() co roku na wiosnę zanabywam , a tu mi się jeszcze rozmiar zmienił, więc wyjścia ni ma ... Rio ona jest ... jeszcze musi dolecieć zielono-fioletowa Eleanorka i jeszcze muszę czarnę tango II zanabyć i będę obkupiona wakacyjnie ... Powiedz mi, co to jest owa słynna w pewnych kręgach "freyowa zmarcha", bo nijak dojść nie mogę ....
#311 |
Czekam na Ragnarok
|
A ja się jeszcze na zakupy bieliźniane nie wybrałam... Echh... Lenistwo. Zresztą chcę ostro schudnąć, więc nie wiem czy jest sens zakupu bielizny w chwili obecnej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#312 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Moja Eleanorka dzisiaj założona siedzi mi na biuście i podszeptuje,co by może inny kolor dokupić ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#313 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z tym ostrym chudnięciem to przemyśl, czy nie lepiej stopniowo, nieco wolniej ... ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Cytat:
![]() dzięki ![]()
![]() |
#314 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem pełna podziwu dla tej kobiety ![]() ![]() A to wszystko przez ten wizaz ![]() Dziewczyny stanikowe ![]() ![]() ![]() Edytowane przez tymena Czas edycji: 2009-04-06 o 13:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też ![]() ![]() a jak Twoja kuchnia, gotowa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#316 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Łaaaadne są ![]() Naprawiam starą marynarkę, moja ulubioną granatową z aksamitu, wymienię tylko podszewkę na zieloną. A robiac porządki u taty zauważyłam,ze ma w biblioteczce ksiązkę Kydryńskiego Życie wśród gwiazd, od razu sobie pomyślałam o Tobie Koto, wydaje mi się,ze nie tak dawno wylicytowałas na Allegro tę książke? Tez se poczytam, ciekawy jest rozdział o Marlenie. |
![]() ![]() |
![]() |
#317 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#318 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Także ograniczę jedzenie + nie jem po 18:00 + dojdzie rower i będzie git ![]() Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2009-04-06 o 13:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#319 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#320 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#321 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Przyszłam na chwilkę z życzeniami dla Kattariny. Kasiu,życzę Ci zdrowia i siły,miłości i prawdziwej bezinteresownej przyjaźni ![]() ![]() ![]() Tomku śliczna kurteczka ![]() A ja dzisiaj miałam termin egzaminu na prawo jazdy i nie poszłam ![]() Jak tu zdawać egzamin jedną renką,gdy się jest przyzwyczajonym do dwóch. Coś długo się palec goi ![]() Pozdrawiam Wszystkich Wymiataczy ![]()
#322 |
Zakorzenienie
|
Wątek przeglądnęłam tylko pobieżnie, wybaczcie. Zawsze mi głupio za tę pobieżność- bo wcale tego nie chcę, bo przychodzę tu z przyjemnością i ciekawi mnie to co u Was się dzieje, ale niestety, czas mam tylko wieczorem.
A postów przybywa szybko ![]() Reniu- kupiam Lucjana Kydryńskiego Znajomych z płyt. Rosemary Clooney, Edith Piaf, Ella Fitzgerald, Count Basie, Marlena Dietrich, Doris Day, Georges Brassens, Aznavour, Edith Piaf, Eartha Kitt, te sprawy ![]() Miło, że buty się podobają, kupiłam je w TYM sklepie (często tam kupuję). Figarro, zagojenia palca życzę. I Kattarinie ![]() Ściskam Cię Kattarino ( na żywca nie miałam odwagi ![]()
#323 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tymenko - czy mogłabyś mnie nakierować na zdjęcia tego mieszkanka? Po Twojej rekomendacji bardzo jestem ciekawa ![]() Figarro - dużo zdrówka życzę! I jeszcze mam kota dla Kasi-Katt. Z Jej ulubionej gdańskiej dzielnicy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#324 |
Zakorzenienie
|
![]() Kasiu, sto lat w zdrowiu i szczesciu ![]() Jestes wyjatkowa osoba i zebys zawsze taka wlasnie byla. (to pierwsze to tort ... fiolkowy ![]() Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2009-04-06 o 17:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#325 |
Czekam na Ragnarok
|
Kattarino - wszystkiego najlepszego !!!
Miałam umyć dziś okno, ale zmęczyłam się nicnierobieniem. |
![]() ![]() |
![]() |
#326 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To czytamy o tych samych gwiazdach ![]() nie wytrzymałam, poszłam do fryzjera, nawet on stwierdził,ze mizernie wyglądają, ale pocieszył,ze odrastają |
|
![]() ![]() |
![]() |
#327 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() klik1 klik2 klik3 Przyrządziłam na kolację warkocz szpinakowo-serowy z ciasta francuskiego z Lidla. Przednie to ciasto i tanie ![]() ![]() Teraz zmykam ale wrócę tu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#328 | |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór wszystkim
![]() Kattarino sto lat! sto lat! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez rawita Czas edycji: 2009-04-06 o 19:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#329 |
Zakorzenienie
|
Padam.
Wieczorem zlazilismy szybkim marszem ok.7 km trase, z kijami (nordic wolking) Najpierw piaszczysta plaza, potem lasem. Boli mnie pupa, ramiona, bark, podudzia i ucho (ucho chyba przewialo) Uciekam do wanny. Renata, jutro napisze Ci wiecej na temat tej wcierki wzmacniajacej wlosy z ekstraktow thantosowych. Mnie ona pomaga. Kattarino, stoo lat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#330 | ||
Zakorzenienie
|
Witajcie wieczorowo
![]() ![]() Cytat:
![]() Magnetico ![]() Cytat:
![]() ![]() Winter - zdrowia dla synka ![]() Nareszcie odrobiony, dziś tylko czyszczenie dwóch dywanów + lampę która miała pięć kloszy (obecnie ma 4,6 klosza) ![]() Pieśń na wieczór i kwiatek dla Katt, który zapomniałem wkleić w profilu ![]()
Clock Machine - Bije Dzwon HAPPYSAD - Długa droga w dół http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/274/ Edytowane przez tharoon Czas edycji: 2009-04-06 o 20:01 Powód: lit. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:31.