![]() |
#391 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
udało się ![]() miły weekend mieliście ![]() ![]() jak mój się wziął swego czasu za PIT-a to usiadłam obok i go popędzałam ![]() ![]() smacznej herbatki i dobrej nocki wszystkim idę robić naleśniki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#392 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moj nowy zakup pokaze jak tylko bede wygladala wyjsciowo bo dzis to ja zupelnie nie wyjsciowa jestem. Cytat:
![]() A katreczka superowa Cytat:
![]() ![]() Zycze udanych poszukiwan obuwniczych. Ja tez choruje na zielone buciki, juz sobie upatrzylklam jedne, teraz beda mi superowo pasowac do moego ostatniego pistatcjowego nabytku ![]() Cytat:
![]() Katarzinko mam nadzieje ze u Was wszystko w porzadku. ![]() Do krawcowej nie dotarlam , jedziemy jutro. A w srode mam fryzjera ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#393 |
Rozeznanie
|
dziewczyny wpadlam sie pochwalic cala w euforii...
bede miala córeczke ![]() nie znalazl lekarz siusiaka chociaz wszyscy mowili ze chlopak bedzie... jakiez bylo moje zdziwienie... a jak sie Kubson cieszy ![]() ![]() w srode ma operacje... trzymajcie kciuki buziaki... bede jak sie troche sytuacja uspokoi ![]()
#394 |
Zakorzenienie
|
o jak fajnie, będzie taka mała druga cudna Agatka z kręciołami
![]() ![]() A za męża trzymam już ![]()
#395 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Idę spać ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#396 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Trzymaj się cieplutko Agatko ![]() To wklejam moje pazurki ale zdjęcie nie oddaje dokładnie tego co na nich jest ![]() moje niebieskie.jpg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#397 | ||
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ah rekawiczki bedziesz robić...no dobrze.... niech bedzie.. ![]() Ja rozbrajać nikogo nie zamierzam!.. bo mi w rękach wybuchnie, a potem będzie problem... ![]() Cytat:
![]() Bardzo się tęskni, jak sie tak nie widzi długo...własciwie to ostatni raz na jej weselu...pod koniec stycznia... ![]() Moje zdobycze.... pierwsza eligancka niby ![]() bluz.jpg druga wersja odmładzająca... ![]() bluu2.jpg A teraz spokojnie schrupiem paluszki, bo nikt mnie już nie ma prawa zbić, ze fotek nie wstawiłam...ha! ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#398 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a za dziewczynami strasznie mi sie teskni ostatni raz sie widziałysmy na weselu czyli prawie pół roku temu ![]() odmładzająca bluzeczka bardzo fajna ![]() zmykam pod showera i spać , dobranoc ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#399 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() no to teraz w spokoju możesz chrupac ![]() dobrej nocki żoneczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#400 |
Zakorzenienie
|
heeeloollll
![]() mozna nawet powiedziec ze jestem pierwsza ![]() DZIEN DOBEREK KOCHANIENKIE ![]() ide dzis walczyc do banku o pieniadze bo te $%$^^&^%$@yny zabrali nam pieniadze za przelew jak za priorytet plus jakies jeszcze oplaty se naliczyli i mysleli ze nie zauwaze ![]() ![]() p.s. cierpie na bezsennosc ![]() ![]() dobra lece policze barany albo pieniadze to moze sen przyjdzie ![]() do zobaczenia "pozniej" robaczki kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#401 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Hejka Babeczki Lukrowane
![]() ![]() Ja się tu dzis rano pakuję na wizaż z nadzieją że pierwsza będę atu mnie juz kotekk wyprzedził ![]() Cytat:
![]() Ad 2 Fajnie, że ci się podoba ![]() Ad 3 No ja wczoraj też klnełam jak szewc przy tych oknach ![]() ![]() Cytat:
![]() Ad 2 ![]() Cytat:
![]() Bardzo się cieszę że karteczka Tobie - znawcy przecież - się podoba ![]() Agatko - gratuluję dziewczynki ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja lecę na spotkanie z prawnikiem i do sądu rodzinnego zrobić małą zadymę ![]() ![]() Buziole na cały dzionek ![]() |
||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#402 | ||||
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad2. pierwsza ładnusia ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ad1. no tak ![]() ad2. o te pi, pip, bip.... ![]() ![]() dziś idę zamówić meble do salonu ![]() ![]() ![]() Miłego dnia dziewczyny ![]() edit: Anusia ----> ![]() aaaa... zapomniałabym!!! Mamy dziś imprezę ![]() Prawda Kina??
![]() Sto lat Kochana!!! ![]() ![]()
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2009-04-07 o 07:03 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#403 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i trzymam kciuki za męża ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- aaa dziewczyny, dostałam rano smsa od Malutkiej, że jest w szpitalu, bo ma problemy z ciśnieniem. Trzymajmy kciuki, żeby wszystko było ok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#404 |
Zakorzenienie
|
Witam żoncie w piekny sloneczny dzien
![]() w sumie to wpadlam tylko na chwilke.....wczoraj nie moglam sie dostac na wizaz, a potem nie mialam neta i tak byl moj 1 dzien dzien bez wizazu ![]() bylismy z tz kupic rolete do okna bo tak slonce wali ze telewizji obejrzec nie mozna!! dzisiaj mam zamiar wygrzac sie troszke na sloneczku.......szkoda ze brzuszka wystawic nie moge.... i trzymam kciuki za Malutka ![]()
#405 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do siostry to strasznie głupio wyszło ale cóż polska słóżba zdrowia mam nadzieję że wszystko będzie dobrze ![]() a karteczka prześliczna cudowna ale jesteś zdolniacha ![]() Cytat:
I znam twój ból bo też nie mogę dostać żadnych ładnych ja to mam jeszcze taki problem że każde buty mnie strasznie obcierają nawet pumki. A pozatym nie mogę nosić butów z odkrytymi palcami na obcasie bo zawsze mi paluchy do przodu lecą. więc w lato chodzę tylko w japonkach buty na obcasie odpadają Cytat:
![]() A za mężusia trzymam kciukasy Cytat:
Dla mnie na sen dobry jest zawsze jakis nudny film ![]() Cytat:
A ja wczoraj miałam bardzo intensywny dzionek moja siostra z Conorem przylecieli z Irladni na święta więc po pracy od razu do mojej mamy na obiedek popiwkowalismy troszkę u mamy a potem przenieślismy się do nas. W srodę umówilismy się do kina idziemy na Popiełuszkę hehe Conor nic nie zrozumie ale i tak chce iść:P A w czwartek idziemy do pubu na piwko. Zapowiada się więc dość intensywny tydzień ![]() A ja wczoraj przez przypadek wracając z pracy kupiłam sobie takie ładne czarne baletki bo moje stare są w opłakanym stanie. W środe przed kinem mam nadzieję że uda mi się upolować jakiś fajny ciuszek ![]() Dobra buziaki kochane ja zmykam bo duzo pracy |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#406 |
Zadomowienie
|
Hej Miodziki
![]() ![]() ![]() Kinuś sto lat! Niech Ci sie przydarzy to o czym skrycie marzysz i pragniesz ![]() ![]() Agatko wspaniała nowina, cieszymy się mocno. Za męża ![]() ![]() Katarzinko za Ciebie też ![]() ![]() Dzastuś proponuje kolor paneli raczej z jasnych badz z posrednich, rozswietlaja pomieszczenie i nie widać na nich tak brudu i smug jak na ciemnych. Moja kuzynka polozyla sobie ciemne panele na cały parter domu i wscieka się non stop. Kotek powodzenia, napisz czy Ci sie udało. Malutka ![]() ![]() Agusia poganiaj tam brata z tymi fotkami! Daguś dziwnie tak bez męża co? Ale przynajmniej od teściów sobie odpoczniesz ![]() Monai podoba mi sie tam jedna sypialnia ale co z tego jak moj maz jest taki skory do remontow ze ho ho. Ale masz pekny taras, zamiast przez okno wygladac to powinnas juz tam lezec na lezaku i sie opalac ![]() Izazusiu co za chwile zgrozy! ![]() Gosiu pochwal się jaka furke kupiliscie Nie pisałam w ogole w weekend bo cały czas gdzies nas nosiło, spacerki, kolacje, drinusie... Jak ja kocham taką pogodę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#407 | ||
Wtajemniczenie
|
Już wróciłam.... ale zaraz znów lecę tylko jakiś obiadek zgotuję
![]() ![]() ![]() ![]() Dzięki ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ad 2 to super że ci się podoba Ad 3 A zadyma poszła o to, że oczywiście w sądzie rodzinnym mają burdel ![]() ![]() ![]() Dobra, lecę pichcić bo się nie wyrobię ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#408 |
Wtajemniczenie
|
Kolejna nam się zestarzała
kto? Karolinka nasz mała Zmarszczki pod makijażem ukryła By ludzi wokół nie wystraszyła :P Lecz się nie przejmuj nasza kochana Bo nadal jesteś przez nas lubiana ![]() My też już stare i slepe trochę Przymkniemy oko na twą "brzydotę" :p A z okazji urodzin Twoich w kolejce z życzeniami każda dziś stoi: Byś zawsze była nam uśmiechnięta Bo taką z sesji każda Cię pamięta By pieniążki na koncie ładnie się mnożyły A "małe" ubytki w oczy nie raziły Byś w totka kupę forsy wygrała I ładny domek dla was zbudowała Niech się też ładnie powieksza rodzina o dwie córeczki i jednego syna Oraz by w Twym życiu nas nie brakowało Na niejednym spotkanku super się gadało ![]()
#409 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() no nie Izka, jesteś boska ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#410 |
Rozeznanie
|
kina
Sto lat sto lat lalal.................... ............... ![]() ![]() Wszystkiego naj.. naj... naj.... nie jestem tak zdolna jak Iza ale życzonka z głębi serca |
![]() ![]() |
![]() |
#411 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kinuś słoneczko nasze, życzę Ci dużo uśmiechów na codzień, słoneczka nawet w najbardziej pochmurny dzień, mnóstwa powodów do radości, i wszystkiego innego czego sobie sama życzysz ![]() ![]() ![]()
![]() |
#412 |
Zakorzenienie
|
Kinuś wszystkiego najlepszego, by Ci słońce zawsze świeciło, żeby mąż był zawsze grzeczny, żeby portfel był pełen pieniędzy, żeby radości i uśmiechu nigdy Ci nie zabrakło i żeby wszystko zawsze szło po Twojej mysli ! 100 lat
![]() ![]() ![]() ![]() Malutka trzymam kciuki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#413 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#414 |
Zakorzenienie
|
raz raz raz podejscie trzecie ( mam nadzieje ze juz ostatnie)
KINIA: Serdeczne zyczonka usmiechu i slonka, zdrowka, szczescia, pomyslnosci oraz dni pelnych radosci. Humorku dobrego, zycia kolorowego oraz wielkich wrazen przy spelnianiu marzen!!! dziekuje za kciuki mam nadzieje ze sie przydaly.Teraz wystarczy czekac na odpowiedz bo sprawa poleciala do centrali...zobaczymy co wymysla ![]() Malutka trzymam mocno
![]() ![]() ![]() Edytowane przez kotekk81 Czas edycji: 2009-04-07 o 12:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#417 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kotekk walcz walcz - trzymam kciukasy Kasieńka - super Ci, na Litewkę się przejedziesz a tam podobno alkoholek tani... ![]() ![]() Mój samochodzik : http://allegro.pl/show_item.php?item=600452652 tylko mój jest zielony metalic, nie mogę nic identycznego wyszukać ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#420 | ||
Zakorzenienie
|
Hejka laseczki
![]() U mnie ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Kina - Idź przez życie z odwagą w sercu, otoczona ludźmi, których kochasz... tego Ci życzę z całego serca. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() fajna fura ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:02.